Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

[Társalgó] Delta Vision: Rettegés Arkhamban Double Feature

Hazai szinten a Delta foglalkozik a lovecrafti hagyatékkal, amibe az Eldritch Horrortól kezdve a szintén ide kapcsolható Bloodborne-on át egészen az Arkham számos különböző verziójáig sok minden beletartozik. Ez utóbbiak közül nézünk most meg kettőt. Rettegjetek, mert a Mérhetetlen Vének már közel járnak a győzelemhez!

[Társalgó] Delta Vision: Rettegés Arkhamban Double Feature

és amikor a sötétség visszahúzódott, Michael McGlen iszonyodva bámult a helyén álló, halszemű teremtményre, mely a mocsarak bűzén túl mindenféle komponenst öklendezett vissza, hogy romlást hozzon a meredten álló férfira. A nyomozó sejtette, hogy nehéz dolga lesz, de azt soha nem gondolta, hogy a megnevezhetetlen borzalmakkal ennyi jelölő és kártya is együtt jár.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Jan

Ceres – (Z)űrös kolonizáció [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.19. 17:46:00

A Föld már nem a világ közepe, az emberiség utazik és kolonizál, a nyersanyag-készlet pedig igen szűkös, de azért minden vállalat megtalálhatja, hol tudja a legnagyobb szeletet hasítani a tortából.

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Rettegés Arkhamban 3. kiadás
  • Arkham Horror: Végső óra