Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

[Társalgó] Delta Vision: Rettegés Arkhamban Double Feature

Hazai szinten a Delta foglalkozik a lovecrafti hagyatékkal, amibe az Eldritch Horrortól kezdve a szintén ide kapcsolható Bloodborne-on át egészen az Arkham számos különböző verziójáig sok minden beletartozik. Ez utóbbiak közül nézünk most meg kettőt. Rettegjetek, mert a Mérhetetlen Vének már közel járnak a győzelemhez!

[Társalgó] Delta Vision: Rettegés Arkhamban Double Feature

és amikor a sötétség visszahúzódott, Michael McGlen iszonyodva bámult a helyén álló, halszemű teremtményre, mely a mocsarak bűzén túl mindenféle komponenst öklendezett vissza, hogy romlást hozzon a meredten álló férfira. A nyomozó sejtette, hogy nehéz dolga lesz, de azt soha nem gondolta, hogy a megnevezhetetlen borzalmakkal ennyi jelölő és kártya is együtt jár.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

10Máj

Curators: Collection Conundrum Kickstarter-bemutató

Kedvcsináló | 2020.05.10. 10:30:00

Támogatókat keres a Worldshapers játéka, a Curators – most kicsit közelebbről is megismerkedhettek vele.

13Máj

[Társalgó] Delta Vision: Narcos – A társasjáték

Kedvcsináló | 2020.05.13. 09:00:00

A Netflix népszerű sorozatát is elérte a társasjáték-őrület, így itt a lehetőség, hogy ti is belebújjatok Pablo Escobar bőrébe.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Rettegés Arkhamban 3. kiadás
  • Arkham Horror: Végső óra