Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Vírusos! [egytarsasosnaploja]

A Viral-ban minden játékos egy vírus szerepét veszi fel és igyekszik minél hatékonyabban elterjedni az emberi szervezetben. Ezen törekvéseidet nem csak az immunredszer akadályozza, de a többi vírus is igyekszik feléd kerekedni.

Vírusos!

A nagy bezárkózás idején nálunk, másokkal ellentétben, most kevesebb társas kerül elő. Ennek fő oka, hogy barátokkal játszanánk, akik most, érthető okoból, nem tudnak átjönni és az online verzió nem ugyanaz (vagy még nem vagyunk elég ketségbeesettek, hogy erre fanyalodjunk).

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Máj

Lupos [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.30. 14:01:00

Ezt a nagyon szép, kooperatív társasjátékot 7 éves kortól ajánlják. Az elképzelés szerint szellemfarkasokat kell megtalálnunk az erdő különböző pontjain.

24Máj

Knarr - vikingek versenye [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.05.24. 14:00:00

A Knarr egy pörgős vikinges társasjáték, amelyben ezúttal nem a csihi-puhié a főszerep – vikingjeink elsősorban új földekre hajóznak és kereskednek ebben a játékban. Erre utal a címe is, ugyanis a knarr áruszállításra tervezett tengeri hajót jelent.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • VIRAL