Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Brass: Birmingham avagy tematizált stratégia felsőfokon [tarsasozz.blog]

A Brass: Birmingham egy 2018-as társasjáték, amely a Board Game Geek 100-as toplistájának 4. legjobb játéka. Kíváncsi voltam rá, hogy mivel érdemelt ki ekkora elismerést, ezért kikölcsönöztük kipróbálásra a játékot. Az első meglepetés már a boltban ért: a doboz egészen kicsi, ahhoz képest, hogy egy több órás komoly stratégiai játékról van szó. Mi jöhet még?

Brass: Birmingham avagy tematizált stratégia felsőfokon

A Brass: Birmingham egy 2018-as társasjáték, amely a Board Game Geek 100-as toplistájának 4. legjobb játéka. Kíváncsi voltam rá, hogy mivel érdemelt ki ekkora elismerést, ezért kikölcsönöztük kipróbálásra a játékot. Az első meglepetés már a boltban ért: a doboz egészen kicsi, ahhoz képest, hogy egy több órás komoly stratégiai játékról van szó.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

26Máj

Five Tribes: Artisans of Naqala [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2020.05.26. 10:00:00

Ha olyan Five Tribes kiegészítőt keresel, ami kellően sokat ad az alapjátékhoz, akkor jó helyen jársz...

14Máj

6 társasjáték sorozatrajongóknak

Kedvcsináló | 2020.05.14. 10:00:00

Fogj össze a barátaiddal, és küzdj meg Thanosszal, éld túl az élőhalottak támadását, menedzseld egy dinópark működését, csempéssz megamagokat dimenziók között, szerezd meg a Vastrónt...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Brass: Birmingham