Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Ha már a falra hánysz a koronavírustól, ezt a cikket neked írtuk

A társasjátékok, ugyanúgy, ahogy minden játék, jelentős részben arról szólnak, hogy kiszakadj a világodból, olyan képességekre szert téve, melyeket a valóságodban nehezen vagy egyáltalán nem tudnál megszerezni.

Ha már a falra hánysz a koronavírustól, ezt a cikket neked írtuk - metabro.hu

Különös, bizsergetően jó érzés volt kitenni, mivel a témájának semmi köze a covid-19-hez, és belekeverni is túl erőltetett lett volna. A társasjátékok, ugyanúgy, ahogy minden játék, jelentős részben arról szólnak, hogy kiszakadj a világodból, olyan képességekre szert téve, melyeket a valóságodban nehezen vagy egyáltalán nem tudnál megszerezni.

A(z) Origami társasjátékot a Gémklub biztosította számunkra!

Kuponkód a Tarsasjatekok.com felhasználóinak! Igényeld Te is!

KUPONKÓD IGÉNYLÉSE MEGNÉZEM A JÁTÉKOT

A cikkben említett társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

04Ápr

Végre egy egyedi képregény-adaptáció: egy társasjáték [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.04. 17:10:00

Amikor egy filmből, könyvből, képregényből készül társasjáték, akkor rendszerint azok keresik, akik ismerik és szeretik az eredeti művet. Erre is számítanak a kiadók, amikor megjelenik a Star Wars-os Monopoly vagy A Gyűrűk Urá-s Rizikó...

09Ápr

Szívesen megidéznéd Cthulhu cuki mását? [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.09. 14:06:00

Ebben a játékban pont ez a cél: a Kozmopolipban szektásokként versenghetünk azért, hogy minél hamarabb átsegítsük a címszereplő összes csápját a mi világunkba.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Origami