Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Elmeroggyant emlékek I Rick and Morty: EmRickMások [Próbakör]

Ezek az undorító, földönkívüli paraziták ellepték a Smith-házat. Küzdjetek meg velük, mielőtt elhagynák a házat! Ha azt hiszed, könnyű menet lesz, hát még most szólunk: a telepatikus szörnyetegek úgy szaporodnak, hogy az édesded emlékeitekbe fúrják be magukat. Meg tudjátok mondani, hogy ki valós, és ki az, aki csak egy csalóka emlék? Meg tudjátok menteni az univerzumot anélkül, hogy a szeretteiteket feláldoznátok? Vegyétek kézbe a fegyvereitek - és az univerzum sorsát!

Próbakör cikk

Elmeroggyant emlékek I Rick and Morty: EmRickMások

Ezek az undorító, földönkívüli paraziták ellepték a Smith-házat. Küzdjetek meg velük, mielőtt elhagynák a házat! Ha azt hiszed, könnyű menet lesz, hát még most szólunk: a telepatikus szörnyetegek úgy szaporodnak, hogy az édesded emlékeitekbe fúrják be magukat. Meg tudjátok mondani, hogy ki valós, és ki az, aki csak egy csalóka emlék?

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

11Júl

Trio [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.11. 14:00:00

Huszonakárhány évvel ezelőtt minden péntek este arról szólt, hogy a bővebb baráti kör összegyűlt a helyi pub-ba. Szólt a zene, kibeszéltük magunkból a hét történéseit, dartsoztunk, biliárdoztunk, és ha mindezt már meguntuk, akkor előkerült a kártya..


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Rick & Morty: EmRickMások