Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Az ilyen jó társasjátékok nem így szoktak készülni

„Eleinte csak papírfecnikre rajzolgattam, és vagy barátokkal teszteltem a játékot, vagy ha nem volt időm összetrombitálni egy társaságot, akkor kipakoltam egy kétszemélyes verziót, és minden lépés után átültem az asztal másik oldalára, hogy magam ellen játsszak” – mondta az Indexnek annak idején Elizabeth Hargrave, a Fesztáv című, madarakról szóló játék kitalálója.

Az ilyen jó társasjátékok nem így szoktak készülni

„Eleinte csak papírfecnikre rajzolgattam, és vagy barátokkal teszteltem a játékot, vagy ha nem volt időm összetrombitálni egy társaságot, akkor kipakoltam egy kétszemélyes verziót, és minden lépés után átültem az asztal másik oldalára, hogy magam ellen játsszak" - mondta az Indexnek annak idején Elizabeth Hargrave, a Fesztáv című, madarakról szóló játék kitalálója.

A cikkben megtalálható társasjátékok adatlapjai - akciós árak -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

15Dec

Tíz szuper társasjáték karácsonyra [Index.hu]

Kedvcsináló | 2019.12.15. 11:22:00

A közelmúltban magyarul is megjelent játékok közül válogattunk azoknak, akik szívesen vennének karácsonyra társasjátékot a gyereküknek, szüleiknek, barátjuknak, vagy épp maguknak.

10Dec

[Társalgó] Kingdomino/Queendomino & A nyugati királyság építőmesterei & Crusader Kings

Kedvcsináló | 2019.12.10. 17:58:00

Társasokra fókuszáló rovatunkban megismerhetitek a legújabb játékokat és a műfaj legnagyobb, kihagyhatatlan klasszikusait is.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Grund
  • Laser