Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

[Társalgó] Nottingham bírája & Dice Forge – A sors kovácsai

Társas. Az átlagos magyar embernek erről szinte biztosan a Gazdálkodj okosan, a Monopoly, esetleg a Cluedo ugrik be, pedig ennél sokkal több van a témában, amely évek óta az aranykorát éli. Olybá tűnik, hogy ahogy egyre több helyről éri az embereket a modern korra jellemző digitális inger, annál inkább vágynak valami kézzelfogható, analóg szórakozásra.

[Társalgó] Nottingham bírája & Dice Forge - A sors kovácsai

Társasokra fókuszáló rovatunkban megismerhetitek a legújabb játékokat és a műfaj legnagyobb, kihagyhatatlan klasszikusait is. Társas. Az átlagos magyar embernek erről szinte biztosan a Gazdálkodj okosan, a Monopoly, esetleg a Cluedo ugrik be, pedig ennél sokkal több van a témában, amely évek óta az aranykorát éli.

A cikkben megtalálható társasjátékok adatlapjai

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS


Kommentek

  • abiologistplayground

    2019-12-03 10:30:12

    Sajnos nem csak a PCGuru a Gamestar is megszűnik. Most hétvégén kampányoltak többek közt a FWG-szel karöltve a fizikai példányok megőrzéséért. Még közel 2500 előfizetőre lenne szükségük, hogy jövőre is legyen magazin.

    Szóval, akit érdekel és szereti a kézzel fogható kiadványokat az nézze meg ezt az oldalt: https://piacter.project029.hu/gs.

  • Peter

    2019-11-29 21:10:43

    Igen,nagyon sajnálom én is 😣

  • Vanek

    2019-11-29 20:42:51

    Szerintem jó dolog, hogy a videójátékokkal foglalkozó lapok hoznak társasjátékos tartalmat is (a Gamestar-on is vannak hasonló társasos hírek/bemutatók). Viszont kár, hogy a PCGuru megszűnik fizikai újságként. :(

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Nottingham bírája
  • Dice Forge: A sors kovácsai