Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

[Társalgó] Nottingham bírája & Dice Forge – A sors kovácsai

Társas. Az átlagos magyar embernek erről szinte biztosan a Gazdálkodj okosan, a Monopoly, esetleg a Cluedo ugrik be, pedig ennél sokkal több van a témában, amely évek óta az aranykorát éli. Olybá tűnik, hogy ahogy egyre több helyről éri az embereket a modern korra jellemző digitális inger, annál inkább vágynak valami kézzelfogható, analóg szórakozásra.

[Társalgó] Nottingham bírája & Dice Forge - A sors kovácsai

Társasokra fókuszáló rovatunkban megismerhetitek a legújabb játékokat és a műfaj legnagyobb, kihagyhatatlan klasszikusait is. Társas. Az átlagos magyar embernek erről szinte biztosan a Gazdálkodj okosan, a Monopoly, esetleg a Cluedo ugrik be, pedig ennél sokkal több van a témában, amely évek óta az aranykorát éli.

A cikkben megtalálható társasjátékok adatlapjai

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

31Máj

Lépten-nyomon: Amszterdam a Gémklubtól [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.05.31. 17:27:00

Ha bejött a Dixit és a Mysterium, sőt a Fedőnevek és a The Mind sem áll távol tőled és társaságodtól, ne is keress tovább, mert esélyesen itt az új kedvenc.

13Máj

[Társalgó] Delta Vision: Narcos – A társasjáték

Kedvcsináló | 2020.05.13. 09:00:00

A Netflix népszerű sorozatát is elérte a társasjáték-őrület, így itt a lehetőség, hogy ti is belebújjatok Pablo Escobar bőrébe.


Kommentek

 • abiologistplayground

  2019-12-03 10:30:12

  Sajnos nem csak a PCGuru a Gamestar is megszűnik. Most hétvégén kampányoltak többek közt a FWG-szel karöltve a fizikai példányok megőrzéséért. Még közel 2500 előfizetőre lenne szükségük, hogy jövőre is legyen magazin.

  Szóval, akit érdekel és szereti a kézzel fogható kiadványokat az nézze meg ezt az oldalt: https://piacter.project029.hu/gs.

 • Peter

  2019-11-29 21:10:43

  Igen,nagyon sajnálom én is 😣

 • Vanek

  2019-11-29 20:42:51

  Szerintem jó dolog, hogy a videójátékokkal foglalkozó lapok hoznak társasjátékos tartalmat is (a Gamestar-on is vannak hasonló társasos hírek/bemutatók). Viszont kár, hogy a PCGuru megszűnik fizikai újságként. :(

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Nottingham bírája
 • Dice Forge: A sors kovácsai