Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Játékteszt: Monster Park

A játékosok feladata, hogy saját parkot hozzanak létre, megszerezzék a legértékesebb szörnyeket, ezzel pedig a leglátogatottabb intézményt birtokolják.

Monster Park

A játékosok feladata, hogy saját parkot hozzanak létre, megszerezzék a legértékesebb szörnyeket, ezzel pedig a leglátogatottabb intézményt birtokolják. Ennek megvalósításához mindent megtalálunk a dobozban: -1 Főjátéktábla -4 parktábla -90 szörnykártya (30-30 vízi, földi, égi) -15 attrakciókártya (emléktárgy-, lufi- és padkártya) -16 turistakártya Az előkészületek során a Főjátéktáblán elhelyezzük a szörnykártyákat, az attrakció kártyákat és a turista kártyákat.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

15Dec

Tíz szuper társasjáték karácsonyra [Index.hu]

Kedvcsináló | 2019.12.15. 11:22:00

A közelmúltban magyarul is megjelent játékok közül válogattunk azoknak, akik szívesen vennének karácsonyra társasjátékot a gyereküknek, szüleiknek, barátjuknak, vagy épp maguknak.

19Dec

Az ilyen jó társasjátékok nem így szoktak készülni

Kedvcsináló | 2019.12.19. 14:03:00

A Grund és a Laser nevű két, most megjelent, teljesen magyar fejlesztésű játék...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • MONSTER PARK