Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Játékteszt: Monster Park

A játékosok feladata, hogy saját parkot hozzanak létre, megszerezzék a legértékesebb szörnyeket, ezzel pedig a leglátogatottabb intézményt birtokolják.

Monster Park

A játékosok feladata, hogy saját parkot hozzanak létre, megszerezzék a legértékesebb szörnyeket, ezzel pedig a leglátogatottabb intézményt birtokolják. Ennek megvalósításához mindent megtalálunk a dobozban: -1 Főjátéktábla -4 parktábla -90 szörnykártya (30-30 vízi, földi, égi) -15 attrakciókártya (emléktárgy-, lufi- és padkártya) -16 turistakártya Az előkészületek során a Főjátéktáblán elhelyezzük a szörnykártyákat, az attrakció kártyákat és a turista kártyákat.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Márc

Újabb, átdolgozott kiadást kap a 18 fős Mega Civilization társasjáték [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.12. 16:56:00

Míg a korábbi kiadásokat már évekkel ezelőtt elkapkodták, most újabb változatokkal támad a hatalmas méreteket öltő asztali játék.

28Jan

Hallatlan [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.01.28. 18:42:00

Hirtelen ötlettől vezérelve december elején úgy döntöttünk, legyen nálunk a 31-i társasjáték est, ami egyben egy jó szilveszteri buli is lehetne.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • MONSTER PARK