Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Játékteszt: Te Kamuzol! (Vagy Nem?)

Vajon a társasjátékban kinek van a legjobb szimata a kamu állítások leleplezéséhez? Most kiderülhet! A Te KAMUZOL! (VAGY NEM) játék ugyanis 240 állítást tartogat a játékosoknak. Ezek közül 120 igaz, 120 pedig hamis.

Te KAMUZOL! (VAGY NEM?)

A játék kezdetén elkülönítjük az igaz és a hamis állításokat tartalmazó pakilt, és színükkel lefelé fordítva az asztalra tesszük. A két pakli közé kerül a mutatóujj kártya, melyból 24 darabot találunk a dobozban. A kezdő játékos elfordul, még társai húznak egy-egy lapot valamelyik pakliból. Fontos, hogy legalább egy TE KAMUZOL kártyát fel kell venni.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

18Jún

Az űrben senki sem hallja, ha társasjátékozol [Telex.hu]

Kedvcsináló | 2022.06.18. 09:00:00

Scifi nagyon sokféle van, a filozofikus Lem-regényektől, az egészen tudományos Marsin át az eszetlen lövöldözésbe csomagolt társadalomkritika Csillagközi invázióig. Nem csoda, hogy az űrben játszódó játékok is hasonlóan sokfélék.

16Jún

Azul: A királyné kertje és Süti, sapi, taco, pizza, ajcsi – Kertépítészet és gyorsaság[Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.06.16. 08:48:00

Szokatlan párosításban mutatjuk be a Gémklub két játékát: egy klasszikus új felvonását és egy új köntösbe bújt partijátékot.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Kamuzol! (vagy nem?)