Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Játékteszt: Te Kamuzol! (Vagy Nem?)

Vajon a társasjátékban kinek van a legjobb szimata a kamu állítások leleplezéséhez? Most kiderülhet! A Te KAMUZOL! (VAGY NEM) játék ugyanis 240 állítást tartogat a játékosoknak. Ezek közül 120 igaz, 120 pedig hamis.

Te KAMUZOL! (VAGY NEM?)

A játék kezdetén elkülönítjük az igaz és a hamis állításokat tartalmazó pakilt, és színükkel lefelé fordítva az asztalra tesszük. A két pakli közé kerül a mutatóujj kártya, melyból 24 darabot találunk a dobozban. A kezdő játékos elfordul, még társai húznak egy-egy lapot valamelyik pakliból. Fontos, hogy legalább egy TE KAMUZOL kártyát fel kell venni.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

15Ápr

A legjobb cicás társasjátékok, amiket nem csak a témájuk miatt lehet szeretni [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.15. 20:40:00

Macskával ugye mindent el lehet adni, de a cuki dizájn önmagában nem elég. Ezeknél a társasoknál szerencsére élvezetes játékmenet is társul mellé.

22Ápr

Végre itt egy játék, ami csavar egyet a kártyajátékok működésén [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.22. 19:34:00

A Sárkányok völgye (The Vale of Eternity) nemcsak gyönyörű, érdekes játékmenetbeli megoldásai egyedivé és izgalmassá teszik mind a kezdők, mind a kártyajátékokban tapasztaltak számára.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Kamuzol! (vagy nem?)