Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Játszik a család: Kensington

Mostanában nagyon népszerűek a tetrisz elemekre épülő társasjátékok. Ezek tulajdonképpen lapkalehelyezős játékok, mint mondjuk a Carcassonne vagy a Skylands ( amit egyébként nemrég mutattunk be itt a blogon), ám itt nem csak a lapok tartalmára kell figyelni, hanem a formájukra is. Pont ilyen játék a Kensington is, amelyben versengő építészekként próbálunk minél értékesebb házakat felépíteni a 19. századi London Kensington nevű negyedében.

Játszik a család: Kensington

Mostanában nagyon népszerűek a tetrisz elemekre épülő társasjátékok. Ezek tulajdonképpen lapkalehelyezős játékok, mint mondjuk a Carcassonne vagy a Skylands ( amit egyébként nemrég mutattunk be itt a blogon), ám itt nem csak a lapok tartalmára kell figyelni, hanem a formájukra is. Pont ilyen játék a Kensington is, amelyben versengő építészekként próbálunk minél értékesebb házakat felépíteni a 19.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

26Jan

Játszik a család: Mátyás társasjáték

Kedvcsináló | 2020.01.26. 11:00:00

A társasjáték egyből felkeltette a figyelmem amikor először megláttam, mégpedig több okból is. Egyrészt, mert nem minden nap találkozik az ember olyan társassal, ami magyar történelmi témát dolgoz fel, és kíváncsi voltam, hogy mégis milyen módont...

31Dec

Fókuszáltabbá tesz, türelemre tanít, javítja a memóriát és szórakoztat, mi az?

Kedvcsináló | 2019.12.31. 11:22:00

5+1 tudományos érv a társasjáték mellett!


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Kensington