A minimalista illusztráció, a lapok letisztultsága és az igényes kidolgozás (főleg a KS verzióé) nagyon tetszett eddig mindenkinek, akivel leültünk játszani a Villagerst.

Villagers társasjáték ajánló

A KS-t még Adri backelte, és általában ő az, aki a “kisebb” játékokba szeret bele, és mindig sikerül valami olyat kiválasztania (Tiny Towns, Reef, Naga Raja, Crypt és társaik), amiben rengeteg kraft van. Magas újrajátszhatóság, egyszerűen tanítható, gyors, szép. Most is egy ilyen játékra hívnám fel a kedves olvasók figyelmét, ami a Villagers címet viseli.

Villagers társasjáték ajánló

A KS-t még Adri backelte, és általában ő az, aki a "kisebb" játékokba szeret bele, és mindig sikerül valami olyat kiválasztania (Tiny Towns, Reef, Naga Raja, Crypt és társaik), amiben rengeteg kraft van. Magas újrajátszhatóság, egyszerűen tanítható, gyors, szép. Most is egy ilyen játékra hívnám fel a kedves olvasók figyelmét, ami a Villagers címet viseli.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapjai

08Dec

Így készült a Cultistorm - Interjú Knecht Viktorral

Kedvcsináló | 2019.12.08. 07:00:00

Novelláskötet, háttérzene és egy hátborzongatóan nehéz játék. Így készült a Cultistorm, a magyar cthulhus társasjáték.

10Dec

[Társalgó] Kingdomino/Queendomino & A nyugati királyság építőmesterei & Crusader Kings

Kedvcsináló | 2019.12.10. 17:58:00

Társasokra fókuszáló rovatunkban megismerhetitek a legújabb játékokat és a műfaj legnagyobb, kihagyhatatlan klasszikusait is.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Villagers
  • Villagers: Kickstarter Expansion Pack