A minimalista illusztráció, a lapok letisztultsága és az igényes kidolgozás (főleg a KS verzióé) nagyon tetszett eddig mindenkinek, akivel leültünk játszani a Villagerst.

Villagers társasjáték ajánló

A KS-t még Adri backelte, és általában ő az, aki a “kisebb” játékokba szeret bele, és mindig sikerül valami olyat kiválasztania (Tiny Towns, Reef, Naga Raja, Crypt és társaik), amiben rengeteg kraft van. Magas újrajátszhatóság, egyszerűen tanítható, gyors, szép. Most is egy ilyen játékra hívnám fel a kedves olvasók figyelmét, ami a Villagers címet viseli.

Villagers társasjáték ajánló

A KS-t még Adri backelte, és általában ő az, aki a "kisebb" játékokba szeret bele, és mindig sikerül valami olyat kiválasztania (Tiny Towns, Reef, Naga Raja, Crypt és társaik), amiben rengeteg kraft van. Magas újrajátszhatóság, egyszerűen tanítható, gyors, szép. Most is egy ilyen játékra hívnám fel a kedves olvasók figyelmét, ami a Villagers címet viseli.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapjai

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

06Júl

Kipróbáltuk: Perseverance - Castaway Chronicles

Kedvcsináló | 2020.07.06. 21:00:00

A Mindclash Games új dínós játéka, a Perseverance csak holnap indul Kickstarteren, de mi már kipróbálhattuk belőle a bétetesztelőknek szánt verziót.

08Júl

Through the Ages: A New Story of Civilization (Korokon át) [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.07.08. 10:00:00

A civilizáció története, de általad írva: minden idők egyik legmagasabb értékeléssel rendelkező társasa 2015-ben újult meg, idén pedig új kiegészítővel bővült, még inkább elmélyítve a komplex stratégiát.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Villagers
  • Villagers: Kickstarter Expansion Pack