Kép forrása:https://www.gemklub.hu/media/wysiwyg/Cikkfotok2020/200706-tea-2-fore/tea2fore03.jpg

Tea 2 főre - Vegyél a pitéből, tekerd az óra mutatóját – gyűjtsd a lapokat! [Gemklub]

Sokunknak volt meghatározó gyerekkori élmény Alice meséje, a furcsa és bolondos világ, amelybe a fehér nyuszit (véletlenül, mondta Neo) követve jut, és ahol együtt teázik Április bolondjával, a Kalapossal, és amelyben a kártyalapok a királyi udvar szereplőjeiként kelnek életre.

De még ha nem is volt a kedvencünk a történet, a történet alapján készült Tea 2 főre akkor is magával fog ragadni – és még csak apróra sem kell zsugorodni hozzá! Az álomvilág furcsaságai kedves és bohó formában köszönnek vissza ebben a társasjátékban, és vidám díszletet vonnak a könnyed párbaj köré!

Tea 2 főre - Vegyél a pitéből, tekerd az óra mutatóját - gyűjtsd a lapokat!

Kártyagyűjtögetős párbaj az „Alice csodaországban" világában. Sokunknak volt meghatározó gyerekkori élmény Alice meséje, a furcsa és bolondos világ, amelybe a fehér nyuszit (véletlenül, mondta Neo) követve jut, és ahol együtt teázik Április bolondjával, a Kalapossal, és amelyben a kártyalapok a királyi udvar szereplőjeiként kelnek életre.

Társasjáték adatlapja

Security Check Required

undefined

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

26Nov

Sütisuli - Cukorfalatok

Ismertető | 2020.11.26. 15:00:00

Az idő fogy, a vizsgabiztos türelmetlen. A világhírű Sütisuliban nem tűrik meg a hibákat. Ha szeretnétek felvételt nyerni, villámgyors kezekre és még gyorsabban forgó agyra lesz szükségetek.

12Nov

Kartográfusok - Tetrisztérkép

Ismertető | 2020.11.12. 15:00:00

Vajon lakhatóak az északi területek? Lesz honnan vizet hozni a falvakba? A te feladatod lesz, hogy feltérképezd Nalos eddig lakatlan vidékeit, és megszervezed a portyázó szörnyek elleni védekezést!


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Tea 2 főre