Kép forrása:https://www.gemklub.hu/media/wysiwyg/Cikkfotok2020/200706-tea-2-fore/tea2fore03.jpg

Tea 2 főre - Vegyél a pitéből, tekerd az óra mutatóját – gyűjtsd a lapokat! [Gemklub]

Sokunknak volt meghatározó gyerekkori élmény Alice meséje, a furcsa és bolondos világ, amelybe a fehér nyuszit (véletlenül, mondta Neo) követve jut, és ahol együtt teázik Április bolondjával, a Kalapossal, és amelyben a kártyalapok a királyi udvar szereplőjeiként kelnek életre.

De még ha nem is volt a kedvencünk a történet, a történet alapján készült Tea 2 főre akkor is magával fog ragadni – és még csak apróra sem kell zsugorodni hozzá! Az álomvilág furcsaságai kedves és bohó formában köszönnek vissza ebben a társasjátékban, és vidám díszletet vonnak a könnyed párbaj köré!

Tea 2 főre - Vegyél a pitéből, tekerd az óra mutatóját - gyűjtsd a lapokat!

Kártyagyűjtögetős párbaj az „Alice csodaországban" világában. Sokunknak volt meghatározó gyerekkori élmény Alice meséje, a furcsa és bolondos világ, amelybe a fehér nyuszit (véletlenül, mondta Neo) követve jut, és ahol együtt teázik Április bolondjával, a Kalapossal, és amelyben a kártyalapok a királyi udvar szereplőjeiként kelnek életre.

Társasjáték adatlapja

Security Check Required

undefined

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

22Márc

Cascadia vadvilága: Új tájakon

Ismertető | 2024.03.22. 14:00:00

2022 év játéka még nagyobb újrajátszhatósággal és mélységgel, akár hatan is!

20Márc

Gumicukik földje - Gyere, gyere eper!

Ismertető | 2024.03.20. 14:00:00

Gumicukor gyűjtögetés finom gyümölcsökkel


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Tea 2 főre