Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

[Társalgó] Cities: Skylines – The Board Game

Jókor volt jó helyen, és egy egész műfajt hódított meg, most pedig egy másik médiumban is megveti a lábát. A 2019-es év végén egy újabb Paradox-cím kapta meg a maga társasjátékos változatát, és ezúttal nem vérre megy a harc, hanem a boldogságért.

[Társalgó] Cities: Skylines - The Board Game

A Cities: Skylines videojátékként nem mindennapi élmény - de vajon képes ugyanezt hozni társasként is? Leteszteltük! Jókor volt jó helyen, és egy egész műfajt hódított meg, most pedig egy másik médiumban is megveti a lábát. A 2019-es év végén egy újabb Paradox-cím kapta meg a maga társasjátékos változatát, és ezúttal nem vérre megy a harc, hanem a boldogságért.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

28Máj

[Társalgó] Tokió Királya – A pusztítás éjszakája

Ismertető | 2020.05.28. 12:00:00

Nem ritka, hogy egy társas több kiadást is megér, ezek között van olyan, ami alapvetően változtatja meg a játékot, de van olyan is, ami szimplán a legteljesebb élményt nyújtja.

24Máj

Abyss - Mélységlakók [ludensblog]

Ismertető | 2020.05.24. 08:00:00

Jó nagy viták övezték még annak idején az Abyss 2014-es megjelenését. Nem igazán tudtak megegyezni a felek, hogy vajon szép és jó is egyszerre vagy csak simán szép...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Cities: Skylines