1923 Cotton Club játékbemutató.
Tovább a cikkreKöszi a leírást, tartalmas lett, plusz nekem nagy segítség is, mert megvan a játék, de pocsék az angolom :) Viszont jó bemutató videók vannak, illetve most már ez a cikk is a kipróbálás felé hajt (majd ha lesz hozzá legalább egy játékostársam). Nem mellesleg a 19xx sorozat többi tagja is nagyon jó / különleges - a magam részéről az 1911 Amundsen vs Scott, illetve az 1987 Channel Tunnel játékokat tudom még ajánlani. (Wishlisten van még az 1980 Sixtina és az 1998 ISS is. A sorozat elemeit itt lehet a legkönyebben áttekinteni.)
Ez a játék engem nagyon érdekelt egy időben, aztán a nehéz beszerzés miatt kikerült a fókuszból... közben jött a hír a Speakeasyről, ami instabuy, így ezt már elengedtem, de nagyon köszi a cikket, jó volt olvasni!
Igen, sajnos elég sokáig nem nagyon volt hozzáférhető kis hazánkban, most viszont egy ideje elérhető már a Metagame áldásos tevékenységének köszönhetően, a sorozat több részével együtt. Ezért gondoltam, hogy érdemes lehet bemutatni, hátha valakinek segít eldönteni, hogy fektessen időt és pénzt ebbe a játékba, vagy inkább ne (na meg persze nagy kedvencem is).
Illetve talán ha valakinek sok a Speakeasy bármilyen téren, mert árban, komplexitásban a Lacerda játékok elég durvák szoktak lenni, mégis a témát illetően keresne játékot, ez jó választás lehet számára.
Válasz mr.zehy (márc 25. 06:49) üzenetére