Coral Party
Coral Party
Coral Party
Videó beküldése

Coral Party társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Coral Party egy remek társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol:
Description from the publisher: In Tief im Riff ("Deep in the Reef"), players work cooperatively as fish swimming through a coral reef to turn over 28 sea animal tiles placed...

A Coral Party egy remek társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol leírás

Description from the publisher:

In Tief im Riff ("Deep in the Reef"), players work cooperatively as fish swimming through a coral reef to turn over 28 sea animal tiles placed around the game board. The fish start in one location, then travel through a series of paths — following the arrows as they move — to reach openings in the reef.

On a player's turn, they roll a die, then choose one of the four fish and move it along paths a number of spaces equal to the number rolled. After they finish moving, if they're on a space all by themselves, they can reveal a tile that has only one bubble on it. If they share a space with other fish, they can reveal a tile with as many bubbles as the number of fish on that space. Thus, players need to keep their school from wandering too far apart as they travel through the reef.

If the players manage to reveal all 28 tiles before all four fish have swum out of the reef, then they win!

Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 5 980 Ft-tól
 • -14%-972 Ft

Kategória: Gyerek játék
Mechanizmus: Kooperatív, Forgass és mozgass

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Coral Party társasjáték videók (1)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • nagysandor.mc

  2019-07-16 21:47:37

  A Coral Party egy cooperatív játék kisgyerekeknek, gyengéd stratégiai elemekkel fűszerezve, ami egy nagyon jó lépés lehet a komolyabb játékok felé. A játék során négy hallal kell a korallzátonyon végig úszni, úgy hogy minél többször találkozzanak egy mással a halak és minél több buborékot fordítsunk fel mielőtt kijutnak a korallzátonyról. Véleményem szerint a Coral Party az egyik legjobb gyerek cooperatív játék. Formáját dobozát tekintve, sajnos elég felemás élményekkel tölt el. Számomra nem elég megnyerő a külseje. De gyerekszemmel lehet más lenne a véleményem.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  5+
 • Tervező:  Alex Randolph
 • Illusztrátor:  Doris Matthäus
 • Kiadók:  AMIGO Spiel + Freizeit GmbH
 • Elérhető nyelvek:  német

Kiadások

 • German first edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: német

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Coral Party társasjátékhoz