Activity Káosz
Videó beküldése

Activity Káosz társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

Az Activity Káosz egy nagyszerű társasjáték, 4 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek, a vonal húzás és a színészkedés mechanizmusokra. Fedezd fel az Activity Káosz társasjátékot, ahol a káosz és a multitasking képesség izgalmas kihívást jelent...

Az Activity Káosz egy nagyszerű társasjáték, 4 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek, a vonal húzás és a színészkedés mechanizmusokra.

A Játéksziget leírása:

Fedezd fel az Activity Káosz társasjátékot, ahol a káosz és a multitasking képesség izgalmas kihívást jelent minden játékos számára! Ez a játék egyedülálló élményt kínál, ahol egyszerre kell több feladattal is megbirkóznod, miközben figyelned kell a csapattársaidra is. A játék káoszát a különleges játékelemek teszik teljessé. Itt nem csak mutogatni vagy magyarázni kell, hanem mindenki egyszerre próbálja meg kifejezni magát. Emellett a gyurma is megjelenik a palettán, ami új dimenziót ad a vidám káoszos szórakozásnak. A játék célja, hogy a két csapat minden tagja egymással versengve egyszerre próbálja meg bemutzatni a saját kártyáján lévő fogalmakat. A kihívás az, hogy miközben te próbálod megértetni magad a többiekkel, neked is meg kell értened, hogy ők mit akarnak neked mutatni. Ez valódi káoszt és izgalmat jelent minden résztvevő számára! Az Activity Káosz társasjáték ideális választás 4-12 fős társaságok számára, és garantáltan feledhetetlen élményekkel ajándékoz meg ez a játék minden alkalommal. A rövid játékidő (45 perc) lehetővé teszi, hogy többször is játszhassatok egymás ellen, és mindig újabb izgalmas pillanatokat élhessetek át. Ha szereted a kihívásokat, a kreatív játékokat és a frenetikus élményeket, akkor az Activity Káosz társasjáték garantáltan leköti majd a figyelmedet és feledhetetlen élményekkel ajándékoz meg minden játék alkalommal. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló játékélményt! Szerezd be most az Activity Káosz társasjátékot: élvezd a kihívást és a győzelem izgalmát ebben a remek játékban! Emelkedjetek ki ti a káoszból és győzzön a ti csapatotok! Érdemes kipróbálni a többi Activity társasjátékunkat is!

Forrás: Játéksziget
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 9 998 Ft-tól
 • -12%-1 367 Ft

Kategória: Partijáték
Mechanizmus: Szövetségek, Vonal húzás, Színészkedés

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  4 - 12
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Tervező:  Arno Steinwender, Wilfried Lepuschitz
 • Illusztrátor:  (Uncredited)
 • Kiadók:  Piatnik
 • Elérhető nyelvek:  német

Kiadások

 • German edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: német
  • Méretek: 39.8 cm x 28.2 cm x 5.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Activity Káosz társasjátékhoz