Mystery House - 3D szabadulószoba + 3 kiegészítő gyűjtemény, társasjáték applikációvaldavid.bodis05, Budapesten VII. vagy hétköznaponként a III. kerületben is személyesen átvehető, de írj és megbeszéljük. A városliget Keleti felőli oldalánál szinte bármikor.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapesten VII. vagy hétköznaponként a III. kerületben is személyesen átvehető, de írj és megbeszéljük. A városliget Keleti felőli oldalánál szinte bármikor.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó Mystery House társasjáték csomag. (Az alapjáték magyar, a 3 kiegészítő angol) A kiegészítők itthon nem kaphatók. A csomag tartalmazza: -Alapjáték 2 üggyel - eredeti ár: 12.000Ft -Kiegészítő: The Lost Ship - eredeti ár: 8000Ft -Kiegészítő: The Secret of the Pharaoh - eredeti ár: 8000Ft -Kiegészítő: Back to Tombstone - eredeti ár: 8000Ft Teljes eredeti csomag ár: 36.000Ft Tudom ajánlani azoknak akik szeretik a nyomozós vagy szabadulószobás társasjátékokat. Visszarendezett, teljesen hiba és sérülésmentes. Budapesten VII. vagy hétköznaponként a III. kerületben is személyesen átvehető, de írj és megbeszéljük. A városliget Keleti felőli oldalánál szinte bármikor. Nézz körül, több társasjátékot is hirdetek. Ha kérdésed van, írj nyugodtan!

0 érdeklődő


Üzenet írása

Titokzatos ház