Disney Sorcerer’s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide ExpansionMacManusz, Személyes átvétellel Budapest XIII. kerületben (Westendhez közel vagy a Westendben) vagy heti 1-2x a VIII. ker. Puskás F. stadion közelében. 1-2 havonta járok Nyíregyházán és Szegeden, ilyenkor ott is megoldható az adás-vétel.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Személyes átvétellel Budapest XIII. kerületben (Westendhez közel vagy a Westendben) vagy heti 1-2x a VIII. ker. Puskás F. stadion közelében. 1-2 havonta járok Nyíregyházán és Szegeden, ilyenkor ott is megoldható az adás-vétel.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó angol nyelvű Disney Sorcerer’s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion társas. Kétszer játszott, hibátlan és hiánytalan állapotban. A Turning the Tide Expansion az alapdobozba lett átrakva, a saját doboza nincs hozzá. Csere nem érdekel. Képek: https://photos.app.goo.gl/bhBxU1rgUAMtMYfv7 Személyes átvétellel Budapest XIII. kerületben (Westendhez közel vagy a Westendben) vagy heti 1-2x a VIII. ker. Puskás F. stadion közelében. 1-2 havonta járok Nyíregyházán és Szegeden, ilyenkor ott is megoldható az adás-vétel. Foxposttal a szállítás díja 1499 Ft, előre utalás esetén.

0 érdeklődő


Üzenet írása

Disney Sorcerer's Arena: Epic Alliances – Turning the Tide Expansion