Sushi Go!
Sushi Go!
Sushi Go!
Sushi Go!
Videó beküldése

Sushi Go! társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Sushi Go! egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A játékot 2013-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb kátyajáték kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb családi játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt...

A Sushi Go! egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A játékot 2013-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb kátyajáték kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb családi játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a játék végi bónuszok és a draftolás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Egy jó játékra éhezel? Ne is keress tovább!
Ebben a gyors kártyajátékban az a célod, hogy megragadd a legjobb lehetőségeket a legtöbb pontot hozó étlap összeállítására! Készítsd Te a legtöbb Maki tekercset, vagy egy teljes tálnyi Sashimit! Mártogasd kedvenc Nigirid Wasabi szószba, hogy megtriplázd az értékét! De azért hagyj helyet a desszertnek is... Szedd össze a legtöbb pontot, légy Te a mesterszakács a Sushi Go társasjátékban!

Válassz és add tovább!
A Sushi Go a válassz és add tovább (drafting) mechanizmusra épül; minden játékos kap adott számú kártyát, ami a résztvevők számától függ, és választ belőle egyet, majd továbbadja.

A játékban tízféle kártya található: tempura, sashimi, tészta, maki tekercs, tojásos nigiri, lazacos nigiri, tintahalas nigiri, puding, wasabi, és evőpálcika. A tempura és a sashimi csak akkor ad pontot, ha többet összegyűjtünk belőle, amúgy nulla pontot érnek. Már egy tésztáért is kapunk pontot, de minél többet gyűjtünk össze, annál többet érnek. A maki tekercseket a körök végén össze kell számolni, és akinek a legtöbb van, az hat, a második legtöbb három pontot kap. A nigirik egy, kettő és három pontot érnek, a wasabi pedig hárommal megszorozza a következő nigiri értékét, így egy tintahal nigiri wasabival kilenc pontot ér. Az evőpálcika magát a draftolást befolyásolja; ha kivesszük, bármelyik következő alkalommal, amikor választhatunk kártyákat a körben, kivehetünk két lapot, de az evőpálcikát vissza kell tenni, és továbbadni.

Miután az első leosztás elfogyott, össze kell számolni a játékosok által gyűjtött pontokat, és a pudingok kivételével minden lapot el kell dobni. A játékosok még két leosztást draftolnak el. A játék végén össze kell számolni azt is, hogy a három kör alatt ki gyűjtötte a legtöbb pudingot, amiért hat pont jár. Akinek a legkevesebb pudingja van, az pedig veszít hat pontot.

Egy játék nagyjából 10-20 percig tart, a játékosok számától függően.

Összegzés, ajánlás
A Sushi Go kimondottan alkalmas családi játéknak, hisz semmiféle nyelvtudás nem szükséges hozzá, de a vájt fülű kártyásoknak is kiváló lehetőség, hogy draftoljanak. Mindenképp meg kell említeni a kártyák megjelenését is, mert a különböző ételek barátságosan mosolygó arcokkal néznek ránk, kimondottan bájosan vicces hangulatot kölcsönözve a játéknak.

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Magyar nyelvű ismertető

Magyar nyelvű játékmenet

Forrás: Szellemlovas
5 felhasználó és 33 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 2 500 Ft-tól
  • 38 ajánlat

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Játék végi bónuszok, Draftolás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Sushi Go! társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Sushi Go!GeriJoker, Kecskemét, Tiszakécske

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Kecskemét, Tiszakécske! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontatlan, duplikáció miatt adnám el. A vevő terhére postázom!

0 érdeklődő


Sushi Go!antalbalika, Budapesten a 14. Kerületben az Őrs Vezér környékén, illetve annak vonzáskörzetében

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapesten a 14. Kerületben az Őrs Vezér környékén, illetve annak vonzáskörzetében! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Állapot: Újszerű állapotban kb 10 játék van benne végig kártyavédőben (Szellemlovas Prémium kártyavédőben - adom hozzá)

0 érdeklődő


Sushi Go!BIOLOCO, Budapest

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kiváló állapotban van. Átvétel Bp XIX.ker vagy foxpost.

0 érdeklődő


Sushi Go!flaci14, Nagyatád

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Nagyatád! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Már nem játszunk vele

0 érdeklődő


Sushi Go!vizi.kristof1999, Soltvadkert

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Soltvadkert! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kipróbált darab

0 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Sushi Go! társasjáték videók (10)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2013

Kommentek

Kommentek

  • Faresz

    2024-03-10 17:31:37

    Mostanában ezt pörgetjük csajommal. Egyszerű és követhető szabályok, könnyű pontszámítás, most még nem látom, hogy rá lehetne unni, de még többen játszva lesz az igazi. Fontos, hogy kicsi a doboza, nem foglal sok helyet egy táskában.

  • szrigoevi

    2023-06-27 21:17:30

    Egyik kedvenc játékunk, a tizenkét éves nagylanyom gyakran választja a polcról. :) Gyors, pörgős de agyalos és aranyos a grafikája is. Simán le lehet nyomni pár partit egymás után és az ember észre se veszi, hogy eltelt az idő. Mi hárman jatszunk vele, így 9 lapot kap mindenki. Egyet kiveszunk, majd balra tovább adjuk a lapjainkat. Amikor mindenki kész, felfedjük kiválasztott lapot. Gyujtogetunk magunk előtt. Lehet azért figyelni a többieket is, hogy valaki mondjuk ne hozzon össze túl sok gőzgombócot. A legkevesebb puding esetén pedig igen kellemetlen a játék végi mínusz 6 pont. 3 fordulót jatszunk, összesítve végül a pontokat. Könnyen lehet, hogy az elején nagyon jól áll az ember, de a több fordulónak hála ez bőven megváltozhat a játék végére.

    Mindenképp ajánlós. Mi vettük már ajándékba is és tuti még fogjuk is. :)

  • fodihun1

    2023-06-11 08:06:49

    A grafika ugyan gyerekes de nekem így is tetszik. Egy 7 csoda light kis pénzbefektetés mellett.

  • Kooczka

    2023-06-10 09:35:42

    Nem volt kimondottan ellenszenves, de a témája és a látványvilág nem fogott meg, és ezen nem változtatott az sem, amikor belenéztem végigjátszás videókba, így nem támadt kedvem kipróbálni.

    Nemrég mégis úgy alakult, hogy egy négyfős társaságban előkerült, és az előzetes véleményem egyértelműen megváltozott.

    Társasozós alkalmakon kezdésnek, vagy két komolyabb játék között pihenésképpen szerintem teljesen jó. Könnyed, jó hangulatú, rövid és pörgős, szóval az első játék végén könnyen belekezdünk egy újabb menetbe, aztán esetleg jöhet egy újabb... :)

    Azóta kipróbáltam az iskolás csoportjaimban is, és ott is sikere volt.

  • hekki

    2022-11-22 12:53:38

    Nagyon jó kis játék. Külön öröm lett volna, ha a kiadó nem nyomtatja a Szójaszósz promó kártyákat nagyobb méretben, mint az alappaklit (nem túl feltűnően, de kicsit nagyobbak). Vagy ha nem olyan tré minőségűek a kártyák, hogy pár keverés is meglátszik rajtuk. Reflexshop - gratula!

  • MaRo

    2022-07-04 20:21:42

    Azt tudom javasolni amit én is tettem és mindjárt el is dől benned, hogy kell vagy sem.

    Én átolvastam a szabályt itt és a biztonságkedvéért megnéztem egy szabálymagyarázót szintén a játék adatlapján aztán bementem boardgame arénába és kipróbáltam ingyen.

    Ez olyan jól sikerült, hogy annak ellenére, hogy prémium játék miatt várni kell pár percet a kezdésre legalább egy órát csak újraindítgattam a következő partyt mert egyszerűen annyira lekötött, hogy nem akartam elengedni akármennyire is pofon egyszerű a játék és gyerekes a külseje.

    Egyébiránt, örülök, hogy hasznosnak találtad a kommentemet és segített. :)

  • Bneevi

    2022-07-04 20:14:33

    Teljesen hasonlóan érzek ezzel a játékkal kapcsolatban! Régóta kerülgetem, de sem a téma, sem a kinézet nem igazán tetszik. Most újra képbe került, hogy beszerezzem, de lealább kipróbáljam, ha alkalmam adódik! Köszi!

  • MaRo

    2022-07-04 20:07:24

    A Sushi családdal úgy voltam, hogy elég sokat felmerült a neve mindenféle listákon, videókon és persze itt is. Nekem viszont a neve sem tetszett a doboza sem tetszett így annak ellenére, hogy mindenhol jót hallottam róla meg persze a hypeot elkönyveltem, hogy nem tetszik, túlélem nélküle, nem lehet mindenkinek minden best sellert szeretni.

    A napokban nézegettem mit kellene venni, afféle kosárösszehajigálás volt még csak vásárlás nélkül és valamiért ezt is bedobtam, mondván ha belefér a keretbe elfér és biztos tetszik valakinek majd.

    Azonban ma ki is próbáltam... Itt sokan írták, hogy milyen jó a grafika, nekem olyan semmilyen, nem is jó, azt se mondom, hogy rossz, megfelel kategória vagy érdektelen...

    Na de a játék... Hát az viszont mégis megvett magának az összes ellenérzésem pedig semmivé foszlott, annyira egyszerű mégis megadja az élményt és a flowt, ráadasul pörgős és az első pár alkalom után folyton ott volt az érzés, hogy na még egyet!

    Mivel a játék rövid ezért könnyen átlehet így vele teleportálni vele akár egy órát is úgy, hogy észre sem vesszük.

    Szóval a következő azt hiszem a party változat lesz és ha nem is top prioritással de valamelyik váltotat előbb utóbb lakótárs lesz szóval sushi, go to my whislist...

    Szerencsére ez legalább nem egy vagyon így várhatóan egy ingyen szállítást elősegítő játékká avanzsál.

  • pappgina

    2022-03-10 20:07:10

    A grafikája ellenére szerintem felnőttekkel is szuper játék. Ez volt az első játékunk, amivel asztalhoz ültetettem a férjemet is:)

    Nagyon szeretem, hogy pörög, taktikus. Ha vendég gyerekek vannak, velük is ez kerül elő elsőként, mindig nagy siker

  • Bator

    2021-12-28 21:30:27

    Nagyon jó, könnyed játék. Tényleg csak 15 perc, ha nem először játszod. A húgom kedvenc játéka (5 éves)

  • Csiracsirke

    2021-08-30 21:18:50

    Amikor először játszottam vele olyan érzésem volt mintha egy ázsiai étteremben ültem volna a futószalag mellett ahol folyamatosan jönnek az ételek kb ezt imitálja a játék is azzal hogy a kézben tartott lapok közül választasz 1-et és utána tovább adod a következő játékosnak a lapjaidat és utána csak reménykedsz hogy sikerüljön azt a kombót összehoznod amit kigondoltál magadnak, elég magas benne a szerencsefaktor. Egy komolyabb játék után jó levezetés könnyed party játék a fém doboz strapabíró, nyaralás kompatibilis. Nálunk sűrűn előkerül.

  • hylsuy

    2021-07-19 21:55:10

    Egy olyan aranyos grafikájú játék, amit tényleg lehet élvezetesen játszani a haverokkal iszogatás közben, vagy éppen a kisiskolás unokatesóval a vasarnapi ebéd után.

  • Hobiorsi

    2021-03-20 11:00:08

    Pörgős, élvezetes, könnyen tanulható. A partyjátékot jobban szeretem, de ozitívum, hogy van két fős változata is, nem kell mindig arra várni, hogy összeröffenjen a csapat.

  • Robby

    2021-01-22 13:45:38

    Nagyon jó kis játék, jó áron. Nekem a kártyákon levő grafika egy kicsit gyerekes, de ennek ellenére tetszik, főleg a színvilága miatt. Ketten nem szoktuk játszani, úgy jó, ha többen vagyunk. Akinek lehetősége van nagyobb társasággal játszani vagy nagy rajongó az inkább a Party! változatát szerezze be. Alapjában véve kártyákat draftolunk és szetteket gyűjtögetünk. Ennek ellenére szórakoztató a játék és egy kis csavart visznek bele az evőpálcikák, pudingok, wasabik...

  • duma21

    2021-01-22 12:09:35

    Szuper játék gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt. Család egyik kedvenc játéka! Könnyen tanulható egyszerű szabállyal.

  • Alleira

    2020-10-25 10:01:02

    Aranyos jàték, amit a család kisebb tagjaival (7 èves) is jól lehet játszani, hisz a szabàlyrendszer egyszerű, a játék hossza rövid, így nem kell hosszasan koncentràlni, és az illusztràciók hihetetlenül "ennivalók", színesek.

    A fémdoboz számomra is pozitívum, strapabíró, strandon, vízcseppekkel szemben is praktikusabb, mint egy papírdobozos jàték.

    A társasjátékok irànt szèles körben érdeklődök számára hamar unalmassá válhat szerintem, nagyon igényelheti, hogy a Party vàltozatra leváltsuk, amely sokkal több variàciós lehetőséget kínál, így az újrajàtszhatóság jelentősen megnő. Viszont a doboz praktikuma is elveszik a nagyobb jàtèkkal, így érdemes lehet eszerint mèrlegelni a beszerzését.

    A kàrtyàk is szèp minőségűek, nem csak a doboz, így abszolút jó az ár-érték aràny tekintetében, igazi színfolt az Uno, Solo játékkínàlat mellett.

    A Sushi Roll úgy tudom jobban hasonlít erre, mint a Partyra, de ott azoknak kedveztek, akik a kártyajátèkok mellett a kockajàtèkokat is nagyon kedvelik (lásd: póker és kockapóker).

  • Podapanni

    2020-09-21 09:52:48

    Egyik kedvenc játékunk, könnyen megtanulható, és imádnivaló a grafika! Játszottuk már parkban, kávézóban, kocsmában, erdei kiránduláson, nagy előnye, hogy kis táskában is elfér, és ha van 15-20 perce az embernek (mondjuk amíg a buszt várjuk), szuper időtöltés.

  • Heni1979

    2020-05-28 16:40:56

    Kis kedvencünk. Pörgős játék, hamar lemegy egy parti. 3-4-n ideális szerintem. Ketten is próbáltuk, de úgy az nem az igazi. Cuki, könnyen tanulható, egyszerű játék.

  • gyd

    2020-05-28 10:20:27

    A Sushi Go nagyon jó kis draftolós játék. Pörgős, egyszerű szabályzatú, kevés elemből álló - minden benne van, ami egy fillerbe kell. A játék gyorsan lemegy, ugyanis nem nagyon van olyan dolog, amin sokat lehetne gondolkodni. Egyszerűen szetteket kell gyűjteni (többnyire), és ehhez mindig elveszek egy lapot a kezemben lévő pakliból. Persze érdemes a többieket is megfigyelni, mert az alapján vannak dolgok, amiket kizárhatunk magunk számára, de ez sem sok idő.

    Nagyon érdekes, hogy a játék nagyon erősen épít a draft mechanizmusra, ez szerintem kevés játékra jellemző viszonylag - legalábbis én nem sokkal találkoztam eddig.

    A játék elég erősen nyelvfüggetlen, hiszen néhány ábrát kell ismerni, illetve a kártyákra rá vannak írva az adott fajtával kapcsolatos pontozási feltételek - ez szöveges, szóval itt lehet, hogy kell egy kis nyelvtudás. Viszont a már említett kevés elem miatt ez valószínűleg nem kéne problémát okozzon.
    Fémdobozos játék, ami többnyire előny, de én nem vagyok oda annyira a fémdobozos játékokért - akár praktikusság, akár másfajta sérülékenység miatt. Az ábrázolás miatt eléggé korfüggetlen a játék, simán lehet gyerekekkel is játszani, mert könnyen megértik, és nincs semmi gonoszkodási lehetőség a játékban - persze el lehet venni a másik számára szükséges kártyát, de ennyi kb. minden játékban van.

    A játék ára egyébként elég kedvező. Szóval aki egy pörgős, könnyen tanulható fillert szeretne magának, annak érdemes lehet ezne elgondolkodni, ugyanis tényleg gyorsan lemegy egy menet, a setup elég gyorsan megoldható, tehát minden adott ahhoz, hogy gyorsan lejátszhassuk - és aztán kezdhetjük is az újabb kört. A pontozás persze időigényesebb lehet, de szerintem az sem kéne nagy problémát okozzon, ugyanis a pontozási rendszer sem túl bonyolult.

  • vitezlejszlo

    2020-04-12 08:20:00

    Sziasztok! Ez egy nagyszerű játék amit könnyen lehet tanulni nagyon szépek a lapok benne és gyors a játékmenet. Praktikus kis helyen elfér így kiválló utazós játék. Szuper a draft mechanizmus mi nagyon szeretjük . Gyerekek is iskolás kortól már játszhatják. Ajánlom mindenkinek érdemes kipróbálni.

    Ebben tuti nem csalodsz!

  • gellerdavid91

    2020-04-03 19:19:04

    Gyors, pörgős játék, amivel a szórakozás garantált. Egyedi, szép kidolgozású. Nálunk nagy kedvenc lett.

  • Ancseee

    2020-01-25 21:28:25

    Nem ismerjük a japán konyha remekeit, de nem voltunk hátrányban emiatt a játék során.

    A játék pörgős, taktikus, memória is van benne..segíteni is tudjuk a másikat, de ki is lehet vele szúrni. Mindig nagyon jó hangulatot csinál egy fáradt nap után. A fémdobozos megoldás nagyon praktikus, a kártyák jó minőségűek, a grafika is nagyon jópofa. Szuper játék kicsiknek-nagyoknak.

  • nuvamba

    2020-01-01 16:55:44

    Nem szeretem a sushit. Ezt a játékot ellenben igen. Játszottuk kettesben, hármasban, négyen is. Az a véleményem, hogy kettesben is jó, de többen sokkal szórakoztatóbb. Bármikor szívesen játszszuk.

  • csongrady.p

    2019-12-01 17:04:31

    A draft mechanizmus alapjátéka! Remekül megy a koncepcióhoz, adjuk körbe a kártyákat, mint ahogy a sushi megy a futószalagon.

    Jó minőségű kártyák vannak a fém dobozban. Nem is érdemes kártavédőzni, mivel sok kártya van nem éri meg.

    Hátránya, hogy a két játékos mód nekem kicsit sántít ezzel a fiktív harmadik játékossal, de ettől függetlenül ketten is élvezhető a játék.

  • saxomusic

    2019-07-16 12:29:50

    Nagyon jó kis pörgős játék. Aki szereti a sushit nagyon fogja élvezni ezt a játékot. :) A játékmenet nagyon egyszerű. Fő játékmechanizmusa a "válassz egyet és add tovább" és a pakliépítés, gyűjtögetés. A játék grafikája külön kiemelendő, nagyon cuki rajzok vannak a kártyákon, élmény vele játszani. A játékszabályok egyszerűek, könnyen tanulható játék. A legtöbb magyarázatot az egyes kártyák bemutatása jelenti. A verseny pontokért folyik: a játékosok célja, hogy minél több pontot összegyűjtsenek egy-egy kör és a játék végére. A játék három körből áll. Egyes kártyacsoportok több pontot érnek, ezért érdemes őket gyűjteni.

    Sok olvasást, nyelvtudást nem igényel a játék. Ugyan a kártyákon olvasható minimális szöveg, de a kártyák pontértéke és jelentése könnyen megjegyezhető. Ezért inkább nyelvfüggetlennek mondanám a játékot. Először idegen nyelvű kártyával játszottam és két játék után már nem okozott gondot, hogy nem értettem mi van a kártyákra írva. Bár kezdő játékosoknak sok segítséget nyújthat az eligazodásban a tömör, egyértelmű felirat az egyes kártyákon.

    Alapvetően egy rövid kártyajáték. Miután belejöttünk a játékba, hamar le tud menni egy-egy kör. Sokszor észre se vesszük és már vége is van a harmadik körnek. Könnyed játékélményt nyújt. Nálunk a család minden tagja ki szokta venni a részét a játékból. Nagyon tetszik, hogy fémdobozban lehet tárolni, és a doboz mérete nem nagy. Ez nagyban megkönnyíti a játék szállítását, akár a táska mélyén. A kártyákat érdemes védőfóliába helyezni, mert a sok játéktól könnyen elkophatnak. Ugyanis ez egy olyan játék, ami függőséget okoz. :)

  • keplegeny

    2019-04-12 13:30:58

    Az elsők között volt, amit megvettem az elmúlt 2 évben. LEginkább a párom sushi imádata miatt, poénból vettem meg. De nagyon megfogott minket a játék. Könnyen tanulható.

  • benczikakos

    2019-04-07 21:33:31

    Borzasztó cuki az artwork a kártyákon és a játék is nagyon élvezetes

  • sz-tomy

    2019-04-07 17:48:40

    Fémdobozos draftolós játék, egyszerű szabállyal.

  • ARduel

    2019-04-07 17:03:50

    A kedvenc draft játékom! Nagyon cukik a kártyák. E

  • whoisme.

    2019-03-02 00:34:27

    Sushi GO!

    A héten került hozzám ez a játék és nagyon bejött,csak jót tudok róla írni.Előnyös hogy fém doboza van amit könnyen bárhova lehet hordozgatni.Egyszerű szabállyal dolgozik a játék,könnyen bele lehet jönni és utána nehéz letenni.

A Sushi Go! társasjáték és kiegészítői (4)

  • Sushi Go!: Soy Sauce Promo társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 15 perc
    • Min. játékidő: 15 perc
    • Max. játékidő: 15 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Stadt Land Spielt Limitierte Sonderdrucke 2015 társasjáték Kiegészítő

    This package contains several promos and mini expansions: Speed Snacks: The Difficult Customer Promo Card Dominion: Prinz Promokarte (Dominion: Prince Promo) Machi Koro: KOSMOS Shop (Machi Koro: Mega Gaming Store) Machi Koro: Spielefabrik des Weihnachtsmanns (Machi Koro: Fabrique de jouets du Père Noël) Fluxx: Büchse der Pandora Promo Card (Fluxx: Promo...

    • Sushi Go Party! társasjáték

      Egy nagy buli sushi tálat kell összeraknotok! De maradjon ám hely a desszertnek is! Szerezz minél több pontot az ételek kártyák ügyes kiválogatásával! A Sushi Go Party!-ban csak a játékosokon múlik, milyen ételek kerülnek terítékre! A játék elején összeállított menühöz tartozó kártyákból a játékosszámnak megfelelőt kell kiosztani. Minden kártya másképpen...

      • Játékidő: 20 perc
      • Min. játékidő: 20 perc
      • Max. játékidő: 20 perc
      • Max. játékosszám: 8
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott játékosszám: 4
      • Max. ajánlott játékosszám: 7
      • Min. ajánlott játékosszám: 3
      • Ajánlott életkor: 8+ éves
      • Komplexitás: 1/5

      Sushi Go Party! társasjáték 6370 Ft-tól! - 37 üzlet árulja ezt a játékot!

    • Sushi Roll társasjáték

      Sushi Roll társasjáték ár: 7 990Ft. A S ushi go már évekkel ezelőtt elolvasztotta a társasjátékos nagyközönséget ennivaló grafikájával és egyszerű, de nagyszerű játékmenetével. Olyannyira belopta magát a szívekbe és a társasjáték gyűjteményekbe, hogy pár évvel később meg is jelent bővített kiadása, a S ushi go party, melyben új összetevőkkel...

      • Játékidő: 20 perc
      • Min. játékidő: 20 perc
      • Max. játékidő: 20 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 8+ éves
      • Komplexitás: 1/5

      Sushi Roll társasjáték 4100 Ft-tól! - 5 felhasználó és 6 üzlet árulja ezt a játékot!

    Részletes adatok

    Részletek

    • Játékidő:  15 perc
    • Játékosok:  2 - 5
    • Ajánlott életkor:  8+
    • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
    • Tervező:  Phil Walker-Harding
    • Illusztrátor:  Phil Walker-Harding, Tobias Schweiger, Nan Rangsima
    • Kiadók:  Zoch Verlag, Gamewright, Asmodee, Devir, Cocktail Games, Lautapelit.fi, White Goblin Games, Kaissa Chess & Games, Adventureland Games, Brain Games, REBEL.pl, Kanga Games, Lifestyle Boardgames Ltd, uplay.it edizioni, AURUM, Inc., FoxMind Israel, ADC Blackfire Entertainment, Hemz Universal Games Co. Ltd., NeoTroy Games, Reflexshop Kft, Feelindigo, Gameland, MIPL
    • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szlovák, török, ukrán, szerb, thai, maláj

    Alternatív nevei


    Kiadások

    • English first edition
      • Kiadás éve: 2013
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 9.9 cm x 12.4 cm x 2.3 cm
      • Súly: 0.2 kg
    • English Print & play edition
      • Kiadás éve: 2013
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
    • English second edition
      • Kiadás éve: 2014
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 10.2 cm x 14.3 cm x 3.8 cm
      • Súly: 0.3 kg
    • Multilingual first edition
      • Kiadás éve: 2014
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 13 cm x 13 cm x 4.3 cm
    • Nordic edition
      • Kiadás éve: 2014
      • Nyelv: dán
      • Méretek: 10.5 cm x 14.5 cm x 4 cm
    • Russian edition
      • Kiadás éve: 2014
      • Nyelv: orosz
      • Méretek: 12.5 cm x 19.8 cm x 4 cm
    • Spanish edition
      • Kiadás éve: 2014
      • Nyelv: spanyol
      • Méretek: 10.2 cm x 14.3 cm x 3.8 cm
    • Dutch first edition
      • Kiadás éve: 2015
      • Nyelv: holland
    • Dutch second edition
      • Kiadás éve: 2015
      • Nyelv: holland
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • English Tuck Box edition
      • Kiadás éve: 2015
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 9.1 cm x 14.6 cm x 2 cm
      • Súly: 0.2 kg
    • French first edition
      • Kiadás éve: 2015
      • Nyelv: francia
      • Méretek: 10.2 cm x 14.3 cm x 3.8 cm
    • Italian first edition
      • Kiadás éve: 2015
      • Nyelv: olasz
      • Méretek: 10.2 cm x 14.3 cm x 3.8 cm
      • Súly: 0.3 kg
    • Kanga Games Asia Multilingual edition
      • Kiadás éve: 2015
      • Nyelv: kínai
      • Méretek: 9.8 cm x 13.8 cm x 3 cm
    • Czech edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: cseh
      • Méretek: 12.2 cm x 14.5 cm x 3.7 cm
      • Súly: 0.3 kg
    • Japanese edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: japán
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • Korean edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: Korean
      • Méretek: 10 cm x 14 cm x 3.8 cm
    • Portuguese edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: portugál
    • Turkish edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: török
      • Méretek: 11 cm x 15 cm x 3 cm
    • Hungarian edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: magyar
      • Méretek: 10 cm x 14 cm x 3.8 cm
    • Polish edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: lengyel
      • Méretek: 10 cm x 14 cm x 3.8 cm
    • Chinese/English edition
      • Kiadás éve: 2019
      • Nyelv: kínai
      • Méretek: 10.5 cm x 14.5 cm x 3.3 cm
    • Greek edition
      • Kiadás éve: 2019
      • Nyelv: görög
    • Multilingual second edition
      • Kiadás éve: 2019
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 13.2 cm x 13.2 cm x 4.5 cm
    • Baltic edition
      • Kiadás éve: 2021
      • Nyelv: észt
    • Ukrainian edition
      • Kiadás éve: 2021
      • Nyelv: ukrán
      • Méretek: 11.6 cm x 18.7 cm x 4.3 cm
    • Serbian edition
      • Kiadás éve: 2022
      • Nyelv: szerb
    • Hebrew edition
      • Nyelv: angol
    • Romanian edition
      • Nyelv: román
      • Méretek: 26.7 cm x 38.1 cm x 10.2 cm

    Hasonló játékok

    Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Sushi Go! társasjátékhoz