Side Effects
Videó beküldése

Side Effects társasjáték

társasjáték, 1
Értékelem!

A Side Effects egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 30 perc. A társast felnőtteknek ajánljuk! A játékmenet erősen épít a vedd el mechanizmusra.

Angol:
Drug use, personal demons, wild episodes, and more. Side Effects is a "take that" card game where players race to treat all the diseases in their psyche with medication and...

A Side Effects egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 30 perc. A társast felnőtteknek ajánljuk! A játékmenet erősen épít a vedd el mechanizmusra.

Angol leírás

Drug use, personal demons, wild episodes, and more. Side Effects is a "take that" card game where players race to treat all the diseases in their psyche with medication and therapy.

Players start with four disease cards dealt face up in front of them (their "psyche") and then four cards in a concealed hand. Players take turns picking up cards from the deck and trying to find the right drugs to treat their diseases. A drug card will treat a disease but also leave the player open to receiving new diseases (of that drug's list of side effects) from other players.

Each disease card has a unique punishment written on it and episode cards will trigger these punishments. Play an episode card on another player to hinder them or help yourself.

The game is over when one player treats all of the diseases in their psyche.

Kategória: Kártyajáték, Partijáték, Verseny, Felnőtt
Mechanizmus: Vedd el

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Side Effects társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Side Effects társasjáték videók (4)

Kommentek

Kommentek

  • lajzol

    2023-05-16 01:58:56

    Nekünk tetszik ez az ide oda problémákat dobálós, kissé szivatós de egyszerű játékmenete. Hiába állsz nyerésre, még más beleszólhat.
    Hárman játszottuk, párommal és édesanyjával, 30-40 percre jött ki egy parti. Sokat röhögtünk közbe. A grafika szerintem illik hozzá, ja és a játékszabály meg mint egy orvosi diploma.
    A kártyák jó minőségűek, vastagok, de kicsit nagyok lettek. Prémium védőzve pont elfér a dobozban, csak mivel olyan nagy, nehézkesebb keverni ha kicsi a kezed.

  • csongrady.p

    2022-02-13 10:19:28

    KS verziót volt szerencsém kipróbálni még régebben. Érdekes a játékmenet, mivel mindenki mentális problémákkal kezd amiknek negatív játusuk van/lehet. Ezeket kell kigyógyítani magunkból.

    Mivel a játékban van take that, így ezen túl nyilván az is cél, hogy megakadályozd, hogy ellenfeleid előbb gyógyuljanak ki.

    A grafika egyedi, a téma megosztó lehet, de összességében érdekes játék.

A Side Effects társasjáték és kiegészítői (1)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  10 - 30 perc
  • Játékosok:  2 - 8
  • Ajánlott életkor:  13+
  • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
  • Tervező:  Jade Shames, Kat Thek, Jen Igartua
  • Illusztrátor:  Ben Bronstein
  • Kiadók:  Pillbox Games
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 15 cm x 13 cm x 4.4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Side Effects társasjátékhoz