Scythe: A Fenris felemelkedése
Videó beküldése

Scythe: A Fenris felemelkedése társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2018
Értékelem!

Ez a játék a Scythe kiegészítője.

A Scythe: A Fenris felemelkedése egy összetett kiegészítő a Scythe társasjátékhoz, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. Az alapjátékot az Év Játékának választották 2016-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 5 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól...

A Scythe: A Fenris felemelkedése egy összetett kiegészítő a Scythe társasjátékhoz, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. Az alapjátékot az Év Játékának választották 2016-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 5 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, a terület befolyásolás/irányítás, a solitaire és a szcenárió / küldetés / kampány mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Birodalmak emelkedtek fel és buktak el a Világháború nyomán, és Európa egy új korszak küszöbéhez érkezett. A gazdaság dübörög, a morál az egekben, a védelem erős. A vidékről érkező jelentések említenek ugyan különös világító szemű katonákat, de azok távol vannak és ártalmatlannak tűnnek.

A Scythe: A Fenris Felemelkedése, a Scythe kiegészítő trilógiájának befejező darabja, két különböző opciót kínál a játékosok számától függetlenül (1-5 játékos a Scythe esetén; 1-7 játékos, ha rendelkeztek a Hódítók a Messzeségből kiegészítővel):

Kampány

(8 játék): A Scythe története egy 8 epizódos kampánnyal folytatódik és ér véget. Jóllehet a kampány tartogat meglepetéseket, modulok megnyitását, és végleges elemeket, bármikor visszaállítható és újrajátszható.

Moduláris

(11 modul): A kampány helyett — vagy utána — A Fenris Felemelkedése új moduljai a játékosok igényeihez igazítva tetszőleges kombinációban használhatók. Tökéletesen kompatibilisek a Scythe valamennyi kiegészítőjével, és van köztük egy teljes kooperatív modul is. Noha az egyes epizódok és modulok pontos leírását rejtve hagyjuk (a játékelemek többségét 5 titkos doboz és 6 kinyomótábla tartalmazza), a kiegészítő játékelemei tartalmaznak egy többepizódos részletes szabálykönyvet, 13 műanyag figurát, 62 fa jelzőt, 2 egyedi kockát, 25 lapkát és 100+ karton jelzőt.

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
  • 15 590 Ft-tól
  • -14%-2 553 Ft

Kategória: Civilizáció, Sci-Fi, Közgazdaság, Kiegészítő, Harc, Építés / Terjeszkedés
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kampány/Harci kártya vezérelt, Kooperatív, Terület befolyásolás/irányítás, Solitaire, Szcenárió / Küldetés / Kampány

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Scythe: A Fenris felemelkedése társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek



Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Scythe: A Fenris felemelkedése társasjáték videók (9)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

  • Mixike

    2022-05-02 09:30:52

    Végül rászántam magam. Megvettem. Szpojler mentes kritikám következik :D

    Hozzáteszem, 4 felnőtt játszotta végig. Pénteken 5-kor mindenki végzett, úgyhogy 6 órára össze is ültünk felpakoltunk és neki kezdtünk. Egy végigdolgozott hét után ülve tartott minket másnap reggel fél 8-ig... Egyhuzamban végigjátszottuk és már most azt tervezzük, mikor játszuk végig újfent.

    Betartottuk, hogy semmit, még csak a nyomkodó íveket se néztük meg, mindig betartottuk minden lépését a szabálykönyvnek.

    Az, hogy nem tartogat őrült nagy csavarokat a történet. Nos nem értek egyet. 1-1 doboz kibontásakor igen ám meglepődtünk. De nyilván úgy éri meg megvenni, ha a játékosok minél kevesebbet tudnak róla.

    Kegyetlen jó volt. Ez volt ugyan az első kampány játékunk. De ezek után biztos, hogy nem az utolsó.

    Akik nagyon szeretik a scytheot azoknak kötelező darab. (mi áprilisban összesen 94 társas partit játszottunk, ebből 22 volt scythe.)

  • harnas1207

    2022-03-20 16:47:22

    Két fővel végigjátszható, nem kell AI.

    Lesz olyan frakció/k amit hozzá lehet adni. De speciel mi úgy éreztük normál játékban nem működnek annyira jól.

    Nem nagyon akarok spoilerezni.

  • Mixike

    2022-03-20 16:34:56

    Sziasztok!

    2 kerdesem lenne.
    1. lejatszhato a kampány ha csak ketten játszunk ? Vagy ilyenkor be kell hozni egy AI jatekost ?

    2. Ad hozza olyan frakciókat a kiegészítő amiket lehet jatszani az alap és a hódítók a messzesegbol kiegeszitovel ? Pl. 6-7 játékos esetén ?

  • ATW

    2022-01-12 16:56:03

    Kedveljük a Scyhte-ot, de azért nem vagyunk fanatikusok (havonta, kéthavonta játszunk vele).
    Az ilyen kezdőknek, alkalmi játékosoknak szerintem azért jó ez a kiegészítő, mert a kampány során bevezetett módosított/új szabályokkal az eredeti játék mechanikája is jobban megérthető, hiszen jellemzően néhány alapszabály kerül módosításra/kiegészítésre, míg a többi változatlan.
    A kampány 3. játékánál járunk, de - szerencsére - mindenkinek tetszik eddig ez a játékmód is.

  • harnas1207

    2020-12-09 16:17:46

    Nehéz erről a kiegészítőről spoilermentesen írni véleményt, de megpróbálom. Először is szögezzük le, hogy csak azoknak ajánlom, akik nagyon nagy Scythe függők. Ha valaki az alap játékot szeretné feldobni, az maradjon a Hódítók-nál és álljon is meg ott. Az ötlet, hogy egy kampányt végig lehessen játszani nagyon szuper, de a megvalósítás véleményem szerint már nem az. A történet egynek elmegy, az mindenképp pozitív, hogy nem tartogat őrült nagy csavarokat, így akár még újra is lehet játszani. (Persze ha ismerjük a végkifejletet, akkor másképp fogunk majd játszani.) A frakciónk fejlesztése amennyire zseniálisan hangzik annyira szánalmas. Ennél bénábban és kiábrándítóbban már nem is lehetett volna megoldani. Ami még kiábrándító, az a kampány győztesének meghatározása. Valójában egy végső játék dönt mindenről, az előzményekben elért bónuszok alapján, de aki szemfüles, az megnyerheti úgy, hogy 8 játékban egymás után kikap. Azonban nem csak a kampány található a csomagban, hanem 11 féle játékmodul és egyéb plusz is, amikkel később a hagyományos Scythe játékokat fel tudjuk dobni. Számunkra ezek nagyon nem jöttek be. Még a léghajós modulok se mozgattak meg minket.... A többi plusz pedig egyrészt felesleges, másrészt kevés a játék árához képest. Amit viszont kiemelnék, mint a legpozitívabb dolog a csomagba, az az AI-k vs játékosok mód leírása! Bár ehhez nem kell a Fenrist megvásárolni, de kipróbálni mindenképp érdemes!

    Összességében érdemes egy próbát tenni ezzel a kieggel, ha függők vagytok, mert kellemes 8-10 órát tud okozni. Nem Koop mód, így a versengés megmarad és változatossá teszi a Scythe-t. Csodát ne várjatok tőle és külön hangsúlyozom, hogy ezt senki ne kezelje hagyományos kiegészítőként, mert semmiben nem bővíti az alapot.

A Scythe társasjáték és kiegészítői (18)

  • Scythe - Hódítók a messzeségből társasjáték Kiegészítő

    Miközben Kelet-Európában birodalmak tűnnek fel és buknak el, a világ többi része figyel. Két távoli frakció, az Albion és a Togawa csapatokat indít útnak, hogy felderítsék a vidéket, és a maguk módján a saját uralmuk alá hajtsák a területeket. Ez a kiegészítő 2 új frakcióval bővíti az eredeti játékot: 10 figura, 62 egyedi fa jelző és 2 frakciótábla....

    • Játékidő: 140 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 140 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott játékosszám: 5
    • Max. ajánlott játékosszám: 5
    • Min. ajánlott játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 4/5

    Scythe - Hódítók a messzeségből társasjáték Kiegészítő 8000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 21 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Scythe: Lake Encounter Card társasjáték Kiegészítő

    A promotional card given out during the 2016 Watch It Played Indiegogo campaign. This promo introduces a new Encounter Card (#38) that you can use in the game. The card shows a mech next to a man fishing in a lake. The card offers the following options: Quietly watch the fisherman from across the lake: Gain 2 popularity. Broker a deal for the old mech: Pay...

    • Játékidő: 115 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 115 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Scythe promó kártyacsomag 2. társasjáték Kiegészítő

    A Scythe egy versengő típusú 4x játék, mely egy 1920 évekbeli alternatív világban játszódik. Ez a gazdálkodás és háború, a megtört szívek és rozsdás fogaskerekek, az innováció és hősiesség kora. Ez a magyar nyelvű kiegészítő kártyacsomag a játék kickstarter változatához megjelent #2 promólapokat tartalmazza.

    • Játékidő: 180 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 180 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Scythe promó kártyacsomag 2. társasjáték Kiegészítő 1270 Ft-tól! - 12 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Scythe promó kártyacsomag 1. társasjáték Kiegészítő

    A Scythe egy versengő típusú 4x játék, mely egy 1920 évekbeli alternatív világban játszódik. Ez a gazdálkodás és háború, a megtört szívek és rozsdás fogaskerekek, az innováció és hősiesség kora. Ez a magyar nyelvű kiegészítő kártyacsomag a játék kickstarter változatához megjelent #1 promólapokat tartalmazza.

    • Játékidő: 115 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 115 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Scythe promó kártyacsomag 1. társasjáték Kiegészítő 1270 Ft-tól! - 15 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Scythe promó kártyacsomag 3. társasjáték Kiegészítő

    A Scythe egy versengő típusú 4x játék, mely egy 1920 évekbeli alternatív világban játszódik. Ez a gazdálkodás és háború, a megtört szívek és rozsdás fogaskerekek, az innováció és hősiesség kora. Ez a magyar nyelvű kiegészítő kártyacsomag a játék kickstarter változatához megjelent #3 promólapokat tartalmazza.

    • Játékidő: 115 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 115 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Scythe promó kártyacsomag 3. társasjáték Kiegészítő 1270 Ft-tól! - 13 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Scythe promó kártyacsomag 4. társasjáték Kiegészítő

    A Scythe egy versengő típusú 4x játék, mely egy 1920 évekbeli alternatív világban játszódik. Ez a gazdálkodás és háború, a megtört szívek és rozsdás fogaskerekek, az innováció és hősiesség kora. Ez a magyar nyelvű kiegészítő kártyacsomag a játék kickstarter változatához megjelent #4 promólapokat tartalmazza.

    • Játékidő: 115 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 115 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Scythe promó kártyacsomag 4. társasjáték Kiegészítő 1270 Ft-tól! - 12 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Scythe: Promo Encounter Card #37 társasjáték Kiegészítő

    A promotional card given out during the 2017 The Dice Tower Indiegogo campaign. This promo introduces a new Encounter Card (#37) that you can use in the game. The card shows a woman in a field in the foreground and a man and mech in the background. The card offers the following options: Urge the pair of long-lost lovers to reunite: Gain 2 popularity. Buy a...

    • Játékidő: 115 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 115 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Scythe Promo Pack #5 társasjáték Kiegészítő

    A Scythe egy versengő típusú 4x játék, mely egy 1920 évekbeli alternatív világban játszódik. Ez a gazdálkodás és háború, a megtört szívek és rozsdás fogaskerekek, az innováció és hősiesség kora. Ez a magyar nyelvű kiegészítő kártyacsomag a játék kickstarter változatához megjelent 37-42 találkozás promólapokat tartalmazza...

    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1

    Scythe Promo Pack #5 társasjáték Kiegészítő 1270 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Scythe: Promo Encounter Card #39 társasjáték Kiegészítő

    A promotional card given out during the 2017 The Game Boy Geek Kickstarter campaign. This promo introduces a new Encounter Card (#39) that you can use in the game. The cards shows some mechs wandering into a meadow with cows and an electric line. The card offers the following options: Steer the mechs away the electric lines: Gain 2 food and 1 popularity....

    • Játékidő: 115 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 115 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő társasjáték Kiegészítő

    Az emberiség az utazások terén régóta kizárólag a szárazföldre és tengerre szorítkozik, ám Kelet-Európa legnagyobb elméi új technológiát alkottak: a léghajókat. Ezek a gőz meghajtású behemótok akadály nélkül szelik az égboltot, innovációjukkal és haderejükkel támogatva birodalmuk terjeszkedését. Az évek múlásával a világ lassan megértette, hogy belátható...

    • Játékidő: 140 perc
    • Min. játékidő: 70 perc
    • Max. játékidő: 140 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 4/5

    Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő társasjáték Kiegészítő 9320 Ft-tól! - 1 felhasználó és 16 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Én kicsi kaszám társasjáték

    Pomme Királysága a 7 állatkirályság koronaékszere, és ropogós piros almái, mágikus drágakövei utáni sóvárgás tárgya. A legkülönfélébb állatokkal találkozhatsz ott, akik mind harmóniában élnek egymással. A 7 királyság minden évben elküldi a legrátermettebb Kalandor testvérpárját, hogy vegyenek részt a Szüreti Bajnokságon. Amelyik királyság elsőként szerez...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott játékosszám: 4
    • Max. ajánlott játékosszám: 4
    • Min. ajánlott játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Én kicsi kaszám társasjáték 13420 Ft-tól! - 24 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Scythe: Promo Encounter Card #41 társasjáték Kiegészítő

    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Scythe: Promo Encounter Card #40 társasjáték Kiegészítő

    A promotional card from the "No Pun Included" Kickstarter 2017. This promo introduces a new Encounter Card (#40) which you can use in the game. The card offers you the following choices: Reassure the young lad that the army is just passing through: Gain 1 combat card and 1 popularity. Make a devotion at the wayward chapel: Pay $2 to gain 3 popularity....

    • Játékidő: 115 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 115 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 1
    • Komplexitás: 3/5
  • Scythe: Promo Encounter Card #42 társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 150 perc
    • Min. játékidő: 75 perc
    • Max. játékidő: 150 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Scythe: A Fenris felemelkedése társasjáték Kiegészítő

    Birodalmak emelkedtek fel és buktak el a Világháború nyomán, és Európa egy új korszak küszöbéhez érkezett. A gazdaság dübörög, a morál az egekben, a védelem erős. A vidékről érkező jelentések említenek ugyan különös világító szemű katonákat, de azok távol vannak és ártalmatlannak tűnnek. A Scythe: A Fenris Felemelkedése, a Scythe kiegészítő trilógiájának...

    • Játékidő: 150 perc
    • Min. játékidő: 75 perc
    • Max. játékidő: 150 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott játékosszám: 4
    • Max. ajánlott játékosszám: 4
    • Min. ajánlott játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 4/5

    Scythe: A Fenris felemelkedése társasjáték Kiegészítő 15590 Ft-tól! - 24 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Scythe: Találkozások társasjáték Kiegészítő

    2018 nyarán felkérést intéztünk a világ Scythe rajongóihoz, hogy tervezzenek 32 új találkozáskártyát. Határtalan kreativitásról tanúskodó, agyafúrt írások sokasága született, melyeket Jamey átrostált, pontosított és kiegészített. Noha ezeket a kártyákat hozzá lehet keverni, és tanácsos is hozzákeverni a meglévő találkozáskártyákhoz, azt javasoljuk, hogy...

    • Játékidő: 115 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 115 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Scythe: Találkozások társasjáték Kiegészítő 5890 Ft-tól! - 22 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Scythe: Bonus Promo Pack – 6 Promo Encounter Cards numbers 37-42 társasjáték Kiegészítő

    Promo card 37 was available as part of The Dice Tower crowdfunding campaign. Promo card 38 was available as part of the Watch It Played crowdfunding campaign. Promo card 39 was available as part of the Game Boy Geek crowdfunding campaign. Promo card 40 was available as part of the No Pun Included crowdfunding campaign. Promo card 41 was available in...

    • Játékidő: 150 perc
    • Min. játékidő: 75 perc
    • Max. játékidő: 150 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Scythe: Modular Board társasjáték Kiegészítő

    A Scythe modular board új variációkat ad a játékhoz; egy térképet (kétoldalas tábla és négy nagy kétoldalas tile) és a frakció helyek (home base tile) variálását minden játékban és a kevesebb játékosszámra is akad egy térkép. Az új táblát kifejezetten a játékban használt lapkákhoz terveztek. Ha a Scythe Modular Board-ot használjátok a játék során, más...

    • Játékidő: 115 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 115 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 4/5

    Scythe: Modular Board társasjáték Kiegészítő 4590 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  1.5 - 2.5 óra
  • Játékosok:  1 - 5
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Komplexitás:  Összetett
  • Tervező:  Jamey Stegmaier, Ryan Lopez DeVinaspre
  • Illusztrátor:  Jakub Rozalski
  • Kiadók:  Arclight, Albi, Ghenos Games, Matagot, Delta Vision Publishing, Korea Boardgames co., Ltd., Galápagos Jogos, Feuerland Spiele, Stonemaier Games, Maldito Games, Crowd Games, PHALANX, Surfin' Meeple China
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26 cm x 30 cm x 7 cm
    • Súly: 1.8 kg
  • French edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: francia
  • German edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: német
    • Méretek: 26 cm x 30 cm x 7 cm
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 26 cm x 30 cm x 7 cm
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 26 cm x 30 cm x 7 cm
  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: japán
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 26 cm x 30 cm x 7 cm
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 26 cm x 30 cm x 7 cm
  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 26 cm x 30 cm x 7 cm
  • Czech edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: cseh
  • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 26 cm x 30 cm x 7 cm
  • Czech second edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 26 cm x 30.1 cm x 8.8 cm
    • Súly: 1.8 kg
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: Korean
    • Méretek: 26 cm x 30 cm x 8.7 cm
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: portugál

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Scythe: A Fenris felemelkedése társasjátékhoz