Víz alatti városok
Víz alatti városok
Víz alatti városok
Víz alatti városok
Videó beküldése

Víz alatti városok társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Víz alatti városok egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. A játékot 2018-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Az Év Játéka kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb stratégiai játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt...

A Víz alatti városok egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. A játékot 2018-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Az Év Játéka kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb stratégiai játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, az útépítés, a munkás-elhelyezés, a solitaire és a trn-02 stat turn order mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Föld bolygó napról napra kezd túlnépesedni, egyetlen megoldás maradt, a víz alá költözni! A ti zseniális elmétekre lesz szükség ahhoz, hogy a lehető legjobb és legélhetőbb területeket hozzátok létre a mélyben!
A te feladatod lesz a Föld népességének megmentése ebben a többszörösen díjnyertes társasjátékban!

A játék elsődleges lényege a kártyák megfelelő elhelyezése. Kezdetben három színes kártyát kell elhelyezni a tábla szélén kijelölt szintén színes részekbe. Ezután a játékosok a többi helyre ugyanolyan színnel rendelkező kártyákat tudnak majd rakni. A játékmenet a nyersanyagok gyűjtésével, épületek elkészítés és fejlesztésével, továbbá az alagutak létrehozásával halad.

A játékosoknak rengeteg lehetőségük és módszerük van a győzelemre, hisz több mint 220 kártya közül válogathatnak és kitalálhatják, hogy mi lenne a legjobb döntés az adott helyzetben.

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 12% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
  • 13 500 Ft-tól
  • 35 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Tenger, Civilizáció, Sci-Fi, Városépítő, Gyár / Manufaktúra
Mechanizmus: Pakli tervezés, Útépítés, Munkás-elhelyezés, Solitaire, TRN-02 Stat Turn Order, Turn Order: Claim Action, Játék végi bónuszok, ECO-05 Income

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Víz alatti városok társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Víz alatti városokgulyasdora.22, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Polcürítés miatt vált eladóvá.

1 érdeklődő


Underwater CitiesHRicky, Budapest XIII., Szombathely

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest XIII., Szombathely! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Ki sem lett nyomkodva, a doboza kicsit polckopott. Csere érdekel Fesztáv Ázsiára vagy Hansa Teutonicara.

2 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Víz alatti városok társasjáték videók (7)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

  • mr.zehy

    2023-11-17 20:37:38

    Én úgy emlékszem, ha már egy részét teljesíteni tudod, akkor mehetsz oda. Elfoglalni nem szabad úgy a másik elől, hogy semmit nem csinálsz, de nyilván úgy nem fogsz odamenni, főleg nem szólóban.

  • hierroo

    2023-11-17 13:22:56

    Szóló módban játszom most ezzel a társassal. Lehet, hogy elsiklottam a szabályokon, de azokon az akcióhelyeken, ahol egy várost és valamely épületet lehet megépíteni, vagy két egyforma épületet, akkor ezeket a helyeket csak akkor használhatom, amikor mindkét épületet meg tudom fizetni? Végülis a szabálykönyv végén ezt írja, viszont kiemeli, hogy 3 vagy 4 játékos esetén. Ezért nem tudom, hogyha csak egy építményt fizetek és építek meg az szabályos e?

  • bigacs

    2023-10-05 15:35:03

    Előttem megválaszolták a kérdést, valójában a szóló mód csak arról szól, hogy mindig változó helyek közül választhatsz az akciókból, mert foglalva van a gép által (előre nem tervezhető módon) és el kell érned az egyetlen kitűzött célt: a 7 város megépítését és 100 pont elérését. Ez egyébként nem nehéz feladat, szóval pár alkalom után már inkább saját magaddal versenyzel, ami nagyon nem nyerte el a tetszésemet, de ez játékosfüggő és simán lehet, hogy másokat ez nem zavar vagy éppen kedvelik is az ilyen jellegű kihívást.

  • orzol

    2023-10-05 14:02:31

    Szia! Én is próbáltam az alap szóló módot, és kifejezetten tetszett így a játék. Ezt az alapot kicsit variálja ez a fan-made mód (https://boardgamegeek.com/thread/3018271/enhanced-solo-compatible-all-variants-and-expansio), ezt valószínűleg kipróbálom majd, mert jónak tűnik. Amúgy szerintem ehhez a játékhoz illik ez az egyszerű, nem automa-jellegű egyjátékos mód - még úgy is tetszik, hogy általában nem szeretem a "beat-your-own-score"-típusú szóló módokat.

  • Syl

    2023-10-05 13:41:38

    Szólóban van gépi, de ő csak elfoglalja a helyeket, nem épít.
    Nálam egyelőre megunhatatlan szólóban.

  • hierroo

    2023-10-05 13:36:16

    Szia! Látom, hogy próbálta a szóló módot és nem jött be neked. Azt szeretném megkérdezni Tőled, hogy a szóló módban csak pontgyűjtésről van szó, vagy van esetleg egy fiktív ellenfél is aki megnehezíti a játékos dolgát, esetleg az automa az is készít egy valamilyen vízalatti várost?
    Mert ha valóban nincs gépi ellenfél, akkor szürkéb lesz a játék szerintem. A BGG-n találtam szóló módokat, csak nem tudom, hogy azok a gyári szóló móddal egyenrangúak, vagy teljesen más elgondoásúak?

    Esetleg ha valaki próbálta már bármelyik egyfős verziót, akkor engem érdekelne a véleménye!
    Köszi, és jó játékot mindenkinek!

  • bigacs

    2023-04-23 12:29:09

    Egy remekmű. Nekem az első játék alkalmával megvolt a wow érzés és ez azóta is tart. A Mars Terraformálásának nagy rajongója vagyok, de ezt összetettebbnek és mélyebbnek érzem. Hozzáteszem, hogy mi kiegészítővel együtt játszuk, amiből egyedül a múzeum részt és pár játéktáblát, az alapjátékból pedig a kormányzati szerződéseket még nem sikerült kipróbálni annak ellenére, hogy már 2 éve megvan az egész csomag és van benne jópár játékunk.

    Meglepődve olvastam a sok negatív kritikát főleg úgy, hogy a játéknak a bgg-n 8,1-es értékelése van (ezzel a 42. helyen van jelenleg), a kiegészítőnek pedig 8,5. Persze a bgg csak tájékozódási pont, ízlés kérdése minden, hiszen például nekem a Víz alatti városok jobban bejött a ranglistán jóval előrébb szereplő Ark Novanál.

    Szerintem a szerencsefaktor is jól kezelhető, nem értek egyet azzal, hogy csak pár lap, ami igazán használható, hiszen a táblán szereplő akciók és a lapok akcióinak kombózásával lehet igazán ütős döntéseket hozni. Sokszor az egyszeri, azonnali hatású lapok erősebbek, mint a szettbe begyűjtött kártyák, amelyek nem is biztos, hogy fognak a játék során 1-nél többször pluszt adni.

    Mi nem beszéljük meg előre az akcióválasztásokat, ezáltal a játék végén kemény küzdelem alakul ki és bizony lemondással jár, hogy az ilyenkor általában használt akciók (csatorna, épület vagy város lerakása és/vagy fejlesztése) közül melyiket válasszuk, mert az összesre nem lesz lehetőség.

    A szóló mód sajnos elég silány, nem igazán tetszik, hogy ha teljesült a 7 város és 100 pontos feltétel, azután kihívást már csak a magasabb pontszerzés jelentsen.

    Tetszett:

    • A játékmechanizmus az egyszerű szabályokkal, rengeted döntési lehetőséggel, pörgős játékmenettel.
    • Magas újrajátszhatóság.

    Nem tetszett:

    • Az alkatrészek egy része már kis dobozokban van, de még így is sok idő szerintem az előkészület.
    • Az emlegetett gyatra minőség, leginkább a játéktáblánál érzem ezt a problémát.
    • A kiegészítő nagyon sokat hozzátesz, de az ára az valami elképesztő.

  • buktar

    2022-12-28 00:32:24

    Nekem most az abszolút kedvencem, annak ellenére is, hogy az első játékban csak harmadik lettem. A mechanizmusok rendben vannak. Szépen lehet előre tervezni.

    Maga a játék 10 fordulóból áll, közben háromszor van értékelés, majd a végső pontozás zárja le. A speciális kártyákra érdemes lecsapni, főleg a nagyobb értékűekre, és a városokat is érdemes minden jóval fejleszteni. Ezek adják a győzelmi pontok nagyrészét.

    Két játékot tettünk bele, de elég szoros volt mindkettőben a végeredmény, így én nem igazán értem a szerencse faktor dolgot. Sok kártya megfordul a kezekben, mindenki megtalálja a maga útját a sikerhez.

    Csak ajánlani tudom!

  • laszlomarvel

    2022-12-27 18:08:35

    Innen letudod tölteni.

    https://www.gemklub.hu/viz-alatti-varosok-5199?keyword=v%C3%ADz%20alatti%20v%C3%A1rosok

  • YoPete

    2022-04-19 20:51:41

    Köszi, ez egy freestyle fordítás, nekem egy hivatalos kéne

  • nyomivirag

    2022-04-14 10:41:03

    BGG-n fent van egy magyar szabály, de szerintem az nem hivatalos.

  • YoPete

    2022-04-14 00:22:22

    Sziasztok, magyar szabályfüzetet honnan lehet letölteni? Érdekelne a hivatalos fordítás, tanuláshoz kéne. Köszi

  • Syl

    2022-03-03 13:29:05

    Három játékossal játszva - ez kimaradt. ;)

  • E.Ferenc

    2022-03-03 10:22:03

    A próbajáték utáni pozitívumok (3 játékossal játszva):
    -Jól működik a hálózatépítő, városépítő és enginebuilding mechanika
    -Jól működik a munkáslehelyezés, jó a játék motorja, nem döcög.
    -Jó a téma, de csak részben jött át a hangulatot, miszerint egy víz alatti várost építek

    A próbajáték utáni negatívumok:
    -Kevés a 3 db-os kézlimit, legalább 4-5 lap kellene a laplimitnek lennie, mert a 3 lap sokszor korlátoz abban, hogy jó kombinációkat játszhass ki
    -A kevés lap miatt magas a szerencsefaktor.
    -Interakció azon kívül hogy ki melyik helyet foglalja el, szinte nulla. Az utolsó köröket úgy játszottuk, hogy előre megbeszéltük ki melyik helyet viszi el a körében és párhuzamosan végeztük el az akciókat. Mintha mindenki önállón pasziánszozott volna.

    A többi negatívum mind a megjelenésnek és minőségnek szól:
    -A játék grafikája határeset, némelyik kártya inkonjai, jelölése nagyon kicsi, a szöveg túl apró, a kártyák egyik layere mosódott, a másik pixeles, a harmadik éles .... nem egy profi munka
    -A központi játéktábla elrendezése, kinézete, átgondolatlan és gatyi (teljesen fölösleges grafikával)
    -A játék komponenseinek minősége szörnyűek (vékony, kicsi, kártyák hajlanak)
    -A "munkás" jelző lapka, ötlettelen.

    Szóval összegezve, ez egy nem rossz játék, rettentő rossz köntösben, szinte zéró interakcióval.

  • porcine

    2021-12-05 08:03:52

    Ez így igaz, tényleg sokkal nagyobb a Mars paklija (ez objektív tény, elég csak a pakli megkeverésére gondolni:), elfogadom. Továbbá érdekes, amit írsz a kiismerhetőségről, mert ezt én nem éreztem, de oda fogok figyelni rá a jövőben. Köszönöm!

  • harnas1207

    2021-12-05 02:51:45

    A Mars is egy könnyű és nagy szerencsefaktorral dolgozó játék, de a Vízalatti ezt is felülmúlja. Kevés lap van benne, aminek csak egy kis része igazán használható. Ezenkívül már a kezdő táblák balansza se egyértelmű. Ahogy írtam sok a kevésbé jó lépés/ építkezés, így hamar kiismerhető lesz a játék és sok fog azon múlni, hogy ki kapja a jó lapokat. A Mars annyival tud többet nyújtani, hogy a pakli sokkal nagyobb, kisebb az esély arra, hogy egyvalaki kap minden OP-t. Illetve sokszor megesik, hogy mindenki azzal főz amit kap, nem amit vár.

  • porcine

    2021-12-04 23:14:05

    Tetszik, amit írtál, mert alaposan elgondolkodtatott. Mennyiben nagyobb a szerencsefaktora, mint a Mars-nak? Én nem éreztem ezt. Ugyanúgy lapokat húzunk. Talán még annyi, hogy a játékostársak akció-helyeket foglalhatnak el előlünk, de ez ellen is tehetünk. Könnyebbnek sem éreztem, sokkal inkább áramvonalasnak, érthetőbbnek, logikusabbnak.

    És bár a szépség szubjektív dolog, itt vitathatatlanul a Mars veszít. Elég csak a játékostáblákat megnézni.

    Nekem jobban átjött az építkezés, az alkotás érzése is. Teljesen megértem, ha valakinek a Mars jobban bejött, mert egy kiváló játék, de ha nekem kellene választanom, akkor sokkal inkább a Víz Alatti Városok.

  • harnas1207

    2021-08-22 12:40:39

    Sokkal könnyebb játék és sokkal nagyobb a szerencsefüggősége. Ez vitathatatlan. Kinézet és tartozékok esetében már minden ízlés függő. Hogy kistestvér-e? Azt mindenki döntse el magának, én bárkivel beszéltem a játékról, így jellemezte eddig.

  • hierroo

    2021-08-21 19:53:11

    Tényleg úgy gondoljátok, hogy kistestvére a Mars terraformálásához? Igazából a Mars is sokban szerencsefüggő, attól függ, hogy hogy jönnek a kártyalapok. Mitől kistesó? Kevesebbet tud? Vagy csak azért, mert a nézettsége a BGG-n hátrébb található? Nekem például kicsit jobban tettszik a kinézete, mint a Mars terraformálásáé. A téma hasonló, egyik víz, másik bolygó, de szerintem ez is hasonló érzést nyújthat nálam. Nekem ezek a kis kupolák tetszenek, jobban, mint a Mars terraformálásánál a hexa lapkák. (Igaz a BGG-n a Mars terra. képein a 3D nyomtatós lapkák jól néznek). Esetleg a Vízalatti városok könnyebb játék?

  • godzsakattila

    2021-08-08 17:52:02

    Nagyon örülök ennek a kommentednek, mert bár mélységet én se gondolok bele, de erősen gondolkodósan a listámon volt. Így is ki szeretném próbálni, de akkor első körbe semmiképp sem saját példánnyal nyitok.

  • harnas1207

    2021-08-08 13:48:37

    Ha vártam volna, akkor talán az év csalódásaként is említhetném, de ennyire nem tragikus a helyzet. A Víz alatti városok bár sok más játékból lopkodta a mechanizmusait, mégis mindenkinek a Mars terraformálás kistesóként marad majd meg. Tény, hogy magas szerencsefaktora miatt valóban egy butított terraformálásra hasonlít. Így azoknak bátran tudom ajánlani, akiknek sok volt a vörös bolygó, akár csak játékidőben is. Élvezetes a saját víz alatti városrendszered építgetése, vagy a dupla akció adta legjobb lehetőség keresgélése. Azonban érezhetően nincs a játéknak mélysége. A Korokon átból átemelt egyre erősödő paklik mechanikája itt is tartalmazza azt a gondot, hogy minden kupacba vannak OP lapok, amik nem egyenletes eloszlása eldöntheti a játékot. Az építkezés igen jelentős része teljesen elhanyagolható, hiszen pont/értékben sokkal jövedelmezőbb lesz mindig ugyanazokat az egységet megvalósítani, mint felesleges nyersanyag halmozásba kezdeni. Leginkább a lapok változatossága lehangoló, kevés és ismétlődő kártyát ad a játék. Amit halkan említek, hiszen már mindenki tudja: a minőség mind esztétikailag, mind anyagilag szörnyű. Egyszóval aki idegen tájakon akar formálgatni, de még nem döntött, annak mindenképp egy másik bolygót ajánlok!

  • Kisde

    2021-05-19 15:12:29

    Én a Yucata-n játszottam a szóló móddal, ahol elég jól van implementálva. A cél 7 város felépítése és 100 pont elérése miközben az automata játékos minden körben blokkol egy helyet bizonyos szabály alapján. Ugyan más szerepe nincs az automatának mint blokkolni helyeket, de ez pont annyira kavarja meg a dolgokat, hogy viszonylag nehéz legyen a 100 pontot/7 várost elérni és elég sokat kell agyalni.

    Ha pedig sikerült a cél, akkor a következő játékban meg lehet azon dolgozni, hogy javítsd a pontjaidat és/vagy több mint 7 várost építs fel.

  • hierroo

    2021-05-19 13:32:01

    Ez a játék szólóban is megállja a helyét? Egyedül kell pontokat gyűjtögetni, vagy van egy ellenfél, amelyik fékezi a játékos terveinek megvalósítását, esetleg automa mechanizmusa van, és az is épít valamit?

  • clodo

    2021-05-18 21:46:42

    Ma megjelent magyarul a gémklub gondozásában! 😉

  • szandikalman

    2021-03-13 10:53:42

    Nagyon sokáig nem akartam kipróbálni ezt a játékot, mert képek alapján nagyon csúnyának tartottam és először a téma sem fogott meg. De nagyon sok helyen azt olvastam róla, hogy akik szeretik a Mars terraformálását, ezt is nagyon szeretni fogják, sőt lehet, hogy még jobban. Szóval nagy Mars rajongóként tavaly évvégén rávettem magam a kikölcsönzésre és kipróbáltuk. Kibontva a játékot jött a megdöbbenés: hát ez nem is csúnya! Kifejezetten tetsztenek a városok és épületek, és a kártyák illusztráció is szépek szerintem - amennyire azelőtt csúnyának tartottam, annyira szépnek tartom azóta. :D

    A héten megkaptam születésnapomra a játékot, és nagyon örültem neki, rájöttem, hogy mennyire hiányzott ez a játék mitóa visszavittük.

    A Marshoz képest van pár előnye valóban: kiszámíthatóbb, bár elég sok kártya van, csökkentik a szerencsefaktort a korszakonkénti kisebb paklik; kevésbé tud elhúzódni a játékidő, mert meghatározott szamú korszak és köre van minden játékosnak, és minden körben 3 akciólehetőség csak. Nincsenek egymással kiszúrós kártyák (mint a Marsban pl. a dobass el X palántát valakivel), ennek ellenére nagyon interaktív a játék a meghatározott akcióhelyek miatt, amit ha valaki elől épp elhalászunk, azzal könnyen tönkre lehet tennie a terveit. A játékmenet nekem abszolút flow-élményt ad, kicsit komplexebbnek és gondolkodósabbnak is érzem a Marsnál. Nagyon tematikus a játék, a szabályleírásban is nagyon tetszettek azok a részek, amikor a témával magyarázzák a játék működését (pl. a hálózatba nem bekötött városok és épületek nem termelnek, hiszen nem élnek még ott emberek, nincs aki termeljen).

    Amit negítvumként említenék, az csak az insert hiánya - egy ilyen drága játéknál azért legalább valamilyen insertet elvártam volna (konkrétan csak zacskókat adnak a játékhoz).

    Minden Marsot kedvelő társasosnak kötelező kipróbálni szerintem, és nagyon örülök, hogy jön a játék magyarul, így még több emberhez el tud jutni majd. :)

  • laczkodavid

    2020-11-24 17:18:14

    Azt hiszem valamelyik Facebook csoportban már volt is a dobozról koncepciós terv 😊 Szuper lesz!

  • buzsaky.viktoria

    2020-11-24 16:50:41

    Igen 2021 első felében érkezik :)

  • rejuniv

    2019-09-15 20:07:37

    Sziasztok! Nem tudja esetleg valaki, hogy magyarul tervezik-e kiadni ezt a játékot? Előre is köszi a választ!

A Víz alatti városok társasjáték és kiegészítői (7)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  1.5 - 2.5 óra
  • Játékosok:  1 - 4
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Összetett
  • Tervező:  Vladimír Suchý
  • Illusztrátor:  Milan Vavroň, Uildrim
  • Kiadók:  Rio Grande Games, Pegasus Spiele, Portal Games, MINDOK, Gém Klub Kft., Hobby World, MYBG Co., Ltd., 数寄ゲームズ (Suki Games), Meeple BR Jogos, Atalia, Arrakis Games, MS Edizioni, sternenschimmermeer, Delicious Games
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

  • Czech edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: cseh
  • English European first edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 23 cm x 32 cm x 7 cm
  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 23 cm x 32 cm x 7 cm
  • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: kínai
  • English European second edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 23 cm x 32 cm x 7 cm
    • Súly: 1.6 kg
  • English European third edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 23 cm x 32 cm x 7 cm
    • Súly: 1.6 kg
  • English U.S. first edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 23 cm x 32 cm x 7 cm
    • Súly: 1.6 kg
  • English US second edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 23 cm x 32 cm x 7 cm
    • Súly: 1.8 kg
  • French edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
  • German edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: német
    • Méretek: 23.1 cm x 32.2 cm x 7.2 cm
    • Súly: 1.6 kg
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 23 cm x 32 cm x 7 cm
  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 23 cm x 32 cm x 7 cm
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: Korean
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: lengyel
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 23 cm x 32 cm x 7 cm
    • Súly: 1.6 kg
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 22.6 cm x 31.6 cm x 7.2 cm
  • German second edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: német
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 23 cm x 32 cm x 7 cm
    • Súly: 1.6 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Víz alatti városok társasjátékhoz