Monopoly
Monopoly
Monopoly
Monopoly
Videó beküldése

Monopoly társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Monopoly egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1 - 3 óra is lehet. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, az érték halmozás, a kereskedés, az aukció/licit és a forgass és mozgass mechanizmusokra....

A Monopoly egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1 - 3 óra is lehet. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, az érték halmozás, a kereskedés, az aukció/licit és a forgass és mozgass mechanizmusokra.

A Reflexshop leírása:

Próbáld ki a világ kedvenc családi társasjátékát!

A Monopoly egy stratégiai játék, ahol az ingatlanpiac gyorsított körforgását élheted át. Vásárolj minél több ingatlant, forgasd minél ügyesebben a pénzed, és annál több haszonra tehetsz szert! Ahhoz azonban, hogy sikeres legyél a Monopoly-ban, remek stratégiára lesz szükséged! A Monopoly társasjáték órákon át tartó izgalmas időtöltést ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Próbáljátok ki Ti is!

A játék tartalma:
  • 1 sebesség kocka
  • 2 dobókocka
  • 8 bábu
  • 16 szerencsekártya (Esély kártya)
  • 16 meglepetéskártya (Jótékonysági alap kártya)
  • 28 tulajdoni lap kártya
  • 32 zöld ház
  • 12 piros hotel
  • 1 csomag Monopoly játékpénz
  • 1 játéktábla
  • játékszabály

Ez a játék fejleszti a stratégikus és logikus gondolkodást.

Rendeld meg most és legyél Te a legügyesebb!
Forrás: Reflexshop
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
  • 8 990 Ft-tól
  • -44%-7 036 Ft

Kategória: Közgazdaság, Alkudozás
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Érték halmozás, Kereskedés, Aukció/Licit, Forgass és mozgass, Játékos kiiktatás, Lose a Turn, ECO-05 Income, Loans, Ownership, Auction: English, Track Movement

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Monopoly társasjáték vásárlása, árak és üzletek



Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Monopoly társasjáték videók (8)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

  • peti1212

    2022-11-29 13:08:18

    Hát azért ne húzzuk rá teljesen a Monopoly-ra ezt a dolgot, akár lehetett volna bármelyik kooperatív játék is, az a lövés megtörtént volna. Ezt a cikket olvasva, nem fogom megvenni ezután sem ezt a társast.

  • Pcs

    2022-11-29 11:57:26

    Mindig is sejtettem, hogy ez egy veszélyes játék. 😲

  • batik.balazs

    2022-11-29 10:42:16

    Biztosan kamu: sosem voltak ilyen izgalmak a Monopolyban! 😂

  • kvarclovag

    2022-11-29 10:32:28

    Kis színes:

    https://24.hu/elet-stilus/2022/11/29/lovoldozes-csaladi-monopoly-parti-tarsasjatek-oklahoma-usa/

  • ekoklara

    2022-06-29 06:13:05

    Ez az a játék ami felváltotta nálunk a gazdálkodj okosant. Nagyon szerettek vele játszani a gyerekek. Stratégia, pénz gyüjtés, vállalkozás fejlesztés, mérlegelés. Ma már nagyobbak a gyerekek de még szívesen előveszik egy kis nosztalgia. Örök alap játék.

  • vrganadni

    2022-03-25 14:22:41

    lehet a Gazdálkodj okosanba is csaltak, nekem legalábbis uncsitesómék azt csinálták, én voltam a kisebb sokáig nem vettem észre, h nem annyit dobtak, mint amennyit léptek :D

    de egyébként igen, teljesen egyetértek a véleményeddel, nálunk is volt Ki nevet a végén (sőt a gyerek első játéka is ez volt, ajándékba kapta a kisvakondos verziót - amiben egyeüdl az jó, h pöttyök helyett szimbólumok vannak a kockán, úh lehetett vele játszani még mielőtt tud 6ig számolni); nem is azt próbáltam bizonygatni, hogy a Monopoly és társai jó játékok (mert nem), hanem csak hogy utálni nem kell - és főleg nem kell lenézni valakit csak azért mert szereti ezeket

  • kvarclovag

    2022-03-24 08:15:40

    Gondolom én is máshogy viszonyulnék hozzá, ha az első partimat megnyerem. De 7-8 évesen nagyon nyomorult érzés, hogy mindenki nyer, te meg egyedül ott vagy vesztesen. A Rizikónak az a baja, hogy nem halad a vége felé, nagyon könnyen alakul ki az a helyzet, hogy 2-3 erős játékos tudja a másik teljesítését blokkolni, de a sajátjának a teljesítéséhez nincs elég ereje. A borzalmas mennyiségű kockadobásra meg írtunk egy kis programot a Prímo (emlékszik még rá valaki?) számítógépre. Highlanderst szerintem nem lehet kapni, de a tábla (több is van) lenyomtatása után simán játszható pár bábúval és egy dobókockával. A kocka miatt van szerencse, de nem a harcokat dönti el, csak az új sereg belépési pontját. És 4-5 emberes játék, 3 játékossal túl szellős a pálya.

  • MaRo

    2022-03-23 23:11:44

    A highlanderst ezek után biztos meg fogom nèzni bővebben.

    A rizikó nekem megtetszett annó bele is fektettem. Valóban égető hibákat birtokol de már napok óta gondolkodom egyes esetek áthidalásán. Nyilván a szerencsefaktor nincs benne de a szerencse mellett úgy vélem kell bele stratégia is és ha az online változatot veszem alapul ez a játék 2022ben is működik és a magam részéről is van vonzalom irányába a hibái ellenére is. Lehet ezt a highlanders megváltoztatja majd.

    Ugyanígy a monopolynak is van egy bizonyos vonzalma számomra. Nyilván szerepet játszik benne, hogy részben ezzel nőttünk fel. :)

  • Robby

    2022-03-23 19:55:59

    Én a Gazdálkodj okosan játékkal találkoztam először ami már több volt mint az addig ismert dobj és lépj játékok. Ebben a játékpénz kilóra megvett. Ha már nem lehetett igazi pénzem akkor legalább a játékpénzt imádtam számolni. Viccesen hangzik, hogy párezer forintért be lehetett rendezni egy egész házat (a valóságban is és egy BP-i panellakás ára még 5 jegyű szám volt), de akkor tényleg ilyen áron volt minden. Azután jöttek a különféle Monopoly-k amik nem igazán győztek meg, egyedül a Hotel játékba ugrottam bele, mert tetszettek a 3D épületek, de alapból egy Monopoly klón volt ez is. Ezután megvettem a bankkártyás verziót is a Monopoly-ból, mert tetszett, hogy haladunk a korral, ebbe is beletettünk jópár partit. Ezután azért már elkezdtek érkezni a különféle külföldi játékok is, amik baromi drágák voltak, de egyet-egyet azért beszereztem. Na itt már érződött a minőség és a különféle mechanikák. Még néha visszatértünk a régi klasszikusokhoz, de már nem nyújtják ugyanazt az élményt (pl. Ezüst tó kincse). Előnyük, hogy 2 perc alatt bárkit meg lehet tanítani, hátrányuk, hogy egysíkú, unalmas, baromi nagy szerencsefaktorral. Dobsz, lépsz, sokat nem tudsz taktikázni, de azért megvan a hangulata, főleg egy nagyon kezdő játékos számára. Ezek arra jók, hogy behúzzák a gép elöl a felnövő gyerekeket (persze nem mindenkit, csak az erre fogékonyakat), hisz nálunk a társasjáték a szórakozásról szól. Játszunk, beszélgetünk, jól érezzük magunkat - kell ennél több? - na igen, ha esetleg nyersz akkor az a haba tortán. Persze most már nem ez a kedvencem, de ha a társaság úgy kívánja, akkor leülök mellé bármikor (bár már sok éve ott porosodik a szekrényben). Ez egy olyan dolog, hogy anno sokat játszottunk a C64-es és Spectrum játékokkal és mivel nem volt jobb ezért az volt a csúcs. Nemrég egy emulátorral elindítottam nosztalgiából egy játékot és nagyon elcsodálkoztam, hogy ezzel mennyi időt el tudtunk tölteni, de azért a szívemet megdobbantotta az ismerős 8 bites dallam. Ilyen ez.

  • kvarclovag

    2022-03-23 19:19:17

    Nagyon meglepett, hogy a komoly társasjátékosok körében mennyire általános a Monopoly utálat. Mégpedig azért lepett meg, mert én gyerekorom óta – és, hát ez jóval régebben volt, mit a ti gyerekkorotok 😃 – utálom a Gazdálkodj okosant, a Ki nevet a végént és a Monopolyt (Capitalyt). A Gazdálkodj okosant egyszer játszottam, mindenki más már berendezte a lakását nekem meg még a konyhabútort sem sikerült megvennem, mert az istennek se sikerült belépnem a megfelelő boltba, anélkül meg a többit nem lehet. A Ki nevet a végénben mindig kiütöttek a cél előtt, mint kiderült, csaltak, de én elég bamba voltam, hogy ne vegyem észre és eszembe se jusson nekem is csalni. Már gimnázium alatt a Capitaliba egyszer becsaltak egy fél partira, dög unalmas volt.

    Apámék meg mindig ultiztak vasárnap ebéd után, így aztán elég hamar kialakult az a meggyőződésem, hogy a felnőtt játék az a kártya, a táblás csak a butuska gyerkőcöknek való. És az első lórum- és snapszlipartik után már nem is volt megállás, mindig is kártyáztam. Aztán nagy sokára jött a Rizikó, de csak általunk rajzolt táblával és gombokkal, mert itthon megvenni nem lehetett, de igazából az is egy szar játék, csak olyan hírneve volt, meg a beszerezhetetlensége miatti nimbusza, hogy abba azért beletettünk vagy egy tucat partit. De csak arra volt jó, hogy megfogalmazzam magamban, milyen NE legyen egy jó játék. És akkor jött a Highlanders, és kiderült hogy vannak jó táblás játékok is.

  • MaRo

    2022-03-23 18:24:12

    Nekünk nem volt gyerekkorunkba monopoly úgy kértük kölcsön barátoktól mert bár volt hasonló nekünk is de azt jobban szerettük vagy csak jobban tetszett ki tudja.

    Most felnőtt fejjel van monopolynk de már emlîtés szinten is alig van.

    Ez nem jelenti azt hogy nem vagyok hajlandó mellé ülni de kevesebb eséllyel fogok arra voksolni.

    Egyébként lehet élvezni sztem azt is ha már benne van az ember. Bár mikor már valaki nagyon a végét járja mindig igyekszünk benn tartani de általában ez már csak kivéreztetés, visszaút nem nagyon van.

  • csongrady.p

    2022-03-23 15:21:12

    Szerintem a ellenszenvet talán az váltotta ki a többségből, hogy a mai modern társasjátékokhoz képest még mindig tele vannak vele a polcok, mg mindig inkább elterjedtebbek és emaitt esetleg olyan más társasjátékok szorulnak ki, amik sokkal kevésbé szélsőségesek. Ezalat azt értem, hogy vannak olyan játékok amik ugyancsak kompetitívek, de a játék mégsem addig tart amíg mindenki ki nem esik, vagy ha igen ezt kb 10 percben teszi. Több esetben a pontozás dönt, de addig is a játék végéig mindenki azt érzi, hogy van esélye.
    Ez talán azért fontos, mert így aki nagyjából először találkozik társasjátékkal és esetleg rossz játékéménnyel távozik, könnyen lehet hogy az egész műfajt erre fogja alapozni.
    Tény és való hogy valemennyire kult dolog lett ekézni ezt a játékot, pedig talán vannak még más játékok is amiknél felmerülhet ez a dolog.

    Ahogy írtad is nem kötelező vele sem játszani, sem beszélni róla :)
    Ha pedig valakinek testzik azt el kell fogadni és kész.

  • vrganadni

    2022-03-23 09:14:38

    nagy divat manapság az "igazi" társasjátékosok körében a Monopoly-t szidni... bemutatni nyilván nem kell, mindenki ismeri, szóval inkább azért írok véleményt, hogy legyen egy olyan is, ami nem full negatív

    én gyerekként gyakorlatilag ezen nőttem fel (meg a Gazdálkodj okosanon, és persze magyar kártya volt még otthon, az volt a játék); már majd csak gimis / egyetemista koromban kezdtem megismerkedni olyan mára klasszikus modern játékokkal, mint a Catan, Carcassone stb

    most felnőtt fejjel nem szívesen ülök le mellé, mégis kénytelen vagyok, mert a fiam mikor felfedezte a nagyanyjánál a játékok között, akkor megtetszett neki, és azóta is kéri, hogy vegyük elő - pedig tele van a polc "igazi" társasjátékokkal, otthon tényleg egész nagy a gyűjtemény (és elő is kerülnek rendszeresen), de nagymamánál is leledzik pl Kingdomino és egy-két olyan darab, amit én is élveznék (meg egyébként a gyerek is élvezi azokat is)

    nem azért játsszunk Monopoly-t, hogy neveljem a pénzzel kapcsolatban vagy bármi ilyesmi, mint ahogy semmi mást se azért játsszunk, hogy akármilyen készséget fejlesszek vele (még a kifejezetten fejlesztő / logikai játékokat, mint pl a SmartGames család se tanulási céllal vesszük elő, hanem mert akkor épp ahhoz van kedvünk)

    szóval tessék, íme van ilyen, hogy valaki szereti a Monopoly-t... nem azért mert nem ismer mást, hanem mert valamiért tetszik neki - nem tudom én se megmondani mi a jó benne, csak azt akartam illusztrálni, hogy nem feltétlen van baj azzal ha egy játék valakinek nem tetszik, másnak attól még tetszhet

    ha kötelező lenne iskolai tananyagként, akkor az baj lenne (mint ahogy teljes joggal szidnak is sokan olyan kötelező olvasmányokat, amikkel egyébként semmi baj nem lenne, ha nem lenne kötelező); de Monopoly-t játszani nem kötelező - olyan jó lenne, ha nem bélyegezné meg rögtön a társasjátékos közösség azt, aki a szájára veszi, hogy van ilyenje, netán még játszik is vele

  • hylsuy

    2021-07-19 22:02:24

    Sokat ezzel tanítják a gyerekeket a penzhasznalatra. Aminek semmi ertelme. Mondjuk legalabb hamar megtanulja a gyerek, hogy a gazdag csak gazdagabb lesz, a szegeny meg csak szegenyebb.

  • Marcike

    2020-10-24 12:12:49

    Rettenetesen káros játéknak tartom. Elérzéketleníti a gyerekeket, kifejezetten szemét társasjátéknak tartom. Sajnos a mai napig nagyon sikeres, pedig tényleg nem érdemli meg.

  • Felcser

    2020-03-02 16:03:15

    A leghíresebb társasjáték, ha egy embert megkérdezel sajnos ez a játék az elsők között lesz.

    Nem tudom senkinek sem ajánlani, hogy miért? Mert az hazudja, hogy családi társasjáték, miért családi társas? Semmi köze nincs egy családi társashoz. Azt nem nevezném családi társasjátéknak amibe a másikat nincstelenné kell tenni, és ha ki esel, nincs mód a visszaszálásra, azaz neked ennyi volt. Egy olyan játékról beszélünk ahol több óra a játék idő és ha többen játszétok akkor az első kieső az első félórában már távozik, és ő addig mit csinál, míg nincsen vége a meccsnek? Persze hogy el megy az asztalhoz... Így nem nevezném társasnak...

    Sokan arra használják, hogy a gyereket megtanítsák a pénzzel gazdálkodni, arra teljesen jó. De arra egyáltalán nem jó, hogy karácsonykor elővegyük és játszunk vele, mert nem tarta össze a játékosokat.

    A legtöbb ember ezzel játszik először, és rossz élményekkel áll fel az asztalról és emiatt az egész társasjáték világot leminősíti, miközben ezer meg ezer olyan jó társas van, amivel lehet játszani.

  • gyd

    2020-01-06 20:07:16

    Nos, talán ez a világ egyik leghíresebb társasjátéka. Hogy miért? Ki tudja... Viszont ettől még ez így van. Ez is a pénzforgatásról szól, mint a Gazdálkodj okosan, csak ez jóval szemetebb változata annak. Magát a Monopoly-t úgy gondolom, hogy szinte mindenki ismeri, és hasonló mennyiségű ember már játszott is vele. Valószínűleg ez is része nagyon sok háztartásnak, ahol előfordul legalább egy darab társasjáték, így könnyű lesz olyan emberre bukkanni, akivel kipróbálhatnánk, ha szeretnénk. Ha úgy is megfelel, akkor játszhatjuk akár online is, ingyen és bérmentve, akár AI-k, akár hús-vér játékosok ellen. Vagy legyen szerencsénk, és kerüljünk bele Mr. Beast élőszereplő Monopoly-jába, és keressük dögre magunkat. Na jó, talán erről a lehetőségről már lecsúsztunk.

    Annyi különféle verzió készült már belőle, hogy azt talán ember nem tudja megszámlálni. Klasszikus, bankkártyás, tematikus stb. Talán itt egy lépéssel előrébb járnak a készítők/fejlesztők a modernizáció terén, hiszen sokkal jobban a kor szellemét követve újítják a játék körítését - természetesen maga a játékmenet nem igazán változó a legtöbb esetben. Persze ki tudja, milyen játékmenetekkel vértezték fel az egyes különkiadásokat, ezt csak az igazi Monopoly fanok tudhatják.

    Nekem nagyon sok tapasztalatom nincs a játékkal, mert játszottam ugyan több alkalommal is, de az én gyerekkorom jellemző hasonló kategóriájú társasjátéka a Gazdálkodj okosan volt.

    Az árát egyébként brutális módon tartja újonnan, úgyhogy mindenkinek saját belátása szerint kell dönteni, hogy kell-e ennyire a játék, vagy inkább választ egy kevésbé klasszikus, kevésbé mainstream darabot ugyanilyen áron. Az a szerencse, hogy aki ilyet keres, az szinte biztosan talál az ízlésének legmegfelelőbb verziót, legyen az akár full bankkártyás, vagy netán Game of Thrones-os, vagy amilyet csak akarunk.

  • jenei.balazs87

    2019-09-03 15:06:51

    Még felnőttként is játszottam vele párszor, és mindig nyertem, ezért mindenki csak egyszer volt hajlandó velem tolni. :D Szerintem az alkudozás lehetősége miatt igenis van benne lehetőség ügyes taktikázásra, ezért egy fokkal okosabb játéknak tartom, mint pl. a Game of Life-ot. Ettől függetlenül nagy mélységek nincsenek benne, ez tény. :) Jó belépő lehet a társasok világába, csak utána ne ragadjon le ennél az ember. A Hotelnél annyival tartom jobbank, hogy itt nem mindig a Vörösmarty teret és a Dunakorzót megszerző játékos nyer. :)

  • benczikakos

    2019-04-11 10:55:06

    Utálok csődbe menni és csődbe vinni másokat. Így nekem ez a játék nem való

  • ARduel

    2019-04-05 08:06:05

    Full szerencsejáték, tulajdonképpen semmi gondolkodást nem kér. Aki szereti játsza, nekem ne kelljen :D

A Monopoly társasjáték és kiegészítői (23)

  • Game Spice: Monopoly Expansion társasjáték Kiegészítő

    Game Spice: Monopoly Expansion is a set of 30 new Chance Cards and 30 new Community Chest cards that replace the existing Chance and Community Chest cards. These new cards affect the game far more than the original cards. For example, various cards will allow you to steal property from other players, build houses without owning the whole color group...

    • Játékidő: 90 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 90 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 3
  • Monopoly Stock Exchange Add-on társasjáték Kiegészítő

    STOCK EXCHANGE was orignally marketed by Capitol Novelty Co. as a supplement for Monopoly, Easy Money, and Finance real estate trading games. It allows players to buy and trade stocks in addition to real estate. Players attempt to build a portfolio of stock which will pay them dividends and give them more monetary clout during the game. Parker Brothers...

    • Játékidő: 90 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 90 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Entrepreneur's Accessory to Monopoly társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 2 perc
    • Min. játékidő: 2 perc
    • Max. játékidő: 2 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Super Add-ons: Monopoly társasjáték Kiegészítő

    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Beyond Boardwalk and Park Place társasjáték Kiegészítő

    Beyond Boardwalk and Park Place is an unauthorized variant of Monopoly. Published in the form of a trade paperback, it is designed to address what its authors describe as three problems with the game: It takes too long. There's too much luck. There's too much dead time. They go about this by making eleven changes to the rules of the game. The boldest of...

    • Játékidő: 90 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 90 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Monopoly: The Mega Edition társasjáték

    Monopoly: The Mega Edition is bigger and believe it or not, faster than regular Monopoly. What makes it bigger is a larger board, Train Depots, Skyscrapers, 9 new Properties, and the addition of the $1,000 bill. It is faster because of a new speed die and Bus cards. Monopoly: The Mega Edition can be played in 1½ hours with more fun than ever! The massive...

    • Játékidő: 90 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 90 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Mafiopoly társasjáték Kiegészítő

    CARDS FOR POPULAR BOARD GAME ADD THESE CARDS & GET LUCKY! Mafiopoly is not a stand-alone game, but a deck of cards and set of optional rules to be added to Parker Brothers' Monopoly board game. Players are given the option of playing as a Mafia player (Mafioso) or a regular player (Citizen). Citizens play by the normal Monopoly rules while Mafiosi draw...

    • Játékidő: 180 perc
    • Min. játékidő: 180 perc
    • Max. játékidő: 180 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Monopoly: Mob Rule Expansion Deck társasjáték Kiegészítő

    Here at last we have something that has been sorely lacking from Monopoly since its initial release. One of the things that soon sees it consigned to the cupboard once again to gather dust is the fact that, regardless of what little tweaks you make here and there, each game is essentially the same deja-vous experience. With this brand new pack of thirty...

    • Játékidő: 180 perc
    • Min. játékidő: 180 perc
    • Max. játékidő: 180 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 2
  • Monopoly Deal Kártyajáték Társasjáték

    Monopoly Deal kártyajáték A Monopoly Deal nagyszerű kártyajáték a nagyobb korosztály számára. 110 darab kártya található a pakliban, ezek pénzkártyák, ingatlankártyák, bérlő kártyák, ház- és szállodakártyák valamint vagyonkártyák. Az akciókártyák lehetővé teszik, hogy trükkös és mindennapi üzleteket bonyolíts le. A ház- és szállodakártyák növelik a...

    • Játékidő: 15 perc
    • Min. játékidő: 15 perc
    • Max. játékidő: 15 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott játékosszám: 3
    • Max. ajánlott játékosszám: 4
    • Min. ajánlott játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    Monopoly Deal Kártyajáték Társasjáték 1990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Monopoly Revolution társasjáték

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Infla: Defla társasjáték Kiegészítő

    The game is an extension to the classic Monopoly. In INFLA:Defla the objective remains: to avoid bankruptcy and ending up as the richest player. The game is enhanced by introduction of the monetary gold standard scenarios, inflation, boom, hyperinflation and deflation. The players are thus introduced to the operation of monetary policy and the importance...

    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Bance! társasjáték Kiegészítő

    The challenge was to create a game that uses all the worst bits of many of the bad games that Flip the Table regularly disparage, including roll-and-play ("Surprise!") and press-your-luck games, but especially Monopoly because @tableflipsyou actually likes Monopoly! The game essentially consists of players bidding for turn order, with payments paid to...

    • Játékidő: 90 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 90 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Monopoly Empire társasjáték

    Birtokold a világ legjobb márkáit! A Monopoly Empire társasjátékkal átélheted legmerészebb álmaid! Építsd fel a legnagyobb világmárkákból saját rendíthetetlen birodalmad! Ezt a változatot a klasszikus Monopolyhoz hasonlóan kell játszani, de itt az ingatlanok helyett a márkákat kell gyűjteni, a Coca-Colától egészen az Intelig. Aki először szerzi meg a...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 10 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • SOCIALISM: The Game társasjáték Kiegészítő

    Way back during the depths of the Great Depression in 1934, patriotic American and underemployed heater salesman Charles B. Darrow literally took an idea he’d refined to Parker Brothers, who literally bought it. That idea was the board game Monopoly, and Darrow – who’d claimed he’d invented it himself – became the world’s first millionaire game...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 5+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Cardopoly társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 5+ éves
  • Monopoly Gamer társasjáték

    Monopoly Gamer társasjáték A Monopoly Gamer társasjáték egy gyors üzleti és ingatlankereskedelmi Játék egy új csavarral, amiben Mr. MonopolyTM egyesíti erőit a Nintendo világának videojátékaival. Csatázz az ellenfelekkel a játéktáblán egyik kedvenc Super Mario karakteredként! A MONOPOLY GAMER társasjátékban, most első alkalommal a MONOPOLY zsetonok szuper...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Twin Play Classics társasjáték

    "Two of the world's favorite family games, Monopoly and Scrabble, in an beautiful boxed set." These board games were a combination of two popular classic games contained in a premium wooden box, with the idea that they would grace a coffee table. The boards of each paired game were on each other's flip side. The case came with a brass plate and was...

    • Játékidő: 180 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 180 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Monopoly for Millennials társasjáték

    Money doesn't always buy a great time, but experiences, whether they're good -- or weird -- last forever. The Monopoly for Millennials game celebrates just that. Instead of collecting as much cash as possible, players are challenged to rack up the most Experiences to win. Travel around the gameboard discovering and visiting cool places to eat, shop, and...

    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    Monopoly for Millennials társasjáték 4000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

  • Ms. Monopoly társasjáték

    A társasjátékok kedvelői most egy igazán különleges Monopolyt ismerhetnek meg: a Ms Monopoly egy vidám, családdal de akár barátokkal is játszható társasjáték. A játék különlegessége, hogy a táblán kicsit sem átlagos mezők találhatóak, ugyanis ebben a játékban minden a nőknek kedvez, így a mezők is olyan tárgyakat tartalmaznak, amelyeket nők találtak fel....

    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    Ms. Monopoly társasjáték 5990 Ft-tól! - 7 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Monopoly L.O.L. Surprise! társasjáték

    Monopoly: L.O.L Surprise - angol nyelvű ár: 10 280Ft. A Monopoly társasjáték egyik legegyedibb tulajdonsága minden kétséget kizáróan az, hogy mindig képes megújulni! Ennek a különleges kiadásnak alapját a népszerű L.O.L Surprise babák adták, melyek egy csillogó, habos-babos világba kalauzolnak el bennünket. Bár a megjelenés és a stílus a L.O.L Surprise...

    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves

    Monopoly L.O.L. Surprise! társasjáték 7590 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Improving Games: Monopoly társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 180 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 180 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Variations on a Theme: Supplementary Rules for Monopoly társasjáték Kiegészítő

    A collection of Monopoly variants, intended (except for the last) to be used separately: The Investment Fund allows players to invest their money. The principal can never be taken out but every time a player passes GO they receive 10% interest. This can radically change the nature of the game, among other things speeding it up significantly. The Auction...

    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 2
  • Co-opoly: a "conversion kit" for Monopoly társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  1 - 3 óra
  • Játékosok:  2 - 8
  • Ajánlott életkor:  8+
  • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
  • Tervező:  Charles Darrow, Elizabeth J. Magie (Phillips)
  • Illusztrátor:  (Uncredited), Charles Darrow, Edison Girard
  • Kiadók:  Parker Brothers, Schmidt Spiele, Tilsit, Hasbro, Winning Moves Games (USA), ASS Altenburger Spielkarten, Waddington's Games, Inc., Klee, Editrice Giochi, Alga, USAopoly, John Sands Pty Ltd, Miro Company, Tomy, Estrela, Clipper, Carlit, Kuvataide, Oy Fenno-Alga Ab, Majora, Kod Kod, Damm / Egmont, Åhlén & Åkerlund, John Waddington Ltd., Hanayama, General Mills, Toltoys, Parker Spiele, Borras Plana S.A., Barnes & Noble, Smeets & Schippers, Brohm-Parker-Spiele, Franz Schmidt, Nilco S.A., MIKA, deSka, Korea Boardgames co., Ltd., Funskool Games, Remoundo, Zontik Games, Epoch Co., Ltd., Leaping Dog, Altap, MB Juegos, Nýja leikfangagerðin, Winning Solutions, JinLiLai, Super Impulse, Manhattan Agencies, Edwards Dunlop And Company Limited, NeoTroy Games, Tomy Company, Ltd. (Takara Tomy), Inspiration tv network, Aurimagic, Kasco Industries, Metrotoy, Globetrade, PanGraf, Schtelber, A. F. Tompson & Son Ltd., The Swan Press Limited, Johannesburg
  • Elérhető nyelvek:  arab, katalán, cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, (semleges), szlovák, szolvén, izlandi, horvát, bolgár, afrikai, szerb, Bosnian

Alternatív nevei


Kiadások

  • Darrow White Box (Large)
    • Kiadás éve: 1934
    • Nyelv: angol
  • Darrow Black Box (Small)
    • Kiadás éve: 1935
    • Nyelv: angol
  • Darrow/Parker edition 1935
    • Kiadás éve: 1935
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers English Deluxe White Box edition 1935 (Large)
    • Kiadás éve: 1935
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers Patent edition 1935
    • Kiadás éve: 1935
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.8 cm x 19.1 cm x 3.2 cm
  • Parker Brothers Popular edition 1935 (Small)
    • Kiadás éve: 1935
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers Trade Mark edition 1935
    • Kiadás éve: 1935
    • Nyelv: angol
  • Editrice Giochi Italian first edition 1936
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: olasz
  • Miro French edition 1936
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: francia
  • N.V. Smeets & Schippers Dutch edition 1936
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 3.5 cm
  • Parker Brothers #10 Fine
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers #12 Gold
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers #25 Deluxe Wood
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers #6 Standard
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers #8 Popular
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers Small Box Popular Edition (aka #8 or 'green')
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 19.1 cm x 3.2 cm
  • Parker Dutch edition 1936
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 25 cm x 50 cm x 3 cm
  • Sands Australian edition 1936
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: angol
  • Waddingtons #1 Standard UK
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: angol
  • Waddingtons #2 Black Box UK
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: angol
  • Waddingtons #3 Gold Edition UK
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: angol
  • Waddingtons #4 Deluxe UK edition
    • Kiadás éve: 1936
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers #6 Standard
    • Kiadás éve: 1937
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers #850 Library
    • Kiadás éve: 1937
    • Nyelv: angol
  • Schmidt German Kleefeld edition 1937
    • Kiadás éve: 1937
    • Nyelv: német
  • Klee German edition
    • Kiadás éve: 1938
    • Nyelv: német
  • Carlit Zurich - Switzerland edition
    • Kiadás éve: 1939
    • Nyelv: francia
  • Parker Brothers #12 Gold Revised
    • Kiadás éve: 1939
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers #25 Deluxe Wood Revised
    • Kiadás éve: 1939
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Waddington's edition 1940
    • Kiadás éve: 1940
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 41.1 cm x 49.5 cm x 6.9 cm
  • Parker Brothers English edition
    • Kiadás éve: 1941
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 15.9 cm x 18.7 cm x 3.2 cm
  • Parker Brothers #11 Ivoroid
    • Kiadás éve: 1942
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers #6 "Junior" Wartime edition
    • Kiadás éve: 1942
    • Nyelv: angol
  • Editrice Giochi Italian edition 1946
    • Kiadás éve: 1946
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 5.7 cm
  • Smeets & Schippers Dutch edition 1947
    • Kiadás éve: 1947
    • Nyelv: holland
  • Miro French edition 1948
    • Kiadás éve: 1948
    • Nyelv: francia
  • Parker Brothers small red box Popular Edition 1951
    • Kiadás éve: 1951
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.2 cm x 19.1 cm x 3.2 cm
  • Swedish long blue box edition
    • Kiadás éve: 1952
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 28.4 cm x 44 cm x 3 cm
  • Carlit Edition 1953
    • Kiadás éve: 1953
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 51 cm x 26.5 cm x 4.7 cm
  • Kuvataide Finnish edition
    • Kiadás éve: 1954
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 16 cm x 19 cm x 4 cm
  • Parker Brothers English edition 1954
    • Kiadás éve: 1954
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.2 cm x 50.8 cm x 3.8 cm
  • Parker Brothers "Popular Edition" 1954
    • Kiadás éve: 1954
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.2 cm x 24.8 cm x 3.5 cm
  • Parker Bros. U.S. Edition 1957 with Steam Engine on Box Lid
    • Kiadás éve: 1957
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.7 cm x 50.8 cm x 3.8 cm
  • Waddington U.K. long red/white box, steam engine edition
    • Kiadás éve: 1957
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 50 cm x 25.5 cm x 3.3 cm
  • First edition
    • Kiadás éve: 1960
    • Nyelv: angol
  • Editrice Giochi Italian edition 1961
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 5.3 cm
  • Franz Schmidt German edition
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: német
    • Méretek: 49 cm x 26 cm x 4 cm
  • Franz Schmidt German silver edition
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: német
    • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 3.7 cm
  • Franz Schmidt German silver edition with plastic inlay
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: német
    • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 3.7 cm
    • Súly: 0.8 kg
  • Franz Schmidt German silver edition with printed sticker
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: német
    • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 3.7 cm
    • Súly: 0.8 kg
  • French edition 1961
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 26.7 cm x 51.1 cm x 3.1 cm
  • Hanayama/Parker Japanese edition
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Miro French edition 1961
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 3.8 cm
    • Súly: 0.5 kg
  • Parker Brothers Austrian Edition 1961
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: (semleges)
  • Parker Brothers Canadian edition 1961
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 50.8 cm x 25.4 cm x 3.2 cm
  • Parker Brothers Canadian edition 1961 with metal movers
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.4 cm x 50.8 cm x 3.8 cm
  • Parker Brothers Spanish small red box edition 1961
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 3.5 cm
  • Parker Brothers U.S. edition 1961
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.4 cm x 51.1 cm x 3.1 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Parker Brothers U.S. Edition 1961 (script only logo)
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.4 cm x 51.1 cm x 3.1 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Parker German deluxe edition
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: német
    • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 3.5 cm
  • Waddington's English edition
    • Kiadás éve: 1961
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26 cm x 50.5 cm x 3.5 cm
  • Parker Brothers Deluxe English edition (1964)
    • Kiadás éve: 1964
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 35.6 cm x 50.8 cm x 3.8 cm
  • A. F. Tompson & Son Chinese edition 1965
    • Kiadás éve: 1965
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 25.9 cm x 50 cm x 3.8 cm
  • Alga Swedish deluxe edition
    • Kiadás éve: 1965
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 28 cm x 55 cm x 4.5 cm
  • Carlit French/German/Italian edition 1965
    • Kiadás éve: 1965
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 23.5 cm x 45.5 cm x 3.6 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Parker Brothers English 30th Anniversary edition
    • Kiadás éve: 1965
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 28 cm x 53 cm x 6 cm
  • Mr. Paploo Millioner
    • Kiadás éve: 1966
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 49.5 cm x 49.5 cm
  • Carlit Zürich edition 1968
    • Kiadás éve: 1968
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 23.3 cm x 45.5 cm x 3 cm
  • Smeets & Schippers Dutch edition 1968
    • Kiadás éve: 1968
    • Nyelv: holland
  • Deska Dutch edition (square box)
    • Kiadás éve: 1969
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 4 cm
  • Waddington's UK red edition 1972
    • Kiadás éve: 1972
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.4 cm x 49.8 cm x 3.8 cm
    • Súly: 0.8 kg
  • Clipper Dutch edition
    • Kiadás éve: 1973
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 25.6 cm x 25.6 cm x 3.8 cm
  • Parker Brothers English edition 1973
    • Kiadás éve: 1973
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26 cm x 50 cm x 4 cm
  • Parker Brothers Swiss edition 1973
    • Kiadás éve: 1973
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 26 cm x 51 cm x 4 cm
  • Brohm-Parker German edition 1974
    • Kiadás éve: 1974
    • Nyelv: német
    • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 3.5 cm
  • Parker Brothers 40th Anniversary Edition
    • Kiadás éve: 1974
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 34.9 cm x 50.8 cm x 3.8 cm
    • Súly: 1.7 kg
  • Brohm-Parker edition 1975
    • Kiadás éve: 1975
    • Nyelv: német
  • Alga Swedish Berömda white edition 1976
    • Kiadás éve: 1976
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 42.6 cm x 28 cm x 3.1 cm
    • Súly: 0.5 kg
  • Clipper Dutch edition 1976
    • Kiadás éve: 1976
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 25.6 cm x 25.6 cm x 3.8 cm
  • Clipper / Parker Brothers Dutch edition 1976
    • Kiadás éve: 1976
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 26 cm x 50 cm x 4 cm
  • Editrice Giochi Italian 40th Anniversary edition
    • Kiadás éve: 1976
    • Nyelv: olasz
  • Fenno-Alga Finnish edition w/ pewter playing pieces
    • Kiadás éve: 1976
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 28.2 cm x 42.8 cm x 3 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • Alga Swedish deluxe edition
    • Kiadás éve: 1977
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 22.7 cm x 42.9 cm x 5.3 cm
  • Fenno-Alga Finnish edition 1977
    • Kiadás éve: 1977
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 71.6 cm x 108.7 cm x 7.6 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • Parker anniversary edition 1978
    • Kiadás éve: 1978
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 50.8 cm x 34.9 cm x 3.8 cm
  • Clipper Dutch 45th Anniversary edition 1980
    • Kiadás éve: 1980
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 23.5 cm x 46 cm x 3 cm
  • Editrice Giochi Italian edition 1981
    • Kiadás éve: 1981
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 24 cm x 48 cm x 4 cm
  • Editrice Giochi Italian Milan edition 1981
    • Kiadás éve: 1981
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 3.2 cm
  • Clipper Dutch edition
    • Kiadás éve: 1982
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 26.7 cm x 40.1 cm x 5.3 cm
  • German reprint edition 1982
    • Kiadás éve: 1982
    • Nyelv: német
    • Méretek: 26 cm x 51 cm x 4 cm
  • Parker French edition 1982
    • Kiadás éve: 1982
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 26.2 cm x 50.8 cm x 3.8 cm
  • Parker German edition
    • Kiadás éve: 1984
    • Nyelv: német
  • Parker German edition
    • Kiadás éve: 1984
    • Nyelv: német
  • Parker German flexible edition
    • Kiadás éve: 1984
    • Nyelv: német
  • Borras Plana Spanish edition 1985 (square box)
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Borras Spanish 8-player long box edition 1985
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 26.2 cm x 50.8 cm x 4.3 cm
  • Borras Spanish edition 1985
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 26.5 cm x 52 cm x 4.5 cm
  • First edition
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 50.5 cm x 25.4 cm x 6.4 cm
  • Parker Brothers "1935 Commemorative" Edition 1985
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers 50th anniversary edition
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 26 cm x 50 cm x 4 cm
  • Parker Brothers Belgian edition 1985
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 3.7 cm
  • Parker Brothers English Deluxe Anniversary edition
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.7 cm x 50.8 cm x 7.6 cm
    • Súly: 1.4 kg
  • Parker Brothers English edition 1985
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: angol
  • Parker Brothers German edition 1985
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: német
    • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 4 cm
    • Súly: 0.8 kg
  • Parker Finnish edition 1985
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 26.2 cm x 50.9 cm x 4 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Parker German Jubiläumsausgabe edition
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: német
    • Méretek: 26 cm x 50.8 cm x 4 cm
  • Parker Swedish edition 1985
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 50.7 cm x 26 cm x 4 cm
  • Parker Swedish non-anniversary edition 1985
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 50.7 cm x 26 cm x 3.9 cm
  • Toltoys Australian Premier Edition
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.9 cm x 50.8 cm x 5.1 cm
    • Súly: 1.5 kg
  • Toltoys Australian white edition
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 48.3 cm x 24.1 cm x 5.1 cm
  • Waddingtons black edition
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: angol
  • Yugoslavian first edition
    • Kiadás éve: 1986
    • Nyelv: szolvén
    • Méretek: 25 cm x 48 cm x 3.5 cm
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 1988
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 26.7 cm x 40.1 cm x 5.3 cm
  • Irish edition 1990
    • Kiadás éve: 1990
    • Nyelv: angol
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 1990
    • Nyelv: portugál
  • Tomy Japanese edition 1990
    • Kiadás éve: 1990
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 26 cm x 51.4 cm x 3.2 cm
  • Waddingtons English deluxe edition
    • Kiadás éve: 1990
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 36.6 cm x 28 cm x 7.3 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • Monopoly
    • Kiadás éve: 1992
    • Nyelv: magyar
  • Parker German edition 1992
    • Kiadás éve: 1992
    • Nyelv: német
  • Icelandic edition
    • Kiadás éve: 1993
    • Nyelv: izlandi
    • Méretek: 26 cm x 50.7 cm x 4 cm
  • Monopoly
    • Kiadás éve: 1993
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 3.7 cm
  • Parker Czech edition 1993
    • Kiadás éve: 1993
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 26 cm x 51 cm x 4 cm
  • Waddington's edition 1993
    • Kiadás éve: 1993
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.4 cm x 49.5 cm x 3.8 cm
  • Hasbro/Parker Greek travel edition 1994
    • Kiadás éve: 1994
    • Nyelv: görög
  • Parker Brothers Italian edition 1994
    • Kiadás éve: 1994
    • Nyelv: olasz
  • Parker Brothers Latin American edition 1994
    • Kiadás éve: 1994
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 25.5 cm x 51 cm x 3.5 cm
  • Dutch/French edition
    • Kiadás éve: 1995
    • Nyelv: holland
  • Parker Brothers Danish edition 1995
    • Kiadás éve: 1995
    • Nyelv: dán
  • Parker Brothers edition
    • Kiadás éve: 1995
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.2 cm x 29.2 cm x 12.1 cm
  • Parker English deluxe edition 1995
    • Kiadás éve: 1995
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.9 cm x 45.7 cm x 10.2 cm
  • Parker Finnish edition 1995
    • Kiadás éve: 1995
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 26.2 cm x 50.9 cm x 4 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Parker Swedish edition 1995
    • Kiadás éve: 1995
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 50.6 cm x 26 cm x 3.9 cm
  • Funskool English edition 1996
    • Kiadás éve: 1996
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26 cm x 51 cm x 3.5 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • Monopoly
    • Kiadás éve: 1996
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 27 cm x 40 cm x 5.3 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Parker Brothers Dutch edition 1996
    • Kiadás éve: 1996
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 26.7 cm x 40.1 cm x 5.3 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Parker Brothers edition 1996
    • Kiadás éve: 1996
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 50.8 cm x 25.4 cm x 3.8 cm
  • Parker Brothers English edition 1996
    • Kiadás éve: 1996
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26 cm x 51.4 cm x 3.2 cm
  • Parker Brothers Polish edition 1996
    • Kiadás éve: 1996
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 26.8 cm x 40 cm x 5.2 cm
  • Parker German edition
    • Kiadás éve: 1996
    • Nyelv: német
    • Méretek: 27 cm x 40 cm x 5 cm
  • Parker German edition 1996
    • Kiadás éve: 1996
    • Nyelv: német
    • Méretek: 26.8 cm x 40 cm x 5 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Parker Greek edition 1996
    • Kiadás éve: 1996
    • Nyelv: görög
    • Méretek: 27 cm x 40 cm x 5 cm
  • Parker Swedish edition 1996
    • Kiadás éve: 1996
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Hasbro Russian edition 1997
    • Kiadás éve: 1997
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 26.8 cm x 40 cm x 5.3 cm
    • Súly: 1 kg
  • Hasbro Moneybag token edition 1999
    • Kiadás éve: 1999
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.7 cm x 39.4 cm x 5.1 cm
  • First edition
    • Kiadás éve: 2000
    • Nyelv: angol
  • Hasbro / Parker Brothers 65th Anniversary Edition
    • Kiadás éve: 2000
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 5.1 cm
  • Hasbro Twin Play Classics Edition with Scrabble
    • Kiadás éve: 2000
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 30.5 cm x 30.5 cm x 5.1 cm
  • Serbian edition
    • Kiadás éve: 2000
    • Nyelv: szerb
  • English edition
    • Kiadás éve: 2001
    • Nyelv: angol
  • Hasbro German edition 2001
    • Kiadás éve: 2001
    • Nyelv: német
    • Méretek: 27 cm x 40 cm x 5.5 cm
  • Parker French/Dutch edition 2001
    • Kiadás éve: 2001
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Parker Swedish edition 2001
    • Kiadás éve: 2001
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 40 cm x 26.6 cm x 5.2 cm
  • Hasbro/ Winning Moves English edition 2002
    • Kiadás éve: 2002
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.4 cm x 50.8 cm x 4.4 cm
  • Winning Moves "1935 Deluxe First Edition Classic Reproduction" 2002
    • Kiadás éve: 2002
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.4 cm x 50.8 cm x 5.1 cm
  • Dutch edition
    • Kiadás éve: 2003
    • Nyelv: holland
  • Editrice Giochi Italian edition 2003
    • Kiadás éve: 2003
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 4.8 cm
  • Greek edition
    • Kiadás éve: 2003
    • Nyelv: görög
  • Parker Brothers Dutch "Nostalgia Games" edition 2003
    • Kiadás éve: 2003
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 5 cm
  • Parker Brothers English 'Nostalgia' Edition 2003
    • Kiadás éve: 2003
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 5 cm
  • Parker German deluxe edition 2003
    • Kiadás éve: 2003
    • Nyelv: német
    • Méretek: 27 cm x 40 cm x 6 cm
  • Parker German retro wood edition
    • Kiadás éve: 2003
    • Nyelv: német
    • Méretek: 5 cm x 26 cm x 26 cm
  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2003
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Hasbro Canadian edition
    • Kiadás éve: 2004
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 5.7 cm
  • Parker Brothers Czech edition
    • Kiadás éve: 2004
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Parker Brothers Family Game Night Edition 2004
    • Kiadás éve: 2004
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 5.1 cm
  • 70th anniversary edition
    • Kiadás éve: 2005
    • Nyelv: angol
  • Dutch/French edition
    • Kiadás éve: 2005
    • Nyelv: holland
  • English edition
    • Kiadás éve: 2005
    • Nyelv: angol
  • First edition
    • Kiadás éve: 2005
    • Nyelv: angol
  • Hasbro 70th Anniversary edition
    • Kiadás éve: 2005
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.4 cm x 27.4 cm x 9.1 cm
    • Súly: 1.5 kg
  • Barnes & Noble Onyx edition 2006
    • Kiadás éve: 2006
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 40.6 cm x 40.6 cm x 5.1 cm
    • Súly: 2.7 kg
  • German edition
    • Kiadás éve: 2006
    • Nyelv: német
  • Hasbro Dutch edition 2006
    • Kiadás éve: 2006
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 27 cm x 27 cm x 5 cm
  • Hasbro English bookshelf edition 2006
    • Kiadás éve: 2006
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 21 cm x 26 cm x 6.4 cm
  • Hasbro Hungarian edition 2006
    • Kiadás éve: 2006
    • Nyelv: magyar
  • Hasbro Vintage Collection wooden box edition
    • Kiadás éve: 2006
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 21 cm x 26.7 cm x 6.4 cm
  • Parker Buchformat (Bookshelf) Edition
    • Kiadás éve: 2006
    • Nyelv: német
    • Méretek: 6.3 cm x 26.3 cm x 21 cm
  • Parker German edition
    • Kiadás éve: 2006
    • Nyelv: német
    • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
  • Parker Swedish edition 2006
    • Kiadás éve: 2006
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
  • Monopoly
    • Kiadás éve: 2007
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.4 cm x 38.1 cm x 5.1 cm
  • Parker French bookshelf edition 2007
    • Kiadás éve: 2007
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 21 cm x 26.5 cm x 7 cm
  • Hasbro Catalan edition 2008
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: katalán
    • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Hasbro/Parker Brothers English Red Speed Die Edition 2008
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 40.2 cm x 26.8 cm x 5.4 cm
  • Hasbro/Parker Brothers English Red Speed Die Edition (Hasbro Logo) 2008
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.9 cm x 40.1 cm x 5.2 cm
  • Hasbro/Parker Brothers Portuguese red speed die edition 2008
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 26.8 cm x 40.2 cm x 5.4 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Hasbro/ Parker Brothers speed die edition
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 27 cm x 27 cm x 5.5 cm
    • Súly: 0.8 kg
  • Parker Brothers English Retro Game Edition 2008
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
  • Afrikaans / English edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27 cm x 40 cm x 5 cm
  • Korean edition 2009
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: Korean
  • Winning Moves "Classic" Edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.4 cm x 50.8 cm x 4.8 cm
    • Súly: 1 kg
  • Barnes & Noble Platinum Edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 45.7 cm x 45.7 cm x 7.6 cm
    • Súly: 1.8 kg
  • Hebrew edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: héber
  • Greek edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: görög
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Hasbro Korean edition 2011
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: Korean
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Italian "Stasera si gioca" edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 15 cm x 15 cm x 4 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • Lithuanian edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: litván
  • Parker Brothers English 'nostalgia games' edition 2011
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 5 cm
  • Parker Brothers Italian 'nostalgia' edition 2011
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 27 cm x 27 cm x 5.5 cm
  • Parker German edition 2011 in tin box
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: német
  • Romanian edition 2011
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: román
    • Méretek: 26.9 cm x 26.9 cm x 5.3 cm
  • English edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: angol
  • Hasbro English Target Exclusive Golden Token Edition 2012
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 40.2 cm x 26.8 cm x 5.4 cm
  • Hasbro FAO Schwarz 150th Anniversary edition 2012
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
    • Súly: 0.5 kg
  • Hasbro UK Miniature Cracker Edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: angol
  • Multilingual edition 2012
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 16 cm x 16 cm x 4 cm
  • Hasbro Cat token edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.8 cm x 26.8 cm x 5.4 cm
    • Súly: 0.7 kg
  • Hasbro Dutch edition 2013
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Hasbro German edition 2013
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: német
    • Méretek: 68.1 cm x 68.1 cm x 13.2 cm
  • Hasbro Italian Regole Fai Da Te edition 2013
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 27 cm x 40.5 cm x 5.5 cm
  • Hasbro Latin American edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 27 cm x 40 cm x 5.2 cm
  • Hasbro Norwegian edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: norvég
    • Méretek: 26.9 cm x 26.9 cm x 5.3 cm
  • Hasbro Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 27 cm x 31 cm x 6.5 cm
  • Hasbro Russian edition 2013
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 26.7 cm x 40.2 cm x 5.1 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Monopoly Slovak edition with cat token
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: szlovák
    • Méretek: 26.8 cm x 26.8 cm x 5.4 cm
    • Súly: 0.7 kg
  • Hasbro 80th Anniversary edition 2014
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.7 cm x 40.3 cm x 5.4 cm
  • Hasbro English Grab & Go edition 2014
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16 cm x 23.5 cm x 4.7 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • Hasbro/Takara Tomy Japanese edition 2014
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.8 cm x 40 cm x 5.2 cm
    • Súly: 0.5 kg
  • Hasbrio English tin edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.7 cm
  • Hasbro English edition 2015
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 5.1 cm
  • Hasbro German Token Collection edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.2 cm x 43.7 cm x 7.6 cm
    • Súly: 1.4 kg
  • Hasbro Japanese edition 2015
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 27 cm x 40.5 cm x 5.4 cm
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 26.5 cm x 40 cm x 5.3 cm
  • Hasbro Chinese/English edition 2016
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 27 cm x 40 cm x 5.5 cm
  • Hasbro Danish edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: dán
  • Hasbro English Rustic edition 2016
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 28.4 cm x 28.1 cm x 5.9 cm
  • Hasbro German rustic edition 2016
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: német
    • Méretek: 28.4 cm x 28.1 cm x 5.9 cm
  • Hasbro Greek edition 2016
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: görög
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Parker German edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: német
    • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Winning Solutions vintage bookshelf edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 20.3 cm x 26.7 cm x 6.1 cm
    • Súly: 1 kg
  • Hasbro Czech edition 2017
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 26.8 cm x 26.8 cm x 4.4 cm
    • Súly: 0.8 kg
  • Hasbro Dutch edition 2017
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 27.2 cm x 27.2 cm x 5.3 cm
    • Súly: 0.8 kg
  • Hasbro English new token edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.2 cm x 43.7 cm x 7.6 cm
  • Hasbro English Token Collection edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.2 cm x 43.7 cm x 7.6 cm
    • Súly: 1.4 kg
  • Hasbro Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 27 cm x 27 cm x 4.5 cm
    • Súly: 0.8 kg
  • Hasbro Italian new token edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 27 cm x 40.2 cm x 5.3 cm
  • Hasbro Japanese edition 2017
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 27 cm x 40.5 cm x 4.5 cm
  • Korean edition 2017
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: Korean
  • Hasbro Irish edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27 cm x 27 cm x 4.5 cm
    • Súly: 0.8 kg
  • Italian Easter Egg edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 6.7 cm x 8 cm x 2 cm
  • Hasbro English/French Neon Pop edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 28.9 cm x 28.9 cm x 28.9 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • Hasbro English Neon Pop edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 28.9 cm x 28.9 cm x 6.4 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • Dutch edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: holland
  • English edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
  • English edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 21.6 cm x 14 cm x 3.8 cm
  • Estrela Portuguese edition 2020
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 28 cm x 28 cm x 7 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Multilingual edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 5.1 cm x 7 cm x 1.3 cm
    • Súly: 0.1 kg
  • Hasbro English Ireland edition 2022
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27 cm x 27 cm x 4.5 cm
    • Súly: 0.8 kg
  • English UK edition 2023
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.5 cm x 26.7 cm x 4.2 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Alga Swedish "14 kr" edition
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 16 cm x 19.2 cm x 3 cm
  • Alga Swedish "17,75 kr" edition
    • Nyelv: svéd
  • Alga Swedish blue scaffold edition
    • Nyelv: svéd
  • Alga Swedish red scaffold edition
    • Nyelv: svéd
  • Alga Swedish yellow scaffold edition
    • Nyelv: svéd
  • Arabic edition
    • Nyelv: arab
    • Méretek: 26.7 cm x 50.8 cm x 4.4 cm
  • Borras Catalan edition
    • Nyelv: katalán
    • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 3.2 cm
  • Brohm-Parker-Spiele German 1960's edition
    • Nyelv: német
    • Méretek: 25.7 cm x 25.7 cm x 3.7 cm
  • Carlit Franz Carl Weber Red Edition
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 26.5 cm x 50.5 cm x 5 cm
  • Carlit French/German edition 1980
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 26.5 cm x 50.5 cm x 4 cm
  • Clipper Dutch edition
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 4 cm
    • Súly: 0.7 kg
  • Clipper Dutch edition
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 25 cm x 25 cm x 3 cm
  • Damm/Egmont '265' edition
    • Nyelv: norvég
  • Damm Norwegian edition
    • Nyelv: norvég
    • Méretek: 23.2 cm x 45.3 cm x 3.8 cm
    • Súly: 0.7 kg
  • Edwards Dunlop And Company Limited English edition
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 15.2 cm x 18.1 cm x 3.2 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • Epoch Japanese edition
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 19.1 cm x 45.7 cm x 2.5 cm
  • Franz Schmidt German white square edition
    • Nyelv: német
    • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 3.2 cm
  • General Mills edition
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Greek edition
    • Nyelv: görög
    • Méretek: 25 cm x 49 cm x 4.5 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Greek edition
    • Nyelv: görög
  • JinLiLai Chinese edition
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 14.6 cm x 22.2 cm x 3.5 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • Majora Portuguese rectangle edition
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Majora Portuguese square edition
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 25 cm x 25 cm
  • MB Juegos Parker edition
    • Nyelv: spanyol
  • MIKA Greek edition
    • Nyelv: görög
    • Méretek: 27 cm x 48 cm x 6 cm
  • Parker Brothers Swedish edition
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 50.8 cm x 26.2 cm x 3.9 cm
  • Parker German vine red luxus edition
    • Nyelv: német
    • Méretek: 26.2 cm x 50.8 cm x 4 cm
    • Súly: 1.2 kg
  • Parker Portuguese edition
    • Nyelv: portugál
  • Remoundo Greek edition
    • Nyelv: görög
    • Méretek: 26 cm x 51 cm x 4 cm
    • Súly: 1 kg
  • South African edition
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.6 cm x 25.6 cm x 3.2 cm
  • South African edition 1962
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 24.5 cm x 49 cm
  • Spanish edition
    • Nyelv: spanyol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Monopoly társasjátékhoz