Kingdom Builder
Kingdom Builder
Kingdom Builder
Kingdom Builder
Videó beküldése

Kingdom Builder társasjáték

társasjáték, 2011
Értékelem!

A Kingdom Builder egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játékot az Év Játékának választották 2012-ben (Spiel des Jahres), illetve ebben az évben több, összesen 2 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A...

A Kingdom Builder egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játékot az Év Játékának választották 2012-ben (Spiel des Jahres), illetve ebben az évben több, összesen 2 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a moduláris tábla, a hatszög-rács, a terület foglalás és a minták mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Kingdom Builder a királyok játéka, a játékok királya!
Ezt méltán állíthatjuk, hiszen 2012-ben a legrangosabb társasjáték díját az év játéka (Spiel des Jahres) díját kapta.

Egy birodalom amit építhetsz

Ez a játék egy abszolút egyszerű, könnyű szabályrendszerű stratégiai játék. Feladatunk az előre kitűzött célokat figyelembe véve terjeszkedni, területeket foglalni és furfangosan úgy taktikázni, hogy házikóink minél több pontot érjenek a játék végén.

Ez olyan mint a...

Ez olyan mint a Catan? Nem, egy kicsit sem olyan mint a Catan. Sokan mikor meglátják a játékot egyből a Catan telepesei stratégiai játékra asszociálnak, pedig két teljesen eltérő jellegű és szabályú stratégiai játékról van szó. A Catanban a termelés, az építkezés és a kereskedelem mozgatja a játékost.
A Kingdomban erről szó sincs, itt fő feladatod a terjeszkedés.
Vannak hexás mezők, erdős területek, kanyonok, mezők - talán ez is közrejátszik a tévhitben, de ez senkit ne tévesszen meg.

“Játsszunk még egyet!”

Lehetőségünk van bőven a játék új és új oldalát felfedezni, hiszen annyi variációval bővelkedik, hogy az újrajátszhatóság szintje a “Játsszunk még egy menetet” effektust váltja ki. A gyönyörűen kialakított térkép és a célkártyák minden játék alkalmával mások, így nincs két egyforma játék.

“Német kiadás? De ha nem értem?”

Az első pánikreakciónk lehet a német kiadás láttán az “De én nem tudok németül” kifejezés.
Nem kell máris menekülni, hiszen itt szó sincsen hosszú német szövegekről és szótározgatásokról. Ugyanis a magyar szabályban, a játékban szereplő 10 célkártyát teljesen lefordították, s ezen felül semmi német szöveg nincs a játékban. Amúgy néhány játékot követően úgyis berögződik a kép alapján, hogy melyik kártya mit jelent. Csak semmi pánik!

Negatívumok

Előfordul, hogy egy rossz kezdés vagy a rossz lapjárás megnehezíti a dolgunkat, de egy kis odafigyeléssel jól kijöhetünk a játékból.

Pozitívumok

- abbahagyhatatlan, “csak még egyet” effektus
- pörgős játékmenet
- sokszor újrajátszható
- a kivitelezésre sem lehet panasz - szép színvilág, gyönyörű grafika, minőségi anyagok jellemzik a játékot

Kiknek ajánljuk?

Kezdőknek, fanatikusoknak, könnyű stratégiára vágyóknak

Linkek:

A magyar játékszabályt a KetaKlub honlapján is megtalálod.

Forrás: Szellemlovas
2 felhasználó árulja ezt a játékot!
  • 9 900 Ft-tól
  • 2 ajánlat

Kategória: Középkori, Építés / Terjeszkedés
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Moduláris tábla, Hatszög-rács, Terület foglalás, Minták, Terület befolyásolás/irányítás, Útépítés, Rács mozgás, Változó setup, Chaining

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kingdom Builder társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Kingdom BuilderPetya85, Győr

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Győr! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Szép állapotú, párszor játszott.

0 érdeklődő


Kingdom Builderfisha, Budapest VI., Szada, Gödöllő, Veresegyház

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest VI., Szada, Gödöllő, Veresegyház! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

szinte teljesen nyelvfüggetlen.

1 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Kingdom Builder társasjáték videók (3)

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

  • ikristof224

    2024-01-27 03:59:11

    Feleségemmel gyakran játszuk, meg van hozzá az első 3 kiegészítő is. A játék egyik legvitatottabb problémája, hogy ha szerencsétlenül húzol ugyan olyan tereptípusból egymás után, akkor be tudsz ragadni egy helyre és ki is kaptál. Erre kitaláltam egy megoldást, egy kisebb házi szabályt.

    Csináljunk 5 kis paklit, minden tereptípusból 1 lappal. Ezeket külön külön keverjük meg, majd véletlenszerűen tegyük őket egymásra, ezzel kialakítva a végleges huzopaklit. minimális esély van rá hogy ugyan azt a tereptípust húzd egymás után, mégis random marad, mert a kártyák meg vannak keverve, nem tudhatod mit fogsz húzni.

  • kvarclovag

    2022-10-07 09:13:40

    Asztalon játszva figyelni kell, nem bújik-e meg egy már letett házunk melletti szomszédság valamelyik sarokban. Én a BGA-n játszva párszor kerestem, mért nem enged oda lerakni, ahova szeretnék, és csak nehezen vettem észre a tábla szélén megbújó területet, ahova kötelező volt lépni. Hasonlóan figyelős a végén a pontszámítás is. Nem bonyolult, mert csak 4 célt kell leszámolni, de pl. a remetéket el lehet nézni. Játék közben is kellhet számolgatni a terület többségért, ha az urak célkártya játékban van.

    A játék elején kell egy jó terv a minél több helylapka megszerzésére, de legalábbis azokéra, amik a legfontosabbak a célok eléréséhez. Ha ezt elrontjuk, akkor nagyon beszorulunk, alig lesz lehetőségünk lerakni és terjeszkedni. Talán ez is a játék egyik hibája, hogy kezdőként, rutintalanul játszva sokkal kevesebb lehetőségünk lesz, egész egyszerűen kevesebb házat rakhatunk le, és terjeszkedni se tudunk, beszorulunk arra a területre, amit a felhúzott kártya mutat. És ha abból többször egymás után ugyanaz jön, az elég nyomorult érzés. Kellő rutinnal viszont nagyon jó kombókat lehet összehozni, körönként 2-3, rutinosaknak 4-6 plusz lépéssel. Ha ez összejön, akkor szabadon terjeszkedünk a pályán, próbáljuk minél jobban teljesíteni a célokat, és akadályozni az ellenfeleket. És ez nagyon jó érzés, ilyenkor szárnyal a játék.

    Ami a játékidőt illeti, a BGA-n is ritka a 10 perc, 3-4 játékossal a 15-20 perc a gyakoribb. Asztalon ez ennek a duplája is lehet. Szerintem félóra, egy óra közti időre kell számítani. Kivéve, ha az elejét elrontjuk, és alig lesz lehetőségünk plusz akcióra, mert akkor tényleg gyorsabb. De talán jobb is, ha az ilyen elrontott játék hamarabb befejeződik.

  • godzsakattila

    2021-05-09 13:34:28

    Ha tényleg jó annyit megérhet. Ha látok lehet beszerzem.

  • harnas1207

    2021-05-09 12:33:10

    5-6000 ft használtan manapság a Kingdom Builder. Szerintem annyit megér kipróbálni, lehet csak mi voltunk ilyen kapkodósak. Amúgy meg party beindító gyors játéknak inkább ilyet játszon az ember. (Egyéni vélemeny, ellenpélda nélkül 😀)

  • godzsakattila

    2021-05-09 12:05:58

    Köszönöm a válaszod. Számomra is negatívum jelen esetben bár - a képednél maradva - nem feltétlen a Nemesis hosszúságú játékokat kedveldem, de azért egy szűk órás legyen agy játszma. Szeretem a fillereket is, de ez első ránézésre (és árra!! bakker 3 kis filler kijön belőle, bár nem vagyok képben az idegennyelvű társasok árkategóriáival) lehetne egy hoszabb játék is. Pedig szimpatikusnak tűnik.

  • harnas1207

    2021-05-09 11:45:03

    2 fővel a 10-12 perc nem elírás, bár tapasztalt játékosok vagyunk. Társasággal sem volt 20-25 percnél több. Ez lehet előny is, de nálunk inkább hátrány volt. Húzol lapot és leteszed a házaidat, ennyi. Amíg a másik lép, te addig már húzhatsz, így nincs holtidő és a játék alapvetően 1/5-ös nehézségű.

  • godzsakattila

    2021-05-09 09:44:29

    Egészen tetszene, erre olvason a 10 percet. Ezt elírtad vagy tényleg ennyik voltak nektek átlagba? A Dobozon 45 van (persze az nem mindig reális).

  • harnas1207

    2021-05-09 02:38:37

    Az utolsó Spiel des Jahres díjazott játék volt, amit megvettünk kipróbálásra. Játékmechanikára egyedi, könnyed és úttörőnek mondható. A változó pályának,épületeknek és céllapoknak köszönhetően milliószor újrajászható. Számunkra nagyon bejött, hogy egy gyors és egyáltalán nem megerőltető fillérről van szó, de a 10 perces játékidő elég kiábrándító. Sokáig agyaltunk, hogy a kiegészítők mennyire tudják fedobni az alapot, érdemes e beleinvesztni a Big Boxba, de végül mikor láttuk, hogy több játékossal sem tud nagyobbat durrantani, akkor elvetettük az ötletet. A Kingdom Builder egy rendkívül egyszerű, igazából nyelvfüggetlen játék, melyből egy nehéz nap után is simán lemegy 4-5 party. Akik szeretik a Calicot vagy Patchworkot, azoknak bizonyára ez is nyerő lesz. A mi elvárásainkat ugyan felülmúlta, de a polcra nem kerülhetett fel.

  • Merse

    2021-01-08 11:49:18

    Régebben volt év játéka, de különleges mechanikája miatt szerintem egyáltalán nem járt el fölötte az idő, és szuper játék most is. Nincsen túlbonyolítva, nagy az újrajátszhatósága, pörgős, nem túl hosszú, minden játékosszámmal jól működik, de én inkább kevesebben szeretem (2-3 fővel), úgy jobban tervezhető. Nagyon jó stratégiázásra ad lehetőséget, és mindig más jellegű gondolkodás kell, minden térkép és lapka kiosztásra teljesen más lesz a kezdő állás, és az elején – amikor eldöntjük, hogy honnan indulunk – nagyon érdemes végiggondolni a stratégiát, de menet közben újra kell sokszor tervezni. Ugyanakkor egy kicsit fura a mechanika, mert a játék leglényege igazából egy mellékesnek tűnő szabályon múlik. Egy térképen akarunk ugyanis hódítani és csak szomszédos mezőkre léphetünk tovább, kivéve ha nincsen olyan típusú szomszédos mező, ilyenkor ugyanis a térkép távoli pontjáta át tudunk ugrani. A játéknak ez a lényege, és sokszor az a jó stratégia, ha arra játszunk, hogy beszoruljunk és át tudjunk úgymond teleportálódni egy jobb helyre, akár minél többször. Ez adja a játék különlegességét, ugyanakkor nem túl életszerű ez az ugrálás a térképen. A játékot egyébként BGA-n is lehet játszani, feltétlenül érdemes kipróbálni.

  • szeles.stella

    2020-06-02 14:03:53

    Mi csak 2-en próbáltuk ki, de nagyon nagy élmény volt, szeretjük a gyors pörgős stratégiai, építős játékokat. Igaz hogy csak 10 küldetés kártya van az alapjátékban még sem lesz hosszú távon sem unalmas a játék, mivel a pálya ha akarjuk minden alkalommal más és más lesz, ami újabb és újabb kihívást jelent. Egyik nagy kedvencünk lett ez a játék. :)

A Kingdom Builder társasjáték és kiegészítői (14)

  • Kingdom Builder: Capitol társasjáték Kiegészítő

    Kingdom Builder: Capitol, a promotional item from Queen Games for Spiel 2011, consists of two capitol building tiles and rules. If the game board sections with the harbor or oracle are in play, place a capitol building on one of the castles in that section. (If both are in play, you may use both capitols.) At the end of the game, you earn 1 gold for each...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Kingdom Builder: Nomads társasjáték Kiegészítő

    Queen Games Kingdom builder Nomads 1.kieg., angol nyelvű társasjáték ár: 8 690Ft. A Kingdom Builder stratégiai játékban a játékosok létrehozhatják saját királyságukat. A kisebb településeket összekapcsolásával létrehozott birodalom sokféle szempontból érhet pontot a játék végén, érdemes tehát odafigyelni nem csak a saját lépéseinkre, de a többiek...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Kingdom Builder: Nomads társasjáték Kiegészítő 8691 Ft-tól! - 1 felhasználó és 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Kingdom Builder: Caves társasjáték Kiegészítő

    Kingdom Builder: Caves, a promotional item from Queen Games for Spiel 2012, consists of four cave tiles and rules. On each quadrant, put one of the cave tiles on any mountain hex, which is not within two hexes of a location, castle or nomad hex. A cave counts as a mountain hex. Once every turn, before or after the mandatory action, the player may move one...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Kingdom Builder: Crossroads társasjáték Kiegészítő

    Queen Games Kingdom builder Cross roads 2. kieg., angol nyelvű társasjáték ár: 8 690Ft. A Kingdom Builder stratégiai játékban a játékosok létrehozhatják saját királyságukat. A kisebb településeket összekapcsolásával létrehozott birodalom sokféle szempontból érhet pontot a játék végén, érdemes tehát odafigyelni nem csak a saját lépéseinkre, de a többiek...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Kingdom Builder: Crossroads társasjáték Kiegészítő 9990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Kingdom Builder: Big Box társasjáték

    Queen Games Kingdom builder Big box, angol nyelvű társasjáték. A Kingdom Builder stratégiai játékban a játékosok létrehozhatják saját királyságukat. A kisebb településeket összekapcsolásával létrehozott birodalom sokféle szempontból érhet pontot a játék végén, érdemes tehát odafigyelni nem csak a saját lépéseinkre, de a többiek döntésére is! Négy...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Kingdom Builder: Big Box társasjáték 31990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Kingdom Builder: The Island társasjáték Kiegészítő

    Kingdom Builder: Island is a mini expansion for the game Kingdom Builder. Provided for Kickstarter backers, this expansion will be available for sale separately at a future date. It consists of a single double-sided map tile depicting an island on both sides. One side features a Rope Bridge (move a settlement onto Canyon) and the other side features a Tree...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Kingdom Builder: Marshlands társasjáték Kiegészítő

    Queen Games Kingdom builder Marshlands 3.kieg. , angol nyelvű társasjáték ár: 8,860Ft. Szeretnéd megépíteni saját birodalmad? A Kingdom Builder harmadik kiegészítőjével, a Kingdom Builder Marshlands angol nyelvű stratégiai társasjátékkal mindezt meg is valósíthatod! Terjeszkedj és építsd meg Te a legnagyobb királyságot! Az angol nyelvű kiegészítő az...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Kingdom Builder: Harvest társasjáték Kiegészítő

    Az Év Játéka-díjas Kingdom Builder negyedik nagydobozos kiegészítője, amely rengeteg stratégiai újdonságok visz a játékba. Új területtípus jelenik meg, amelynek azonban nincsenek területkártyái, a terjeszkedés egyetlen módja a szomszédos területekre való betelepülés. A térképre magtárak kerülhetnek, amelyek a játék végi pontozásnál segíthetnek, felfedező...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Kingdom Builder: Harvest társasjáték Kiegészítő 11890 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Kingdom Builder: Big Box (second edition) társasjáték

    In Kingdom Builder, the players create their own kingdoms by skillfully building their settlements, aiming to earn the most gold at the end of the game. Nine different kinds of terrain are on the variable game board, including locations and castles. During his turn, a player plays his terrain card and builds three settlements on three hexes of this kind....

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Kingdom Builder: Big Box (second edition) társasjáték 34400 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

  • Kingdom Builder: Family Box társasjáték

    In Kingdom Builder, the players create their own kingdoms by skillfully building their settlements, aiming to earn the most gold at the end of the game. Nine different kinds of terrain are on the variable game board, including locations and castles. During his turn, a player plays his terrain card and builds three settlements on three hexes of this kind....

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Winter Kingdom társasjáték

    Winter Kingdom features seven, double-sided hexagonal map tiles that are randomly arranged into the playing area. After that, three scoring conditions, one economy card (showing how players earn money), and one twist card are dealt, giving the unique features of the game. Each player is dealt five ability cards and one terrain card. On your turn, you must...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Winter Kingdom társasjáték 11990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Kingdom Builder: Empire Edition társasjáték

    Supersize your Kingdom Builder experience with the Empire Edition. This super-sized product includes custom shaped plastic houses with a different design for each player color, as well as 3D castles. In order to accommodate the larger houses, all of the player boards are 25% larger as well. Additionally, the Empire Edition includes all new artwork on the...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Kingdom Builder: The Emperor's Choice társasjáték Kiegészítő

    A Queenie first introduced in Kingdom Builder: Empire Edition but later made available by itself. The Emperor's Choice includes 8 cards and 2 cardboard standees. Each card details a rule that alters the way you play a round of Kingdom Builder. Shuffle all cards at the start of the game and draw only one card to be revealed to all players. Players will have...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Kingdom Builder: Anniversary Edition társasjáték

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves

    Kingdom Builder: Anniversary Edition társasjáték 35900 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  45 perc
  • Játékosok:  2 - 4
  • Ajánlott életkor:  8+
  • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Donald X. Vaccarino
  • Illusztrátor:  Oliver Schlemmer
  • Kiadók:  Queen Games, Devir, Lautapelit.fi, Bergsala Enigma, REBEL.pl
  • Elérhető nyelvek:  katalán, dán, holland, angol, finn, francia, német, olasz, norvég, lengyel, portugál, spanyol, svéd

Alternatív nevei


Kiadások

  • English-only first edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 30 cm x 30 cm x 8.4 cm
    • Súly: 1.8 kg
  • German first edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: német
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 8.3 cm
    • Súly: 1.7 kg
  • Multilingual first edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.6 cm
    • Súly: 1.9 kg
  • Nordic first edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: dán
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • CAT/POR/SPA/ITA edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: spanyol
  • English/German edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Finnish/Swedish edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: finn
  • German second edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: német
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 8.3 cm
    • Súly: 1.7 kg
  • Multilingual second edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English-only second edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Nordic second edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: dán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Kingdom Builder társasjátékhoz