Klank!: Lopakodj és arass zajos sikert!
Klank!: Lopakodj és arass zajos sikert!
Klank!: Lopakodj és arass zajos sikert!
Klank!: Lopakodj és arass zajos sikert!
Videó beküldése

Klank!: Lopakodj és arass zajos sikert! társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Klank!: Lopakodj és arass zajos sikert! egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2016-ban (BGG), illetve 2016-ban és 2017-ben több, összesen 5 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól...

A Klank!: Lopakodj és arass zajos sikert! egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2016-ban (BGG), illetve 2016-ban és 2017-ben több, összesen 5 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a kártya húzás, a pontról pontra mozgás, a merj és nyerj és a pakli építés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Clank! egy pakliépítő játék, melyben egy barlangrendszerben kalandozunk minél mélyebbre rengeteg kincs reményében. Viszont nem elég a kincseket felmarkolni, ki is kell jutni velük élve. Ahogy azt a játék neve is sejteti, a zajokat érdemes elkerülni, hacsak nem akarunk sárkányeledellé válni.

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
  • 16 990 Ft-tól
  • -10%-2 653 Ft

Kategória: Fantasy, Kaland
Mechanizmus: Akció pontok, Kártya húzás, Pontról pontra mozgás, Merj és nyerj, Pakli építés, Játékos kiiktatás, Játék végi bónuszok, Változó setup, Delayed Purchase, Movement Points

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Szabálykönyvek (2)

Klank!: Lopakodj és arass zajos sikert! társasjáték videók (3)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

  • ba.rock

    2023-09-08 15:09:06

    Ízlésekről nincs mit vitatkozni

    A Klank! az alapvető mechanizmusát tekintve nem vállal különösebb kockázatot, hiszen nagyjából(!) egy hagyományos pakliépítős játékról van szó, kazamatás körítéssel tálalva. A játék effajta egyszerűsége miatt nehéz lenne érdemben objektív állításokkal támadni, vagy dicsőíteni a Klank magját, hiszen a pakliépítést vagy szereti valaki, vagy nem.

    Az alap Klank! ugyanakkor szeretne több lenni egy áttematizált Dominonnál, és éppen ezek a részei azok amik engem nem tudtak magukkal ragadni. Ami tetszett a játékban, azt számomra a Dominion sokkal letisztultabban hozta, míg minden mást csak szükséges sallangnak éreztem egy táblás pakliépítő játék létjogosultságanák igazolásaként. Így talán nem meglepő, hogy versenyzésben az Eldorádó Legendáját, fantasy témában pedig a Thundrstone Quest-et, vagy még inkább az Aeon's Endet tartom jobbnak, még ha ezen két játékkal történő összevetése talán nem is annyira igazságos, tekintve, hogy ezek magasabb szinten igénylik a befektetést.

    El tudom képzelni, hogy a Klank! Legacy-ban, vagy a később megjelent változatokban sokkal tematikusabbá és érdekesebbé varázsolták ezt a világot, megahtározóbb stratégiai, vagy taktikai lehetőségekkel kiegészítve, de én az alap játék apróbb tematikus társmechanizmusait nem éreztem kellően szórakoztatónak.

    Nyilván aki szereti a Klank!-et az sem téved, inkább csak olyasmit is kap ettől a játéktól, amire én kevésbé voltam fogékony amikor asztalra került.

  • Mixike

    2023-08-06 13:30:37

    KERESEK!

    Sziasztok,

    Megvételre keresek magyar nyelvű KLANK! társasjátékot.
    Személyes átvétel: debrecen és környéke illetve posta megoldható.

    Ajánlatokat privátban várom, köszönöm!

  • kardostibor44

    2023-08-06 13:21:08

    Pakliépítés, fantasy, humor, sárkány, kincsek...mi kellhet még?

    Előnyei:
    Nagyon igényes megvalósítás, védőzve is használható gyári inzert fogad minket, és a lapok humorát a magyar fordítás is ügyesen őrzi meg. Egyszerű a pakliépítés, nincsenek nagyon bonyolult lapok, így remek szórakozás lehet gyerekekkel is. A sebzések zsákból húzása, ki mennyire mer kockáztatni a mélybe való merészkedéssel mind-mind izgalmassá teszik. Mivel a játék vége függ a játékostársaink cselekedeteitől, ezért nem játszhatunk csak önmagunkban, érdekeltek vagyok az ő körükben is.

    Lehet előny és lehet hátrány is:
    Nem lehet tudni, hogy mennyi ideig tart egy játék. Lehet, hogy valaki annyira megpörgeti, hogy lemegy 45 perc alatt, de lehet, hogy egy másfél órás (vagy még hosszabb) kincskereső maraton lesz belőle.

    Hátrányai:
    Miután kihúztuk a lapjainkat, nagyon nagy döntéseket nem hozhatunk. Persze eldönthetjük, hogy erre indulunk vagy arra, ezt a kártyát vegyük, vagy azt, de hatalmas töprengést nem fog okozni.

    Összegezve: azoknak tudom nagyon jó szívvel ajánlani a Klank!-ot, akik könnyed szórakozásra vágynak. Vicces, izgalmas. Bár mindig máshogy épültek a paklik, és számított mit csinálnak az ellenfeleim, nekem sajnos ellaposodott az élmény egy idő után, ez új térképekkel biztos orvosolható lett volna. Én végül elajándékoztam egy kollégmnak, akik annyira szerették, hogy még azt is Klankolásnak hívták, amikor otthon felébresztették a nemrég elaltatott kisbabájukat :)

    A magyar kiadás darabjai brutál árakért mennek most használtan, ha nem gond az angol nyelv, akkor ugyanannyiért, vagy olcsóbban újat lehet venni a Clank! Catacombs-ból, ahol a kazamata is a játék közben épül modulárisan, így még extra felfedezés élményt is ad, és remek értékeléseket kapott.

    Ha tetszik a pakliépítés mechanikája, akkor ezekre a játékokra érdemes rápillantani (mindegyiknek más az erőssége):
    Dominion, Arnak elveszett romjai, Dűne:Impérium, Eldorádó legendája, Shards of Infinity, Orléans (zsáképítés)

    BGG értékelés: 10/7

  • punklady

    2021-12-12 08:19:07

    A Temple of the Ape Lords és a Gold and Silk kiegészítők nyelvfüggetlenek és van hozzájuk magyar nyelvű játékszabály.

  • hierroo

    2021-08-26 12:41:10

    Kalandos kis játék! Nekem rögtön a Hobbit című kalandfilm (trilógia) jutott eszembe, ahol szintén egy sárkány őrzi a kincseket, és ott is egy tolvaj kelti fel. Az, hogy sötét maga a tábla, az logikus, de valahogy a többi grafikai rész mondjuk szép, de nem olyan különleges, csak olyan átlagos. Én el tudnék képzelni egy kicsit misztikusabb és ijesztőbb grafikát, és nem pedig olyan meseszerű dolgokat, de ez csak az én véleményem, mert persze a gyerekeknek lehet hogy az jobban tetszik. Ettől függetlenül azért jó játék ez, főként azoknak akik szeretik a kincskeresést!

  • maricusi

    2021-08-22 20:30:04

    Engem jobban érdekel, hogy mikor adják ki újra magyarul.

  • nuspl

    2021-05-06 09:42:54

    Sziasztok!

    Esetleg valakinek van infója, hogy mikor jelenik meg bármelyik kiegészítő magyarul? 🍀

  • nuspl

    2021-04-18 11:25:14

    játékélmény 10/10

    Hiszen minden játék más. Imádjuk!!

    Szerintem a top10 társasok közt van még ma is. Nagyon örülök, hogy rátaláltunk. Ne ijesszen meg senkit a doboza 😁 Először a gyerekeknek ijesztő volt és nem nagyon nyerte el a tetszésüket, Viszont az első játék óta beleszerettek!

    Sajnos csak maximum négyen lehet vele játszani, ez az egyetlen hibája" van 🙈

    A gyerekek is imádják, 8-9éves kortól már ügyesek egyedül benne.

    Extra plussz pont jár a készítőknek a kétoldalas játéktábláért, és a rengeteg különböző kártyáért! A sárkányos zsák pedig igazàn minőségi.

    Életünk egyik legjobb vétele volt.

    Nagyon várjuk bármelyik kiegészítő magyar megjelenését 🍀🤞

  • kemonszt

    2020-09-07 10:49:13

    A Klank! az egyik legklasszabb pakliépítésre épülő kazamata típusú társasajáték szerintem! :)

    A Klank! egy fixen táblás játék, ahol egy kazamatába lemerészkedve kincseket kell lopni, viszont arra is nagyon kell figyelni, hogy a lent szunnyadó sárkányt ne ébressze fel senki az álmából. Ha a sárkány zajt hall, vagy ellopják egy kincsét, akkor szörnyű haragra gerjed és a játékosok nagyon megbánhatják! :D

    A játék témája és kivitelezése is nagyon tetszik. Alapvetően én kedvelem a kazamata típusú játékokat, viszont van pár, ami nem igazán tudta elnyerni a tetszésemet (például az üdvözlet a mélyben és az üdvözlet újra a mélyben). Ez azonban viszonylag egyszerű játék és nagyszerű is!

    A játék komplexitása nem túl magas, így elég könnyen tanulható és nagyon könnyű belerázódni új játékosok számára is. A játéknak plusz izgalmat ad, hogy a tábla két oldalas, így bármikor lehet variálni a játékteret, amikor esetleg már unnánk.

    Nagyon tetszik a deck-building mechanizmus, ami rendkívül jól működik a játékban. Egyszerűen tökéletes egyensúly van a játékban. Nem kapnak a játékosok túl sok erőforrást, így azért eléggé meg kell dolgozni érte, viszont ha jók a befektetéseik, akkor az nagyon de nagyon kifizetődik a játék végére! A piactér valami zseniálisan sok lehetőséget kínál. Folyamatosan változnak a lapok, amik óriási hatással vannak a játékosokra, olykor pedig a sárkányra is! A piactér az, ami lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy akár egészen merész stretégiákkal éljenek a fix lapok segítségével. Ami különösen tetszik, hogy nincsen győztes stratégia, mindenki egyaránt nyerhet aki okosan cselekszik!

    A játék egyedüli negatívuma, hogy drága egy kicsit, viszont a hasonló árban lévő játékokhoz képest (például Wingspan), sokkal jobban megéri néhány esetben. :D

    Mivel a tábla és a mezők elrendezése fix, így a kiegészítők nélkül lehet, hogy ráun az, aki nagyon sokat játszik vele egy idő után. De annak is nagyon ajánlatos kipróbálni a kiegészítőket, aki még esetleg nem unna rá, mert nagyon jók!

  • PlayHoo_95

    2020-04-03 22:37:15

    A készítők gyakorlatilag egy az egyben átültették a Dominion motorját erre a pofás grafikájú kalandjátékra. Ez elsülhetett volna rosszul is, de szerencsére az elkoptatott pakliépítős mechanikát megcsavarták pár nagyon ötletes dologgal. A kártyák teljesen másképp funkcionálnak, amik különféle döntésekhez és dilemmákhoz vezetnek majd a játék során. A sárkány támadás ötlete és a táblán való gyűjtögetés elég eredeti, ezzel sok izgalmat sikerült csempészni a játékba. Az alkatrészek minőségiek, a kártyákon lévő rajzok jól sikerültek, az insertért pedig külön pirospont jár. Vaskosnak mondható ára és az eredetiség/játékélmény aránya sajnos nem a legjobb, de azért a kis plusz izgalomért egyeseknek lehet, hogy megéri. Azoknak viszont melegen ajánlott, akik még soha nem találkoztak pakliépítős mechanikával.

  • renii96renii96

    2020-04-02 14:28:01

    Igazi családos/páros játékról van szó , könnyen tanulható pakliépítős mechanikával. A sok különféle megvásárolható lap színesebbé teszi a játékot és jól meg kell fontolni egy-egy körben ,hogy mire költünk ,vagy mit lépünk. A játék egyszerre épít a szerencse faktorra( éppen milyen lapokat húzunk fel a pakliból) és a színtiszta logikára is ,hiszen sokszor már x körrel előre kell gondolkozni a lépéseken ha élve ki akarunk jutni ,vagy mi akarjuk a legötbb kincset bezsebelni.
    Viszonylag sok apró kis alkatrész is tartozik hozzá ,így érdemes nem csak egy emberre hagyni a tábla felállítását.
    Az valóban nagy előnye ,hogy a tábla mindkét oldalán van térkép ,amin játszhatunk ,így nem mindig ugyanazon felállítást lehet újra meg újra játszani.

  • arni176

    2019-08-15 13:01:49

    Hol is kezdjem... ?

    Megvettem kibontottam és leesett az állam!
    Iszonyat minőségi a tábla, ráadásul két oldalas, egy könnyű és egy nehéz változat. Nem tudom mivel van kezelve, vagy milyen anyag, de matt és selymes hatású.
    Kivettem a táblát és újabb SOKK!
    Iszonyat jó, hogy alapjáraton van benne rendező ami piros színű. Külön flakk a kártyáknak oldalasan, így csoportosítva is el lehet rakni őket. A bábuk fából készültek amiknek megint van külön kis helyük, valamint a sárkány tasaknak is van külön helye ráadásul bársony! A kártyák nagyon jó minőségűek.
    Rendezés : 10/10

    A grafika nagyon hangulatos és szép a játékhoz stimmel a design. 10/10

    A játékszabály érthető és maga a mechanika egyértelmű, de vannak mélységei főleg, ha gémer társasággal játszunk. Akkor tényleg vérre megy a játék és jól meg kell gondolni mikor mit cselekszünk. Viszont családommal is játszottam akik már idősek és még egy BANG! -et sem nagyon értettek, aztán olyan szinten elkezdtek taktikázni, hogy zsinorba 3x nyert papám. Majd a játék végén azt mondta egy igazi sárkányharcost nem nagyon lehet megverni! : DD

    A játéknak van egy nagyon jó flow-ja. Egy menetből rögtön 6 lett. Nem tudtuk abbahagyni.
    A vége felé kezd stresszel lenni amikor valakinek már csak egy élete van és te pedig kajtatsz a kis hátizsákoddal a második relikviáért. AZTÁN BUMM! Lent maradsz és megesz a sárkány!

    Játékélmény: 10/10

    Újrajátszhatóság: Bármennyiszer! : )
    A végtelen goblin plusz pont.

    A játék nagy sajátoságga amiről sokan nem tudnak:
    A játék alapjáraton 2-4 főig játszható. Viszont androidos telefonunkra le tudjuk tölteni a játék appját aminek az a neve, hogy Renegade Games Companion. Így egy személyben is játszható küldetésezhető.
    Ha megunjátok az alapjátékot a telefonos appban van egy különleges játékmód ahol mindenkinek küldetéseket kell csinálni és nem kevésszer együtt kell dolgoznotok!

    Sok játék van a polcon köztük munchkin, mars terraformálás, activity, bang! , 7 csoda stb, de valahogy mégis ez kerül le a legtöbbször.

    Ajánlom gémereknek, családoknak , gyerekeknek. Remélem a kiegészítői is fordításra kerülnek. : )
    Elmondható, hogy életem eddigi legjobb döntése volt! : )

  • kisszofi

    2019-04-02 16:28:40

    Nagyon jó ötlet, hogy a pakliépítést megkeveri egy táblával. Plusz pont a 2 oldalas tábláért.

  • c.gergo

    2019-03-28 08:38:23

    Nagyon jó kis tematizált pakliépítős játék! Nagyon szeretjük. Bár van egy furcsa része is. Annak ellenére, hogy pakliépítős nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet megszabadulni a szükségtelen kártyáktól!

A Klank!: Lopakodj és arass zajos sikert! társasjáték és kiegészítői (33)

  • Clank! Dire Wolf társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 90 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 90 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Komplexitás: 2/5
  • Clank!: Brawn vs Boots társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Santa's Renegades 2016 társasjáték Kiegészítő

    Unwrap special powers this holiday season! Each gift box is a special gift created for Renegade Fans. Contents: 7 card pack for Lotus 1 promo tile for Lanterns: The Harvest Festival 1 character card for Covert 1 apothecary for Apotheca: The Secret Potion Society 1 board tile for Snow Tails 1 card for World’s Fair 1893 1 choice token for Dicey Goblins 1...

    • Clank! Sunken Treasures társasjáték Kiegészítő

      A Clank! első kiegészítőjében két új, részlegesen elázott térképet fedezhetünk föl egy új szörnyeteg lakhelyén.Angol:In Clank! Sunken Treasures, an expansion for Clank! A Deck-Building Adventure, players explore two partially flooded maps with new dungeon deck cards, a new persistent monster to...

      • Játékidő: 60 perc
      • Min. játékidő: 60 perc
      • Max. játékidő: 60 perc
      • Max. játékosszám: 4
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 13+ éves
      • Komplexitás: 2/5

      Clank! Sunken Treasures társasjáték Kiegészítő 12990 Ft-tól! - 10 üzlet árulja ezt a játékot!

    • Clank!: Snack Table társasjáték Kiegészítő

      • Játékidő: 60 perc
      • Min. játékidő: 30 perc
      • Max. játékidő: 60 perc
      • Max. játékosszám: 4
      • Min. játékosszám: 1
      • Ajánlott életkor: 12+ éves
      • Komplexitás: 2/5
    • Brettspiel Adventskalender 2017 társasjáték Kiegészítő

      Brettspiel Adventskalender 2017 is pretty much what the name says it is: A board game advent calendar for 2017 that contains 25 small expansions or accessories for 25 different games from different publishers. The game rules for each item are included, but they will also be posted separately on the publisher's website on each day from December 1st to 24th....

      • Clank!: Friendly Watcher társasjáték Kiegészítő

        Promotional card from Renegade Game Studios offered as a reward for the Season 7 Watch It Played Indiegogo campaign. French edition of the card found in Plato Magazine 111. When the card first arrives in the market, All players get +1 Clank! The card costs 5 Skill, is worth 1 point, and when played, it generates 3 gold for person who played it, and all...

        • Játékidő: 60 perc
        • Min. játékidő: 30 perc
        • Max. játékidő: 60 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
      • Clank! In! Space! társasjáték

        Lord Eradikus meghódította az ismert galaxist. Senki nem tudott útjába állni és most győztes hadjáratát úgy koronázza meg, hogy felbecsülhetetlen értékű kincseket és műtárgyakat halmoz fel hajóján szerte az univerzumból. Barátaiddal elhatároztátok, hogy megkeserítitek Eradikus győzelmét és megszabadítjátok őt a kincsek egy részétől. (Amennyit csak cipelni...

        • Játékidő: 90 perc
        • Min. játékidő: 45 perc
        • Max. játékidő: 90 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott játékosszám: 3
        • Max. ajánlott játékosszám: 4
        • Min. ajánlott játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Komplexitás: 3/5

        Clank! In! Space! társasjáték 20000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 9 üzlet árulja ezt a játékot!

      • Clank!: Enchanted Dice társasjáték Kiegészítő

        Enchanted Dice Promo given out during The Dice Tower 2017 Indiegogo Campaign. "Reveal two cubes from the Dragon Bag. For each Dragon cube or cube of your color, (1). Return all the cubes." This card has a skill cost of 3 and will provide 1 gold for each Dragon cube or cube of your own color. The card is also worth 1 point for its owner at the end of the...

        • Játékidő: 60 perc
        • Min. játékidő: 30 perc
        • Max. játékidő: 60 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 1
        • Komplexitás: 2/5
      • Clank!: Magic Spectacles társasjáték Kiegészítő

        • Játékidő: 60 perc
        • Min. játékidő: 30 perc
        • Max. játékidő: 60 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 1
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
      • Clank!: Brettspiel Adventskalender 2017 Promo társasjáték Kiegészítő

        • Játékidő: 60 perc
        • Min. játékidő: 30 perc
        • Max. játékidő: 60 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 1
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Komplexitás: 1/5
      • Clank!: Siren társasjáték Kiegészítő

        • Játékidő: 60 perc
        • Min. játékidő: 30 perc
        • Max. játékidő: 60 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 1
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Komplexitás: 3/5
      • Clank! The Mummy's Curse társasjáték Kiegészítő

        Csatlakozik a halhatatlan Múmia is a Clank! alapjátékhoz, így már nem csak egy sárkánnyal, de még egy ősi, fátylakba bugyolált gyilkológéppel is szembe kell néznünk!Angol:Untold riches await inside the pyramids of the Ancients — but they are well protected. An undying Mummy guardian spreads a vile curse to those who would rob its tomb. And...

        • Játékidő: 60 perc
        • Min. játékidő: 30 perc
        • Max. játékidő: 60 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Komplexitás: 2/5

        Clank! The Mummy's Curse társasjáték Kiegészítő 12839 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

      • Clank!: Mummy Hunters társasjáték Kiegészítő

        Vajon mi esne jobban? Egy fürdő a következő hévízforrásnál, vagy ha folytatom a festményem a tengerparti látképről? De áldozhatok is a templomban, azzal még nem érem utol a többieket… A Tokaido játékosai békésen ballagnak Japán híres zarándokútján, nézelődnek, esznek, ajándéktárgyakat vesznek - senkinek sem tűnik úgy, hogy versengenének. Pedig az út...

        • Játékidő: 60 perc
        • Min. játékidő: 30 perc
        • Max. játékidő: 60 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Komplexitás: 1/5

        Clank!: Mummy Hunters társasjáték Kiegészítő 7590 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

      • Clank! Expeditions: Gold and Silk társasjáték Kiegészítő

        A Clank! szériában először megjelenő Expeditions kiegészítő két roppant veszélyes feladatra invitálja a csendes fosztogatókat; egy elhagyatott bányába és maga a pókkirálynő barlangjába! Ez gyakorlatban úgy néz ki, hogy extra táblákat ad ez a kiegészítő és majd a jövőbeli Expeditions kiegészítők hozzáraknak ezekhez a szálakhoz hasonló táblákkal, melyek új...

        • Játékidő: 60 perc
        • Min. játékidő: 30 perc
        • Max. játékidő: 60 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Komplexitás: 2/5

        Clank! Expeditions: Gold and Silk társasjáték Kiegészítő 8065 Ft-tól! - 8 üzlet árulja ezt a játékot!

      • Clank!: Expedition Leader társasjáték Kiegészítő

        • Játékidő: 60 perc
        • Min. játékidő: 30 perc
        • Max. játékidő: 60 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Komplexitás: 3/5
      • Clank!: Wand of Time társasjáték Kiegészítő

        • Játékidő: 60 perc
        • Min. játékidő: 30 perc
        • Max. játékidő: 60 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
      • Clank! Legacy: Acquisitions Incorporated társasjáték

        Clank! Legacy: Acquisitions Incorporated újabb pakliépítő szórakozást nyújt a Clank! Játék új legacy játékmódjával! A játéktáblád, a paklid és a világod megváltozik a játék közben, hogy létrehozzon egy egyedi kampányt, amelyet a kalandos csapatodhoz szabtak. Légy ravasz, merész, és ami a legfontosabb, állj készen...

        • Játékidő: 120 perc
        • Min. játékidő: 90 perc
        • Max. játékidő: 120 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott játékosszám: 3
        • Max. ajánlott játékosszám: 4
        • Min. ajánlott játékosszám: 3
        • Ajánlott életkor: 13+ éves
        • Komplexitás: 3/5

        Clank! Legacy: Acquisitions Incorporated társasjáték 38970 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

      • Clank! Legacy: Acquisitions Incorporated – Upper Management Pack társasjáték Kiegészítő

        Négy ikonikus karaktert tartalmaz, amit már a Clank! alapjátékkal együtt is tudsz használni, de az igazi lényege a Legacy változat megjelenésekor lesz teljes...Angol:Some thieving jobs deserve a professional approach. When you absolutely must acquire it, call Acquisitions Incorporated! This renowned multi-planar corporation has years of...

        • Játékidő: 60 perc
        • Min. játékidő: 30 perc
        • Max. játékidő: 60 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Komplexitás: 1/5

        Clank! Legacy: Acquisitions Incorporated – Upper Management Pack társasjáték Kiegészítő 9341 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

      • Clank! Expeditions: Temple of the Ape Lords társasjáték Kiegészítő

        Ha még szomjazol a kalandra és a zsákmányra, a Clank! Expeditions: Temple of the Ape Lords kiegészítőt neked találták ki! Ez a bővítés a dzsungelbe kalauzol, ahol a mesés Majom király Temploma található. Egy elveszett civilizáció értékes relikviái várnak... ahogy halhatatlan mechanikus őrök is. Még ha meg is találod a templomot, a mechanikus átjárókban...

        • Játékidő: 60 perc
        • Min. játékidő: 30 perc
        • Max. játékidő: 60 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 13+ éves
        • Komplexitás: 2/5

        Clank! Expeditions: Temple of the Ape Lords társasjáték Kiegészítő 9490 Ft-tól! - 7 üzlet árulja ezt a játékot!

      • Level Up Loot: One társasjáték Kiegészítő

        Level up your collection of Renegade games with these promo items! Includes: Promos: Altiplano: Sunny Days Clank!: Trailblazer FUSE: Tool Box Promo Pack Gunkimono: Double Army Tiles Lotus: Love Me Not Tokens Reykholt: Startup Financing Promo Pack Accessories: Clank!: Sunken Treasures: Sea Dragon Marker The Tea Dragon Society Card Game: Rooibos First Player...

        • Clank!: Trailblazer társasjáték Kiegészítő

          • Játékidő: 60 perc
          • Min. játékidő: 30 perc
          • Max. játékidő: 60 perc
          • Max. játékosszám: 4
          • Min. játékosszám: 2
          • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Clank!: Opal Apestone társasjáték Kiegészítő

          • Játékidő: 60 perc
          • Min. játékidő: 30 perc
          • Max. játékidő: 60 perc
          • Max. játékosszám: 4
          • Min. játékosszám: 1
          • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Clank! Legacy: Acquisitions Incorporated – The "C" Team Pack társasjáték Kiegészítő

          • Játékidő: 60 perc
          • Min. játékidő: 30 perc
          • Max. játékidő: 60 perc
          • Max. játékosszám: 4
          • Min. játékosszám: 2
          • Ajánlott életkor: 12+ éves
          • Komplexitás: 1/5

          Clank! Legacy: Acquisitions Incorporated – The "C" Team Pack társasjáték Kiegészítő 11390 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

        • Clank! Legacy: Acquisitions Incorporated – Shadow Chancellor társasjáték Kiegészítő

          • Játékidő: 60 perc
          • Min. játékidő: 30 perc
          • Max. játékidő: 60 perc
          • Max. játékosszám: 4
          • Min. játékosszám: 2
          • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Clank!: Door to Before társasjáték Kiegészítő

          • Játékidő: 60 perc
          • Min. játékidő: 30 perc
          • Max. játékidő: 60 perc
          • Max. játékosszám: 4
          • Min. játékosszám: 2
          • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Clank!: Adventuring Party társasjáték Kiegészítő

          Expand your game to include 6 players, with 6 new asymmetrical starting decks with thieving identities! The thieves’ guild is recruiting! Clank! Adventuring Party expands your merry band to include up to six players in your dungeon run! Want a new thieving identity? Shuffle up as one of six unique characters, each with their own starting deck and special...

          • Játékidő: 120 perc
          • Min. játékidő: 60 perc
          • Max. játékidő: 120 perc
          • Max. játékosszám: 6
          • Min. játékosszám: 2
          • Ajánlott életkor: 13+ éves
          • Komplexitás: 2/5

          Clank!: Adventuring Party társasjáték Kiegészítő 11990 Ft-tól! - 6 üzlet árulja ezt a játékot!

        • Clank! Adventuring Party: Lightning Reflexes Promo Card társasjáték Kiegészítő

          • Játékidő: 120 perc
          • Min. játékidő: 60 perc
          • Max. játékidő: 120 perc
          • Max. játékosszám: 6
          • Min. játékosszám: 2
          • Ajánlott életkor: 13+ éves
        • Clank!: Tower of Babble társasjáték Kiegészítő

          • Játékidő: 60 perc
          • Min. játékidő: 30 perc
          • Max. játékidő: 60 perc
          • Max. játékosszám: 4
          • Min. játékosszám: 2
          • Ajánlott életkor: 12+ éves
        • Clank! Catacombs társasjáték

          Hagyd a táblát! A Clank!: Catacombs egy önálló, pakliépítő kaland! A csontvázsárkány Umbrok Vessna katakombái tele vannak titkokkal és veszéllyel. Az átjárók egészen a mélybe érnek. Az útvesztők hatalmas gazdagsággal kecsegtetik a rettenthetetlen felfedezőket. A foglyok számítanak rád, hogy kiszabadítod őket. A szellemek, ha egyszer megzavarod őket, a...

          • Játékidő: 90 perc
          • Min. játékidő: 45 perc
          • Max. játékidő: 90 perc
          • Max. játékosszám: 4
          • Min. játékosszám: 2
          • Ajánlott játékosszám: 3
          • Max. ajánlott játékosszám: 4
          • Min. ajánlott játékosszám: 2
          • Ajánlott életkor: 13+ éves
          • Komplexitás: 3/5

          Clank! Catacombs társasjáték 24490 Ft-tól! - 7 üzlet árulja ezt a játékot!

        • Dire Wolf Game Room társasjáték Kiegészítő

          The free Dire Wolf Game Room brings together award-winning apps and board games in a central hub that helps you find games, connect with friends, and expand your collection. Inside the Game Room, you'll find: Game Lobby – Find a game on the fly in the cross-title game lobby! Friends List – Take your friends with you wherever you go. Who's up for a game?...

          • Clank!: Promo Pack 1 társasjáték Kiegészítő

            The 15 game cards in this Promo Pack were originally released from 2016 through 2020, through a variety of methods. These cards can be shuffled into your Dungeon Deck during setup. It is not recommended to include more than one copy of each card in your game - if you already have a copy of a given card from its original release, you should play with only...

            • Max. játékosszám: 4
            • Min. játékosszám: 2
            • Ajánlott életkor: 12+ éves
          • Clank!: Bunny Mafia Promo társasjáték Kiegészítő

            • Játékidő: 60 perc
            • Min. játékidő: 30 perc
            • Max. játékidő: 60 perc
            • Max. játékosszám: 4
            • Min. játékosszám: 2
            • Ajánlott életkor: 12+ éves

          Részletes adatok

          Részletek

          • Játékidő:  30 - 60 perc
          • Játékosok:  2 - 4
          • Ajánlott életkor:  12+
          • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
          • Komplexitás:  Egyszerű
          • Tervező:  Paul Dennen
          • Illusztrátor:  Nate Storm, Rayph Beisner, Raul Ramos
          • Kiadók:  Devir, Raven Distribution, Arclight, Korea Boardgames co., Ltd., Conclave Editora, REXhry, Schwerkraft-Verlag, Lucrum Games, Renegade Game Studios, Dire Wolf Digital, Lavka Games, Reflexshop Kft, Tabletop KZ
          • Elérhető nyelvek:  cseh, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol

          Alternatív nevei


          Kiadások

          • English first edition
            • Kiadás éve: 2016
            • Nyelv: angol
            • Méretek: 31 cm x 31 cm x 8 cm
            • Súly: 1.5 kg
          • French edition
            • Kiadás éve: 2017
            • Nyelv: francia
          • German first edition
            • Kiadás éve: 2017
            • Nyelv: német
            • Méretek: 31 cm x 31 cm x 8 cm
          • German second edition
            • Kiadás éve: 2017
            • Nyelv: német
            • Méretek: 31 cm x 31 cm x 8 cm
          • Italian edition
            • Kiadás éve: 2017
            • Nyelv: olasz
            • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 19.1 cm
          • Czech edition
            • Kiadás éve: 2018
            • Nyelv: cseh
          • Hungarian edition
            • Kiadás éve: 2018
            • Nyelv: magyar
            • Méretek: 31 cm x 31 cm x 8 cm
          • Polish edition, first printing
            • Kiadás éve: 2018
            • Nyelv: lengyel
            • Méretek: 31 cm x 31 cm x 8 cm
          • Portuguese edition
            • Kiadás éve: 2018
            • Nyelv: portugál
            • Méretek: 31 cm x 31 cm x 8 cm
            • Súly: 1.5 kg
          • Japanese edition
            • Kiadás éve: 2019
            • Nyelv: japán
            • Méretek: 30.5 cm x 30.5 cm x 8.5 cm
          • Korean edition
            • Kiadás éve: 2019
            • Nyelv: Korean
            • Méretek: 30.8 cm x 30.8 cm x 8 cm
          • Polish second edition
            • Kiadás éve: 2019
            • Nyelv: lengyel
            • Méretek: 31 cm x 31 cm x 8 cm
            • Súly: 1.6 kg
          • Spanish edition
            • Kiadás éve: 2019
            • Nyelv: spanyol
          • Czech edition, second printing
            • Kiadás éve: 2020
            • Nyelv: cseh
            • Méretek: 31 cm x 31 cm x 8.2 cm
            • Súly: 1.4 kg
          • Polish third edition
            • Kiadás éve: 2020
            • Nyelv: lengyel
            • Méretek: 31 cm x 31 cm x 8 cm
            • Súly: 1.6 kg
          • English second edition
            • Kiadás éve: 2023
            • Nyelv: angol
            • Méretek: 31 cm x 31 cm x 8 cm
            • Súly: 1.5 kg
          • Tabletop KZ Russian edition
            • Kiadás éve: 2024
            • Nyelv: orosz
            • Méretek: 31 cm x 31 cm x 8 cm
            • Súly: 1.5 kg
          • Russian edition
            • Nyelv: orosz
            • Méretek: 31 cm x 31 cm x 8 cm
            • Súly: 1.5 kg

          Hasonló játékok

          Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Klank!: Lopakodj és arass zajos sikert! társasjátékhoz