Hanabi
Hanabi
Hanabi
Hanabi
Videó beküldése

Hanabi társasjáték

társasjáték, 2014
Értékelem!

A Hanabi egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 25 perc. A játék 2013-ban megnyerte a Spiel des Jahres díját Az Év Játéka kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés...

A Hanabi egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 25 perc. A játék 2013-ban megnyerte a Spiel des Jahres díját Az Év Játéka kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a memória, a limitált kommunikáció és az ordering mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Hamarosan kezdetét veszi a műsor, szemkápráztató tűzijátéknak nézünk elébe. De persze csak akkor, ha mindent jól csinálsz!
Védjétek meg a pirotechnikusok évezredes becsületét, és igyekezzetek csapatként együttműködve összeállítani az előadás színkavalkádját, mielőtt eldördül az első rakéta!

Vigyázzatok, össze ne keverjétek a gyújtózsinórokat és a puskaporra is nagyon óvatosan. Semmi sem romolhat el, ha az egyik leggyünyörűbb tűzijákot szeretnétek megalkotni. A többszörösen díjnyertes Hanabi kártyajátékban úgy kell a helyes sorrendben és megfelelő színben leraknotok a kártyáitokat, hogy csak a többiekét láthatjátok, a sajátotokat nem. Adjatok remek tanácsot a játékostársaitoknak, vagy bízzátok magatokat a megérzéseitekre és a szerencsére!

Ne feledjétek, a tűzzel játszotok! Rajtatok múlik, hogy kifütyül a közönség, vagy száz év múlva is emlékezni fognak a pompás fényekre! Rakétákat gyújts, kezdődjék az ünnepi forgatag!

Próbáld ki ezt az egyedi, együttműködésen alapuló játékot, ahol a társaidra kell bíznod magad!

A doboz tartalma:

  • 50 kártya
  • 8 kék korong
  • 3 piros korong
  • 1 játékszabály

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
2 felhasználó és 30 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 1 500 Ft-tól
  • 32 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Következtető, Memória
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Kooperatív, Pakli tervezés, Memória, Limitált kommunikáció, Ordering

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Hanabi társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Hanabiambtamas, Veszprém

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Veszprém! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Nekünk nem jött be a játék, kétszer játszottunk vele.

0 érdeklődő


HanabiQk2nz1, Páty, Budakeszi, Bp. 2., 12. és 13. kerületeinek egyes részei

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Páty, Budakeszi, Bp. 2., 12. és 13. kerületeinek egyes részei! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kartondobozos magyar játékszabállyal

5 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Hanabi társasjáték videók (7)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

  • nofia10

    2023-06-18 12:19:41

    Nálunk is az a tapasztalat, hogy nagyon nehéz nem kommunikálni. Egy hangsúly, egy „csúnya” nézés, egy sóhaj… ezeket nehezen állja meg az ember, nem is mindig tudatosul, de komoly információt rejt magában, ami befolyásolja a játékot. Ahogy már korábban más is írta, az információmegosztás lehetőségének száma is szűkös tud lenni, én gyakran frusztrálva érzem magam ettől, fogalmam sincs mit kellene csinálnom, és csak a szerencsére tudok hagyatkozni, bízva abban, hogy a maradék lehetőségeim közül bejön, amit választok. Ritkán játszunk ezzel a játékkal, nem jött el nálunk az az áttörés, hogy ez egy szuper játék lenne, de azért persze jó, hogy van.

  • petyofarkas

    2023-03-09 10:58:41

    Szerintem, ha addig játszátok amíg lap van a kezeteken, akkor körönként egyet dobhat el az is aki nem tud többet lerakni. Mert minden lap égetés egy plusz segítség, ha eldobok egyszerre négyet akkor annak négy segítségnek kellene lennie szerintem. Ami meg azért nem jó, mert akkor a soron következő játékosoknak sokkal könnyebb, mert van bőven segítségük.

    De egyébként én ajánlom, hogy addig játszátok, amíg el nem fogynak kézből a lapok. A szabály szerint ez a nehezebb/haladó verzió, de szerintem sokkal egyszerűbb. Pont a végére, amikor már egész sokat tudsz a lapjaidról hirtelen vége, pedig még simán kijátszottál volna néhány lapot. Pláne, ha sokan (öten) játszátok, akkor mindenki kezében van 4 lap az összesen 20, amit nincs is esélyed lerakni. Nekünk nagyon meglátszik a végeredményünkön, hogy csak a pakli vagy kézben tartott lapok elfogyásáig játszunk.

  • jesoeszter1

    2022-12-28 10:53:37

    Nálunk most karácsonykor került az asztalra, 5en játszottuk.

    Furi volt az az érzés hogy pont a saját lapjaimat nem ismerem. A 8 üzenet küldés nálunk picit talán kevésnek bizonyult, vagy sok esetben előfordult az, hogy tényleges információt senki nem tudott a saját lapjairól, ami hasznos lett volna egy egy lap elhelyezés során.

    Nekem a memóriámon is van mit fejleszteni 😀😀 pár körrel később már nem emlékeztem rá hogy melyik a négyes, a középső vagy ami mellette van?

    Másodszor addig játszottunk, amíg a kezünkben lap volt, a pakliból már korábban elfogyott. Ilyenkor az lenne a kérdés, hogy a szabály hogyan értelmezendő? Mindenkinek kell hogy legyen lapja, vagy valaki közben eldobhatja az összes kártyáját úgy, hogy még másoknak vannak lapjai?

  • robsteady

    2021-04-08 20:42:54

    Ezt a játékot játsza Terence Hill az "És megint dühbe jövünk"-ben, nem? Tudod, mikor kifordítva tartja a lapokat! Ja, várj, nem... azt egymás ellen játszát, a Hanabit meg pont közös érdekből. Na, ezért kedvesebb emberek, akik fordítva tartják a lapokat, azok nem versengenek és nem is kapnak pofonokat a végén.

    Jópofa játék, ami arra fog emlékeztetni, hogy nem vagy képes még három kártyajellemzőt sem megjegyezni. :D Ennyi pénzért vedd meg, mert a fémdobozában el tudod vinni, és játszani, amíg a pizzádra vársz.

  • Hobiorsi

    2021-03-19 19:07:11

    Csatlakozni tudok. Nagyon jó az ár/érték aránya, de ha a piacot nézem, még olcsónak is mondhatom.
    Az önfegyelem valóban nagyon fontos, hála Istennek nálunk (ifjúság) ezzel nincs probléma a játék közben.
    Ugyanakkor az általános iskolás hugicámhoz meg sok türelem és engedékenység szükségeltetik, mert nehezebben érti meg. Nem az számít, hogy betartsuk a legszigorúbb fegyelmet, hanem, hogy fejlődjünk és élvezzük a játékot! :)

  • Crospieler

    2021-03-19 09:47:48

    Kicsi a bors de erős. Nagyjából így tudnám jellemezni a Hanabit. Zseniális és egyedi kooperatív játék Antoine Bauzától.
    Ár/értékre is nagyon jó.

    Jól működik benne az a csavar, hogy mindenkinek a lapját látjuk, kivéve a sajátunkat.

    Egyetlen probléma, hogy tapasztalatunk szerint majdnem minden játéknál valaki, szándékosan vagy véletlenül, több információt mond mint amit szabadna (és engem ez nagyon tud irritálni, főleg ha szándékos)
    Ezért ez a játék kér egy kis önfegyelmet a játékosoktól :)

  • gevanda

    2020-10-06 14:24:08

    Nagyon egyedi játék, a lapokat magadnak hátoldallal, a társaidnak mutatva tartod.

    Kooperatív mivolta miatt amúgy is csapatépítő jellegű, de hogy az egész játék egy nagy interakció és egymás segítése, fokozza ezt a jelleget. Ha betartjuk, hogy nincs semmi kommunikáció, csak az aktív játékos adhat hintet egy tokent felhasználva, akkor egyáltalán nincs alfa játékos, ami sok kooperatív játékot el szokott rontani.

    A szabályai egyszerűek, de a játszása nem az. Szeretem az ilyen kombinációt, amikor nem az veszi el az időmet és energiámat, hogy a szabályokat tanulom meg, hanem hogy magát a játékot kell okosan játszani.

    A fém dobozért odavagyok, hihetetlen, hogy ilyen olcsón jutunk hozzá. A kártyák és a kis jelölők minősége jó. A kártyaforma egyedi, tetszik, hogy a szokásos kártyaforma helyett négyzettel játszhatunk.

    2 és 3 fő esetén 5 lapot tartunk a kezünkben, 4 és 5 fő esetén pedig csak négyet. Tehát kevesebb emberrel több lapról kell információt megjegyezni, jobb memóriára van hozzá szükség.
    Játszottam olyan barátommal is hármasban, aki nem szereti a memóriajátékokat, és rossz is a memóriája, mégis élvezte ezt a játékot.
    Érdekes, hogy BGA-n ha játszol, nem kell használnod a memóriádat, ott a program megjegyzi, és mutatja neked minden lapodról a már kiderített információkat. Én először ott játszottam vele, és utána élőben, mégse érzem, hogy pótolni szeretném ezt a jelölést, izgalmasabb így.

    Nagyon jó, hogy a játék az alapjátékon kívül további variánsokat is ajánl haladó módra. Ezeket még nem próbáltuk ki, de amint elég profinak érezzük magunkat a hagyományos módban, eljön az ideje.

    Két hete vettük meg, körülbelül 8 menetet játszottunk vele azóta, de még egyszer se sikerült teljesen kiiktatni a kommunikációt... :D Ha kettőnél többen játszunk, sokszor megbeszéljük virágnyelven, hogy szerintünk kinek és milyen hintet adjunk. Remélem, pár alkalom múlva sikerül uralkodnunk magunkon, és teljesen néma csendben végigjátszani. Valamint úgy, hogy az arcokra se üljön ki az érzelem... :D

  • Herdd

    2020-09-18 20:32:39

    Nagyon jó ár érték aránnyal működik. Szerintem nem sok jelentősége van a memóriának mert sose kell sok dolgot egyszerre észben tartani. A neheze inkább abban rejlik, hogy-hogy ne fussunk ki az időből. A segítségeket okosan kell felhasználni és megbízni a másikban. Illetve nem könnyű nem kommunikálni, testbeszéddel vagy hibák útján is át lehet adni információt. Ezt gyakorolni kell.

  • Floranna

    2020-09-04 11:11:36

    Az egyik legzseniálisabb kooperatív játék. :)

    Nekem nem egy filler, én 1-2 parti után nagyon elfáradok. :) Megmozgatja a memóriát, és folyamatosan koncentrálnom kell, hogy fejben tartsam a lapokat.

    Nagyszerű játék társaságoknak. Mi akkor játszunk vele a legtöbbet, mikor egy közös utazáson benn ragadunk a szobában, mert rossz kinn az idő. :)

    Nagyon megéri az árát! Különlegessé teszi, hogy a saját lapodat nem látod!

  • k.jonathan6

    2020-06-01 16:36:05

    Ahhoz képest, hogy mennyit kérnek ezért a boltokban nagy party-kat képes teremteni a játék. Hatalmas game-k születnek minden nap amikor levesszük a polcról, így kérdés nélkül elmondható róla, hogy ár- érték arányban bőven megéri! Hallás után nem tűnt nekem akkora szórakozásnak a játék: egyszerűnek gondoltam és láthatóan semmi izgalmat nem rejt magában DE amikor kipróbálásra került hatalmas meglepetés volt, hogy milyen nehéz jól összefogni a csapattal ( azt megkell jegyezzem először nagyon nehéz volt nem megnézni a lapjaim :D ). Nem csak arra kell figyelnem, hogy a csapattársaimank milyen információt mondok el, de azt is, hogy nekem mit akarnak sugallni a többiek az elmondott infók alapján.


    Sok nevetés szokta kísérni a játékot, viszont amikor jól indítunk és valaki egy rossz kártyát kijátszik és keresztül húzza a terveket akkor kicsit letöri az emberek lelkesedését.

    Összességében nekem hatalmas meglepetés volt a játék által nyújtotta élmény. 5/5 - AJÁNLOM!

  • m.adris

    2020-01-01 22:35:58

    Nagyon tetszik benne, hogy össze kell dolgozni a játék ellen. Eleinte nagyon furcsa, hogy nem látom a lapjaimat. Ráadásul nagyon meg kell fontolni, hogy mit mondasz a másiknak, hiszen ezen áll vagy bukik a játék. Eléggé kellemetlen tud lenni, amikor egy rossz döntés miatt elveszítünk egy teljes tüzijátékot. Összekovácsoló játék.

  • saxomusic

    2019-07-26 23:23:54

    Alapvetően nem szeretem azokat a játékokat, amiknél nem láthatom a saját lapjaimat, mert valamiért frusztrál, hogy nem tudom mi van a kezemben. A Hanabi erre a mechanizmusra épül, a siker alapja a jó kommunikáció és a memória. Bár nem ezeken áll vagy bukik egy-egy menet. A könnyen tanulható és egyszerű játékok közé sorolnám, amit bárhol elő lehet venni, ugyanis nem hosszúak a menetek, és könnyen taníthatóak a szabályok. A játék során három akciót hajthatunk végre: kijátszunk vagy eldobunk egy káryát, vagy tanácsot adunk egy játékostársunknak. Abban segíthetünk a játékostársunknak, hogy megmondjuk, hogy milyen színű a lapja, vagy milyen szám szerepel rajta. Kooperatív típusú játék, amiben együtt kell dolgoznunk, de jobban szeretem azokat a játékokat, amikben a társasjáték ellen játszunk, a társasjátékot kell legyőznünk, ha meg akarjuk nyerni a játékot. Így elég kevésszer kerül elő itthon. Húgom kapta, ha nagyobb összejövetel van, ő elő szokta venni, vagy viszi magával, ha elutazik. Nem rossz, de nekem kicsit kevés.

  • szalasz87

    2019-07-15 19:14:46

    Értem én hogy nem olcsóak a játékok, de ha 3000 Ft pár kártya, meg ha már fémdoboz annyi igényességet nem lehetne elvárni hogy a doboz egy picit is fogja a doboztetőt? Kicsit megdöntőd a függőleges felé és lecsúszik és szétesik az egész a tető úgy lötyög a helyén.

  • barath.boglar

    2019-06-16 14:28:58

    Szintén egy kicsi, könnyű setupos játék, bárakárhány fővel mindig élvezet vele játszani, egyszerű és zseniális a játékban a csavar, hogy csak te nem látod a lapjaidat. Bármelyik korosztálynak ajánlom, ha egy próbajáték után elkapja az embert a gépeszíj, onnantól lelkesedéssel fogják várni ezt a játékot!

  • sz-tomy

    2019-04-09 16:40:27

    Egyszerű könnyed kooperatív játék.

  • ARduel

    2019-04-09 15:08:44

    Alapvetően azon múlik, hogy mennyire tudod megjegyezni, hogy mit mondtak egyes lapjaidra. Persze ott van még a kommunikáció, de alapvetően ennyi. Nem mondom, hogy rossz a játék, csak azt mondom, hogy könnyű, és nem sokszor játszós :)

  • soltesz.orsi92

    2019-04-09 14:52:51

    Nem csak a memórián múlik és nehéz kijátszani, mivel minden egyes leosztás más. Legalábbis nekünk még nem sikerült megunni.

  • ARduel

    2019-04-06 19:17:42

    Nagyon elegáns játék, sok interakcióval. Akinkek jó memóriájuk van, szerintem nem okoz akkora élményt. A játék jó, ez vitathatatlan, viszont jobb memóriáju csapatok gyorsan kijátszák.

  • kisszofi

    2019-04-02 08:43:57

    Egy nagyszerű kooperatív kártyajáték, amiben a saját kártyáidat nem látod és elvileg csak pár mondattal kommunikálhatsz....:)

  • kchpank1.kv

    2019-03-19 13:02:51

    Egyszerű és szerintem nagyon szerethető koop kártyajáték, remek ár-érték aránnyal. Ez a játék is hozza a Bauza mester megszokott színvonalát, mint azt a 2013-as év játéka díj is mutatja. Nálam 5 csillag. Mindenképp próbáljátok. :)

  • soltesz.orsi92

    2019-03-01 14:53:57

    Nagyszerű játék. Nagyon tetszik az, hogy a saját lapjaidat nem látod és így kell kooperálni. Ráadásul így a játék kikerüli az alfa játékos problémáját. Mi ketten is sokat szoktuk játszani meg többen is. Minél többen vagyunk annál könnyebb a játék, hiszen annál több lapot látunk egyszerre. A kis fém dobozos változat van meg és összességében egy nagyon jó vétel volt.

A Hanabi társasjáték és kiegészítői (7)

  • Hanabi & Ikebana társasjáték

    From the author's web site: Flower arrangements or fireworks? The choice is yours! This box proposes you two colorful games: Hanabi, a cooperative game in which the players realize together colored fireworks. Ikebana, a competitive game in which the players compete to compose blazing bouquets. The games use the same material, a set of 55 cards and some...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Hanabi: Avalanche de couleurs társasjáték Kiegészítő

    The mini-expansion includes 5 new cards of multicolored fireworks, the rule "Avalanche of colors" and variant "Choreography timed". This sixth fireworks is much more difficult to realize, but you can now earn up to 30 points! Hanabi is a cooperative game in which the players realize together coloured fireworks. They are going to try to recompose suites of...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Hanabi: ¡Gana o explota! társasjáték Kiegészítő

    • Komplexitás: 1/5
  • Hanabi: Die Bonus-Plättchen társasjáték Kiegészítő

    Hanabi: Die Bonus-Plättchen adds six bonus tokens to the Hanabi card game. Shuffle these tokens face down, then place them near the clue tokens. Instead of flipping a clue token when correctly playing the fifth card of a color, flip a bonus token instead and carry out the special action. The action must be carried out immediately. These actions allow the...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Hanabi Deluxe társasjáték

    Hanabi Deluxe ár: 8 290Ft. Spiel des Jahres 2013-Az Év játéka 2013-ban Deluxe kiadás Augusztus 20-án a Duna partján állva, vagy a tévé előtt ülve már biztosan mindenki elgondolkodott azon, hogy mekkora munkával járhat egy ilyen nagy volumenű tűzijáték megvalósítása? A koncepció kialakítása, szállítás, ütemezés, időzítés… Csupa olyan tényező amelyet...

    • Játékidő: 25 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 25 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Hanabi Deluxe társasjáték 30000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

  • Hanabi: Grands Feux társasjáték

    For the newest edition of Hanabi yet, expect a redesign, card stands, and three expansions included • Avalanche of colors (10 multicolored cards) • Black powder (10 black cards) • 5 flamboyants (6 bonus tiles and a player sheet) Hanabi—named for the Japanese word for "fireworks"—is a cooperative game in which players try to create the perfect fireworks...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 25 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Hanabi: Black Powder Expansion társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  25 perc
  • Játékosok:  2 - 5
  • Ajánlott életkor:  8+
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Antoine Bauza
  • Illusztrátor:  Antoine Bauza, Gérald Guerlais, Albertine Ralenti
  • Kiadók:  ABACUSSPIELE, R&R Games, Asmodee, Hobby Japan, Interlude, Spin Master Ltd., Cocktail Games, Competo / Marektoy, Ghenos Games, Kaissa Chess & Games, Bergsala Enigma, Brain Games, REBEL.pl, Happy Baobab, Gém Klub Kft., Broadway Toys LTD, Swan Panasia Co., Ltd., Lifestyle Boardgames Ltd, Oliphante, Galápagos Jogos, Les 12 Singes, REXhry, cutia.ro, PaperGames (III), Buly Games, Games7Days
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

  • Czech edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: cseh
  • Asmodee Spanish edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: spanyol
  • French second edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 9 cm x 9 cm x 3 cm
  • German first edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: német
    • Méretek: 9.5 cm x 12.2 cm x 2 cm
    • Súly: 0.1 kg
  • Brain Games edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: észt
    • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • Brazilian first edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 3.2 cm
  • Chinese edition 2013
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 9.5 cm x 12.5 cm x 2 cm
  • Dutch-German edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • English first edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 9.9 cm x 12.4 cm x 2.5 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • German big cards edition with SdJ award
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: német
    • Méretek: 10 cm x 13.1 cm x 3.2 cm
  • German edition with large cards and hint tableau
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: német
    • Méretek: 18.9 cm x 27.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 0.8 kg
  • German fourth edition with card holders
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: német
    • Méretek: 19.4 cm x 27.6 cm x 7 cm
    • Súly: 0.7 kg
  • German second edition (Spiel des Jahres logo)
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: német
    • Méretek: 9.5 cm x 12.2 cm x 2 cm
    • Súly: 0.1 kg
  • German third edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: német
    • Méretek: 18 cm x 27 cm x 6.5 cm
    • Súly: 1.8 kg
  • Greek edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: görög
    • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Italian first edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 9 cm x 9 cm x 2.7 cm
  • Japanese/Korean edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 9.5 cm x 12 cm x 2 cm
    • Súly: 1 kg
  • Nordic first edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: dán
    • Méretek: 17 cm x 22.5 cm x 7 cm
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 9 cm x 9 cm x 3 cm
    • Súly: 0.1 kg
  • Romanian edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: román
    • Méretek: 9.5 cm x 12.2 cm x 2 cm
  • Cocktail Games Spanish edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 9 cm x 9 cm x 2.7 cm
  • English first edition (white border cards)
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 9.9 cm x 12.4 cm x 2.5 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • English second edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 14 cm x 20.3 cm x 7 cm
  • German pocket edition 2014
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: német
    • Méretek: 7 cm x 9.5 cm x 2.5 cm
    • Súly: 0.1 kg
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 9 cm x 9 cm x 2.7 cm
  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 9.5 cm x 9.5 cm x 3 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • Russian first edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 9 cm x 9 cm x 2.7 cm
  • Czech edition 2015
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 9.5 cm x 9.5 cm x 3 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • Dutch edition 2015
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 9.5 cm x 9.5 cm x 3 cm
    • Súly: 0.1 kg
  • French edition 2015
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: francia
  • Italian second edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 10 cm x 10 cm x 3 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • Spin Master English edition (Target exclusive)
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 10.7 cm x 14 cm x 3.6 cm
  • English edition 2017
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • Súly: 0.1 kg
  • Korean-only edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: Korean
    • Méretek: 9 cm x 9 cm x 3 cm
  • Chinese/English edition 2019
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 9.5 cm x 9.5 cm x 3 cm
  • Nordic edition 2019
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: dán
  • Portuguese second edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 10.5 cm x 15.5 cm x 3.8 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • Spanish edition 2019
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 9.5 cm x 9.5 cm x 3 cm
    • Súly: 0.2 kg
  • French edition 2023
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm
  • Japanese second edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: japán
  • Ghenos Games Italian edition
    • Kiadás éve: 2024
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 11 cm x 11 cm x 3.5 cm
  • Ukrainian edition
    • Kiadás éve: 2024
    • Nyelv: ukrán
  • Chinese edition
    • Nyelv: kínai
  • Romanian tin edition
    • Nyelv: román

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Hanabi társasjátékhoz