Kaméleon
Kaméleon
Kaméleon
Kaméleon
Videó beküldése

Kaméleon társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Kaméleon egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 3 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A játékot 2017-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb partijáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás, a szövetségek, a targeted...

A Kaméleon egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 3 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A játékot 2017-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb partijáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás, a szövetségek, a targeted clues és a rejtett szerepek mechanizmusokra.

A Játéksziget leírása:

Kaméleon társasjáték A Kaméleon társasjátékban az a helyzet áll elő, hogy mindegyik játékos tudja a titkos szót. Mindegyik, kivéve a kaméleont. Pont te vagy az? Olvadj be, ne bukj le! Utánozd a többieket, fogalmazz általánosan, vagy érvelj jól, hogy eltereld magadról a gyanút! De ha nem te vagy a kaméleon, arra vigyázz, hogy ne segíts neki! Szórakoztató parti társasjáték, mely 2017-ben a UK Games Expo győztese lett! További információk a Kaméleon társasjátékról: A doboz tartalmaz: szókártyákat 16 szóval kék és zöld kártyákat a szókártyákon lévő szavakra vonatkozó betűkkel és számokkal (mindkét színű csomagban 1-1 kaméleon kártyával) 2 db dobókockát játékszabályt Játékosszám: 3-8 fő Játékidő: 10 - 30 perc A társasjáték nyelve: Magyar A Kaméleon társasjátékot 14 éves kortól ajánljuk Szuper party társasjátékok széles választékával várunk!

Forrás: Játéksziget
Az üzletekben most 13% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
  • 5 500 Ft-tól
  • 39 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Blöff, Szójáték, Partijáték, Következtető, Humor
Mechanizmus: Szavazás, Szövetségek, Targeted Clues, Rejtett szerepek

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kaméleon társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

KaméleonKNora, Budapest XI.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest XI.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Alig használt.

1 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Kaméleon társasjáték videók (4)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

  • MaRo

    2023-02-22 21:25:20

    A kaméleon tényleg kiváló játék tud lenni nagy létszámmal de azért vannak korlátai.

    Egyes feladványok eléggé specifikusak de egyébként a populárisabbak közt is volt olyan amit senki nem tudott hova tenni.

    A sor és oszlop benézése nálunk is előfordul és tud érdekesebb helyzeteket teremteni de én úgy gondolom, hogy a cél a minél általánosabb jellemzés lenne amivel a kaméleont egyszerre hátráltatod és segíted, hiszen nem sok támpontot adsz ugyanakkor viszont el is feded. Ilyen szempontból bem nagy gond kaméleonként kezdeni sőt kifejezetten előny is lehet. De nagyon társaságfüggő is mert aki nagyon durván leszűkíti mert nem tud mit mondani az szerintem kellemetlen mert magát kizárja a kaméleont egyértelműen segíti.

    A másik problémás eset mikor 1 vagy több valaki nem tudja miről van szó és bemond valami vakot. Persze ez egyfelől nehezít másfelől meg mindenkit nagyon félre tud vinni. Mondjuk ez még mindig belefér a szórakoztató kategóriába ha nem jön elő túl gyakran.

    De vitathatatlan, hogy nagy társaságban hasonló tudásszinten szuper játék és még bővvíthető is saját gyártású témákkal bár ez alapján részben igaz, hogy ezért meg kár megvenni borsos áron azt amit otthon is előállíthatsz. :D

  • pnehandi87

    2023-02-22 21:01:06

    Nagyon jó játék! 3 fővel nem az igazi, 5-6 fővel màr izgalmasabb, viccesebb és nehezebb is. Minél többen jàtszunk annàl nehezebb kitalàlni, hogy ki a kaméleon és egyre nehezebb olyan jellemzőt mondani, ami még nem hangzott el.

    A kaméleonnak akkor van a legnehezebb dolga, hogyha a körben neki kell az első tulajdonsàgot mondania és ugye fogalma sincs, hogy a kàrtyàról éppen melyik szó lesz a megfejtés. Ha viszont a kör végén kerül sorra valamivel egyszerűbb dolga van, hiszen a már elhangzott jellemzőkből tud következtetni a megfejtésre és akàr megúszhatja a lebukàst. De ha le is bukik még van esélye kitalàlni mi lehet a megoldás.

    Az is érdekes szituàciót tud szülni ha valaki elnézi a kockadobàst és rossz oszlop-sor kombinàciót néz, így nem a jó megfejtésről mond jellemzőt. Ez nagyon félre tudja vezetni a kaméleont, sőt a hiba miatt a többiek is gondolhatjàk róla, hogy ő a kaméleon. Így pedig az igazi kaméleon megússza a lebukàst.

    Gyors, pörgős izgalmas jàték, jó vàlasztàs egy partyra, baràti összejövetelre!

  • nagygabi0701

    2022-11-16 08:44:22

    Remek party játék, nálam minden bsráti társaságban aratott. Van akinek flottul megy, van akinek nehezebben a beolvadás, de mindig nevetés a vége. Főleg, ha vki elnéz egy sort a kódoló lapon, és bemond vmi nagyon nem odaillőt. :D Szerintem feldobja a házibulis estéket is, egész sokan lehet játszani, kötelező darab a műfaj kedvelőinek.

  • MaRo

    2022-03-19 11:30:25

    Párszor már előkerült ez a játék főleg ha társaság is van.

    A játék légyege, hogy egy táblázat alapján kapunk egy szót amire utalnunk kell és a kaméleont ezzel lebuktatni aki nem ismeri a pontos feladványt így 1-1 témában vakott kell mondania.

    Ha azonban lebukik még mindig kitalálhatja az adott szót. A pontozás pedig ezen események függvényében történik.

    Maga a játék hihetetlenül gyors 1-1 forduló mindössze pár perc alatt megvan és mehetünk a következőre. Illetve hát ennyi id elég lehet ha nem húzódik el a gondolkodás.

    A magam részéről nagyon kedves játék, társaságban bármikor szívesen játszom. Bár őszintén szólva szerintem a kaméleon szerepe a legérdekesebb ha pedig pár kör után sem voltál sosem kaméleon szinte vágysz rá. 😃

    A játék sikere valamelyest a csapat kezében van. Egyes témák igényelnek némi ismeretet ami ha nincs meg akkor eléggé megvan lőve a társaság. Az talán még rosszabb ha a társaság egy részének nincsenek meg ismeretek. Pl történelmi személyek vagy feltalálók.

    Nem mondanám, hogy nagyon eldugott dolgokat sorol fel a játék amikről alig lehet hallani de az ember ha nem szereti a témát vagy szimplán egy részét elfelejtette akkor van nehézség. Ugyanakkor volt már, hogy ennek hatására néztünk utána dolgoknak szóval valamelyest edukatív is lehet.

    Néhány témakörben vannak hasonlóságok pl történelmi személyek és magyar történelmi személyek. Vagy magyar ételek és csak szimplán ételek esetleg társasjátékok vagy játékok. De szerintem ezek annyira nem kritikus problémák mivel a kitalálandó szó random és ezek a hasonlóságok meg ritkák. Mondjuk az biztos, hogy több órás játék esetén lehet könnyebben rálehet hangolódni de nem érzem ezt több órás játéknak inkább csak néhány fordulós szórakozásnak.

    Én tudom ajánlani teljes mértékben majdhogynem korhatár nélkül de akár korhatár nélkül is hiszen témákat mi magunk is készíthetünk így a kisebb gyerekekre is szabható akiknek mondjuk lövésük nincs arról ki is volt Kossuth.

  • csongrady.p

    2022-03-15 12:37:56

    Ezzel a játékkal nagyon vegyesek.a tapasztalatok. Alapvetően jó játéknak tartom, viszont a játék maga sokban függ a társaság asszociációs képességeitől, illetve könnyebben lehet gyenge láncszem effektus. Jobbára jó játékélmény fűz hozzá, viszont fontos lehet szén előtt tartani kikkel akarja játszani az ember.

    Másfelől sajnálatos hogy az szó táblázat lapokból ismétlődő lapok vannak. Ennek nem tudom hogy az a megfontolása, hogy tökremennek a lapok? Ezek helyett jobb lett volna különböző szavakat látni. Bár van lehetőség saját táblázatot csinálni, azért ilyenből egy jót csinálni csak úgy játék közben szerintem nehéz.

  • Csabika

    2021-12-31 09:16:00

    Trehány kivitelezéssel elrontották a játékot! A kártyák hátoldala apró eltéréseket mutat, melyek a kártyajátékok esetében végzetesek. A sasszemű gyerekek kiszúrták a dolgot és vége:(

    Gratulálunk Reflexshop, made in China!

  • Csabika

    2021-12-31 09:02:52

    Trehány kivitelezéssel elrontották a játékot! A kártyák hátoldala apró eltéréseket mutat, melyek a kártyajátékok esetében végzetesek. A gyerekek kiszúrták és megdöglött a játék:(

    Gratulálok Reflexshop, made in China!

  • keresztesivii

    2021-11-13 20:07:13

    Szuper kis könnyed de azért némileg agyalós partijáték, a szabályok kb. 3 perc alatt elmondható, s egy kör alatt rá is tud érezni az ember a lényegére. Idegenekkel játszottam először, s garantált volt a nevetés, az érvelésekkel, hogy megvédjük magunkat, hogy nem mi vagyunk a kamélonok!

  • soetigabor

    2021-08-21 10:59:15

    Egy ideje rajta volt a radaromon a Kaméleon, egyszer majdnem meg is vettem. Végül valaki más vette meg a csapatból és így ki tudtuk próbálni 5-8 fős társaságban. Zseniálisan egyszerű a játék, eleve ez vonzott benne. Rengeteg feladvány van benne, sok "kódkártyával". Külön tetszik az üres tábla és, hogy egy filcet is adtak hozzá. Egyedül magamnak köszönhetem azt, hogy nem lett kedvenc. Egyszer sem kaptam meg a kaméleon szerepét, ennek ellenére többször terelődött rám is a gyanú, viszont nem igazán tudtam megvédeni magam. Ha nincs tétje, általában az életben is megelégszem a saját igazammal, nem foglalkozom azzal, hogy mást meggyőzzek. Ennek itt nemhogy semmi haszna nem volt, hanem egyenesen akadályoztam magam... :) Ráadásul még rosszul is éreztem magam a gyanúsítástól. Röviden: szuper, egyszerű játék, pörgős, rövidek a körök, jók a témák, tehát pont olyan, mint amire számítottam, csak ott van egy számomra lényeges DE... Örülök, hogy nem vettem meg, de szívesen játszok vele máskor is.

  • bubuhawk

    2021-06-09 16:22:58

    Nagyon szeretjük, Zseniális. Szórakoztató, mindenki számára könnyen érthető. :)

  • Hobiorsi

    2021-03-20 08:49:26

    Brutálisan jó játék! Nagyobb társaságban élvezetesebb, csak sajnos ritkán tudunk játszani, és nekem nincs meg. Az ár/érték aránya is jó szerintem, de nem mondanám, hogy az olcsóbb játékok közé sorolható (középkategória teteje), ezért sokan nehezen jutnak hozzá.Mindenesetre a listámon van, hogy beszerzés alatt. :D

  • Alleira

    2020-10-11 14:15:45

    A Kaméleont már három társaságban próbáltam és mindig sírva röhögés lett a vége. Nagyon szórakoztató, egyszerű partyjáték. Megvan benne az az elem, mint a Dixitben is, hogy ne mondj túl általánosat, mert nem biztos, hogy jól jársz vele mert azt fogják hinni (lehet jogosan?), hogy te vagy a kaméleon, de ha túl specifikus szót mondasz, akkor a kaméleon malmára hajtod a vizet és simán ki fogja találni a kulcsszót.

    Nagyon tetszik az üres tábla amit a játékhoz adnak, így végtelen mennyiségű saját gyártású témalapot lehet összeállítani.

    Egy dologgal van problémám, az pedig a dobozra írt játékosszám. Szerintem 3 fővel ez nem egy működőképes társas, még 4-en is sántít. Mindenképpen 5-8 fővel játszanám, és azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a játékosszám még tovább bővíthető amennyiben nyomtattok új kódkártyákat és kaméleonkártyát.

    Már a doboz is hipnotikus erővel bír, szinte fáj a szemem ahogy nézem, de mégis keresem rajta a kaméleont (a logót leszámítva) Vajon van rajta? Szerintem nincs, de milyen poén lett volna a kiadó részéről :D

  • Floranna

    2020-09-04 08:30:33

    Számomra zseniális, hogy ebben a játékban annyi mindenen tudunk röhögni. Sokszor azért is könnyezünk, mert valaki elhibázza a sort vagy oszlopot, és teljesen másra gondol és úgy utal. :) És valahogy mindig bele is illik a sorba, de az a fej a végén, mikor kiderül, hogy nem is jó szóra utalgatott.

    Szerintem az egyik legkellemesebb, sok fős partijáték. Nálunk akkor kerül elő, ha 6+ létszámmal játszunk.

    Az inzert praktikus, mindennek megvan a helye! A kártyák kicsit csúsznak, de szerintem még megvan az a kellemes "fogásérzés".

    Kér azért előzetes tudást, vannak benne olyan kategóriák (találmányok, híres emberek, filmek), amik feltételeznek némi tájékozottságot. Így nem minden társaságban venném elő, csak olyanban, ahol feltételezem, hogy sikerélmény lesz.

  • keplegeny

    2020-04-03 09:41:56

    Ez lett számunkra a tavalyi év kocsmajátéka, szerintem idén is a csúcson marad:)

  • gyd

    2020-02-02 14:34:04

    Úgy gondolom, hogy egy kellemes játék ez az asszociációsok és a partyjátékok kategóriájában is. Jól kitalált játék, kifejezetten szórakozási célzattal elkészítve. Természetesen van lehetőség pontozásra, van is rá készítve egy ajánlás a szabálykönyvben, de azt gondolom, hogy ez kifejezetten olyan játék, ahol inkább a játékmenet és a szórakozás az elsődleges cél, nem pedig az, hogy ki mennyi pontot tudott gyűjteni. Ilyen ugyanúgy például az Uga Buga és a Fedőnevek is. Mi még sosem pontoztunk, hanem csak az élmény miatt játszottunk, mert kifejezetten kellemes tud lenni egy asszociációs játék. Egy módon kikapcsolódás, illetve még egymást és egymás gondolkodását is jobban megismerhetjük a játékon keresztül.

    A 8 fős maximális létszám legtöbbször szerintem elegendő, és akár 3 fővel is játszható.

    A kaméleonnak egyébként a legtöbb esetben nagy esélye van nyerni, mivel úgy is nyerhet, hogy a többiek nem találják ki, hogy ő a kaméleon, és úgy is, hogy kitalálja, melyik szó lett körülírva.

    A játék leírás alapján talán túl egyszerűnek is tűnhet, de az a tapasztalat, hogy nem könnyű jól játszani. A kaméleonnak ugye tudjuk, hogy miért van nehéz dolga, hiszen nem tudja, hogy melyik szót kell jellemezni. A többi játékos azonban tudja, de találni kell olyan szót, ami nem túl specifikus, hogy ne legyen túlzottan kisegítve a kaméleon, illetve nem is túl általános, mert akkor könnyedén ráterelődhet a gyanú, hogy ő a kaméleon. És itt kapcsolódik kicsit, hogy egy szinten ez egy valamiféle alaptudást igénylő játék, ugyanis rengeteg olyan téma kártya van, ami olyan szavakat tartalmaz, amit maximum csak hallottunk eddig az életünk során, vagy esetleg még csak nem is hallottunk róla. Bár ez kétélű kard, mert a másik oldalról ott van az a tényező, hogy a rengeteg téma kártya rengeteg társaságot ki tud szolgálni, ugyanis valakik ebben jártasak, valakik pedig abban. Valóban sok kártya van benne, ami segíti azt, hogy ne legyen túl "megszokható, megtanulható" a játék. Ezt segítik elő a zöld, illetve a kék kulcskártyák is, ugyanis annyiféle kombináció kijöhet a két dobókocka segítségével, hogy nehéz megjegyezni, hogy melyik dobáshoz melyik cella tartozik.

    Egyébként az ismeretlen témák kérdése szerencsére könnyedén kiküszöbölhető egy kis kreativitással, ugyanis a játék bővítése annyiból áll, hogy írunk egy új témakártyát megfelelő szavakkal, és már kész is vagyunk. Egy új témakártya 16 szót igényel, ami valószínűleg kis gondolkodás után kitalálható. Szóval a bővíthetősége egészen páratlan. Illetve ha már bővítésnél tartunk, simán bővíthető kulcskártyákkal is a játék - és hát ismerünk rengeteg színt a zöldön és a kéken kívül, legalábbis én ezt feltételezem. Persze kérdés, hogy milyen lesz a kivitelezés minősége, de valószínűleg még azt sem óriási dolog megoldani, ha ismerünk legalább egy kreatív, ügyeskezű embert, aki tud ebben segíteni.

    A játék alapvetően nem túl drága, de mégis jó szórakozást tud nyújtani, és a bővíthetősége még tovább emeli szerintem az ár/érték arányát.

    Azt hiszem, nem kell kiemelnem, hogy erősen nyelvfüggő játék, ahogy ez elmondható kb. minden más asszociációsról is, hiszen pont a nyelv sokféleségét, sokszínűségét használjuk ki, a szavak többértelműségét stb.

    A játék kivetelezése szerintem nagyon igényes, az anyagminőség is kellemes, semmi okom nem lehet ezzel kapcsolatban panaszkodni.

    Hogy még egy kis személyes tapasztalatot megosszak, nagyon vicces helyzetek ki tudnak alakulni, főleg a kaméleon részéről. Vagy olyankor, amikor gőze nincs, hogy melyik szót kéne jellemezni, és mond valami olyat, ami után csak nézünk, hogy akkor ezt most hogy kapcsoljuk az adott szóhoz. Aztán van olyan is, hogy szintén nem igazán tudja, hogy mit kéne jellemezni(például ő kezdte a kört), de vagy hihetetlenül nagy szerencsével olyan szót bedob a közösbe, amiről fel sem tűnik a többieknek, hogy ő lenne a kaméleon, vagy beveti a manipulatív képességeit, és miután mondott egy nagyon nem kapcsolódó szót, még téged fog meggyanúsítani, hogy miért nem tudod kötni az adott szóhoz. Bizony, ezek közül már mind előfordult velünk, és nagy nevetések tudnak lenni, miután kiderült, hogy valójában ki is volt a kaméleon.

    Úgyhogy merem ajánlani, ha valaki egy jó, szórakoztató partyjátékot keres olcsón, és esetleg az asszociációsok felé kacsintgat.

  • rr21

    2020-01-06 22:34:26

    Nagyon vicces játék, és sokszor nagyon nehéz. Egy alapműveltség nem árt hozzá, no meg jó társaság. Az kifejezetten szívás, ha az ember egymás után sokszor kaméleon, és emiatt neki kell kezdenie a kört... de nagyon jó sztorik tudnak születni belőle. Én nagyon szeretem, és jó szívvel ajánlom :)

  • renie91

    2019-05-03 12:18:23

    Szórakoztató, könnyen elsajátítható társasjáték. Egy kör néhány perc, így bármikor belefér egy gyors játék. Nagy társasággal játszottuk, sajnos a maximális létszám 8 fő. Szívesen játszottunk volna többen is.

  • intrisz

    2019-04-03 11:50:41

    Mi eddig játszottuk hárman és négyen is. Nagyon jó! Igazán kell a pókerarc és a meggyőzési képesség, hogy le ne bukj. Arról nem is beszélve, ha te vagy a kezdőjátékos és egyben a kaméleon :D. Nagyon ajánlom! A kártyákat viszont keveslem, lehetne több is :).

  • soltesz.orsi92

    2019-04-03 11:05:28

    Egy nagyobb társasággal játszottunk vele néhány kört. Tanítani nagyon egyszerű és maga a játék is szórakoztató. Remek hogy adnak hozzá egy plusz kártyát, amit te magad tölthetsz ki. Nálunk az egyetlen probléma az volt, hogy tényleg max létszámmal játszottuk, és egy-egy témánál volt olyan dolog amit valaki nem ismert, és ilyenkor általában újat húztunk, mert az nem fair, ha valakinek nincs előismerete.

  • lazarvivien19

    2019-03-02 15:36:07

    Több hasonló játék is van, de mégis kiemelkedik a többi közül. A játékszabály pofonegyszerűséggel bír, egy kör pár perc, így tényleg akármikor elő lehet venni, és játszani pár kört. Egy-egy jó szóval, még akár a kört kezdő kaméleonként is túl lehet élni. Szerintem sok múlik azon, hogy ki mennyire veszi fel a többiek észjárását, és mivel tud rajtuk kifogni. Külön plusz, hogy van egy "biankó" kártya, amire bármit lehet írni.

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  15 perc
  • Játékosok:  3 - 8
  • Ajánlott életkor:  14+
  • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
  • Tervező:  Rikki Tahta
  • Illusztrátor:  Rikki Tahta, Zoe Lee, Ben Drummond
  • Kiadók:  Trefl, HCM Kinzel, Magellan, Randolph Pub Ludique, Big Potato, Reflexshop Kft, Dal Tenda, Angry Lion Games, Popcorn Games, Gameology
  • Elérhető nyelvek:  angol, francia, német, magyar, olasz, Korean, lengyel, román, orosz

Alternatív nevei


Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • English/French edition 2018
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 17.1 cm x 27.3 cm x 6.4 cm
  • French edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • German edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: német
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 29.5 cm x 16.5 cm x 5.5 cm
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: olasz
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 8 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: Korean
    • Méretek: 29.5 cm x 16.5 cm x 5.5 cm
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 5 cm
    • Súly: 0.5 kg
  • English edition 2020
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 17.1 cm x 27.3 cm x 5.7 cm
    • Súly: 0.5 kg
  • Romanian edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: román
  • Popcorn Games Korean edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: Korean

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Kaméleon társasjátékhoz