Tiny Epic Végtelen Galaxisok
Tiny Epic Végtelen Galaxisok
Tiny Epic Végtelen Galaxisok
Tiny Epic Végtelen Galaxisok
Videó beküldése

Tiny Epic Végtelen Galaxisok társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Tiny Epic Végtelen Galaxisok egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A játék 2015-ben megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb egyszemélyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb stratégiai játék kategóriában. A társast, a...

A Tiny Epic Végtelen Galaxisok egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A játék 2015-ben megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb egyszemélyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb stratégiai játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kártya húzás, a kockadobás, a váltakozó fázisok és a vedd el mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Kockadobás, és bolygó kolonizálás.
A Tiny Epic Galaxies játékban minden játékos egy galaktikus birodalmat irányít, ahol a célotok, hogy kiterjesszétek a befolyásotokat az igencsak vitatott bolygók megszerzésével és növeljétek kozmikus armadátokat. A játék egy innovatív kockadobós-kombó mechanikát alkalmaz, ahol a dobókockák számát a galaxisod ereje határozza meg. Minden kockára szimbólumok vannak gravírozva, amelyek a különböző akciókat jelölnek, például egy űrhajó mozgatását, a kultúra vagy az energiaforrások növelését, vagy az újonnan felfedezett bolygók feletti politikai vagy gazdasági befolyás növelését.

A gondos tervezés és a rendelkezésre álló akciók leelőnyösebb sorrendjének megválasztása nélkülözhetetlen, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni egy adott körből. De légy óvatos, mivel minden ellenfeled dönthet úgy, hogy erőforrások elköltésével követheti az akciódat, vagyis lemásolhatja azt!

A játék során új bolygókat kolonizálhattok, amivel győzelmi pontok és különleges képességek szerezhetők. A nyersanyagok gondos elköltése biztosítja a birodalmak leggyorsabb növekedését, miközben a lehető legnagyobb hasznot az akciók nyújtják.

Vajon elég lesz a befolyásod ahhoz, hogy a galaxis legerősebb bolygóit irányítsd? Képes leszel teljesíteni titkos célodat? Birodalmad végül győzedelmeskedik a többiek felett?

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Forrás: Szellemlovas
5 felhasználó és 6 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 4 700 Ft-tól
  • 11 ajánlat

Kategória: Sci-Fi, Kockajáték, Világűr, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kártya húzás, Kockadobás, Váltakozó fázisok, Vedd el, Solitaire, Akció visszakeresése, Follow, Re-rolling and Locking, Játék végi bónuszok, Contracts

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Tiny Epic Végtelen Galaxisok társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Tiny Epic Végtelen Galaxisoknpetiii, Budapest

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: Budapest!

Hibátlan, hiánytalan, személyes átvétel Budapesten.

0 érdeklődő


Tiny Epic Végtelen GalaxisokNina11

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Személyesen Budapest, Örs vezér környékén munkaidőben, vagy a XVII. kerületben szinte bármikor át tudjuk adni, limitáltan, előre egyeztetett időpontban a piros metró vonalán is.

0 érdeklődő


Tiny Epic Végtelen Galaxisokvaranu

Csak csomagküldéssel! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontatlan, magyar kiadás. Foxpost automatába küldéssel.

1 érdeklődő


Tiny Epic Végtelen Galaxisokpeter.m.kungl, 1135

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: 1135!

Keveset jatszott jatek, idealisan szemelyes atvetellel. Csere erdekel, interrakcio orientalt ameri jatekokra, akar ertekegyeztetessel.

2 érdeklődő


Tiny Epic Végtelen Galaxisokkbagoly, Budapest III. kerület

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest III. kerület! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Új, bontatlan magyar nyelvű.

2 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Tiny Epic Végtelen Galaxisok társasjáték videók (9)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb egyszemélyes játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2015

Legjobb stratégiai játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2015

Kommentek

Kommentek

  • mr.zehy

    2024-01-17 20:24:22

    Ez a 2. tiny-téma, amit próbáltam, így most már bátran állíthatom, hogy ez nem az én sorozatom. Se a kinézet, se a játékmenet nem fogott meg egyiknél sem.

  • szirom.niki

    2023-06-17 16:40:00

    Sok jót hallottam már a tiny epic sorozatról, de tartottam attól, hogy az olcsó ára és kis doboza a minőség rovására mehet (egy korábbi más játékhoz fűződő tapasztalat miatt), de szerencsére egyáltalán nem ez volt a helyzet. Nagyon szép, tartós fa alkatrészeket kapunk, a játékostáblák ugyan papírból vannak, de számomra nem volt zavaró.

    Egy olcsó, kis dobozos játékban hozza azt a játékélményt, amit egy nagyobb dobozos társa is. Jó gondolatok vannak benne, erősen jelen van a szerencsefaktor a kockadobásból és kártáykból adódóan is, de egy ingyenes újradobással és egymás akcióinak másolásával szépen próbál kompenzálni a játék.

    Szerintem ár - érték arányban abszolút kiemelkedő, nem túl komplex, megállja a helyét egy családi asztalon is.

  • fodihun1

    2023-05-08 19:40:56

    Engem egy kicsit a Tokió királyára emlékeztet, csak kevesebb interakcióval és hosszabb játékidővel. Mondhatni számomra indokolatlanul hosszabb játékidővel 5 fő esetén. ( Akkora mélység nincs benne, hogy 2 órás játék legyen). De összességében egy korrekt játék.

  • marisrozsa

    2022-09-04 12:41:24

    Nagy várakozásokkal vágtam neki a játéknak (ezelőtt egyedül a zombisat próbáltuk a szériából), és engem így is levett a lábamról. Igaz, még csak két játékunk van benne, de tetszik, hogy:

    • Kompakt, kis helyen is elfér (ez ugye az összes tiny epicre igaz)
    • Egyszerű játékmenet, "gyakorlatlanabb játékosok" számára is könnyen erthető/magyarázható
    • Jó a grafikája
    • A TÉMA! :D

  • hamu80

    2022-08-05 08:12:11

    Direkt Astral leírására reagálva írnám le a véleményemet, mert azt sugallja, hogy a "kultúra motor" valamilyen hiba a játékban. Ezzel nem tudok egyetérteni, a leírt mechanizmus teljesen kezelhető, főként, ha kialakul a csapatban egy metajáték (mint Astralék esetében), mindenki ezt a stratégiát követi, akkor jöhet a nevető harmadik, negyedik, ötödik, aki más taktikát követve nyerni fog. A játék meglepően jó, pedig valamiért averzióm volt a Yatzee-szerű kockamechanizmustól. Dobsz pár kockát, amit egyszer ingyen újradobhatsz bármikor bármennyi kockával. Az energia olyan erőforrás, ami további újradobásokat engedélyez, és van az említett kultúra, amivel a többi játékos akcióját másolhatod le. Bizonyos kockaszimbólummal kolonizálhatsz bolygókat, amelyek a tulajdonképpeni győzelmi pontokat adják. Van olyan szimbólum, amellyel a gyarmatosított bolygóid speciális tulajdonságait aktiválhatod, vagy fejlesztheted a civilizációdat, az utóbbi pedig plusz kocka, vagy plusz űrhajó bevonásával jár. És végül van olyan szimbólum, amellyel az űrhajóidat mozgathatod. Ennyi, egyszerű mechanizmus, amely mégis izgalmas döntéseket nyújt. Külön pozitívum, hogy az intergalaktikus birodalom bővülésének élménye teljesen átjön, valamint, hogy az egész roppant kompakt kis dobozban foglal helyet, és az asztalon sem foglal nagy felületet. Valamint tényleg EPIC! Amikor az utolsó pillanatban te nyered meg a bolygó kolonizálásáért folyó versenyt, az az élmény megfizethetetlen :D

  • hierroo

    2022-04-18 07:48:27

    Nekem is nagyon szimpatikusak ezek az epic-es társasjátékok. Többek között azért, mert olyan kis dobozban olyan sokminden belefér. Nem hazudok, én még nem játszottam velük, de biztos hogy egyik fajtáját meg fogom venni. Nem feltétlen a szépsége miatt, (nincs semmi bajom a kinézetével). Hanem azért, mert egyedül is lehet játszani velük legtöbbször. És úti társasjátéknak szerintem jó lehet! Várom, hogy egyszer kipróbálhassam őket!

  • Astral

    2022-04-17 23:17:06

    Kritika helyett elmesélem, mi volt az a mechanizmus, ami „tönkretette” a játékot, és ami miatt végignevettük a másfél órás játékidőt. :D

    A lényeg, hogy a kockák 6 oldalán különböző emblémák találhatóak, és ezek közül az egyik a kultúra fejlesztése, amit mi nemes egyszerűséggel csak „oszlop”-nak hívtunk a szimbólum miatt, innentől én is így nevezem. Ha oszlopot dobsz, feljebb csúsztathatod a kultúra jelződet (max. 7-ig), ami azért jó, mert ebből egyet elköltve lemásolhatod valamelyik ellenfeled egyik akcióját, tehát egy elég erős fizetőeszközről van szó. A csavar ott van a dologban, hogy egy oszlop jelző dobásával akár több oszlopot is tudsz termelni, ha a megfelelő bolygókon vannak az űrhajóid. Na az egyik barátom még a játék elején kitalálta, hogy lemásolja az oszlop termelő akciómat, így 1 befizetésével szerzett 2-t… Innentől elszabadult a pokol, hamar rájöttünk, hogy ez egy legyőzhetetlen stratégia, így mindenki ezt kezdte el csinálni. Ilyen esetben joggal kérdezhetitek, hogy „nem néztetek el valamit a szabályban?”, de nem, másnap újra elolvastam ezt a részt, még neten is utánanéztem, és ez így működik.

    Na most ez több kérdést is felvet. Először azt hittem, hogy ezt a játékot nem tesztelték le rendesen, de ezt nem tartom valószínűnek, mert nem egy atomfizika rájönni. Feltételezve, hogy direkt így tervezték, egyrészt gratulálok a fejlesztőknek, kiválóan megoldották a holtidő problémáját, mivel mindenki szüntelenül másolja egymás akcióit, másrészt viszont ez teljesen megváltoztatja a játék jellegét, pedig egyáltalán nem érződik rajta, hogy így kéne működnie. A végtelen oszlopgyűjtés, és egymás másolása a játék központi elemévé válik, a másik 5 akció eltörpül mellette, és aki nem követi, az kb feleannyi dolgot tud végrehajtani a játék során, mint a többiek…


    Összességében nagy káosz lett a játékunkból, de annyit nevettünk rajta a fentiek miatt, hogy nem tudok rá haragudni :D Ha háziszabályozzuk, hogy nem lehet oszlopot másolni, talán egy normális játék válhat belőle.

  • Robby

    2021-04-08 19:33:48

    Szerintem nagyon jó játék, olcsó, pörgős, minőségi darab, nem túl nagyok az alkatrészek az igaz, de ez egy Tiny... game. Attól még nekünk nagyon átlátható, elég egyszerű tanulni, ennek ellenére elég izgalmat gondolkodást, taktikát rejt a játék. Mivel másik játékos kockáit is felhasználhatjuk és többször is újradobhatunk, sőt még átalakító is van, ezért a szerencse csak annnyira van jelen a játékban, hogy izgalmassá tegye, nem a szerencsén fog múlni, hogy ki fog nyerni. Nekem a grafika is nagyon tetszett és a kártyák minősége példa értékű. Ha minden játékban ilyen minőség lenne minimum.... Szóval aki megveszi az ne számítson hatalmas minikre a dobozban, ne számítson óriási komplexitásra és több órás játékidőre, de ilyen áron egy ilyen minőségű játék, ami még utazáshoz is kiváló az szerintem abszolút best buy. (A zombis játék is nagyon tetszik, de akinek megvan egy Holtak Tele, vagy Zombicide, annál nehezebben fog előkerülni - igaz, hogy árban verhetetlen, így aki nem zombie rajongó annak megéri, mert mindent is tud amit a nagyok...sőt...)

  • rocky015

    2021-04-08 14:47:37

    Nekem eddig csak a Zombies van meg a sorozatból, viszont az angol és mire lefordítom a kártyákat a játékhoz már kicsit lemerülök. Az is kicsi kompakt, közepes asztaligényű játék sok kis extrával. A szabálykönyvét le tudtam tölteni magyarul, az egész átláthatónak tűnik és a videók alapján sem egy bonyolult játék.

    Ha még nem vette el teljesen a kedved a sorozattól ez a példány, akkor tegyé egy próbát a zombis változattal, van benne autó, motor és fegyverrel felszerelhető figurák, amiket rá tudsz tenni a motorra vagy az autóra😀

  • Alleira

    2021-04-08 14:12:01

    Ezt a játékot csomagajánlatban szereztem be és több helyen is olvastam, hogy a(z egyik) legjobb a Tiny Epic sorozatból. Valóban egy nagyon kompakt, korrekt ár-érték arányban vonzó játékról van szó, viszont engem nem nyert meg, így elég kis késztetést érzek már arra, hogy kipróbáljak többet a szériából (Kalandok birodalmát próbáltam egyszer, nagyon ötletes, hangulatos, de mérhetetlenül ronda, ha valakinek számít az esztétika).

    Hozzáteszem egy nagyon szubjektív véleményről van szó, aminek alapja az, hogy 30 körüli játékgyűjteménynél azt vettem észre, hogy az ilyen egyszerű játékokból nagyon magával ragadónak kell lennie, hogy kitűnjön számomra, szívesebben ülök már le 3+os komplexitású játékokhoz.

    Hogy kicsit objektívebbre fogjam a kritikát (persze még így is szubjektív):

    Előnyök:

    • ár, pörgősség, interakciós lehetőség (versengés a gyarmatosításban, akció másolási lehetőség), kompakt kiszerelés (utazós játéknak is ideális lehet, mert nem olyan nagy az asztaligénye mint pl. a fent említett Kalandok birodalmának), stílusos megjelenés, szerencse (kockadobás miatt, de bejön a kockapóker szerű újradobási lehetőség), több játékosszámmal is jól működik (2-5ig próbáltam), magas újrajátszhatóság (sok-sok bolygókártya), tematikusság (nekem átjött a sci-fi galaxishódítás feeling)

    Hátrányok:

    • a kis méret hátrányai (mütyür elemek amik könnyen elcsúsznak, nehezen átlátható a saját galaxis), szerencse (akinek nem nem jön be), szabályfüzet (számomra sokkal nehezebb volt megérteni, mint amennyire egyszerű ez a játék, ami az általam eddig látott Tiny epic játékokra is elmondható)

  • Merse

    2021-01-04 23:36:51

    500+ játék után nekem ez az egyik kedvenc játékom. Végtelen mennyiségű agyégető kombinálgatásra ad lehetőséget a hatalmas újrajátszhatósága, és ezt imádom. De eddig még akárhányszor is játszottam, mindig sokkal hosszabb volt a játékidő, mint ami rá van írva. Annak viszont minden perce megérte. Én is azt mondom, hogy a Tiny epic széria eddigi legjobb darabja!

  • tomi.fehervari

    2020-11-15 11:54:54

    Bár nem ez volt A társasjáték, de mégis ez nyitotta ki előttünk először a modern társasok világába vezető ajtót, emiatt nagyon szeretem. :) Leegyszerűsítve ez egy kockajáték, amiben győzelmi pontokra hajtunk, de ennél jóval több, hiszen a kidobott szimbólumokat kell kombinálnunk, azok alapján hozhatjuk meg stratégiánkat: milyen bolygót akarunk meghódítani, saját galaxisunkat fejlesztjük vagy nyersanyagot szerzünk. Hiába múlik sok a sikeres dobáson, általában egy szerencsétlenebb dobásból is sokat kihozhatunk, ha ügyesek vagyunk. Döntéseink ráadásul nem csak nekünk lehetnek előnyösek, hanem az ellenfeleknek is, hiszen lehetőség van más játékos lépésének lemásolására is diplomácia pontokért cserébe - emiatt érdemes erre is gyúrnunk, valamint figyelembe venni azt, hogy valami hiába jó nekünk, lehet az ellenfél még jobban jár,m ha lemásolja akciónkat. A játék elején kiválasztott és teljesített titkos küldetésért külön győzelmi pont jár.

    Leginkább ketten játszunk vele, 1x vagy 2x került elő 4 játékosszámnál, akkor is sikert aratott. Teljesen más élmény több játékos esetén, sokkal több lehetőség van a másolásra, több bolygó kerül elő, de ketten is nagyon szórakoztató. Bár díjat nyert az egyjátékos mód, ezt még nem próbáltuk, számunkra ezek társas szórakozások.

    Egyre több játékot ismerve meg jöttem rá, hogy egy dolog van benne, amit nem szeretek, mégpedig hogy ha elérjük a célul kitűzött 21 pontot, vége a játéknak. Mivel nyílt információ, kinek mennyi pontja van, más játékosnak hervasztó lehet, hogy nincs esélye megnyerni a játékot és már nincs értelme végigjátszani a partit, nálunk legalábbis alakult így. :(

    Nagyon tetszik, hogy milyen kis helyen elfér, viszonylag olcsó, s mindehhez képest izgalmas, magas az újrajátszhatóság is. Rengeteget lehet benne taktikázni, az alkatrészek minősége is nagyon tetszik, bár tény, hogy a kis faeszközök másoknak hátrányt jelenthetnek. A kártyák strapabíróak, már régóta megvan, s még semmi sem sérült meg, pedig nem használunk védőt.

  • harnos.szilvi

    2020-05-24 22:28:51

    A Végtelen galaxisok játékot elsősorban a solo módja miatt vettem meg, szerettem volna egy játékot,amit akár egyedül is játszhatok.

    Ez ebben a játékban tökéletesen működik, nagyon jól kitalált a játékmenet és a különböző nehézségű zsarnok galaxisok miatt sokszor újrajátszós. Viszont az egyszemélyes módban egyáltalán nem könnyű nyerni, az ellenfél elég sok előnyt élvez velünk szemben,ez néha azért bosszantó is tud lenni.

    A játék egyébként nagyon jó, kicsi mérete ellenére komoly lehetőségek vannak benne. A dobókocka miatti nagy szerencsefaktor talán az egyfős játékban nehezebben balanszolható, de több főnél már működik a dolog.

    A szupermini figurákat és táblát szokni kellett, a kártyák és a tàbla is eléggé csúszós, könnyen elcsúsznak a bábuk, ez ilyen pici pontozósávnál nem túl szerencsés.

    Viszont nagy pirospont a bolygókártyák miatt, nagyon tetszik, hogy mindegyik bolygó mutatós és mind különböző.

    Összességében jó kis játéknak tűnik, kíváncsi vagyok a Tiny epic széria többi darabjára is.

  • crazyoh

    2020-03-04 10:32:22

    Szerintem nagyon jó "kis" társasjáték a Végtelen galaxisok a VÉGTELEN újrajátszhatósággal és játékosszámtól függően más élménnyel. Egyébként a Tiny epic játékok mind jó játékok, de az, hogy egy kis dobozban elfér az összes az nagyon komoly. Zseniális, hogy milyen komplex játékokat képesek ugyanolyan pici dobozba belesűríteni. Példát vehet szerintem néhány cég. Természetesen a játékelemek rovására menne sok játéknál, de csak azoknál kellene kicsinyíteni, ahol alig tartozik valami a játékhoz, de mégis nagyon nagy a doboz teljesen feleselegesen.

    Ha a legtöbben játszátok, akkor kicsit lelassul a játék, de a követés funkció egy kicsit azért segít azon, hogy figyeljünk a többiekre (már ha van civilizáció szintünk).

    Próbáld ki! Ha kipróbáltad, vedd meg! Ha megvetted, akkor kényelmesen hátradőlhetsz, mert ez egy jó vétel volt.

  • xxszemandavidxx

    2020-01-09 14:34:37

    Ezt a játékot kifejezetten a solo módja miatt vettem. Az elején kicsit szkeptikus voltam azzal kapcsolatban, hogy mennyire lesz élvezetes egyedül, de nagyon pozitívat csalódtam. Tök jól kidolgozott a játék solo része. Több küldetés is van az egészen egyszerűtől a nagy kihívást nyújtóig, de még a legegyszerűbb is élvezetes. Gyorsan setupolható és pikk-pakk lenyomható egy egy személyes parti.

  • rejuniv

    2019-09-19 16:23:05

    Nekem az egyik nagy kedvencem. 1- 5 főig játszható, igaz én főleg szólóban játszottam vele idáig. Műfaját tekintve űr sci-fi. Cél, a világűrben való terjeszkedés és egy erős birodalom kiépítése. Szólóban egy bizonyos Zsarnok birodalom ellen kell küzdeni, ami egyáltalán nem könnyű. A játék magyar nyelvű, magyar játékszabállyal!

    Mechanikája: kockadobós, abból is a szimbólumos fajta (tehát nem számot dobunk). Gyakorlatilag ez a játék motorja. Önmagában a kockadobás csak szerencse része a játéknak. Viszont meg van bolondítva azzal, hogy a szerencse befolyásolható. Erre különböző megoldást kínál. Pl: Átalakító. Ha 2 db még fel nem használt dobókockát behelyez a játékos az átalakítóba, akkor egy 3.-at tetszőleges szimbólumúra forgathat át. Jó párszor hasznos! A másik az úgynevezett Követés. Egy játékos, ha akciót hajt végre és azt végrehajtotta, a többi játékos eldöntheti, hogy szeretné -e követni ezt az akciót. Tehát a követést végrehajtó játékos is használhatja ezt az akciót. Ennek ára van természetesen, ami egy civilizációs szint csökkenést jelent. Az a tapasztalatom, hogy ezek használata nélkül nehéz, vagy nem lehet nyerni.

    A játékban pontokat gyűjtünk és aki eléri a 21pontot az a nyertes.

    Hasonló mechanikájú még a Catan Das Würfelspiel, igaz ott a szerencse befolyásolására nem sok mód van. .

    Ami nagyon tetszik, hogy a doboza kis méretű, kevés helyet foglal. Praktikus. A játékot szép kivitelezésűnek tartom, tetszenek a kártyák és a meeple-k. Talán egyetlen hibaként rovom fel, hogy a játéktáblán a kis színes jelölők állandóan elcsúsznak, mivel fényes és csúszós a lap felülete. Jó lenne rá valami rács szerkezet, ami megtartja. Viszont ár-érték arányban igazán kedvező játék és sok újrajátszhatóságot biztosít.

  • Bonita

    2019-08-28 11:15:21

    Nagyon jó társasjáték! :) Az egyik kedvenc sci-fi témájú társasunk ami amilyen kicsi olyan nagy élményt rejt magában.

    Habár úgy tűnhet magas a szerencsefaktor a kockadobás miatt, a játék nagyon ügyesen ellensúlyozza. Pl: kocka átváltása

    Szép, kicsi és kompakt doboza van ezért könnyen elfér a polcon és az utazótáskában egyaránt.

    Figyelem! Egyedül is játszható, de úgy elég nehéz nyerni.

  • tengeritehen

    2019-04-01 14:59:19

    A tiny epic széria legjobb darabja. Ketten is élvezetes de a több játékos még több izgalmat jelent. A sci-fi és stratégia kedvelőknek ajánlott.

A Tiny Epic Végtelen Galaxisok társasjáték és kiegészítői (6)

  • Tiny Epic Galaxies: Satellites & Super Weapons Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 13+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Tiny Epic Galaxies Deluxe Edition társasjáték

    This Kickstarter-exclusive edition contains, in addition to all the contents of the base game, the mini expansion "Tiny Epic Galaxies: Satellites & Super Weapons Mini Expansion". From the description of Tiny Epic Galaxies: A thirty-minute game of galactic conquest, Tiny Epic Galaxies is driven by an exciting dice-rolling mechanism that rewards thoughtful...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Tiny Epic Galaxies: Beyond the Black társasjáték Kiegészítő

    Your galaxies have expanded to the extent of known space. You overlap with your rivals and fight tooth and nail for fertile planets. Now it is time to extend the horizons. Now it is time to upgrade your ships to the limits of today’s technology, and ready them with the brave pilots. Now it is time to go beyond the deep blackness of space into the truly...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Ultra-Tiny Epic Galaxies társasjáték

    Roll tiny dice, conquer tiny planets, dominate tiny galaxies. Ultra-Tiny Epic Galaxies is a complete and unabridged version of Tiny Epic Galaxies in a box the size of a deck of cards. It plays the full spectrum of 1 to 5 players, has all 40 original planets, and even includes the Satellites & Super Weapons Mini-Expansion!Angol:Ultra-Tiny Epic Galaxies is a complete and unabridged version of Tiny Epic Galaxies in a box the size of a deck of cards. It plays the full spectrum of 1 to 5 players, has all 40...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Ultra-Tiny Epic Galaxies társasjáték 7375 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Tiny Epic Galaxies: Beyond the Black – Deluxe Edition társasjáték Kiegészítő

    This entry is for deluxe edition of Beyond the Black expansion, which also includes Drones Mini Expansion. Your galaxies have expanded to the extent of known space. You overlap with your rivals and fight tooth and nail for fertile planets. Now it is time to extend the horizons. Now it is time to upgrade your ships to the limits of today’s technology, and...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Tiny Epic Galaxies BLAST OFF! társasjáték

    Tiny Epic Galaxies BLAST OFF! is a streamlined successor to the best selling game Tiny Epic Galaxies. Tiny Epic Galaxies BLAST OFF! Will have you learning and teaching the game faster than ever! Immediately shuffle the Planet Deck, featuring 100% icon based abilities, set them in orbit and you are on your way. Turns will consist of rolling Galaxy Dice and...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 9+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Tiny Epic Galaxies BLAST OFF! társasjáték 8790 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 - 45 perc
  • Játékosok:  1 - 5
  • Ajánlott életkor:  14+
  • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Scott Almes
  • Illusztrátor:  William Bricker
  • Kiadók:  (Web published), Devir, Galakta, Giochix.it, REXhry, Gamelyn Games, Schwerkraft-Verlag, GaGa Games, PixieGames, Meeple BR Jogos, Reflexshop Kft
  • Elérhető nyelvek:  cseh, angol, francia, német, magyar, olasz, lengyel, portugál, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

  • Czech edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 12.7 cm x 17.8 cm
  • English edition, first printing
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 11.8 cm x 17.8 cm x 4.2 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • English Print & Play edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
  • German edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: német
    • Méretek: 12.7 cm x 17.8 cm x 4 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: olasz
  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 11.8 cm x 12.7 cm x 4.2 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • English edition, third printing
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 11.8 cm x 17.8 cm x 4.2 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • English edition, fifth printing
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 11.8 cm x 17.8 cm x 4.2 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • English edition, fourth printing
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 11.9 cm x 17.8 cm x 4.2 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • French edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: francia
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 12 cm x 18 cm x 4.2 cm
  • English edition, eighth printing
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 11.8 cm x 17.8 cm x 4.2 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • English edition, seventh printing
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 11.8 cm x 17.8 cm x 4.2 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • English edition, sixth printing
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 11.8 cm x 17.8 cm x 4.2 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 12.1 cm x 17.8 cm x 4.4 cm
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 11.8 cm x 17.8 cm x 4.2 cm
  • English edition, ninth printing
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 11.8 cm x 17.8 cm x 4.2 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • Czech edition, second printing
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 12 cm x 18 cm x 4 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: lengyel

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Tiny Epic Végtelen Galaxisok társasjátékhoz