Istanbul
Istanbul
Istanbul
Istanbul
Videó beküldése

Istanbul társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

Az Istanbul egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 40 - 60 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2014-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a...

Az Istanbul egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 40 - 60 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2014-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd, a moduláris tábla, a kockadobás, az útépítés és a munkás-elhelyezés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Az Istanbul társasjátékkal egy igazi mediterrán bazár szűkös-kanyargós utcáira utazhatnak a játékosok, ahol a sűrű embertömegben igyekeznek megszervezni mindent, hogy az üzlet olajozottan működhessen. A raktárak sürgés-forgása is ámulatba ejtő, de a nyüzsgés tovább fokozódik, amint a portéka a standokhoz kerül. És mi a cél? Légy te az első kereskedő, aki összegyűjt adott mennyiségű drágakövet!

Nyitnak a híres török bazárok A játék körülbelül egy órányi gazdasági versenyfutásba kalauzol 2-5 játékost. Minden játszmához fel kell állítani egy bizonyos kezdő helyzetet, melyek a helyszínek és az azon lévő jelzők számában különböznek. A játék eleve számos kezdő felállást biztosít, de a játékosok játszhatnak véletlenszerű felállásokkal is. Minden játékos rendelkezik bizonyos számú munkással, melyeket a különböző helyszínekre téve akciókat hajthat végre velük.

Indulhat a piaci versenyfutás A munkásokat jelző jelölőkupaccal a játékosok két mezőt léphetnek a saját körükben, de minden mezőn amin áthaladnak hagyniuk kell egy munkást. Ha olyan mezőre lépnek, ahol volt már egy munkásuk, akkor felvehetik azt. A játékos köre akkor ér véget, ha a munkásokat jelző kupaca elfogy, vagyis nem tud többet lépni. Minden helyszínnek speciális képessége van, amit az ott állomásozó munkások használhatnak. A játékosok a munkásokon kívül alvilági kapcsolatokkal is rendelkeznek, akiket szintén kiküldhetnek bizonyos helyszínekre akciókért, de a többi játékos munkása visszaküldheti őket a börtönbe, ha a bűnözőket irányító játékos nem figyel eléggé.

Szekerek roskadásig telve Minden játékosnak van egy saját tere, ahol a szekerének kapacitását jelölheti. Eleinte kisebb szekérrel rendelkeznek, de ez később bővíthető, így egyidejűleg több nyersanyagot tárolhatnak, amit később értékes árukra cserélhetnek, vagy felhasználhatnak a mecset építésénél. Nyersanyagokat szintén a város helyszínein lehet szerezni, munkások közreműködésével. Természetesen pénzhez is többféleképpen juthat a játékos, de a leghangulatosabb ezek közül a teaházban való szerencsejátékozás, ami valós kockadobáson alapul, így nagyon könnyen beleélhetik magukat a játékosok a kockázás izgalmaiba.

A gazdaságot rubintban mérik Az a játékos lesz a győztes, aki először megszerez bizonyos mennyiségű rubint. Ezek az értékes drágakövek Istanbul bizonyos helyszínein fordulnak elő, és pénzért, nyersanyagokért vagy egyéb dolgokért cserébe (például a nagy vagy kis mecset felhúzásáért) kaphatják meg őket.

Összegzés, ajánlás Az Istanbul egy nagyon hangulatos eurogame, jól működő, egyszerű munkás lehelyezős mechanizmussal. Minden kereskedő saját taktikát agyalhat ki, eldöntve, hogy mennyire támaszkodik az alvilágra, vagy a tisztességes munkaerőre. A játék kártyái nagyon szépek, maga a társas is jól visszaadja a bazárok élettel teli hangulatát. A játékot leginkább azoknak ajánljuk, akik szeretik a munkás elhelyezős játékokat, de valami könnyedebb játékra vágynak.

Mi van a dobozban? A társashoz jár 16 helyszín lapka, számos jelölő, szabálykönyv, két kocka valamint 26 kártyalap.

Forrás: Szellemlovas
3 felhasználó és 4 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 9 990 Ft-tól
  • 7 ajánlat

Kategória: Közgazdaság
Mechanizmus: Fogd és vidd, Moduláris tábla, Kockadobás, Útépítés, Munkás-elhelyezés, Rács mozgás, Verseny, Változó setup, Contracts

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Istanbul társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Istanbulgertoth, XIII.ker, XVIII.ker, Gyál, Vecsés

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: XIII.ker, XVIII.ker, Gyál, Vecsés! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Angol/német nyelvű, bontatlan. Személyesen átvehető vagy csomagautomatával tudom feladni. Személyesen Gyál, Vecsés, XVIII.kerület, Soroksári Auchan, XIII.kerület Forgách utcai metrómegálló.

1 érdeklődő


Istanbulryoulaughing

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Angol/német nyelvű, (magyar szabály a neten) a doboz egyik oldala sérült (szakadás) a beltartalom hibátlan állapotú. Személyesen Jászberényben vagy fox a vevő terhére

3 érdeklődő


Istanbultotyapeti, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontatlan, fóliás példány.

11 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (3)

Istanbul társasjáték videók (10)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Az Év Gémerjátéka

nyertes, Spiel des Jahres, 2014

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2014

Legjobb stratégiai játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2014

Kommentek

Kommentek

  • Boardor

    2023-04-13 13:19:04

    Nekem anno az első stratégiai játékom volt, és azóta is nagy kedvenc az Istanbul. Véleményem szerint az egyik legtematikusabb euro játék, nagyon jól átadja a bazári hangulatot, a különböző kereskedőknél különböző elérhető akciók jól imitálják az eltérő üzleti profilokat!

    A játék fő stratégiai eleme a lépéseink előre való megtervezése, hogy gyorsabban kigyűjtsük a szükséges nyersanyagokat és el tudjuk hoppolni játékostársaink elől az olcsóbb gyémántokat. A kereskedőnk és munkásaink léptetése megidézi a klasszikus társasjátékokat, maximum kettesével lépkedhetünk szabadon a szomszédos mezők között. A segédek otthagyása a bizonyos helyszíneken zseniális megoldás, egyben nehezíti a játékot mivel lekorlátozhatja a lépéseink számát, azonban megfelelően precíz tervezéssel elképesztő stratégiákat lehet vele megjátszani.

    Ebből következik, hogy tapasztaltabb játékosok (akik már jól ismerik a különböző kereskedőmezőket) könnyedén "lealázzák" a játékkal kevésbé tapasztaltakat, sokkal hamarabb összegyűjtik a győzelemhez szükséges gyémánt mennyiséget.

    Az interakció a más játékosok játékelemeivel való találkozásban merül ki (kereskedőknek való fizetés, családtagok visszaküldése a börtönbe) ami elsőre nem tűnik vészesnek, viszont a verseny jelleg miatt azért tud hátrányokat okozni nekünk, és ha akarjuk meg is nehezíthetjük a játékostársaink életét.

    Újrajátszhatóság végtelen, mi már csak mindkettő kiegészítőjével együtt játsszuk. Akinek tetszik az alapjáték vagy több lehetőséggel járó komolyabb stratégiára vágynak nagyon ajánlott azok beszerzése. A játékidőt nem hosszabbítja meg jelentősen (mivel több gyémántszerzési lehetőséget is biztosít), viszont könnyebb is elveszteni a fókuszt az előre megtervezett célunkról, és kicsit elveszni a játékban.

    Összetettebb játékokkal ismerkedőknek kiváló kiindulópont lehet, náluk a társaságban mindenkit beszippant a játék, még olyanok is szívesen leülnek vele játszani, akik amúgy nem nagy társasjátékozók.

    Nagyon ajánlott!

  • jucesss

    2022-01-20 14:18:19

    Akit érdekel a játék (és tényleg szuper, mi nagyon sokat játsztunk vele), annak szerintem érdemes lecsapni rá vagy eldugottabb helyeken, vagy használtan, mert a kiadó nem tervez újranyomást belőle, csak a kockajáték marad (azzal kapcsolatban nekem nincs tapasztalatom). Egy webshoptól kaptam az infót. :)

  • ronaiheni

    2022-01-10 17:52:33

    Köszi, ez bíztató. Már nagyon várom.

  • Syl

    2022-01-10 17:50:26

    Kiegészítővel még jobb. Nálunk megunhatatlan, pedig sokszor játszottunk már vele.

  • ronaiheni

    2022-01-10 16:04:00

    Ó...már mindent értek. Beszereztem ezt a játékot egy akció alkalmával, aztán eldugtam annyira , hogy csak karácsonyi rendrakáskor került elő. Nem volt annyira izgalmas elsőre , így nem izgatott a kipróbálása. Hát monstár bánom , mert egy zseniális játéktól tartóztattam meg magunkat egy egész évig. Bár a játékszabályt nehezen láttam át de a videók segítettek. Nagyon szuper játék. igazi bazári hangulat átjön és izgalmas végig a játék. Egy eszeveszett rohanás , hogy gyorsabban szerezzük meg a többiek elött a gyémántokat minél olcsóbban. Már értem miért van róla mindenkinek remek véleménye . Igazi jó értelembe vett seftelés a piacon. Kellő mennyiségű szerencsefaktorral igazi családi játék. Már alig várom , hogy jól begyakoroljuk és kipróbáljuk mellé a baksis és kávé kieget .

  • vacogi

    2021-10-19 19:51:19

    Alapvetően nem rossz játék, de valamiért mégsem tetszik. Bár csak ketten játszottuk, de szinte végig fej-fej mellett haladtunk a gyűjtögetéssel és csak 1 lépésen múlt hogy ki fog nyerni. Olyan menetrendszerűnek tűnt, automatikusnak. Még a tábla elrendezésen variálhattunk volna, de addigra valahogy elég volt az a pár játék, amit játszottunk.

  • hadhaz.sandor

    2021-07-27 22:13:46

    Honnan ismerszik meg egy jó és pörgős családi játék? Onnan hogy annyira izgatott vagyok hogy lépnék mikor még nem is én jövök. A Carcassonne után az Istanbulnál fordul ez elő a legtöbbször. Sok szempontból tökéletes családi. A moduláris tábla miatt végtelenszer újrajátszható. Kellemes elegye a stratégiának és a taktikának és a bazári hangulat is átjön. Mindez 40 percben. 3-4 fővel a legjobb. Mára már lehet sok játékban vannak drágakövek, de a rubintok eszméletlenül megdobják a külcsínt (és nem olyan gagyi Splendoros módon)

    A kiegészítők közül nekünk a Letters&Seals jött be jobban, a baksis feleslegesen konfrontatív. Remélem hamarosan kipróbáljuk a kettőt együtt is.

  • zkbali

    2021-04-16 22:07:10

    Gyerekekkel van valakinek tapasztalata az Istanbulban? Valóban 10+, vagy kisebbekkel is bele lehet vágni?

  • gazsibondor

    2021-01-06 12:19:24

    Az Isztambul egy aránylag könnyen tanulható társasjáték. Nagy előnye a változtatható pálya, ami nagy újrajátszhatóságot biztosítt, viszont eléggé megnehezítti a játék előpakolását. Én többször is játszottam kezdőbb társasjátékosokkal, mert a szabályokat gyorsan el lehet magyarázni, és az első játék is élvezhető. A szerencsefaktor nem zavaróan nagy. A negatívumok közé sorolnám egyrészt a hosszadalmas előkészületeket, az insert hiányát, azt, hogy van egykét terület ami szinte teljesen haszontalan, és -bár ez teljesen szubiektív- nekem kicsit rövid a játékmenet, nem tudok annyira belemerülni.

  • Vendetta

    2021-01-02 18:54:47

    Szia! Köszönöm szépen a válaszodat! Ezek szerint talán működhet egy kezdő játékos és egy közepesen nehéz gémerjáték korai találkozása egymással. A játék témája is, megjelenése is, az mechanikája is és a jó újrajátszhatósága miatt is nagyon tetszik a bemutatók és az olvasottak alapján, szóval a kémia részemről működni látszik. Majd egyszer csak megérkezik hozzánk a játék, kipróbáljuk párszor, és majd utána visszajövök és megírom a tapasztalataim. :)

  • reni.sule

    2021-01-02 18:17:02

    Szia

    Szerintem akár lehet az első modern társasjátékkotok az istanbul. Mi gyakorlott játékosok vagyunk, de szerettettük már meg a társasjátékozást teljesen kezdő emberel. A szabájok nem nehezek egy kicsit alaposabb értelmezést igényel az elején, de már az első játék is élvezetesnem kell folyton a szabálykönyvet bújni. A sok akció helyszín miatt lehet kicsit forgatni kell eleinte a szabálykönyvet, de ezt sem sokáig. Az ikonjaiból nincs sok és az is könnyen érthetőek. Élvezetes remek játék ami rádaásul megunhatatlan, a véletlenszerű akcióhelyszín lehelyezéssel, végtelen verzió jön létre. Eddig nem volt két egyforma játékunk. Remek bemutató videók vannak hozzá ami segít az értelmezésben, érdemes őket megnézni. Én mindenkinek ajánlom akinek egy kicsit is megtetszik. :) Remélem rudtam neked segíteni. :)

  • Vendetta

    2021-01-01 22:39:52

    A párommal még csak most cseppentünk bele a modern társasjátékok világába, ilyen abszolút kezdő, de lelkesedő háttérrel ugyan van-e esélyem élvezni ezt a játékot szerinted? Nagyon szeretnék egy olyan játékot, aminek olyan varázslatos miliője van, ami beszippant magába, mint egy igazán jó könyv, vagy film. Ilyen társast keresnénk, tudsz esetleg ajánlani ilyet? Én ezt olyannak találoma vélemények és videók alapján, de félek, hogy túl nagy falat lesz ez nekünk elsőre.

  • oruhkaha

    2020-11-13 17:39:21

    Szia! :) Ha szeretnéd kipróbálni, Budapesten több társasjáték kávézó is létezik, ahol 500 ft-ért vagy néha ingyen be lehet ülni, és kipróbálni az összes játékukat. Pl. Board Game Café, Játsz/ma stb.

    Ha a Tiltott sivatag és az Istanbul között vacilálsz, én inkább a Tiltott sivatagot ajánlom. Mi azt jobban szeretjük egy kicsit. :)

  • oruhkaha

    2020-11-08 15:12:58

    Hangulatos játék. Tetszik az adó természete, vagyis könnyen lehet gyűjtögetni. 2 fővel is izgalmas, de 4-el az igazi :) ajánlom kipróbálásra!

  • bonzo18

    2020-11-03 17:53:19

    Az isztanbul játék során egy piac forgásába kerülünk, mely remek hangulatot teremt. Jelen van a szerencse, az üzleti érzék és a kockázás izgalma is. Figyelni kell a gyorsaságra, hogy mikor kell meglépni egy áruvásárt, mikor kell rubinba fektetni. A kártyalapok cserélgetésével igen nehéz játékteret leeht kialakítani és ha nem az ajánlott lerakásokat követi az ember, akkor szinte minden játék változatos tud lenni más-más taktikával. Remek baráti/családi társasjáték nem bonyolultak a szabályok, nagyon könnyen tanulható és emelett egy viszonylag gyors játék is. Szerintem 3an a legjobb vele játszani, de minden játékos szám mellett élvezhető játék.

  • reni.sule

    2020-11-01 00:28:18

    Egy hírtelen felndulásból vett játék, amit rögtön a kévé és baksis kiegészítővel együtt vettem meg. Már a doboz kibontásánál látszott hogy egy igazán jó vétel volt. Kinyitva szép hangulatos helyszín lapokkal, fa jelölőket és jutalom rubintokat találunk. A játék során változatos lehetőségeink vannak, bővíthejük a talicskánk méretét, feltölthetjük a készleteinket, vagy akár kereskedhettünk a piacon. A megszerzett árúinkat beválthatjuk rubintokra, vagy épp meglévő bónusz kártyákkal szerezhettünk még. A fa jelölők mozgása, hogy egyszerre mozoghattunk a segédeinkkel és azokat akár fel is szedhetjük a lépéseinkkel ezzel újabb, lehetőségeket nyitva meg magunk előtt különösen tetszett. A piac kártyák elrendezésével véletlenszerű játékteret kaphatunk. A játék szabályzat álltal ajánlott piactér felállítással, egy könnyen bejárható és jól kihasználható lehetőségek tárházát kaptuk. Elsőre egy teljesen kezdő személlyel játszottuk, egy kis segítséggel az elején, későbbi fordulókban már könnyen boldogult. A kiegészítő első alkalommal nem került asztalra, az egyszerűség kedvéért. Mindenkinek egyenlően kihívás volt a rubintok megszerzése, a gyakorlottabb játékosok nem jutottak nagyobb előnyhöz a nagyobb tapasztalatok miatt. Kiváló belépő szintű játék, gyorsan tanulható és pörgős.

  • harnos.szilvi

    2020-05-31 20:32:22

    Az Istanbul egy nagyon jó játék, kereskedhetünk,vásárolhatunk, szerencsét próbálhatunk. Nagyon átjön a piaci hangulat, minden helyszínen más és más a portéka. Tetszik, hogy nincs kijelölt útvonal, bármerre indulhatunk.

    A játékban a cél, hogy elsőnek gyűjtsünk össze 5 rubint. Van több helyszín, ahol a drágakövekhez juthatunk, valahol pénzt, máshol pedig árut kell adnunk cserébe.

    A játéktábla összeállításától függ, hogy mennyire nehéz a feladatunk: van könnyebb és nehéz útvonal is. Emiatt nagyon sokszor újrajátszható a játék. Egy játék nem is túl hosszú, és nem igényel hosszú előkészületeket sem.

    Nálunk sűrűn előkerül az Istanbul, szeretjük.

  • benyod

    2019-04-03 11:27:57

    Tervezés, kereskedés, gyorsaság. Általában nem szeretem azokat a játékokat, ahol már a közepén kiderül ki fog nyerni, de azért előkerül. Ha új játékos kerül a társaságban kell neki segíteni/tanácsot adni az első játéknál, hogy mivel tud a legjobban kereskedni és már a második játékban méltő ellenfél lehet. :)

  • Peter

    2019-02-28 06:45:27

    Köszönjük! ☺️ Valóban a kockajáték videója került fel ide. Cseréltük

  • torinapu

    2019-02-27 15:47:57

    rossz video van belinkelve ;)

A Istanbul társasjáték és kiegészítői (12)

  • Istanbul: Kebab Shop Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

    An official expansion for the game Istanbul, published in the European games magazine Spielbox, issue 3/14. The Kebab Shop replaces the Fountain from the original game. For placing the Kebab Shop, the same rules as for the Fountain apply. As an alternative, you may pay 2 lira to move your family member from any free space (although not from the police...

    • Játékidő: 50 perc
    • Min. játékidő: 50 perc
    • Max. játékidő: 50 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Istanbul - Kávé és Baksis kiegészítés társasjáték Kiegészítő

    A szövetek, a fűszerek és a gyümölcsök eladása Isztambulban nagyon jó üzlet volt. A bazár vásárlói azonban egy új terméket akarnak: a kávét! A játékosok a nagy haszon reményében, beszállnak a kávébab értékesítésébe. 4 új helyszínen kereskednek, ehhez több segítségre van szükségük. A taverna vendégei baksisért cserébe vállalnak egy kis mellékes munkát...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Istanbul - Kávé és Baksis kiegészítés társasjáték Kiegészítő 3900 Ft-tól! - 1 felhasználó és 6 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Istanbul: Brief & Siegel társasjáték Kiegészítő

    Az Istanbul új kiegészítője.Angol:You, the merchants of Istanbul, have come up with a new and quite lucrative way of earning extra money: delivering messages to the shopkeepers of the bazaar! While doing so, you...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Brettspiel Adventskalender 2016 társasjáték Kiegészítő

    Description from the publisher: Brettspiel Adventskalender 2016 is pretty much what the name says it is: A board game advent calendar for 2016 that contains 24 small expansions (2 of which are categorized as accessories on BGG: King of Tokyo/King of New York: Kookie (promo character) and Quadropolis: Christmas Tiles) for 24 different games, from different...

    • Istanbul: Caravan Leader Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

      For this expansion, a new meeple is added: a black camel. During the game, the owner of this camel is known as the Caravan Leader. At the beginning of the game, the black camel is placed on the Caravansery (6); it does not have an owner at this point. If you execute the action in the Caravansery, take the black camel at the end of your turn and put it in...

      • Komplexitás: 1/5
    • Istanbul: Pegasus Depot Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

      Contained in Brettspiel Adventskalender 2016 for Day 18 Setup: Pegasus Depot replaces the Post Office Place one mail indicator each on the dice symbols 4, 5, and 6. The fourth mail indicator will not be used Play: Roll 2 dice and check how many numbers you rolled of those covered by a mail indicator: Both numbers are covered: Do not move any mail...

      • Játékidő: 60 perc
      • Min. játékidő: 40 perc
      • Max. játékidő: 60 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 10+ éves
      • Komplexitás: 2/5
    • Camel Up: The Referee Camel & Istanbul: Caravan Leader Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

      • Istanbul kockajáték Társasjáték

        A cél, egymást megelőzve megszerezni a rubinokat. Ehhez azonban pénzre, árura és a segédek szolgálataira is szükség van. A játékosok minden körben öt kocka dobásával küldik ki a segédeiket és a dobásuk eredményét az áruval kombinálva hajthatják végre az akciókat. A kockákon látható ikonok mutatják, hogy a segédek mit szerezhetnek be. A játékosok, árut...

        • Játékidő: 40 perc
        • Min. játékidő: 20 perc
        • Max. játékidő: 40 perc
        • Max. játékosszám: 4
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott játékosszám: 3
        • Max. ajánlott játékosszám: 4
        • Min. ajánlott játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 8+ éves
        • Komplexitás: 2/5

        Istanbul kockajáték Társasjáték 7055 Ft-tól! - 13 üzlet árulja ezt a játékot!

      • Istanbul: Big Box társasjáték

        • Játékidő: 90 perc
        • Min. játékidő: 40 perc
        • Max. játékidő: 90 perc
        • Max. játékosszám: 5
        • Min. játékosszám: 2
        • Ajánlott életkor: 10+ éves
        • Komplexitás: 3/5

        Istanbul: Big Box társasjáték 13500 Ft-tól! - 2 felhasználó és 4 üzlet árulja ezt a játékot!

      • Super Power társasjáték Kiegészítő

        • Istanbul: Choose & Write társasjáték

          A játékosok ismét felkereshetik Isztambul bazárjait! Az eredeti Istanbul játék rajongóinak ismerősek lesznek a játék helyszínei, mint például a nagypiac vagy a drágakő kereskedő, de ezúttal az innovatív válassz-és-írj mechanizmusnak köszönhetően teljesen új kihívásokkal nézhetnek szembe a játékosok.

          • Játékidő: 45 perc
          • Min. játékidő: 30 perc
          • Max. játékidő: 45 perc
          • Max. játékosszám: 5
          • Min. játékosszám: 1
          • Ajánlott életkor: 8+ éves
          • Komplexitás: 2/5

          Istanbul: Choose & Write társasjáték 8990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

        • Istanbul: Pegasus Depot & Kebab Shop Mini Expansions társasjáték Kiegészítő

          Részletes adatok

          Részletek

          • Játékidő:  40 - 60 perc
          • Játékosok:  2 - 5
          • Ajánlott életkor:  10+
          • Komplexitás:  Közepesen összetett
          • Tervező:  Rüdiger Dorn
          • Illusztrátor:  Andreas Resch, Hans-Georg Schneider
          • Kiadók:  Piatnik, Pegasus Spiele, Alderac Entertainment Group (AEG), Grow Jogos e Brinquedos, Hobby Japan, Devir, Portal Games, Albi, White Goblin Games, Matagot, Swan Panasia Co., Ltd., Asterion Press, Hobby World, Lex Games, 2 Pionki
          • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, szlovák, ukrán

          Alternatív nevei


          Kiadások

          • Chinese edition
            • Kiadás éve: 2014
            • Nyelv: kínai
            • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7 cm
          • Czech/Slovak edition
            • Kiadás éve: 2014
            • Nyelv: cseh
            • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7 cm
            • Súly: 1.3 kg
          • Dutch edition 2014, first printing
            • Kiadás éve: 2014
            • Nyelv: holland
            • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7.2 cm
          • Dutch first edition
            • Kiadás éve: 2014
            • Nyelv: holland
          • Dutch second edition
            • Kiadás éve: 2014
            • Nyelv: holland
          • English/German first edition
            • Kiadás éve: 2014
            • Nyelv: angol
            • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7 cm
            • Súly: 1.1 kg
          • English/German second edition
            • Kiadás éve: 2014
            • Nyelv: angol
            • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7 cm
            • Súly: 1.3 kg
          • English-only first edition
            • Kiadás éve: 2014
            • Nyelv: angol
            • Méretek: 31.8 cm x 22.5 cm x 7.6 cm
            • Súly: 1.3 kg
          • English-only second edition
            • Kiadás éve: 2014
            • Nyelv: angol
            • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7 cm
            • Súly: 1.3 kg
          • French/Italian first edition
            • Kiadás éve: 2014
            • Nyelv: francia
            • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7 cm
            • Súly: 1.3 kg
          • Japanese edition
            • Kiadás éve: 2014
            • Nyelv: japán
          • English-only second edition
            • Kiadás éve: 2015
            • Nyelv: angol
            • Méretek: 22.5 cm x 31.8 cm x 7.1 cm
          • Polish edition
            • Kiadás éve: 2015
            • Nyelv: lengyel
            • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
            • Súly: 1.3 kg
          • Romanian edition
            • Kiadás éve: 2015
            • Nyelv: román
            • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7.5 cm
          • Dutch edition 2016
            • Kiadás éve: 2016
            • Nyelv: holland
            • Méretek: 22.6 cm x 31.6 cm x 7.3 cm
            • Súly: 0.6 kg
          • Hungarian edition
            • Kiadás éve: 2016
            • Nyelv: magyar
            • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7 cm
          • Portuguese edition
            • Kiadás éve: 2016
            • Nyelv: portugál
            • Méretek: 29.3 cm x 29.3 cm x 7.2 cm
          • Russian edition
            • Kiadás éve: 2016
            • Nyelv: orosz
            • Méretek: 22.6 cm x 31.6 cm x 7.2 cm
          • Spanish edition
            • Kiadás éve: 2016
            • Nyelv: spanyol
          • French/Italian second edition
            • Kiadás éve: 2017
            • Nyelv: francia
            • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7 cm
          • English/German edition 2020
            • Kiadás éve: 2020
            • Nyelv: angol
            • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7.2 cm
            • Súly: 1.4 kg

          Hasonló játékok

          Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Istanbul társasjátékhoz