Skye szigete
Skye szigete
Skye szigete
Skye szigete
Videó beküldése

Skye szigete társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Skye szigete egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 50 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (BGG), illetve 2015-ben és 2016-ban több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A...

A Skye szigete egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 50 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2015-ben (BGG), illetve 2015-ben és 2016-ban több, összesen 3 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a kollekció gyűjtés, az áru spekuláció, a trn-04 progressive turn order és a catch the leader mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Építsd fel a királyságodat csempéről csempére, és uralkodj egész Skócia felett!
Skye szigete a legszebb hely a világon, puha homokos tengerpartjaival, finoman formált dombjaival és lenyűgöző hegyvonulataival. A látkép lenyűgöző!

Ebben a lapka lehelyezős játékban a résztvevők neves klánok törzsfőnökeit alakítják, akik, mind a saját kis birodalmuk megteremtésére törekednek. Ezt úgy érhetik el, hogy a lehető legtöbb pontot szedik össze a játék folyamán. Ami nem annyira könnyű. hisz minden játékban a 16 pontszerző kártyából csak 4 kerül játékba.

A pontszerző lapoknak köszönhetően minden játék különbözik és más-más stratégiát és taktikát igényel, de gazdagnak lenni sem rossz. A pénzzel jól gazdálkodni igencsak nehéz lesz! Minden kör elején a játékosok leraknak 2 területlapkát maguk elé és megmondják mennyiért adnák el. Felsrófolni az árat jó ötlet de csak akkor, ha azt végül meg is veszi valaki. Mert ha nem, akkor az azt lerakó játékosnak kell megvennie.

A játék végén az nyer akinek a legnagyobb és legeredményesebb birodalma van és nem az akinek a legtöbb pénze.

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Magyar nyelvű ismertető (korábbi verzió)

Angol nyelvű ismertető (korábbi verzió)

Forrás: Szellemlovas
4 felhasználó és 7 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 6 760 Ft-tól
  • 11 ajánlat

Kategória: Közgazdaság, Építés / Terjeszkedés
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Kollekció gyűjtés, Áru spekuláció, TRN-04 Progressive Turn Order, Catch the Leader, I Cut, You Choose

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Skye szigete társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Skye szigete + Expansion 1 and 2horvath.aron1990

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Csak bontott, nyomtatott színes magyar nyelvű szabállyal adom az amúgy is nyelvfüggetlen játékot. (Csak egyben adnám el a pakkot) Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, XVII, XVI, XIV kerületben! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

2 érdeklődő


Skye szigeteMardaenas

Csak csomagküldéssel! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Patika állapotú, magyar kiadású Sky szigete társasjáték eladó, bontva volt, de csak egyszer kipróbált. Kérésre képeket is küldök, személyesen Miskolc déli részén, vagy foxpost (990 Ft).

1 érdeklődő


Skye szigeteDnielllo, Budapest IX. XIX. Valamint bármelyik metróvonalon

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest IX. XIX. Valamint bármelyik metróvonalon! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

2x játszott, azóta nem került elő, valószínűleg nem is fog. Jobb gazdát keres :)

0 érdeklődő


Isle of Skye + 2 kiegészítő (Wanderer,Druiden)Amimaradtg

Csak csomagküldéssel! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Nyelfüggetlen német kiadású játék. Bontatlan csere nem

0 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Skye szigete társasjáték videók (8)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Az Év Gémerjátéka

nyertes, Spiel des Jahres, 2016

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2015

Legjobb stratégiai játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2015

Kommentek

Kommentek

  • fodihun1

    2023-11-09 08:04:58

    Egy kedves kis családi játék annak minden előnyével és hátrányával.

  • hadhaz.sandor

    2022-10-28 00:36:03

    Pfister játékait kifejezetten szeretem, ezért nagy elvárásokkal ültem le a nagy "Carcassonne gyilkos" játékhoz. Az biztos hogy egyedi lett a licitálós (?) mechanizmusa, de nem igazán nyűgözött le. Egyszerre random és kiegyensúlyozatlan. Lesznek körök amikor 1 lapkát (sem) viszel el, lesz amikor hármat is. Pontozás viszont minden kör végén van, így könnyű benne lemaradni. A catch-up mechanizmusa ezen próbál segíteni, de kifejezetten nem szeretem mikor a játék annyira balanszolatlan, hogy önteni kell a pénzt a hátul kullogó játékosokra.

    A pontozása nem letisztult, sok dologra kell egyszerre figyelni. Maga a területépítés a Carcassonnehoz képest vérszegény, és mivel mindenki magának építkezik, interakció nincs ebben a részben. Az utakat főleg kiheréltnek éreztem. A tekercsek pontozása mintha egy külön játék lenne és a Pontsaláta című játékra emlékeztet, meg kell szerezni a pontozólapkát és gyűjteni a rajta szereplő dolgokat.

    Sok játék elemei visszaköszönnek benne, nem is lett egy rossz mix, de valahogy minden részét gyengébbnek érzem mint a kistesóit. Egyetlen szóval írnám le: sótlan.

  • kvarclovag

    2021-12-05 14:48:28

    Amúgy, ha a családdal játszanám, akkor a pontozást jelentősen egyszerűsíteném. A 3. és 6. (vagy 2., 4, és 6.) forduló végén lenne egy-egy értékelt cél, ami lehetne közös is, de akár egy draftolással ki-ki által magának választott is. Sokat egyszerűsítene, és szerintem jelen esetben a kevesebb több, mert könnyebben tervezhető, és főleg sokkal könnyebben számolható.

    Ezeknek a bonyolult számolású jétékoknak egyik nagy baja szerintem, az elszámolás lehetősége. Szinte biztosra veszem, hogy a partik nagy részében van elszámolás. A bemutató videók, végigjátszások is ezt a meggyőződésemet erősítik. És ha a profik is elrontják, akkor a ritkán játszó családi játékosoknál ez még esélyesebb.

  • soetigabor

    2021-12-05 11:23:21

    Én is folyton így taktikázok. :) Nem egy játékkal csináltam már olyat is, hogy olyan rég volt már a kívánságlistámon, hogy kipróbálás nélkül meg is untam, és levettem. :D Most épp az Azulra csaptam volna le a Gémklub akcióban, de szembe jött egy rég vágyott OOP, és megint toltam az Azulon, abból valószínűleg még sokára fogunk kifogyni.

  • maricusi

    2021-12-05 10:52:02

    Ráadásul most a BF akcióban még 40%-kal olcsóbb is volt! Nagyon sok dicséretet kap és mégis mintha radar alatt maradna.Végül kivettem a "kosaramból", mert szelektálni kellett és ez folyamatosan kapható, illetve a használt piacon is rendszeresen felbukkan.

  • kvarclovag

    2021-12-04 16:55:37

    Ezek nagyon jó kérdések, de fogalmam sincs mi a válasz. Az biztos, hogy az épp aktuális divat, a kiadó neve, marketingje is sokat számít. Mostanában (utóbbi ~10 év) a bonyulultabb szabályrendszerű játékok, vagy az utóbbi pár évben a nagyon egyszerű rajzolós játékok a divatosak. Az ilyen klasszikusabb táblás játékok kevésbé. Pedig még díjat is nyert, szerintem méltán.

    Az ilyen fórumokon azt szeretem, hogy olvasgatva elég hamar kiderül, kinek mi az ízlése, milyen játékokat szeret, és akkor sokat segít, ha az illetőnek tetszik a játék, vagy nem tetszik. Nekem például nagyon fontos az egyszerű, kevés szabály, a kevés alkatrész, "szegényes" asztalkép, rövid játékidő. Sokan ennek pont az ellenkezőjét szeretik.

    És mostanában az app, mert leginkább úgy tudom kipróbálni. És a mobilos statégiai játékoknál kifejezetten jó ajánlólevél, ha van táblás játék belőle, mert akkor nincs villogó képernyő, real time kapkodás, emberi ésszel is felfogható a pontozás. (A másik hatalmas kedvencem a logikai játékok, de ott a táblásaknak esélyük sincs a számítógépes vagy mobilos játékok ellen. Egyszerűen a lehetőségeikből adódóan nincsenek egy súlycsoportban.)

  • soetigabor

    2021-12-04 16:37:05

    Nagyon jó lett a beszámolód, köszi hogy megosztottad. Persze csak a próba után derül ki, hogy pl. számomra mit és mennyit nyújt, de a leírásodból ítélve valóban jól van árazva. Kíváncsi lennék, ha mondjuk másfélszer ennyibe kerülne, felkapottabb lenne-e. 🙃 Felvettem a listámra. 🙂

  • kvarclovag

    2021-12-04 12:20:13

    A változó célok miatt ki szokták emelni az újrajátszhatóságot, de valójában nem kell máshogy gondolkodnunk, csak másra kell figyelnünk. Olykor a marhákra, máskor meg hajókra, vagy arra, hogy szép négyzetes legyen a birodalmunk. De pont a mindig változó helyzettől, az ellenfelek helyzetétől, hogy milyen lapkákkal tudtunk indulni, bőven megvan az érdekesség a sokadik játékban is. Még akkor is meglenne, ha ugyanozok lennének a célok, mint az előző játékban. Sőt, akkár szándékosan meg is hagyhatjuk a célokat egy visszavágóra.

    Rengeteg kiegészítő van a játékhoz, ahogy egy díjnyertes játéknál ez szokásos. A többedik bőrt a kiadók szívesen lenyúzzák a fejőstehénről, ahogy a régi képzavar is mondja 😃 Szerintem ez a játék alapból is elég sok lehetőséget nyújt, elég összetett, felesleges tovább bonyolítani.

    Az elején a pénz a fontos és a későbbi célokra való felkészülés. Ha az ellenfelek az elején megszerezhető győzelmi pontokra hajtanak, akkor a végén keserves csalódásban lesz részük, amikor egy a végére készülő, gazdag játékos elkezdi a győzelmi pontokat letermelni. Persze, ha ők is így készülnek, akkor ezzel a stratégiával csak annyit érünk el, hogy nem kell csalódnunk a végén. Vagy legalábbis nem emiatt.

    Carcassonne-osoknak meg kell szokni, hogy az útnak nem kell folytatódnia, a kingdominósoknak meg azt, hogy minden oldal mentén illeszkednie kell a terepnek.

    Bravúros játék, és még kifejezetten olcsó is, így aztán az ár/érték aránya egészen kiváló.

    Ja, és még egy apróság. A játék grafikája, kinézete szép, hangulatos. Ennek ellenére a megépülő birodalmunk ritkán lesz egy szép és egységes táj, sokkal inkább kisebb elszórt elemek kavalkádja. Picit talán még inkább, mint a Carcassonne-ban.

  • kvarclovag

    2021-12-04 12:01:35

    Lapkalehelyezős játék, de több édekes csavarral. A lapkákat meg kell vennünk, vagy magunktól, vagy az ellenfelektől. A beárazással tudjuk befolyásolni megmarad-e nekünk a lapka, vagy elviszik. És arra is figyelnünk kell, hogy az árazás után még maradjon pénzünk vásárlásra is. Hogy melyik lapkák mennyire hasznosak nekünk, azt az épülő birodalmacskánk és az épp aktuális pontozási célok határozzák meg. Elég sokfelé kell figyelni, főleg hogy a későbbi fordulókban értékelt célokra is érdemes készülni, hogy akkor majd sok pontot kapjunk. A játékban a pénz központi szerepű, ha sok van, az mindig jó. A játék szépen segíti azt, aki nem tud lapkát lehelyezni, mert akkor több pénze marad, és a harmadik körtől már azért is kap pénzt, ha vannak nála több pontot elért játékosok.

    Mindez az egész nagyon szépen összedolgozik, nagyon jól átlátható és jól kezelhető. Két picikét gyengébb pontja van a játéknak. Az egyik, hogy a birodalomépítő jelleg ellenére nem egy elérendő célnál van vége a játéknak, hanem adott számú forduló után. Ennek persze jótékony hatása a kalkulálható játékidő, de mindig ott van a kérdés, mért pont ennyi forduló van. Ez nem hiba, de egy kicsit kevésbé elegáns, mintha lenne valamilyen elérendő cél vagy célok. A másik se vészes, de figyelni kell rá. Az meg a pontozás. Nem egyszerű! Több cél van, amiket pontozni kell, a térképet jól kell kiértékelni, ami szintén figyelős, mert egy birka vagy egy nagyobb területnél a bezártság elnézhető (ha a remek appal játszunk, akkor ezekkel nem kell foglalkoununk!). És mindehez a végén még hozzájön a lapkákon lévő tekercsek értékelése is. A tekercsekre nagyon figyeljünk! Ha illeszkednek a birodalmunkhoz, nagyon jó, ha megszerezzük őket.

    (foly. köv.)

  • bonzo18

    2020-11-03 14:44:50

    Az egyik legegyszerűbb, de legnagyszerűbb játék, amivel eddig játszottam. A lapkák lehelyezése és a taktikázás nagyon nagy szerepet kap a játékbán, már az elejétől kezdve jól kell építkezni és vásárolni, figyelni kell az összes ablakot, hogy kinek mit adsz a kezére vagy mit veszel el tőle. Nagyon ötletes játék, mely a társaság kedvence. A szerencse szerepe szerintem elég csekély, ami kimondottan tetszik, valamint a pénz se kap annyira nagy szerepet, viszont elég nagy ahhoz, hogy figyelni kelljen rá. Életszerű játék.

  • renii96renii96

    2020-04-14 18:35:08

    A játék valóban nem bonyolult, viszont van benne mérlegelési lehetőség és gondolkodásra is szükség van.

    Jó látni, ahogy a területeink nőnek és működnek, megtaláljuk a megfelelő kártyát, vagy épp megvesszük a többiektől.

    Lehetnek kis konfrontációk de ennyit el kell hogy viseljen egy társaság.

    A kiegészítővel a játék menete teljesen átalakul és az addigi könnyedebb játék kap egy különösen élvezetes vonulatot a vándorlások és célok elérése miatt.

  • vitezlejszlo

    2020-04-04 17:25:09

    Sziasztok! Sajnos ez a társasjáték még nincs meg nekem de nagyon szemezek vele. Nagyon tetszik a lapkák beárazási rendszere és jó a lapkalehelyezés is ,mi tudjuk megvenni a lapkákat amit leépítünk és ez egy kis plusszt visz a játékba. Eléggé többfunkciós játék az eladással kereskedelemmel a lapkalerakással a birodalomépítéssel. Szerintem ez egy szuper családi társas tud lenni nálunk biztos szeretné a család. Ahogy lesz lehetőségem biztos lecsapok rá. Nem véletlen jelőlték ennyi díjra. Birodalom építésre fel!

A Skye szigete társasjáték és kiegészítői (12)

  • Brettspiel Adventskalender 2015 társasjáték Kiegészítő

    Brettspiel Adventskalender 2015 is pretty much what the name says it is: A board game advent calendar for 2015. It contains 24 small expansions for 24 different games, from 21 different publishers. The game rules are not included, but are posted separately on the publisher's web site, on each day from December 1st to 24th. Catan Scenarios: Santa Claus -...

    • Komplexitás: 2/5
  • Isle of Skye: From Chieftain to King – Brettspiel Adventskalender Promo Tiles társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 50 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 50 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Isle of Skye: From Chieftain to King – Kennerspiel des Jahres Promo Tile társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 50 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 50 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Deutscher Spielepreis 2016 Goodie Box társasjáték Kiegészítő

    The Deutscher Spielepreis 2016 Goodie Box is a product to support the Deutscher Spielepreis, the second biggest German board game prize, for which thousands of players vote each year between May and July for their favorite game. This box contains a small expansion for four of the top ten games of the Deutscher Spielepreis 2016: Mombasa, Codenames, Isle of...

    • Isle of Skye Themenplättchen társasjáték Kiegészítő

      (Themenplättchen = German for "theme tiles") This mini-expansion introduces six new tiles with Lookout themes: Agricola, Caverna, Snowdonia, Le Havre, Costa Rica and The Colonists. Full English rules can be found in the Files section. Note: There is an error in the official English rules for the "Agricola" tile: The depicted enclosed pasture does not count...

      • Játékidő: 50 perc
      • Min. játékidő: 30 perc
      • Max. játékidő: 50 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 8+ éves
      • Komplexitás: 2/5
    • Isle of Skye: Nachbarschafts Schriftrollen társasjáték Kiegészítő

      • Játékidő: 50 perc
      • Min. játékidő: 30 perc
      • Max. játékidő: 50 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 8+ éves
      • Komplexitás: 1/5
    • Isle of Skye: Journeyman társasjáték Kiegészítő

      Megérkezett az Isle of Skye első, nagy kiegészítője! Sok-sok újítással találkozhatunk a Journeyman-ben, többek között új személyes játéktáblákkal, melyeken nyomon lehet követni birodalmunk erejét, saját népszerűségünket és országunk virágzását. Továbbá ott a Journeyman token, mely vándorol a pályán minden játékos között és csak ott fejti ki hatását...

      • Játékidő: 75 perc
      • Min. játékidő: 75 perc
      • Max. játékidő: 75 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 10+ éves
      • Komplexitás: 3/5

      Isle of Skye: Journeyman társasjáték Kiegészítő 7190 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

    • Isle of Skye: From Chieftain to King – Tunnelplättchen társasjáték Kiegészítő

      This mini expansion includes two new elements: tiles with tunnels and tiles with whisky barrels which score points. Available in Lookout magazine "Neues vom Ausguck" #09 2017 and from Lookout Spiele's Online Shop. Also available on the BGG Store. New rules Tunnels: A road that ends at a tunnel connects to all other roads that end at tunnels in the same...

      • Játékidő: 50 perc
      • Min. játékidő: 30 perc
      • Max. játékidő: 50 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 8+ éves
      • Komplexitás: 2/5
    • Isle of Skye: Expansion 2 társasjáték Kiegészítő

      Az Isle of Skye második kiegészítőjében a terület spirituális vezetőit próbáljuk birodalmunk mellé állítani a druidák személyében. Két részre osztódik a vásárlás fázisa a játéknak; a már megszokott vásárlási lehetőség megmarad, de kiegészül annyival, hogy most már a közös, 'druida' területeket is lehet vásárolni, melyeken papirusz vagy kőtábla jelzi az...

      • Játékidő: 75 perc
      • Min. játékidő: 60 perc
      • Max. játékidő: 75 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 10+ éves
      • Komplexitás: 2/5

      Isle of Skye: Expansion 2 társasjáték Kiegészítő 11390 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

    • Isle of Skye: From Chieftain to King – Tunnelplättchen 2 társasjáték Kiegészítő

      Contained in Lookouts' magazine "Neues vom Ausguck" #12 (10/2018) and spielbox 6/18. Six more tunnel tiles that enable continuation of roads through mountains. This mini expansion includes tiles showing tunnels (connecting to all other tunnels in the same mountain range) and whiskey barrels which score points (rather than giving income of points in...

      • Játékidő: 50 perc
      • Min. játékidő: 30 perc
      • Max. játékidő: 50 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 8+ éves
      • Komplexitás: 2/5
    • Isle of Skye: Peças Promocionais társasjáték Kiegészítő

      These promos were offered for preordering the Brazilian version of the game. There were later distributed by the publisher at conventions. It contains promos published earlier – the Brettspiel Adventskalender 2015 Promo Tiles (2015) and the Kennerspiel des Jahres Promo Tile (2016) – along with a new accessory: an alternative first player marker, alluding...

      • Játékidő: 50 perc
      • Min. játékidő: 30 perc
      • Max. játékidő: 50 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Isle of Skye: Big Box társasjáték

      Építsd fel a királyságodat csempéről csempére, és uralkodj egész Skócia felett! Skye szigete a legszebb hely a világon, puha homokos tengerpartjaival, finoman formált dombjaival és lenyűgöző hegyvonulataival. A látkép lenyűgöző! Ebben a lapka lehelyezős játékban a résztvevők neves klánok törzsfőnökeit alakítják, akik, mind a saját kis birodalmuk...

      • Játékidő: 60 perc
      • Min. játékidő: 60 perc
      • Max. játékidő: 60 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 2
      • Ajánlott életkor: 8+ éves
      • Komplexitás: 2/5

      Isle of Skye: Big Box társasjáték 24090 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

    Részletes adatok

    Részletek

    • Játékidő:  30 - 50 perc
    • Játékosok:  2 - 5
    • Ajánlott életkor:  8+
    • Komplexitás:  Egyszerű
    • Tervező:  Andreas Pelikan, Alexander Pfister
    • Illusztrátor:  Klemens Franz
    • Kiadók:  Mayfair Games, Lookout Games, 999 Games, Hobby Japan, Albi, Lacerta, Kaissa Chess & Games, Funforge, Compaya.hu - Gamer Café Kft., uplay.it edizioni, Hobby World, GoKids 玩樂小子, Ludicus, PaperGames (III), SD Games, Zhiyanjia
    • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol

    Alternatív nevei


    Kiadások

    • Czech edition
      • Kiadás éve: 2015
      • Nyelv: cseh
    • English first edition
      • Kiadás éve: 2015
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 19 cm x 27.4 cm x 6.8 cm
      • Súly: 1.1 kg
    • German first edition
      • Kiadás éve: 2015
      • Nyelv: német
      • Méretek: 19 cm x 27.4 cm x 6.8 cm
    • Chinese edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: kínai
      • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 6 cm
    • Dutch edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: holland
      • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 6 cm
    • English second edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
      • Súly: 1.2 kg
    • French edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: francia
      • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 6 cm
    • German second edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: német
      • Méretek: 19 cm x 27.4 cm x 6.8 cm
      • Súly: 1.2 kg
    • Italian edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: olasz
      • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 6 cm
    • Polish edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: lengyel
      • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 6.7 cm
      • Súly: 1.2 kg
    • Portuguese edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: portugál
      • Méretek: 27.5 cm x 19 cm x 6.5 cm
      • Súly: 1.5 kg
    • Spanish edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: spanyol
      • Méretek: 19 cm x 27 cm x 7 cm
      • Súly: 1.2 kg
    • Greek edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: görög
      • Méretek: 275 cm x 190 cm x 65 cm
    • Hungarian edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: magyar
    • Japanese edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: japán
      • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
      • Súly: 1.1 kg
    • Romanian edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: román
      • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
    • Russian edition
      • Kiadás éve: 2017
      • Nyelv: orosz
    • English third edition
      • Kiadás éve: 2019
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 27.5 cm x 19 cm x 6.7 cm
      • Súly: 1.2 kg

    Hasonló játékok

    Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Skye szigete társasjátékhoz