Gugong (magyar kiadás)
Gugong (magyar kiadás)
Gugong (magyar kiadás)
Gugong (magyar kiadás)
Videó beküldése

Gugong (magyar kiadás) társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Gugong (magyar kiadás) egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő 1 - 1.5 óra. A játékot az Év Játékának jelölték 2018-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 2 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a...

A Gugong (magyar kiadás) egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő 1 - 1.5 óra. A játékot az Év Játékának jelölték 2018-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 2 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a terület befolyásolás/irányítás és a munkás-elhelyezés mechanizmusokra.

A Gémklub leírása:

Kína, 1570. Az ország felett Lung-csing császár uralkodik a Ming-dinasztiából. Mindent megtesz, hogy felszámolja a birodalmat mételyező korrupciót, de a Tiltott Város (mai nevén Gùgōng) falain belül tevékenykedő tisztviselők új módot eszeltek ki, hogy feltűnés nélkül fogadhassák el a megvesztegetéseket: ajándékokat cserélnek. Egy prominens kínai család szerepét öltöd magadra, és vesztegetésekkel, ravasz taktikázással igyekszel növelni a befolyásodat. Utazz keresztül Kínán, hogy beszedd az adókat, segíts a nagy fal rekonstrukciójában, gyűjts értékes jádékat, részesülj a különleges dekrétumok nyújtotta előnyökből, hajózz végig a Nagy-csatornán, használj intrikákat az ellenfeleid kijátszására, és legvégül járulj egyenesen Lung-csing császár színe elé. Vajon megvan-e benned az elszántság, hogy túljárj a riválisaid eszén? Találd ki te magad… a Gùgōng játékban!

Forrás: Gémklub
Az üzletekben most 18% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
  • 10 000 Ft-tól
  • 26 ajánlat

Kategória: Középkori, Utazás
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Terület befolyásolás/irányítás, Munkás-elhelyezés

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Gugong (magyar kiadás) társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Gugong Deluxe + Panjun Deluxehogyadenes, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Az alapjáték 3 alkalommal játszott, a kiegészítő sosem. Kártyavédőkkel, az egyik legigényesebb kiadás, ami valaha megjelent. Bix boxra váltás miatt lett eladó.

0 érdeklődő


Gugong (angol kiadás)ferus007

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kiprobáltuk és nem tesztett. Ár fix. Csere nem érdekel, köszönöm.

7 érdeklődő


Gugong (magyar kiadás)tamas.kis9211, Flórián tér, kolosy tér, nyugati pályaudvar

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Flórián tér, kolosy tér, nyugati pályaudvar! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Nem kerül elő

3 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Gugong (magyar kiadás) társasjáték videók (6)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2018

Legjobb stratégiai játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2018

Kommentek

Kommentek

  • kardostibor44

    2023-12-13 21:51:07

    Több barátomnak is megvan, így mondhatom, hogy ez a játék kísért engem. Ami egyáltalán nem baj.

    Előnyei:
    Nagyon kellemes megjelenés, szép fa komponensek, szóval a kivitelezés szerintem szuper. Az ikonrendszer is jól érthető, egyértelmű miután játszottunk pár kört, de intuitívnak azért nem mondanám. Az akciók kártyacseréléssel történő aktiválása érdekes (amellett, hogy tematikus is), jó döntéseket biztosít: akarok-e két akciót mindenképp, vagy nagyon kell az a hely, esetleg az ott lévő kártya kell a következő körre? A különöző akcióhelyek igazából kis minijátékok. Van kis többségszerzés, van ahol időzítenünk kell az akcióinkat, lépkedhetünk térképen... szóval elég szabad kezet kapunk. Hogy be kell lépni a császársávon? Ez egyáltalán nem baj, teljesen sandbox van ezer más.

    Hátrányai:
    Bár néhány mechanika tematikus és szép a megvalósítás, a játék mégis hamar absztraktosodik. Az akcióhelyek nem egyformán érdekesek/értékesek. A jáde gyűjtögetés kimondottan semmilyen, ellenben ahol játék végi pontozókat lehet szerezni, az kihagyhatatlan kb. Lehetnek jó köreink, de olyan fú, most aztán hatalmas nagy királyágot csináltan érzést sosem okozott a játék. (Bár lehet csak béna voltam mindig... :) )

    Összegezve:
    Kellemes kikapcsolódást nyújtó közepesen összetett móka. Jó elpakolgatni, de magamtól nagyon ritkán venném elő, így jó, hogy más hozza. Ha tetszik a kínai téma, és nem brutál agyégetésre vágysz, akkor mindeknépp tégy egy próbát vele.

    Hasonló összetettségű, szintén közvetett interakciót tartalmazó játékok:
    Beyond the Sun (pörgősebbek a körök, határozottan jobb engine-ed épül, két parti jobban különbözik, mint a Gugongban)
    Arnak elveszett romjai (kalandfilmes környezetbe ágyazott resource management, szintén gyönyörű asztalképpel)
    Orléans (A Kuruzslókból többek által ismert bag-buildingre épülő euro játék, ami szintén pörgős körökkel és szépen kinyíló játékélménnyel csalogathat minket)
    Nyugai királyság lovagjai (összetettebb, jó fejtörőket biztosít, kicsi interakció)

    BGG értékelés: 10/7

  • viharlampa

    2023-01-06 16:14:04

    Köszönöm a hozzászólásokat, meglátjuk, hogyan lesz. Ha lesz egyáltalán. 😃

    Én azt értékelem, ha egy játékban lehetőségeimhez mérten (munkás, pénz, erőforrás, szabad akcióhely) bármit csinálhatok, aztán vagy bejön, vagy nem. Az én döntésem. De hogy kényszerítsen, hogy xy feladatot végezzem el, különben nem, hogy kapnék némi minuszt a végén, még pontszámom sem lesz bármilyen jól is sáfárkodtam addig, ilyet nem láttam.
    Ott a 7 akciólehetőség, ha csak 3-4 helyre megyek rá, akkor legyen az. A végén kiderül, jól jártam-e.
    Pont azzal vesz rá a Gugong, hogy ugyanazt csináld, hogy kell a palotán haladni a tetejéig. Minden játékban! Ha nem teszed, nem is csináltál semmit sem a játék alatt. Minden más ezután jön (esetleg nem balanszolt a játék eléggé és így van megoldva?).

    Mintha a Tzolkin-ban csak ha kimaxolod a templom sávokat, akkor számolhatsz pontokat.
    Vagy a Nyug. Kir. Lovagjaiban, ha az egyik hit/erő sáv maxon lesz, akkor számít csak, hogy mit csináltál. Nonszensz.

    Más játékok esetén ha van egy kitüntett hely/akció, akkor ad jelentősen több pontot, hogy tényleg érdemes legyen oda menni, megszerezni, lépegetni, stb. De ott is el tudod dönteni, ott a lehetőség, hogy szeretnéd-e, vagy más úton mész. Gugong-nál nincs döntés a szabály szerint.

  • kok_o

    2023-01-06 14:04:54

    Ugyan nem próbáltam még a játékot, de több videót néztem róla, kicsit olvasgattam. Elsőre nekem is fura volt, de ha belegondsz van egy csomó olyan munkáslehelyezős játék, amiben 1-1 akcióhely kihagyása esetén nem sok esélyed van nyerni, így vesz rá a játék, hogy ne mindig ugyanazt csináld. Ilyen például a Stone Age-ban szinte az összes falu helyszín (szaporodás, szerszám, mezőgazdaság), az Arnakban a templomsáv vagy az Anachronyban az evakuálás, időutazás. A Gugong lényegében csak explicit kimondja, hogy anélkül bizony nem fogsz nyerni. ;)

  • mr.zehy

    2023-01-06 12:54:54

    Elég triviális a feljutás, kicsit kell csak rákészülni, simán meg lehet és kell is csinálni. Amúgy meg kell a játékba ez a fék, hogy ezzel is foglalkozzanak a játékosok, ne legyen hógolyó-lavina effektus, ne csak egy valamit toljanak egyfolytában, maradjon a többieknek is opció. Amúgy jó játék, ajánlom, ha bejön a téma.

  • viharlampa

    2023-01-06 11:54:14

    Mekkora egy kitolás már! Olvasgatok a játékról, mert szemre érdekesnek tűnt, erre mi van a szabályban a Palotára vonatkozóan:

    "akiknek nem sikerült a küldöttjüket eljuttatni az Égi Tisztaság Palotájába, a végső értékelés után nem nyerhetik meg a játékot. Ezért a győzelmi pontjelzőik eltávolításra kerülnek"

    Végigküzdjük a másfél-2 órás játékot és valaki(k)nek esélye sem lesz arra, hogy értékelésre kerüljön a teljesítménye! Ilyet még nem láttam. Ebből, ha játék vásárlás lesz, biztosan házi szabály jön. Nem leszünk senkivel ilyen genyók, hogy ezt meglépjük. Különben le sem ülünk játszani. Még mindig nem ocsudtam fel... vagy elfelejtem az egészet és kész.
    Asszem az lesz, hogy meg sem mondom a többi játékosnak, hogy ilyen szabály létezik. Mindenkit értékelünk, csak majd valaki(k) a Palotánál nem fog pontot kapni.

    Segítsetek ki légyszives, ha rosszul látom. Vagy ennyire triviális lenne feljutni a felső szintre, hogy célszerű ezzel kezdeni, hogy ez meglegyen fixen, és a többi akcióhely meg utána?
    Köszi.

  • maszlagadam27

    2022-08-09 09:52:19

    Nagyon egyedi tematikája hamar felkeltette az érdeklődésemet, újonnan rendeltem is egy példányt. A központi tábla, a kártyák, de még a szabálykönyv képi világa igazán színpompás, csodás látványt nyújt, teljesen távol-keleti hangulatba hoz minket. Jó mechanizmusok működtetik a játékot, a szábályrendszere egy jó közepes nehézségű. Sajnos az akcióhelyek ismertetésénél nem egyértelmű és bő a magyarázat, a hajózás akcióhelyet többször is át kell tanulmányozni, hogy flottul, szabályszerűen történjen a játék. A kártyacserés rendszer kifejezetten jól működik, nagyon jól tud lavírozni az összes játékos, adott esetben több akciót is végrehajthat bárki, de az is lehet hogy csak az értéke miatt van szüksége egy bizonyos lapra, és nem hajt végre akciót (figyelni kell a megkötésekre, ha nem tudunk magasabb értékkel bíró lapot a helyszínre tenni). A másik létfontosságú elem a munkásaink számának menedzselése, többet felhasználva ugyanis az adott akció egy erősebb verzióját hajthatjuk végre, erre sokszor szükségünk lesz majd. Az akcióhelyek számos lehetőséget biztosítanak, így rengeteg módon tudunk elindulni a játék elején, és akkor sem kell csüggednünk, ha nem tudjuk a megfelelő helyet használni, valamilyen más módon tudunk majd előnyökre szert tenni, amik ha nem is azonnal, de a későbbiekben jól jöhetnek (egyedül a jáde részt érzem egy picit gyengébbnek, mert több befektetést kér, de kevesebb ponttal jutalmaz). A palotasávon való haladás egy mini verseny izgalma mellett alapvető győzelmi feltételt is állt elénk, így szerepe igen fontos. A napszakos fázisleosztás lehetővé teszi, hogy még az amúgy egyszerű adminisztrációs/pontszerzős hibrid éjszaka fázis is izgalmas legyen (erősen ajánlott a végzetkockák értékét figyelni, mert plusz munkásokat, pontokat és lépéseket is szerezhetünk). Remekül működik két fővel, öten azért már könnyen elhúzódhat. Nálam nagy kedvenc a Gugong, szívesen megnézném mit tud a kiegészítővel együtt, erről ugyanis még nincs tapasztalatom, csak ajánlani tudom!

  • armin.d.ivan

    2022-04-10 13:33:15

    Tegnap esti kötelező új társas kipróbálásnál erre esett a választás. Sokkal de sokkal bonyolultabbnak tűnt elsőre, mint ami. Tipikusan az a játék, amit mire jól átlátsz és megértesz, már vége is. Összeségében nagyon tetszett, valahogy mindenben más, mint az eddigiek, vagy legalábbis amikkel alapvetően játszunk. Volt egy bakink a hajókkal, miután rákerült a harmadik szolga is, mindig csak egyet vettünk le róla, erre a végén jöttünk rá... 😗 Mindenestre maga a világ nagyon szép, az egymást kiváltó akciók nagyon megpörgetik a dolgokat, rettentő jó kombókat lehet kijátszani, ha ügyes vagy.

  • hierroo

    2021-07-16 11:42:40

    Én is jártam már úgy bizonyos játékokkal, hogy a megadott szabályokkal nem lehet megnyerni. Már el is felejtettem, hogy nyerni is lehet abban a játékban. Azért mégis mindig belevágtam, még akkor is, ha várható volt a kudarc. Utána később kiderült, hogy egy blőd apróságot nem jól értelmeztem a szabályokon, és mindjárt tisztábbá váltak a dolgok. Szóval az is lehet, hogy a Gugonban a jádés útvonal nem nyerhető, de az is, hogy egy értelmezési probléma okozhat kellemetlenségeket. Egyébként szép játék, de szólóban nem tudom, hogy élvezhető lenne e.

  • hadhaz.sandor

    2021-07-15 21:01:49

    Személyes kötődésem miatt vettem meg, többször is jártam a Gugongban. A játék gyönyörű, de azért Tiltott város élményt nem ad. Egy jóféle középnehéz euró, viszont nem igazán tűnik ki a tömegből. Nem tudom mikor vennénk le ezt a polcról a 10+ másik kifejezetten jó euró helyett.

    Elméletben nagyon tetszett a vesztegetés tematikája és mechanikája, gyakorlatban viszont egy kicsit száraz. Egészen más élmény 2 fővel mint többel. Mint az Azulban, 2 fővel próbálsz a másik fejével gondolkodni, látod neki mi lehet a jó. Több fővel ez lehetetlen és csak reagálsz az éppen aktuális tábla állásra.

    Tetszik hogy több út van a nyerésre, de pl jádéra fókuszálva még egyszer sem sikerült nyerni. Kezdek bizonytalan lenni, hogy az a része jól van-e kibalanszolva.

  • robsteady

    2021-05-17 17:35:21

    1. rész: Nálunk itt a polcon. Hoz mindent, amit egy klasszik és modern eurónak tudnia kell. Értem ez alatt, hogy mechanikus inkább, mint tematikus; jól ötvözi a már ismert motorokat; kiegyenlített megoldásokat találsz az egyes akciók, vagy a különböző játékosoknak nyújtott akcióhelyek között; nyelvfüggetlen és jó ikonrendszer segíti a játékot; kétoldalú tábla 2-3 kontra 4-5 játékosoknak, van benne szóló mód is. Közvetett interakció van benne, de ehhez hozzátartozik, hogy csak ketten játszottuk. Igényes a megjelenése, szép a tábla. Mellette ülve nem zavaró a színes felület, informatív inkább a külcsín, nem felesleges. Kockadobás van benne, de nem meghatározó, nem függő tőle a játék, de közvetetten befolyásolja. Mindenre találsz megoldást a táblán, és több ezek közül is győzelemre vezethet.
    Párom taktikus és gyors gyilkos, én analitikus paralitikus stratéga vagyok, ami ebben a játékban talán kicsit előnyösebb számomra, de nem számottevően.
    Ami tetszik, hogy a munkáslehelyezés kártyákkal történik, aminek az ára eleve három különböző súlyú lehet. Továbbá, hogy ezek a kártyacserék, -lehelyezések akár két akcióhelyet is aktiválnak. Láttunk ilyet már más játékban, de nekem itt nagyon jól működik.
    Talán a játék vége felé a Mennyei Tisztaság Palotáját nem érzem kellően nehéz súlyúnak a játékhoz, túl egyszerű pontokat szerezni vele; és a játékmenet alatt a törvények akcióhelyei kötnek le sok munkást, de nem játszottam még vele annyit, hogy kielemezzem a nagy munkásbefektetés győzelmi pontban kifejezett gazdaságosságát.

  • robsteady

    2021-05-17 17:34:14

    2. rész: Aki eurósnak érzi magát, annak ez egy friss és pompás kis játék, amely kellemes hangulatú és nem túl nehéz a közel 20 oldalas szabálykönyv ellenére sem. Alkalmazva a szabályokat, hamar megérti az ember az elsőre bonyolultnak tűnő keretet.
    A BGG-n a nehézsége most épp 3.07-nél jár, míg a fent említett Crown of Emara 3.13-as értékű. Szerintem a CoE-nál összetettebb, valahol a Trajan szintjén áll talán. Megmarad Kennerspiel-nek, azaz medium eurónak. Kellemes agytorna.

    Ajánlom ezt a játékot? Abszolút! Szerintem hoz mindent amit egy modern kenner / medium eurónak tudnia kell. Aki túl akar lépni a családi játékokon, annak mindenképp. Komolyabb játékokhoz szokottoknak? Nekik is, de ott már javasolom beszerezni a Panjun kiegészítőt is, ami sokat dob rajta. (Itthon botrányos ára van, míg tőlünk nyugatra a harmadáért be lehet szerezni...)

  • veerzoltan80

    2021-03-17 13:50:22

    ez jött möst ki magyarul a Deltánál, igaz? nézegettem neten én is, beállok a sorba, érdekelne a véleménye róla valaki kompetensnek, aki már megpörgette az asztalon. a téma és a kivitelezés tetszett ahogy utána néztem, rajta is van a wishlisten, de egyrészt nem olcsó kategória, másrészt a 12-es korhatár némileg elbizonytalanított mert a negyedik játékosom otthon még csak 8 :) ahhoz hogy a polcon álljon kicsit drágállom, de részletesebb bemutatót még nem találtam hozzá.

  • hierroo

    2021-03-17 10:57:33

    Kinézetre nagyon tetszik ez a játék, azt hiszem a mechanizmusai bejöhet, de....

    Mi a véleményetek erről a játékról? Kipróbálta már valaki? Esetleg szóló verzióról van valakinek véleménye? Biztos nem lehet rossz, még kiegészítő is van hozzá, ha jól láttam.

A Gugong (magyar kiadás) társasjáték és kiegészítői (6)

  • Brettspiel Adventskalender 2018 társasjáték Kiegészítő

    Brettspiel Adventskalender 2018 is pretty much what the name says it is: A board game advent calendar for 2018 that contains 25 small expansions or accessories for 25 different games from different publishers. The game rules for each item are included, but they will also be posted separately on the publisher's website on each day from December 1st to 24th....

    • Gùgōng: Bonus Travel Tokens társasjáték Kiegészítő

      Brettspiel Adventskalender 2018 Promo for Day 9. The Gùgōng Bonus Travel Tokens is a micro expansion. Add these Bonus Travel Tokens to the other Travel Tokens and mix them all together. When you claim one of these Bonus Travel Tokens, keep them face up in front of you. You may use these in combination with an action or Gift Card exchange. Once you use...

      • Játékidő: 90 perc
      • Min. játékidő: 60 perc
      • Max. játékidő: 90 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 1
      • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Gùgōng: Pànjūn társasjáték Kiegészítő

      Gùgōng: Pànjūn is an expansion for the critically acclaimed Gùgōng. The 4 different modules can be combined however players wish to, guaranteeing a lot of variety and replayability. The 4 modules are: The Summer Palace: Players travel to the Summer Palace of the Emperor, where they can obtain extra servants, Jade, and even the services of the mysterious...

      • Játékidő: 120 perc
      • Min. játékidő: 90 perc
      • Max. játékidő: 120 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 1
      • Ajánlott életkor: 12+ éves
      • Komplexitás: 4/5

      Gùgōng: Pànjūn társasjáték Kiegészítő 8990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 1 üzlet árulja ezt a játékot!

    • Gùgōng: Bonus Gift Cards társasjáték Kiegészítő

      • Játékidő: 90 perc
      • Min. játékidő: 60 perc
      • Max. játékidő: 90 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 1
      • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Gùgōng: The Stairs of the Palace társasjáték Kiegészítő

      Moving your Envoy towards the Emperor will not be without consequences with this expansion module. Players will be able to choose a longer or shorter path leading towards the Palace of Heavenly Purity. The shorter path will require some achievements, the long path will earn players rewards at first, but when they get close to the Palace, they will have to...

      • Játékidő: 90 perc
      • Min. játékidő: 60 perc
      • Max. játékidő: 90 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 1
      • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Gùgōng: Deluxe Big Box társasjáték

      • Játékidő: 150 perc
      • Min. játékidő: 30 perc
      • Max. játékidő: 150 perc
      • Max. játékosszám: 5
      • Min. játékosszám: 1
      • Ajánlott életkor: 12+ éves

    Részletes adatok

    Részletek

    • Játékidő:  1 - 1.5 óra
    • Játékosok:  1 - 5
    • Ajánlott életkor:  12+
    • Komplexitás:  Közepesen összetett
    • Tervező:  Andreas Steding
    • Illusztrátor:  Andreas Resch, Noah Adelman
    • Kiadók:  Delta Vision Publishing, Tasty Minstrel Games, Ergo Ludo Editions, 德斯克 (Dexker Games), Kronos Games (Krogam), Game Brewer, Crowd Games, Last Level, Games Factory, sternenschimmermeer, TLAMA games
    • Elérhető nyelvek:  kínai, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol

    Alternatív nevei


    Kiadások

    • Chinese/Japanese-only edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: kínai
      • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Súly: 1.8 kg
    • Dutch edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: holland
      • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Súly: 2 kg
    • English edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Súly: 2 kg
    • French edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: francia
      • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Súly: 2 kg
    • German edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: német
      • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Súly: 2 kg
    • Italian edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: olasz
      • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Súly: 2 kg
    • Korean edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: Korean
      • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Súly: 1.8 kg
    • Multilingual deluxe edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: kínai
      • Méretek: 29.7 cm x 29.8 cm x 9.8 cm
      • Súly: 2.8 kg
    • Polish edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: lengyel
      • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Súly: 2 kg
    • Portuguese/Spanish edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: portugál
      • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
      • Súly: 2 kg
    • Russian edition
      • Kiadás éve: 2019
      • Nyelv: orosz
    • Hungarian edition
      • Kiadás éve: 2020
      • Nyelv: magyar
      • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm

    Hasonló játékok

    Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Gugong (magyar kiadás) társasjátékhoz