Ghost Stories
Ghost Stories
Ghost Stories
Ghost Stories
Videó beküldése

Ghost Stories társasjáték

társasjáték, 2008
Értékelem!

A Ghost Stories egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A játék több, összesen 3 jelölést kapott 2009-ben. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a kockadobás, a rács...

A Ghost Stories egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A játék több, összesen 3 jelölést kapott 2009-ben. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a kockadobás, a rács mozgás és a solitaire mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Szálljatok közösen harcba és védjétek meg a falut a megszálló kísértetek ellen!

Ebben a kooperatív játékban taoista papokat irányítva kell felvennetek a harcot számos kísértettel, szellemmel és zombival, majd legyőznötök Wu-Feng inkarnációját, ezzel örök békét hozva a falura. A kísértetek folyamatos kísértés és átkozódás mellett igyekeznek Wu-Feng hamvait összeszedni a falu temetőjéből és ezzel újra életre kelteni őt. Ezt kell nektek megakadályozni.

Csak közös erővel győzhettek!

A játék 4 nehézségi fokon játszható: kezdő, haladó, rémálom és pokol. Mindegyik nehézségi szint 4 játékosra optimalizált, kevesebb játékos esetén külön szabályok lépnek életbe. Bármelyik változatot is választjátok, azt csakis szoros együttműködéssel és egymás segítésével nyerhetitek meg. Ez a játék alapmechanizmusa.

A játék kezdete:

Miután véletlenszerűen összeállítottuk a játéktáblánkat és a tokeneket és a figurákat a helyükre tettük, nekiláthatunk a falu védelmének. Kezdetben a falu még békés, nincs egy szellem sem. A szerzeteseknek kevés idejük van, hogy a falu lakóinak segítségét kérjék valamint felkészüljenek a támadásokra. A kísértetek elsősorban a falut támadják, s ezzel hátráltatják a szerzeteseket is.

Használd képességed és segítsd társaidat!

Minden szerzetesnek saját képessége, segítsége (füstölő, csengő, tükör, rizs) és ereje (Chí-jelző) van. Ezeket kihasználva és együttműködve védelmezik a falut. A kísérteteket jellemzi színük (sárga, piros, kék, zöld, fekete) és erejük (mellyel megegyező értéket kell elérnie a vele harcoló szerzetesnek, hogy legyőzze). Ezenfelül eseményhez kapcsolódó tulajdonságuk is van, amely a kártya alján olvasható le. Bal oldalon látszik mi történik, mikor a kísértet játékba kerül, jobb oldalon pedig az a hatás, mely elűzésekor lép érvénybe. A középső esemény minden körben aktiválódik és kellően idegesítő tud lenni, ezektől érdemes a leghamarabb megszabadulni, vagy le se rakni őket.

Játék saját magunk ellen?!

Egy játékos köre két, ellentétes fázisból áll.
Az első a Jin-fázis amely a játékot erősíti, ilyenkor a kísérteteket irányítjuk.
Először ránézünk a játékos táblájára és aktiváljuk a rajta lévő kísérteteket (kártyákat) - vagyis a középső mezőt a lap alján. Ha a szellem kísértő tulajdonságú, akkor lerakásakor egy fekete figurát is lehelyeztünk vele, aki minden körben közelebb kerül a faluhoz. Lehet kínzó kísértet, aki minden körben átkozódik (dobni kell az átok kockával). A második lépés, hogy megnézzük van-e még hely a táblánkon. Ha nincs, az aktív szerzetes veszít egy Chí-t és a Jang-fázissal folytatjuk. Ha még van hely, következik a harmadik lépés, a kísértet érkezése (húzunk egy kísértet lapot és lehelyezzük színnek megfelelően, vagy ahol hely van).

Ezt követi a második, Jang-fázis, amelyben a szerzeteseket irányítva felvesszük a harcot az imént erősített kísértetekkel szemben. Ebben a fázisban használhatják a képességeiket és a Jin-Jang jelzőiket a szerzetesek.
Először mozoghatunk (bármilyen irányban léphetünk egyet), ha akarunk. Második lépésként két dolgot tehetünk:
a, segítséget kérünk egy falulakótól - minden lap a faluban különböző helyszíneket ábrázol (pl. teaház, Buddhista templom, temető stb.), ahol a falulakók segítségét kérhetjük, ha meglátogatjuk őket.
b, megkíséreljük kísértetek elűzését - ehhez a megtámadandó kísértet előtt lévő lapkára kell állnunk és megtámadni (alapesetben 3 kockával dobni). A szelleműzés akkor sikeres, ha erejének megfelelő számú, és színének megfelelő színű erőt gyűjtünk össze. Ez származhat a dobókocka színéből vagy taojelzőkből.
Harmadik lépésként a szerzetesek csapdákat állíthatnak - Buddha figurák lehelyezésével táblájukra.

Meghaltam, de továbbra is segítelek - ha te is segítesz, feltámadok!

Az a szerzetes, aki az összes Chí-jét elveszti meghal és a temetőbe kerül. Azonban a szerzetes halálával még nem ér véget a játék az őt irányító játékos számára, ugyanis tanácsaival (a túlvilágról is) segítheti társait, akik a temetőben akár fel is támaszthatják.

Fogytán az időd!

A játékban érdemes előre tervezni, mert ha nem tesszük, igen hamar el fognak lepni bennünket és a falut a kísértetek. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük érdemes biztosra menni és a kockadobások számát minimálisra csökkenteni, mert egy-egy eredménytelen harccal értékes köröket veszíthetünk. Ehhez jól ki kell ismerni segítőinket és egymás képességeit. Ha egy kísértő szellem (figura) megközelíti a táblával szomszédos falulapot, az kísértetjárttá válik (lefordul a lap) és innentől kezdve ott nem lesz senki, aki segítsen nekünk.
Ha túl sok kísértet járkál a faluban, akkor elég erőt gyűjtenek ahhoz, hogy Wu-Feng inkarnációja megjelenjen. A játékot akkor nyerjük meg, ha az inkarnációt legyőzzük (amit sokkal nehezebb, mint bármelyik másik szellemet) és a harcot túl is éljük (marad életben valaki, illetve nincs túl sok kísértett járta lapkánk).

Kísértettörténetünk alkotó elemei:

- 4 játékostábla
- 9 falulap
- 3 fehér taokocka
- 1 szürke taokocka
- 1 átokkocka
- 55 kísértetkártya (kék)
- 10 Wu-Feng inkarnációkártya (vörös)
- 20 taojelző
- 20 Chí-jelző
- 4 szerzetes
- 4 Jin-Jang jelző
- 8 kísértetfigura
- 2 buddha
- 1 hatástalan-tao jelző (3 részből áll)
- 1 gyengítő mantra jelző (tekercs)
- 4 tagadásjelző
- 3 semleges képesség jelző
- játékszabály (angol, német, francia)
- 1-1 segédlet a kísértetek és a faluk leírásával
- 1 pontozólap

Negatívumok:

A négy játékostáblát 1-1 ponton össze lehet volna rögzíteni, egy fix keretet adva a falulapkáknak. Ezen kívül rossz, hogy színekként hivatkoznak a papokra (piros, zöld, kék, sárga) - találjunk ki nekik neveket, így könnyebb lesz követni a játékot. A doboz kivitelezése nagyon hangulatos, de egy picit feloszthatták volna az elemek praktikusabb tárolásának érdekében.
Az interneten található magyar játékszabály több helyen is pontatlanul fordított és nehezen követhető.

Pozitívumok:

A játék minőségi összetevőkből áll. A táblák, a lapkák és a különböző jelzők is erős, kellemes tapintású kartonból vannak. A kísértetkártyák szintén jó minőségűek, kellően vastagok. Mind a kártyák, mind a játékostáblák felépítésére jellemző a jó átláthatóság, ötletes elrendezés.
A játék igen változatos és izgalmas - köszönhetően a véletlenszerűen felépített falunak és a kísértetek mindig más sorrendű megjelenésének.
Mindenképp kiemelendő a játék nyelvfüggetlensége, bár a dobozban nincs magyar játékszabály, de ez az interneten megtalálható.

Kinek ajánljuk?

Erősen kooperatív jellegéből adódóan, ajánljuk azoknak, akik szeretik az együttműködésre sarkalló játékokat, szeretnek előre tervezni, gondolkodni és nem adják fel több kudarc után sem. Szinte biztos, hogy az első néhány menetet - amíg megtanuljátok a szerzetesek és a falusegítők képességeit, megjegyzitek a játékmenetet, rájöttök a stratégiára - el fogjátok veszíteni.
Élvezetes játék lehet olyanoknak is, akik kihívásokkal teli és sok kitartást igénylő játékot keresnek.

A játékot több Golden Geek díjra is jelölték 2009-ben.

Kiegészítők:

A játékhoz számos kiegészítő is megjelent, alább találhatjátok leírásukat a BGG-n:

Nálunk is megjelent kiegészítő: Ghost Stories: White Moon és a Black Secret

A magyar szabályt ide kattintva tekintheted meg!

Ismertető a játékról angol nyelven: https://boardgamegeek.com/video/587/ghost-stories/video-review-ghost-stories

Több részes oktató videó angol nyelven: https://boardgamegeek.com/video/2036/ghost-stories/ghost-stories-tutorialreview-part-1

Forrás: Szellemlovas
Egy felhasználó és 3 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 9 000 Ft-tól
  • 4 ajánlat

Kategória: Fantasy, Horror, Harc, Mitológia
Mechanizmus: Moduláris tábla, Váltakozó képességek, Kooperatív, Kockadobás, Rács mozgás, Solitaire, Move Through Deck

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Ghost Stories társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Ghost Storiesossik.laszlo, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Név: Ghost Stories Nyelv: angol (nyelvfüggetlen) Állapot: használt, megkímélt. Kártyák kártyavédőben, amelyet a feltüntetett ár tartalmaz. Ár: 10000 Ft Info: Ebben a kooperatív játékban taoista papokat irányítva kell felvennetek a harcot számos kísértettel, szellemmel és zombival, majd legyőznötök Wu-Feng inkarnációját, ezzel örök békét hozva a falura. A kísértetek folyamatos kísértés és átkozódás mellett igyekeznek Wu-Feng hamvait összeszedni a falu temetőjéből és ezzel újra életre kelteni őt. Ezt kell nektek megakadályozni.

6 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Ghost Stories társasjáték videók (4)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb gémer játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2009

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2009

Leginnovatívabb játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2009

Kommentek

Kommentek

  • lrekasi

    2023-10-26 23:48:48

    Ezerszer megfogadtam, hogy eladom ezt a játékot. Mindig "bezzeg és csakazértis" érzéssel ültem le mellé, és mindig megbüntetett. Fránya egy tower-defence játék ez. Egyedül is nekültem párszor, de egyre jobban felhúzott.

    Aztán, tegnap este ismét asztalra került. - "ráuntunk" arra, hogy mindig lealázzuk egymást harciasabb játékokban. 3an indultunk a szellemirtani, de játszottunk mind a 4 karakterrel. Lehet, hogy egy-egy szabályt benéztünk - nem minden triviális. Tanulással 3 órán keresztül toltuk. Hol kínunkban, hol egy-egy elsütött poénon nevettünk, néha a könnyünk csordult. Élveztük minden pillanatát. Így utólag azt mondom, ha jó társasággal játsza az ember, ha nincs alfázás, ha tudnak kacagni a vesztésen is, amikor kiszalad az ó-bakker... nos akkor kiváló kooperatív játék. Valahogy az a vicc jutott róla eszembe, amikor a parasztbácsit felviszi a TSZ repülőse, és mutat egy-két figurát. Hát ja, ott van az, hogy erre nem számítottam. 😃 Azt persze meg kell tanulni, hogy a zsigerből történő kockadobás helyett mindig másban gondolkodjunk, és örülni kell, ha jól fordul a kocka, de ne számítsunk rá.

    Kezdő fokozaton toltuk, és fejvakarással, olykor elfojtott szitokszavak mellett - végül is mi mást lehetne csinálni, amikor 3 szellem is a pályán van, amelyek mindegyike más-más színből, de 4 sikeres "tokent" kér, és közben egyéb kellemetlenségek - és akkor még finoman fogalmaztam - is történnek, és a B terv helyett már a D-nél tartunk. De mindig volt kiút. Ha más nem, hát rábíztuk magunkat a falu varázslójára - vámpír az, nem varázsló, hogy vakulna meg -, aki egy életünkért cserébe bármelyik szellemet ismét átküldi a Valhallába. Tiszta röhej, hogy mi ott toljuk a kungfut feketeövvel, és jön egy vidéki "mágus" és csettintve lealáz.

    Jó volt, no. Hatalmas a szerencsefaktor - másból sem áll a játék -, és már annak örülni kell, ha nem szívunk mint a torkos borzas.😀 A fene vigye el, megmentette magát ismét az eladástól Bauza mester szüleménye.

A Ghost Stories társasjáték és kiegészítői (14)

  • Ghost Stories: The Guardhouse Expansion társasjáték Kiegészítő

    Ghost Stories - The Guardhouse Expansion adds one village tile (Guardhouse) and five ghost cards (4 ghosts and 1 Wu-Feng) to the original game. One of the ten village tiles (including this one) is removed. Then the village will be built as usual. The four new ghosts will be shuffled into the deck and four random ghosts will be removed. The tile lets you...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Komplexitás: 3/5
  • Ghost Stories: White Moon társasjáték Kiegészítő

    Sikerült elűznöd a falura törő szellemeket? Magadra vállalnád a faluban élő családok kimenekítését is? Ha igen, ezzel a kiegészítővel ezt is megteheted. A Ghost Stories: White Moon kiegészítő sok újdonságot, feladatot hoz az eddig sem éppen könnyű játékba. A taoista papoknak plusz feladatuk akad, a falu lakosait is ki kell menekíteniük a kísértetek elől a...

    • Játékidő: 90 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 90 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Ghost Stories: Chuck No-Rice társasjáték Kiegészítő

    Originally available as a PDF download from the Repos Productions website as an April Fool Joke, this promo card for Ghost Stories was handed out at GenCon 2009 at the Asmodee booth. Chuck is a 5-red tao Wu Feng incarnation, who kills adjacent ghosts when he comes into play, removes one Qi from each monk in the column in front of him each activation, and...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Ghost Stories: The Village People Expansion társasjáték Kiegészítő

    This expansion was previously only available to those who pre-ordered the Ghost Stories: White Moon expansion from Repos Production for pick-up at Essen 2009. It is now available for purchase from Repos' website. This expansion includes 4 new villager tiles above and beyond what's included with the White Moon expansion. This set is a joke based on the...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Ghost Stories: B-Rice Lee társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Ghost Stories: Jean-Claude Van Rice társasjáték Kiegészítő

    This is the 2010 Promotion available for download off the Repos website for April Fool's. Jean-Claude is aware. When he enters play, he is sideways, filling 2 spaces (his color is considered green). If there aren’t 2 free adjacent spaces due to Buddha or Ghosts, Jean-Claude makes space next to a free space by discarding what is there (no curse/reward for...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Ghost Stories: Black Secret társasjáték Kiegészítő

    Ha eddig úgy gondoltad, hogy Wu-Feng túl könnyű falat neked, akkor most bújj Te a bőrébe a Black Secret kiegészítővel! A falu katakombái magukban rejtik a Wu-Feng hamvait tároló három urnát. A Kilenc Pokol Ura úgy döntött, hogy magának akarja őket egyszer és mindenkorra. Démonjai már elindultak az alagutakon át az ősi földet keresve fekete karmaikkal. Ha...

    • Játékidő: 90 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 90 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Ghost Stories: Black Secret társasjáték Kiegészítő 8500 Ft-tól! - 2 felhasználó és 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Ghost Stories: The Infernal Die társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 90 perc
    • Min. játékidő: 90 perc
    • Max. játékidő: 90 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Ghost Stories: Crazy Shaman társasjáték Kiegészítő

    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Komplexitás: 3/5
  • Ghost Stories: Band of Brothers társasjáték Kiegészítő

    Ghost Stories: Band of Brothers consists of four ghosts and one aspect of Wu Feng that were previously available with the Guardhouse tile; they disable (but do not haunt) village tiles as long as they are present on the game board. The 5 new ghosts pay homage to 5 real world people involved with the creation of Ghost Stories: Bauza, Provoost, Caumont...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Ghost Stories: Guard Tower társasjáték Kiegészítő

    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Komplexitás: 3/5
  • Ghost Stories: White Moon – Scenarios társasjáték Kiegészítő

    On its retail site, Repos Production now offers published versions of two Ghost Stories: White Moon scenarios — Green Roots and The Cursed Children — that were available previously only as downloads. Rules for both scenarios are available via download on Repos' website. This is a double sided board with a scenario on each side. Green Roots scenario - green...

    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Ghost Stories: Promo Pack társasjáték Kiegészítő

    This pack consists of the following five promo cards that were previously released separately. 4 Wu-Feng cards: B-Rice Lee, Chuck No-Rice, Jean-Claude Van Rice and Steven Qi-Gal. 1 Ghost card: Crazy Shaman These cards were originally released as downloadable pdfs and later obtainable at certain game conventions. All cards can be used with the base game and...

    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Az utolsó erőd társasjáték

    Antoine Bauza modern kooperatív klasszikusa: a Ghost Stories újracsiszolt szabályokkal, és új hősi fantasy köntöst öltve kerülhet idén az asztalotokra! A játékosok egy háromszor-hármas „táblán” mozogva néznek szembe a négy irányból érkező veszedelemmel. A céljuk, egyrészről, hogy túléljék a horda ostromát, illetve, hogy még azelőtt legyőzzék a sereget...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott játékosszám: 4
    • Max. ajánlott játékosszám: 4
    • Min. ajánlott játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Az utolsó erőd társasjáték 10000 Ft-tól! - 4 felhasználó és 6 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  1 óra
  • Játékosok:  1 - 4
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Komplexitás:  Közepesen összetett
  • Tervező:  Antoine Bauza
  • Illusztrátor:  Pierô
  • Kiadók:  Asmodee, Lautapelit.fi, Repos Production, REBEL.pl
  • Elérhető nyelvek:  holland, angol, finn, francia, német, lengyel

Kiadások

  • Asmodee German edition
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: német
    • Méretek: 28 cm x 28 cm x 8 cm
    • Súly: 1.2 kg
  • Repos multilingual edition 2008
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 28.3 cm x 28.3 cm x 7.5 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • Lautapelit.fi Finnish edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 7.6 cm
    • Súly: 1.2 kg
  • REBEL Polish first edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.2 kg
  • Repos multilingual edition 2012
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 28.4 cm x 28.4 cm x 7.5 cm
    • Súly: 1 kg
  • Repos English edition 2013
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 7.6 cm
    • Súly: 1.2 kg
  • Repos multilingual edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Repos multilingual edition 2013
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 28.3 cm x 28.3 cm x 7.6 cm
    • Súly: 1.2 kg
  • Repos English edition 2014
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.2 kg
  • Repos multilingual edition 2014
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1 kg
  • Repos English edition 2015
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 28.6 cm x 28.6 cm x 7.6 cm
    • Súly: 1.2 kg
  • Repos multilingual edition 2015
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.2 kg
  • REBEL Polish second edtion
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Repos English edition 2017
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Repos English edition 2018
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 28.6 cm x 28.6 cm x 7.6 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Ghost Stories társasjátékhoz