A Tiltott Sziget
A Tiltott Sziget
A Tiltott Sziget
A Tiltott Sziget
Videó beküldése

A Tiltott Sziget társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Tiltott Sziget egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2011-ben (Spiel des Jahres), illetve ebben az évben több, összesen 4 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív...

A Tiltott Sziget egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2011-ben (Spiel des Jahres), illetve ebben az évben több, összesen 4 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a lapka-elhelyezés, a kollekció gyűjtés, a fogd és vidd és a moduláris tábla mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Az elfeledett sziget titka
Ez egy kooperatív játék, melyben meg kell találnotok a négy ereklyét, majd el kell hagynotok a szigetet. A feladat bármennyire is egyszerűnek tűnik, nem lesz az. A szárazföld eleinte lassan, majd nagyon gyorsan süllyed, ahogy telik az idő és csak a tenger vize marad. Sietnetek kell, mielőtt lemerülnek a mélybe a kincsek és odavesztek ti is. Ez a játék a taktikáról és a kalandról szól. A sziget az Ősök szent helye, ahol varázslatos relikviáikat elrejtették a világ elől. Ez a négy mágikus tárgy képes az elemek irányítására, legyen szó tűzről és vízről, földről és levegőről. Ezek megtalálása nem lesz könnyű feladat, ráadásul a szárazföld lassan eltűnik a lábatok alól.

A kincses sziget
Sosem tudhatjátok, hogy milyen sziget vár rátok a tengeren. Minden egyes kaland más és más lesz, ugyanis véletlenszerűen kell összeállítanotok a szigetet. Csak ez után tudjátok meg, hogy pontosan merre is vannak a keresett tárgyak és honnan indultok ti. A sziget közel sem biztonságos. Minden körben néhány terület megkezdi merülését, esetleg víz alá is kerül. Ahogy haladtok a játék vége felé, egyre több helyszín kerül veszélybe, így megnehezítve a küldetést. Ha bármelyik kincs elveszett vagy titeket is elnyel a víz, a játéknak vége.

Kalandorok
Felkészült csapat érkezett a szigetre, melynek tagjait ti irányítjátok. Mindenki egy-egy karakter bőrébe bújik, akik egyedi képességekkel rendelkeznek. A felfedező könnyebben utat tör magának, a búvár nehezebben veszik el a tengerben, a küldönc a kincsek gyorsabb megtalálásában nyújt segítséget. A hat karakter mindegyike hasznos választás lesz. Egymás után következve mindenkinek három-három akcióra van lehetősége. Ebből gazdálkodva kell mozognod, aládúcolnod a süllyedő területeket, valamint kincskártyákat cserélned a társaiddal.

Ahhoz, hogy megszerezd valamelyik ereklyét, négy kincskártyát kell összegyűjtened az adott tárgy képével, majd el kell utaznod a rejtekhelyére. Kincskártyákat a köröd végén kapsz, összesen kettőt. Ahhoz, hogy időben megszerezzétek a négy tárgyat, szükség lesz a csapatjátékra és a kártyák csereberélésére, így mindig figyelnetek kell társaitokra. Ha sikerült mind a négy varázstárgyat megszereznetek és elrepültök a szigetről, a győzelem a tiétek!

A doboz tartalma:
58 kártya, 24 szigetlapka, 6 fafigura a kalandoroknak, 4 kincsfigura, 1 vízszintmérő lap és 1 vízszint jelölő klip.

Irány a sziget!
A Tiltott sziget egy szuper kooperatív játék, melynek szabályai könnyen megtanulhatók és félóra alatt lejátszható egy-egy parti. Emiatt ez megfelelő játék lesz két nagyobb társasjáték között, de akár az újoncokat is bevonhatjuk a táblás játékok világába. Kooperatív játékok gyakori hibája, hogy egy játékos veszi át az irányítást és ő dönt a legtöbb kérdésben. Ez szerencsére nem jellemző a Tiltott szigetre. Mindenkinek megvan a maga helye, könnyen megbeszélhető a taktika anélkül, hogy lenne egy parancsnok a csapatban.

A játék nagyon jól néz ki. Minden lapka grafikája egyedi és szépen lefesti a környezetet, de ami igazán kiemelkedő, azok az ereklyék figurái. Mind a négy aprólékosan kidolgozott, műanyag darab, amikért valóban érdemes veszélybe sodorni magatokat. Ha esetleg a szigetes téma nem tetszik, akkor érdemes kipróbálni A Tiltott sivatag játékot, amely kisebb-nagyobb változtatásokkal átülteti a kalandot a sivatagba. Ha valami komolyabb, nehezebb, összetettebb játékra váltanátok inkább, akkor a Pandemic jó választás lehet.

Siessetek a szigetre, mielőtt a víz elnyeli az elemek erejét!

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Forrás: Szellemlovas
4 felhasználó és 20 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 4 500 Ft-tól
  • 24 ajánlat

Kategória: Fantasy, Sci-Fi, Kaland
Mechanizmus: Akció pontok, Lapka-elhelyezés, Kollekció gyűjtés, Fogd és vidd, Moduláris tábla, Váltakozó képességek, Kooperatív, Pakli tervezés, Rács mozgás, Solitaire, Négyszög-rács, Map Reduction

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

A Tiltott Sziget társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

A Tiltott Szigetbittner.ede, Szeged, hétvégénként Budapest 13. kerület

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szeged, hétvégénként Budapest 13. kerület! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

MTL kártyavédő az összes kártyán

0 érdeklődő


A Tiltott SzigetBrandyAndi, Székesfehérvár

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Székesfehérvár! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kiváló állapotban, néhányszor játszott.

1 érdeklődő


A Tiltott SzigetKrCsilla, Budapest

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Szép állapotú, párszor játszott

0 érdeklődő


A Tiltott SzigetTomiTomi, Budapest, Pásztó

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, Pásztó! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Nem kerül elő mostanában.

0 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

A Tiltott Sziget társasjáték videók (13)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2010

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2010

Kommentek

Kommentek

  • QUNarmy

    2022-12-15 09:04:04

    Nem régen kezdtem el a modern társasjátékokkal játszani. Ezt a játékot választottam kezdésképpen. Úgy érzem kíváló döntés volt. Mivel különböző nehézségi fogon lehet játszani, így 10 parti után is van benne kihívás. Igaz addigra a játék machanikája már ki van ismerve, de így is izgul az ember, hogy vajon milyen kártyát húz fel a kör végén. Párommal szoktunk játszani, időnként még az anyukája is játszott velünk és nagyon élvezi. Egyszerűsége miatt jó bevezetőjáték szerintem. Megmutatja, hogy a modern társasjátékozás már nem csak a kockadobás, majd ennek megfelelően lépés kombinációról szól.

  • nedudki74

    2022-10-08 19:38:43

    Ez volt az első Matt Leacock játék, amivel játszottunk és nagyon jó, hogy ezzel kezdtünk. Ez a legkönnyebb, főleg a könnyű beállításokkal. Ez egy ideális családi kooperatív játék, 8 évesen már nagyon ügyesen játszák a gyerekek is. (A tiltott sivatag már kevesebb sikerélményt adott nekik.) A sztorija nagyon jó, át is jön játék közben, egy B kategoriás kalandfilmben érezhetjük magunkat. A pálya mindig más, mindig más képességekkel is rendelkezünk, attól függően melyik kalandorral vagyunk. Lehet könnyebb és nehezebb beállításokkal is játszani. Elég olcsón is lehet megvenni, nagyon megéri az árát.

  • MaRo

    2022-03-11 18:42:09

    Nnem sokat vettük eddig elő ezt a játékot. Nekem főleg azért nem lett kedvenc mert az alapbeállitások mellett is rém egyszerű volt nyerni.

    Aztán később előkerült 4 fővel az is nagyon sima győzelem volt.

    Aztán ha már összejött a társaság akkor elkezdtük feljebb tekerni a nehézséget, talán már maxon jártunk mikor erőteljesen izzadtunk ebben a verzióban tényleg volt néhány meccs mire sikerült nyerni.

    A karakterek jók bár talán vannak akiknek nagyobb előnyeik vannak míg mások az én meglátásom szerint kevésbé hasznosak.

    Maga a játék egyébként ötletes, szimpatikus, bevezető játéknak tökéletes illetve ahhoz hogy kisebbekkel játszva legyen sikerélmény de arra is jó lehet, hogy a műfajt kipróbáld mert nem egy vagyon. Tehát ilyen szempontokból nagyon tudom ajánlani. Azonban ha komoly kihívásra vágysz ez nem a te jáatékod lesz.

    Olykor előlehet venni egy könnyed partira vagy ha egy izzadósabbra és a magam részéről kb bármikor leülök elé de magamtól ritkán fogom ezt kérni a továbbiakban is.

    Úgy tudom, hogy a tiltott sivatag illetve fellegek már részenként egyre nehezebb és nehezebb. Így a tapasztaltabbaknak talán érdemesebb azok irányába orientálódni ha ebben a szériában gondolkodik.

  • batik.balazs

    2022-03-11 13:44:25

    Ha már nagyon jók vagytok a játékban, akkor nézzetek szét a BGG fórumon, nagyon sok hivatalos és nem hivatalos lapkaelrendezést lehet találni, mindegyiknek egyedi neve van, és az elrendezésből fakadóan más-más odafigyelést igényelnek.

    Ezek a további hivatalos elrendezések. (10 darab) (A designer, Matt Leacock munkái.)

    Ezek a nem hivatalos elrendezések. (De ahogy látom, ebben is vannak Matt Leacock verziók.)

  • banczadavid

    2022-03-11 12:59:37

    Egy kis érdekesség: Ez a játék többször is feltűnt az Agymenők ( The Big bang theory) című sorozatban. Nekem ott keltette fel az érdeklődésemet, de sajnos még nem volt hozzá szerencsém. Unokatestvérem is ajánlotta, aki azért nem volt egy nagy társasjátékok emberke. Szóval mindenképp beszerzős lesz. 😊

  • anna.varganekis

    2022-02-10 08:41:04

    a "sivatag" annyiban jobb, hogy eggyel több "réteg" van benne, mármint van ami egy az egyben megfelel (pl víz helyett homokkal "áradunk"), de nekem abban pl tetszik, hogy a felveendő tárgyak helye változik, és nem is tudjuk az elején

    viszont ott még inkább igaz, hogy a szereplapok kiosztása nagyon befolyásolja a nehézséget (és a szabály szerint random kell osztani, nem lehet választani)

  • nincsnevese

    2022-02-09 11:15:41

    Ez az egyik kedvenc játékunk, mi korábban nem játszottunk kooperatívat, de ez teljesen beszippantott. És főleg mikor feljebb állítottuk a kezdő szint nehézségét, akkor már volt is, hogy elbuktuk. Nagyban múlik azon is a siker, hogy milyen kezdőszerepeket osztunk ki, meg van benne szerencse, hogy mikor jönnek ki a vízszint emelkedések. Gyerekkel játszuk, nagyon jó családi szórakozás.

  • armin.d.ivan

    2021-11-07 17:22:00

    Most hétvégén kipróbáltuk végre, már évek óta promózza haverom a teljes trilógiát 😀 Engem levett a lábamról, nagyon érdekes játék. Így, hogy ketten voltunk szerintem még nehéz is volt, többen lehet túl egyszerű - bár normálra volt állítva, majd megnézzük legendás szintet is. Nagyon szeretem a kooperatív játékokat, és ez egy igen jó belépő szintű darab. Izgatottan várom a többit is, tuti kipróbálom.

  • ronaiheni

    2021-10-23 20:32:26

    Párszor játszottunk vele, de biztos nem nekünk való. Nem különösebben nehéz kooperatív játék. nincs nagyon min gondolkodni . A folytatásként megjlent Tiltott Sivatag egy fokkal nehezebb de mindkettő nyerhető. Biztosan van olyan kezdő játékos aki ezután bátrabban próbál ki különböző típus játékokat. Gyerekekkel kis mókának remek .

  • sasspetra

    2021-01-26 16:44:52

    Nekünk egész új ez a játék, szeretjük, de valóban más a Pandemichez képest! Kevésbé agyalós és egyszerűbb, de pont ez a könnyedség az, ami jó benne! :)

  • mateklesz

    2021-01-26 15:24:34

    Először a Pandemic kapcsán találkoztam Matt Leacock nevével és mivel az játék hatalmas kedvenc lett, így beruháztam a Tiltott- trilógiára is. A 3 közül valóban ez a legegyszerűbb, legunalmasabb rész, viszont még így is szeretünk vele játszani, elsősorban a szép grafikája miatt. Ha nincs kedvünk annyit agyalni, csak egy könnyed kikapcsolódásra vágyunk akkor elő szokott kerülni. Mechanikáját tekintve egy az egyben Pandemic, azonban jóval egyszerűbb formában.
    Pozitívum, hogy ki lehet választani a nehézségi szintet és Legendás szinten már tartogat bőben kihívást. A második játék után "Elitre" váltottunk és úgy már azért eléggé izgalmas.

  • Alleira

    2020-10-12 12:11:13

    Nálunk sajnos nem aratott osztatlan sikert ez a játék, így nem is nagyon kerül elő.

    Akinek tetszhet:

    • bevetező kooperatív társast kezd
    • gyerekekkel játszható legyen
    • könnyű szabályrendszer
    • gyors
    • szereti a Pandemicet, de tematikában kicsit másra vágyik
    • szereti a fémdobozos kiszerelést

    Akinek kevésbé:

    • kihívást keres (arra ott a Tiltott sivatag)
    • sok kooperatív játékot ismer már
    • fennakad azon, hogy elfogyott a kreativitás, mikor a lapkák nevét kitalálták (aranykapu, ezüstkapu....stb)

    Összességében egy próbát mindenképpen megér, de nem biztos, hogy jó ötlet kapásból megvenni, kipróbálás nélkül. Nekünk csalódás volt a Tiltott sivatag után.

  • keplegeny

    2020-04-03 09:22:39

    Az első csapatépítő játék, ami a család szívébe is belopta magát. Sok órát öltünk bele, hogy össze tudjuk szedni, mind a négy kincset.

  • realbandy

    2020-02-06 00:21:27

    Ha valaki nem próbálta még a kooperatív játékokat, akkor szerintem itt érdemes kezdeni a Tiltott szigeten. Zseniális maga az alapötlet és a megvalósítás. Az a minimális történet ami van nagyon jól átjön és tényleg olyan érzése van az embernek, mintha egy süllyedő szigeten lenne.

    Egy szigetre érkeztek meg, ahol négy ősi ereklyét kell megszereznetek egymással együttműködve, miközben arra is figyelnetek kell, hogy ne öntse el az egész szigetet a víz, valamint ha a kincseket megszereztétek, akkor még el is tudjatok menekülni.

    + Gyönyörű a grafika

    + Jó hangulat és flow élmény

    + Újrajátszható, mert a csempéket mindig másképp rakjátok fel és a különböző karakter képességek és kombók mindig más ízt adnak a játéknak.

    + / - relatíve könnyű a többi kooperatív játékhoz képest

    + / - fémdobozos játék, masszívnak és igényesnek tűnik így, de a polcon emiatt külön helyet igényel

    - a nehézség beállítása hasznos, de ahhoz még valami plusz elemet tehettek volna

  • nikike007

    2020-01-25 22:43:02

    Elsőre azt hittem nem vagyok túl kooperatív típus, de amikor végre kipróbáltuk rájöttem, hogy ez kell nekem. Nagyon izgalmas és szép játék. A szabályok érthetőek, emellett gondolkodásra is sarkal. Hárman-, de ketten is nagyszerű szórakozás.

  • Kincskereső87

    2019-11-11 22:20:10

    Igazi remekmű a kezdő kooperatív társasok között. A gyönyörűen kivitelezett játék könnyen tanulható, ennek ellenére komoly fejtörést igényel a győzelem elérése. Ha valaki mégis úgy érzi, hogy a süllyedő sziget felfedezése, kincsek gyűtése már nem tartogat számára kihívást, akkor javaslom, hogy bátran próbáljanak ki más sziget elrendezéseket is.

  • osztheimertamas1

    2019-09-02 18:02:22

    Nagyszerű kooperaciós társasjáték, az első a Tiltott szériából, kezdetnek tökéles, a játék újabb darabjai folyamatos finom hangoláson mentek keresztül de a lényege ugyanaz maradt, gyüjtőgetős térkép felfedezős kalandozás, mivel a témája mindegyiknek más így mind más hangulatot ad, érdemes kipróbálni mindet.

  • t.magyari1205

    2019-05-02 13:45:23

    Ahogy már előttem is említették, könnyen tanulható, egyszerű játék. Én is bemelegítéshez ajánlanám inkább, annak nagyon jó, magában én is kicsit kevésnek érzem. Mellesleg kifejezetten nehéz tud lenni a játék, főleg elsőre. Nekünk harmadszorra sikerült először győznünk :)

  • tengeritehen

    2019-04-01 15:02:42

    A játék kinézete valóban gyönyörű de valahogy kevésnek éreztem a játékot. Mondjuk nem vagyok egy nagy kooperatív rajongó.

  • FZ

    2019-03-11 21:40:01

    Gyönyörű játék! Könnyen tanulható, és a 10 éves fiam is imádja.

  • lazarvivien19

    2019-03-03 23:11:01

    Egyszerű szabályrendszerű kooperatív társasjáték, gyönyörűen kidolgozott lapkákkal és gyors játékidővel 2-4 játékos részére.

  • Vörös Róbert

    2019-03-01 09:26:03

    A kedvencünk lett, mikor öszejövünk mindig játszunk vele.

  • c.gergo

    2018-05-14 19:36:34

    Kötelező starter játék. Egyszerű, de van benne kihívás rendesen 

Az A Tiltott Sziget társasjáték és kiegészítői (2)

  • A Tiltott Sivatag társasjáték

    A sivatag mélyén Küldetésre indultatok a távoli sivatag szívébe, hogy felkutassatok egy régi repülőszerkezetet, amely a Nap energiáját használva működött. Sajnos megtörtént a legrosszabb: amint elértétek a sivatagot: hatalmas homokvihar tört ki és ti a semmi közepén ragadtatok. Se víz, se segítség és a hőség egyre nő. Egyetlen esélyetek megtalálni a...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott játékosszám: 3
    • Max. ajánlott játékosszám: 4
    • Min. ajánlott játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    A Tiltott Sivatag társasjáték 6890 Ft-tól! - 39 üzlet árulja ezt a játékot!

  • La Isla Prohibida: La Expansión Prohibida társasjáték Kiegészítő

    Free promo item and special award at the IX Festival Internacional de Juegos Córdoba 2014. Expansion for La Isla Prohibida, with 3 modules: El Cervatillo de Medina Azahara (Little Deer from Medina Azahara): A new (Cordobesian) treasure, the player must move it together! Poderes de los Tesoros Mágicos (Powers of the Magic Treasures) - Special thanks to:...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 perc
  • Játékosok:  2 - 4
  • Ajánlott életkor:  10+
  • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Matt Leacock
  • Illusztrátor:  C. B. Canga
  • Kiadók:  Schmidt Spiele, Gamewright, Devir, Cocktail Games, Arclight, Competo / Marektoy, White Goblin Games, Kaissa Chess & Games, REBEL.pl, Kanga Games, Lifestyle Boardgames Ltd, uplay.it edizioni, AURUM, Inc., FoxMind Israel, ADC Blackfire Entertainment, Lex Games, NeoTroy Games, Reflexshop Kft, spilbræt.dk, Brädspel.se
  • Elérhető nyelvek:  katalán, cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, török

Alternatív nevei


Kiadások

  • English edition 092610
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • English edition 122209
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • English edition, first printing
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • French edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: francia
  • German edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: német
    • Méretek: 18.8 cm x 27.2 cm x 6.4 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • Hebrew edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: héber
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • Norwegian edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: norvég
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • Czech first edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 16 cm x 22 cm x 7 cm
  • Dutch edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • Dutch edition with awards
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • English edition 072711
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • English edition 091011
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • English Edition 111011
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • English edition, second printing
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • Finnish edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • Spanish edition 2011
    • Kiadás éve: 2011
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • Catalan edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: katalán
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • Greek edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: görög
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • English edition 070413
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • English edition, third printing
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • English edition 030214
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • English edition 080614
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • English edition, fourth printing
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: Korean
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: portugál
  • English edition 030215
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • English edition, fifth printing
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • Chinese/English edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 40.6 cm x 55.9 cm x 17.8 cm
  • English edition 070416
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • English edition, eighth printing
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • English edition, ninth printing
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • English edition, seventh printing
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • English edition, sixth printing
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • Czech second edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • English edition 17325
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • English edition 18090
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • English edition 18121
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • English edition 18227
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • English edition 18325
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • Romanian edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: román
  • English edition 19359
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: japán
  • Turkish edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: török
  • Danish edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: dán
    • Méretek: 16 cm x 22 cm x 6.5 cm
  • English edition 20235
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
  • English edition 22014
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 22.9 cm x 15.2 cm x 7.6 cm
  • English edition 23234
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.3 cm x 22.2 cm x 7 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • English edition 18359-M
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 16.2 cm x 22.2 cm x 7 cm
  • Swedish edition
    • Nyelv: svéd

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) A Tiltott Sziget társasjátékhoz