Fist of Dragonstones: Tavern Edition
Videó beküldése

Fist of Dragonstones: Tavern Edition társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Fist of Dragonstones: Tavern Edition egy könnyen tanulható társasjáték, 3 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és az aukció/licit mechanizmusokra. A Fist of Dragonstone egy zárt fogadási...

A Fist of Dragonstones: Tavern Edition egy könnyen tanulható társasjáték, 3 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és az aukció/licit mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Fist of Dragonstone egy zárt fogadási játék. A játékosoknak meg kell próbálniuk túljárni egymás eszén úgy, hogy mágiával és vagyonukkal a folyton változó karakterkártyákat kontrollálják. Ezen karakterek különleges ereje fog kelleni, hogy értékes Dragonstonokat gyűjthessünk. Vedd kölcsön a mágikus erejüket, legyőzd le a többi játékost és alakítsd a Dragonstonokat győzelemmé!

Sok-sok évvel ezelőtt egy rejtett elvarázsolt erdő terült el két hatalmas hegy között. A völgy több királyságnak is otthont adott, melyeknek rivális hercegei egy zászló alatt akarták egyesíteni az egész birodalmat. Hogy előnyhöz jussanak a hercegek, mágikus amuletteket úgynevezett Dragonstonokat kezdtek gyűjteni, egymással versengve.

Mint sok más nemes, egy idő után a hercegek inkább a kényelmére törekedtek erős kastélyaik biztonságában. Ahelyett, hogy az életüket kockáztatják az amulettek keresésével, busás jutalmat ígértek a kalandozóknak, akik Dragonstonet szereznek nekik. A gazdagság csábítása hamar megtöltötte az erdőt mindenféle szerzetekkel; varázslók, boszorkányok, törpök, goblinok és más mágikus lények jelenyekkel, akik a Dragonstonok üldözésébe kezdtek.

Ez az elbűvölt föld majdnem teljesen a legendákba veszett, de egy barátságos The Dragon & Flagon nevű fogadóban még életben tartják a Dragonstonok emlékét az arra járó kalandorok. Még ma is néhány kedves szóval rávehetőek, hogy néhány történetet elmeséljenek és ha szimpatikus vagy, talán a saját gyűjteményüket is elhozzák és kihívnak egy egyszerű játékra mellyel elnyerheted a Dragonstonokat.

Forrás: Szellemlovas
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
  • 9 990 Ft-tól
  • 1 ajánlat

Kategória: Fantasy, Blöff, Középkori
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Aukció/Licit

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Fantasy

Mágia, kard, harc, lovagok, papok és minden, ami egy jó fantasy-hez tartozik!

Fist of Dragonstones: Tavern Edition társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Fist of Dragonstones: Tavern Edition társasjáték videók (8)

Kommentek

A Fist of Dragonstones: Tavern Edition társasjáték és kiegészítői (1)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  45 - 60 perc
  • Játékosok:  3 - 6
  • Ajánlott életkor:  8+
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Michael Schacht, Bruno Faidutti
  • Illusztrátor:  William Bricker, Denis Martynets, Quintin Gleim
  • Kiadók:  Stronghold Games
  • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 30.2 cm x 32.3 cm x 5.3 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Fist of Dragonstones: Tavern Edition társasjátékhoz