Evolúció
Evolúció
Evolúció
Evolúció
Videó beküldése

Evolúció társasjáték

társasjáték, 2015
Értékelem!

Az Evolúció egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A játék több, összesen 3 jelölést kapott 2014-ben. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a szimuláció és a merj és...

Az Evolúció egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A játék több, összesen 3 jelölést kapott 2014-ben. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a szimuláció és a merj és nyerj mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Legyél Te az uralkodó faj!
Az Evolúcióban egy folyton változó ökoszisztémában találjuk magunkat, kevés élelemmel, éhes ragadozók között. A túléléshez a fajoknak alkalmazkodniuk kell. A célunk az, hogy a saját fajainkat ellássuk azokkal a tulajdonságokkal, amelyek az élelemszerzéshez, a szaporodáshoz és a túléléshez szükségesek. A kemény páncél és a szarvak megvédenek a ragadozóktól, míg a hosszú nyak segítségével olyan élelmet is megszerezhetünk, amit más nem ér el. Milyen tulajdonságokra lesz a fajodnak szüksége a túléléshez? A válasz minden játék során más!

A több mint 12.000 fejlesztési lehetőséggel, minden játékban más és más kalandban lehet részed. Tereld össze a barátaidat, és nézzétek meg, kinek a faja tud majd a legjobban alkalmazkodni, táplálkozni, szaporodni és fejlődni! Az Evolúciót az Oxfordi Egyetem evolúcióbiológiai tanszékén is szeretettel használták, és megjelent a világ vezető tudományos folyóiratában, a Nature-ben is.

A doboz tartalma:

  • 129 sors kártya (17 féle, 4 típus: védekező, húsevő, étkezés, egyéb)
  • 20 faj lapka
  • 40 fa jelölő
  • 144 táplálék jelölő
  • 12 tízes értékű táplálék jelölő
  • 1 ita-tó
  • 6 táplálék takaró
  • 1 kezdő játékos jelölő (dinoszaursz meeple)
  • 2 játékos segédlet
  • 1 szabálykönyv

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Forrás: Szellemlovas
3 felhasználó és 3 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 16 800 Ft-tól
  • 6 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Prehisztórikus, Környezet, Állat, Oktatás, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Akció pontok, Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Szimuláció, Merj és nyerj, Vedd el, TRN-04 Progressive Turn Order

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Evolúció társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Evolúcióow88xd, Budapest 18.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest 18.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Párszor játszott, szép állapotú játék, kihasználatlanság miatt eladó. A dobozának sarkai kicsit kopottak, mert többször lett szállítva, de belül nincs ilyen nyom. Személyes átvételre Budapesten a 4. és a 18. kerületekben van lehetőség adott címen. Kapcsolatfelvételkor kérlek írd meg, hogy neked mikor lenne jó, mert én többnyire rugalmas vagyok. Csomagfeladás is tud működni a postai / csomagautómatás árakon.

0 érdeklődő


Evolúciócold32, Miskolc

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Miskolc! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Párszor játszott, újszerű, kártyavédőzve. Mindent meghallgatok cserébe, de elsősorban a kívánságlistámon lévőkre szeretném cserélni, illetve felnőtteknek is élvezetes party játékra vagy ketten is játszható stratégiai játékra (pl. Mars terraformálása, Birmingham). Értékegyeztetéssel, akár rá is fizetek.

4 érdeklődő


Evolúciótarsashobbi, Győr

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Győr! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Nem kerül asztalra

0 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (4)

Evolúció társasjáték videók (8)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2014

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2014

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2014

Kommentek

Kommentek

  • hamu80

    2022-05-29 12:30:20

    Az Evolúció egy hihetetlenül letisztult kártyajáték, ami kevés elemmel ad nagyon nagy mélységet. Az alapjátékban mindössze kb. 20 tulajdonságkártyából tudunk létrehozni különöböző kombinációkat. A cél, hogy te fejleszd ki a leghatékonyabb zabagépet, te kapd meg a legtöbb kajajelölőt. A kártyák több funkciót látnak el. A játékosok ezzel szabályozzák az adott körben elérhető kajamennyiséget (mennyire gonosz tud lenni, amikor előre látod, hogy a többiek faja ki fog halni a szűkös mennyiségű étel miatt). Egy-egy kártya eldobásával növelhetsz egy-egy egységet fajod testméretén és populációján. Előbbi határozza meg, hogy meg tud -e támadni egy ragadozó, és, ha igen mennyit tud kihasítani belőled, utóbbi, pedig a faj által felvehető maximális kajamennyiséget limitálja. Végül a kártya kijátszható a rajta lévő tulajdonságok miatt. Ezek segíthetik a kaja felvételét, a többi fajjal való interakciót teszik lehetővé, ragadozóvá válhatsz általuk, hozzájárulnak a növényevők és ragadzozók közötti fegyverkezési versenyhez stb. Nincsenek bonyolult szimbólumok, nincs a kártyákhoz tartozó bonyolult költség. Aki tehát imádja az olyan játékokat, ahol több 100 különböző kártyát és azok kombinációit kell megtanulni, csalódni fog. Az Evolúcióban a játékosok közötti interakció ad végtelen újrajátszhatóságot nem a kártyamennyiség. Pehelykönnyen megtanulható játék, de nem sorolnám a családi kategóriába. Játszottam Brettspielwelt toplistás játékosaival, és láttam a mélységeit. Nem javaslom sértődkényeknek sem, mivel a játék a természethez hasonlóan hihetetlen kegyetlen, a játékosok közötti direk interakció igen magas. Külön előny a szenzációs tematika, az egy órán belüli játék idő, a szerencse kontrollálhatósága, valamint, hogy 2-6 játékosig minden fővel működik. Igen, azon ritka stratégiai játékok egyike, amelyik jól játszahtó 6 fővel is.

  • banczadavid

    2022-03-09 13:26:11

    Mindenképpen egy érdekes tematikával operáló társasjáték. Talán a grafika lehetne egy kicsit szebb. Nekem túlságosan virítanak a színek. Maga a játék egyszerű, bár az elején el kellett olvasni egy párszor a játékszabályt, mert merültek fel bennem kérdések, de amikor az első partyt lejátszottuk, letisztult a játék. Szerintem a tematikát kifejezetten jól használja. Úgy alkalmazkodnak állataink, hogy a legtöbb élelmet tudják magukhoz venni, aztán megjelenik az első ragadozó és innentől kezdve mégnagyobb, hangsúlyt fektet a játék a folyamatos fejlődésre. Hála Istennek vannak képességek amikből lehet válogatni, megvan a faji diverzitás abból a pár lap összekombózásából. Játszottuk három és négy fővel is, úgy, hogy mindenkinek volt 2-3 faja, de sosem volt két ugyanolyan élőlény. Szeretem ezt a játékot és a zsírréteget, na meg a hosszú nyakat. 😊 Kellemes és könnyen tanulható játék. Nem bánnám, ha megjelennének magyarul a kiegészítők.

  • harnas1207

    2021-10-25 09:52:22

    Az, hogy mi a mai HKK nem tudom, de a játékban ott is lehet lapokat tenni a lényekre, tárgy, bűbáj stb.... Teljesen más dimenzió a kettő, de a mechanikáról eszembe jutott.

  • vilmos1

    2021-10-25 08:37:36

    A tápoljuk a lényemet, egyáltalán nem HKK vagyis nem a mai hkk.

  • hierroo

    2021-10-08 09:49:32

    Nagyon különleges témájú játék ez. Fajokat kell fejleszteni, etetni, szaporítani stb... Szeretem amikor sok kombináció közül lehet választani a játék során, és az sem baj ha a tervünk nem sikerül, mert akkor beindulhatnak az agytekervények és mehet az újratervezés. És az is jó, sőt az a jó, hogy nincs tuti győztes módszer. (Ha lenne, akkor a az a társasjáték nincs jól tesztelve.) Különleges ennek a játéknak a színvilága is, kicsit tarka, de ez egy játék, és nem kell mindennek valóságosnak lennie, inkább az a jó, ha a játékosok fantáziája is beindulhat!

  • harnas1207

    2021-10-07 17:33:05

    Néha nálunk is kiköt egy-egy olyan játék, amiről már előre lehet tudni, hogy nem mi vagyunk a célközönség. (szélsőséges gémer csapat vagyunk) Az ilyen társasokat nehéz objektíven megítélni, de nem lehetetlen. Az Evolúció is ilyen, én egy lapon emlegetném a Fesztávval, vagy az Everdellel. Azaz családi játék, mely magasan van a saját kategóriájában, sőt ha választanom kéne, hogy egy 10 éves gyerek ezzel vagy "a robbanó, medve cica tacova stb-stbl" játszon, bármikor erre szavaznék. A bevezető után nem is lesz olyan lehetetlen elképzelni, hogy párom a játékkal együtt akart kidobni az ajtón az első party után. Ez azonban már objektív hozzáállás, hiszen a játék igenis működik, érdekes a témája, jól van kitalálva a mechanizmusa és szerintem igen pörgős. Annyira letisztult, hogy bármikor elő lehet venni, egy családi összejövetelen, vagy egy nem iszogatós bulin. Nem kell órákig magyarázni a szabályt és több kör is lemehet belőle egy este. Mikor elkezdtük, számomra HKK vagy Magic érzetet adott a tápoljuk a lényemet, erősítsük, majd üssünk vele valakit (ragadozó esetén). Már ez is hatalmas pozitívum volt. Az itatós tábla indokolatlan nagyságát leszámítva minden teljesen rendben van a dobozban is. Amit viszont hiányoltam, hogy nagyon kevés tulajdonság lapka van. Tudom, ezeket se mindenki tudja megjegyezni, de ezáltal a játék mélysége is eléggé bekorlátozódik. Sőt több lapka eléggé gyenge. A stratégiai lehetőségek mindig csapatfüggő lesz, de összetett játékokhoz szokott emberek részére hamar meg lesz egy séma, ami mentén újra és újra el fognak indulni.

    Az Evolúció egy ízig-vérig adok kapok játék, jó tematikával, de nem túl nagy mélységgel és kellő adag királycsinálással.. Az újrajátszhatóságga számomra kicsit kérdéses, mert azon túl, hogy más lapok kerülnek az emberek elé, nem tud más randomitást behozni. Talán a kiegészítők jobban feldobják. Mindenkinek ajánlani tudom, aki családi játékot keres, mert élvezni fogják kicsik és nagyok egyaránt!

  • kozminnyo

    2020-12-29 12:13:40

    Kiváló játék, az egyik személyes kedvencem, mivel:

    - minden egyes játék (még ugyanazon játékosok között is) egyedi, hiszen számos kombináció áll a játékosok rendelkezésére;

    - a sok-sok lap és a véletlenszerűség miatt előfordulhat, hogy egy játékos nem tudja kirakni azt a kombinációt, amit szeretne, így muszáj alkalmazkodnia ahhoz, amit neki "osztott a sors";

    - muszáj alkalmazkodni a többi játékoshoz és az általuk kijátszott fajok képességeihez is, hiszen nagyban befolyásolhatják a mi játékunkat, különösen igaz ez, ha Ragadozót játszunk;

    - mivel a növényi élelem kiosztását a játékosok irányítják, így könnyen véget lehet vetni a "nem játszunk ki ragadozót, hogy kerüljük a konfrontációt" taktikának (habár a saját fajunkat is támadhatjuk, ami sokszor jobban megéri, ha közben folyamatosan alacsonyan tartjuk az Itatóba befolyt növényi élelmet, meggátolva más játékost a pontszerzéstől);

    - habár nem lehetetlen, egy korábbi játék nyertes taktikája a fentiek miatt nem jelent automatikus győzelmet egy újabb játszmában, sőt lehet, hogy ezúttal nem jó semmire sem;

    - egy-két jó kombinációval könnyen, akár 1-2 kör alatt visszajöhet az a játékos, aki lemaradt, illetve nagyon könnyű gyorsan taktikát váltani.

    A játék szerintem akkor igazán élvezetes, ha a játékosok értik is mit miért érdemes letenni és nem ijednek meg a kb. tizenvalahányféle tulajdonságtól (személyes tapasztalat) és átlátják a játékteret is (ami nem bonyolult, hiszen játékosonként max. 3-3 faj lehet kint az asztali verzióban). Másrészt az élvezeti faktort jelentősen növeli, ha folyamatos az interakció az élelemmanipulációval és támadásokkal együtt (bár néha külön kihívás "csak" növényevőkkel játszani).

    Összességében tehát egy kiváló játék - akár már két fővel is - ami a folyamatos alkalmazkodásról, interakcióról szól, még jobb a "Climate" kiegészítővel, így azt bátran ajánlom mellé.

    Aki nem biztos a dolgában, Steamen pár ezer forintért elérhető a digitális verzió, mely csekély szabályváltozást tartalmaz és oktatómódja is van.

  • karesz.buzas

    2020-11-29 10:07:31

    Igen, azért írtam, hogy nem ajánlom, mert szerintem is nagyon hiányozna belőle. De a lehetőség adott, mondjuk kis gyerekeseknek lehet jó megoldás, hogy eleinte a ragadozókat kiveszik a játékból.

  • laczkodavid

    2020-11-20 13:44:16

    Már így leírva is furán hangzik, hogy valaki teljesen elkerülje a konfrontációt :D elég fontos része a játéknak. De hát kinek mi :D

  • karesz.buzas

    2020-11-19 23:09:40

    Szerintem fantasztikus játék. A szabályok nem túl bonyolúltak, de nem is a legegyszerűbb kategória. Rengeteg kombinációs lehetőség van a játékban. A ragadozók megjelenése nagyon meg tudja piszkálni az addigi kombinációkat. Kifejezetten jót tesz a játéknak, hogy a játékosokra bízza, hogy lesz-e konfrontáció és ha igen akkor mikor. Akár úgy is végig játszható a játék, hogy semmilyen konfrontáció nincs a játékosok között (bár én nem ajánlom :D ). Azoknak akik nem szeretik, ha a szépen felépített kis ökoszisztémájukba belerondítanak, nem ajánlom, mert bizony néha vérre megy, a pont gyűjtés és igen csúnyán le tudja rendezni egy jókor megjelenő ragadozó a felépített kombinációnkat.

  • chococat17

    2020-04-13 22:04:06

    Sziasztok! Esetleg valakinek megvan magyarul a Flight kiegészítő játékszabálya? Köszi.

  • jenei.balazs87

    2019-09-13 10:04:03

    Szuper kis taktikai játék igazán különleges témával és nagy kombinációs lehetőséggel. Egyik első, 3 fős játékunk alkalmával az egyik barátom egy olyan, igazán elegáns kombinációt talált, amellyel az összes saját lapját (állatát) automatikusan bevédte, ezzel pedig behozhatatlan előnyre tett szert. A szerencsén is múlt ez kicsit, de remek volt a taktikája is. Az ellaposodást én is valós veszélynek érzem, de ettől még egy kipróbálást mindenképp megérdemel a játék, amely egyedülálló a maga nemében! :)

  • ARduel

    2019-04-04 09:15:17

    Én úgy még sajnos nem próbáltam! De már nagyon szeretném!

  • kchpank1.kv

    2019-04-04 09:09:30

    Pont ez volt nekem is az érzésem ezzel a játékkal kapcsolatban. Talán a kiegészítők még javíthatnak ezen az érzésen.

  • ARduel

    2019-04-03 18:08:11

    Nagyon jó a téma, érdekes a játék, viszont 2-3 játék után elveszti a báját, valahogy elunalmasodik

  • benczikakos

    2019-04-03 17:44:08

    Rengeteg felfedezésre váró kombinációt tartogat, fantasztikus érzés amikor rájössz hogy milyen jól szinergizáló tulajdonságokat sikerült együtt kijátszani.

  • barcza.laczor

    2019-03-08 10:20:41

    Állattenyésztő mérnök a menyasszonyom, szerintem értékelné ezt a játékot... :D Valakinek játékélmény? :)

Az Evolúció társasjáték és kiegészítői (15)

  • Evolution: Kickstarter Stretch Goal Pack társasjáték Kiegészítő

    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Komplexitás: 3/5
  • Evolution: Flight társasjáték Kiegészítő

    Az élet nem áll meg soha, a fejlődés folyamatos. Így van ez ebben a kiegészítőben is, ahol végre szárnyra kaphatunk, és meghódíthatjuk az eget. Ám ennek ára van: El kell dobni két lapot, hogy létrehozhassunk egy repülő fajt. A repülő faj maximális testmérete 6 helyett, 3. A repülő faj élelmiszerigénye egyenlő a testméretével. Azonban előnyökkel is jár egy...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Evolution: Promo Pack II társasjáték Kiegészítő

    Evolution: Promo Pack II is a collection of promotional items for Evolution and Evolution: Flight that were stretch goals for the 2015 Kickstarter campaign: 7× Last Stand promo cards, which strike an attacking Carnivore like only a cornered animal can. 7× Quills promo cards, which incapacitate any Carnivore that attacks the animal. 7× Pounce promo cards...

    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5
  • Evolution: Climate társasjáték

    Alkalmazkodj a szűkös táplálék, a ragadozók lakta világ és a klímaváltozásához! Önmagában, alapjáték nélkül IS játszható kiegészítő. Eddig "csak" az éhezés és a ragadozó húsevők miatt kellett aggódnunk, amikor fiatal új fajunkat igyekeztünk keresztül vinni az evolúció rögös lépcsőin, most ehhez adódik hozzá a gyorsan változó éghajlat is! Az Evolution -...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott játékosszám: 3
    • Max. ajánlott játékosszám: 5
    • Min. ajánlott játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Evolution: Climate társasjáték 8790 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Evolution: Scenario Cards társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 75 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 75 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Evolution: Promo Pack III társasjáték Kiegészítő

    Evolution: Promo Pack III is a collection of promotional items for Evolution and Evolution Climate included as stretch goals for the 2016 Kickstarter campaign for Evolution Climate. Items include: 6 Plant species boards. Pack of 9 scenario cards with instruction card. 7 Claws cards. 7 Coprophagia cards. 7 Insectivore cards. 7 Mimicry cards. 7 Timid cards....

    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Evolution: Gigantism Promo társasjáték Kiegészítő

    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Komplexitás: 2/5
  • Evolution: Climate – Extra Sensory Perception társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 75 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 75 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Evolution: Cybernetic Limbs társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 70 perc
    • Min. játékidő: 50 perc
    • Max. játékidő: 70 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves

    Evolution: Cybernetic Limbs társasjáték Kiegészítő 3500 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

  • Evolution: Hibernation Promo társasjáték Kiegészítő

    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
  • Evolution: Night Prowler társasjáték Kiegészítő

    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
  • Evolution: Last Frontier társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
  • Evolution: Claws társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
  • Evolution: Promo Pack IV társasjáték Kiegészítő

    This expansion add 35 traits cards to the base game Evolution : 7 cards "Sharps Teeth". 7 cards "Unstable DNA". 7 cards "Rapid Mutation". 7 cards "Quills". 7 cards "Pest". Cette extension ajoute 35 cartes Traits au jeu de base Evolution: 7 cartes "Dents Accérées". 7 Cartes "Instabilité Génétique". 7 cartes "Mutation Spontannée". 7 cartes "Piquants". 7...

    • Játékidő: 90 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 90 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Evolution: Venom társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  1 óra
  • Játékosok:  2 - 6
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Dominic Crapuchettes, Sergey Machin, Dmitry Knorre
  • Illusztrátor:  Kurt Miller, Jacoby O'Connor, John Ariosa, Giorgio De Michele, Catherine Hamilton
  • Kiadók:  Schmidt Spiele, (Web published), North Star Games, LLC, Arclight, Egmont Polska, Gém Klub Kft., Funforge, Rightgames LLC, Pendragon Game Studio, Siam Board Games, Gameland
  • Elérhető nyelvek:  kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, lengyel, orosz, thai

Alternatív nevei


Kiadások

  • English first edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English print-and-play first edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English second edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.4 kg
  • German edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: német
    • Méretek: 22.7 cm x 31.8 cm x 7.3 cm
    • Súly: 1.2 kg
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English second edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • French edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: francia
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.3 kg
  • English third edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: lengyel
  • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 22 cm x 30 cm x 7 cm
  • Thai edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: thai
    • Méretek: 22 cm x 30 cm x 7 cm
  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: japán
  • English print-and-play second edition
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Evolúció társasjátékhoz