Álomház
Álomház
Álomház
Álomház
Videó beküldése

Álomház társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

Az Álomház egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot 2016-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb családi játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a kártya húzás...

Az Álomház egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot 2016-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb családi játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a kártya húzás, a memória, a minták és a váltakozó fázisok mechanizmusokra.

A Játéksziget leírása:

Álomház társasjáték Építsd meg álmaid otthonát az Álomház társasjátékban! De vajon hogy is néz ki az álomházad? Hatalmas hálószobát szeretnél elegáns baldachinos ággyal, vagy inkább tágas nappalit, ahol elfér egy hatalmas zongora is? Az Álomházban alapjaitól tervezheted meg a házad a saját elképeléseid szerint. A tető fajtájától a lakberendezésig minden döntést a te kreatív elképzeléseid vezérelnek. De igyekezz lépést tartani a szomszédjaiddal! A játék végén mindenki a környék legszebb házának lakóit irigyeli majd. Az Álomház társasjáték egyszerű, könnyen tanulható, gyűjtögetős családi társasjáték. A játék menete gyors, a társasjáték grafikája pedig kedves és hangulatos. Amit az Álomház társasjátékról tudni érdemes: A doboz tartalma: 1 db játéktábla 4 db háztábla 60 db szobakártya 28 db tetőkártya 20 db szerszám-, dekoráció- és segítőkártya 10 db dekorációjelző 4 db segédlet 1 db fa házjelölő játékszabály Játékosok száma: 2 - 4 játékos részére Játékidő: 20 - 40 perc Az Álomház társasjátékot 7 éves kortól ajánljuk. Családi társasjátékok széles választékával várunk.

Forrás: Játéksziget
Az üzletekben most 17% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
  • 6 000 Ft-tól
  • 27 ajánlat

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Kártya húzás, Memória, Minták, Váltakozó fázisok

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Álomház társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Álomházzsolt.botykai, Budapest: Gazdagrét, 4-s metró vonala, Boráros tér és környéke

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest: Gazdagrét, 4-s metró vonala, Boráros tér és környéke! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Leszoktunk róla. Képek itt: https://photos.app.goo.gl/g8mAVG97sGed7p89A

1 érdeklődő


Álomházkiss.adri123, Gödöllő, Nagykovácsi, Hűvösvölgy Stop Shop

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Gödöllő, Nagykovácsi, Hűvösvölgy Stop Shop! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Párszor játszott Az át nem tartalmazza a posta kőltséget. Foxpost, GLS, Posta

4 érdeklődő


Álomházbarna.baranyi, 1097 Budapest Ecseri út 14-16.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: 1097 Budapest Ecseri út 14-16.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Klassz játék, de sajnos nincs időnk rá, ezért eladó.

3 érdeklődő


ÁlomházPitor, Kecskemét (Karuba vagy Splendor duel csere érdekel)

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: Kecskemét (Karuba vagy Splendor duel csere érdekel)!

két helyen lett megvéve, egy elegendő

0 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (3)

Álomház társasjáték videók (6)

Kapcsolódó cikkek

  • Álomház – Kell egy hááááz...

    Ismertető2020.04.01. 07:00:00 / Ismertető, Családi

    A te álomházad hogy néz ki? Óriási fürdőszobát szeretnél pezsgőfürdővel? Vagy inkább egy tágas nappaliban éreznéd jól magad, cicák között? Neked csak tervezned kell, a többit bízd a munkásokra!

Díjak és jelölések

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2016

Kommentek

Kommentek

  • Rhymster

    2024-02-15 11:44:01

    Sziasztok!

    Nagyon jó kis alternatíva a gazdálkodj okosanra, igaz ebben nincs pénz, de a grafika kárpótol érte. Havonta kerül elő nálunk, amikor valami könnyedebb és gyorsabb játékot szeretnénk. Szuper kis pontgyűjtős társas.

    Jó játékot mindenkinek!

  • maricusi

    2024-01-05 07:38:44

    Döntetlen esetén az nyer, akinek a megszerzett kártyáin több a gyerek, és ők bizony szeretnek bújócskázni.

  • hierroo

    2024-01-04 20:56:15

    Ez a játék volt nálunk az első "modern" társasjáték nagyjából a Gazdálkodj okosan után. Szóval egy ideig nem nagyon társasoztunk, de a családban vagy a rokonságban mindig születnek gyerkőcök, akik előbb vagy utóbb elkezdenek társasozni. Így aztán felnőttből is gyerek lesz! 😉
    Kicsit porosodott egy pár évig ez a járék, de most szilveszterkol ez is terítékre került. Azért elő kellett venni a szabálykönyvet, mert elfelejtettünk néhány szabályt, de közben visszajöttek az emlékek. Gyors játék ez, úgyhogy lejátszottunk pár partit. Most is kellemes kis családi játék akár kisgyerekekkel is. Nagyon jó, hogy a kezdőjátékos jelölő mindig megszerezhető, főleg több játékos esetén, mert bizony az utolsó húzók vakargathatják a fejüket, hogy hova tegyék a megmaradt kártyákat!
    Most már csak azt nem tudom, hogy miért rémlik nekem az, hogy egyes kártyákon vannak gyerekek valahogy elbújva? 🤨😊

  • steeeven88

    2023-06-16 21:34:48

    Az mindegy, melyik körben cseréled, az a lényeg, hogy a játék vége előtt mindenképp cseréld ki egy szoba kártyára.

    Olvasd el az Álványzat alatt a szabálykönyvben a lila részt, az szerintem kicsit érthetőbb.

  • chrome9

    2023-06-16 20:36:52

    Tetszik a játék, kisebb gyerekek is tudnak vele játszani, hiába nem tud olvasni, színek alapján is tudja rakni a lapkákat. Az állványzatnál annyi nekem nem egyértelmű, hogy bármikor kicserélhető szobára vagy csak az utolsó körben?

  • chrome9

    2023-06-10 13:37:12

    Köszönöm szépen a válaszaitokat, ez alapján jó vételnek tűnik.

  • steeeven88

    2023-06-10 10:57:36

    Nem szabad a gazdálkodj okosannal egy lapon említeni. A lakberendezés a hasonló benne, minden másban fényévekkel jobb játék. Kell benne gondolkodni, de már gyerekek is tudják játszani, maximum nem olyan mélységben, mint egy felnőtt. Ez maximálisan ajánlott játék, a másik meg nem...

  • szrigoevi

    2023-06-09 17:31:36

    Dehogy! Maximum annyi a szerencse faktor, hogy milyen lapok jönnek, de azon túl hogy berendezzuk a házat, más köze nincs a Gazdálkodj okosanhoz. :) Bőven lehet agyalni, hogy mely lapokat veszi fel az ember, sokkal gyorsabban lemegy egy játék mint egy hosszan elhuzodo Gazdalkodj okosan. Sokkal jobb játék minden szempontból. :)

  • chrome9

    2023-06-09 16:49:05

    Akkora a szerencse faktor ebben is mint a Gazdálkodj okosanban? Mert az pont ezért lett unalmas, semmi taktika csak szerencse.

  • steeeven88

    2023-04-14 11:57:02

    Sikerült végre kipróbálnunk, felnőtteknek, ketten. Ugye, ebben a felállásban az aktív játékos mindg kidob egy oszlopot a választható kártyák közül és utána választ magának kártyákat a közösből. Gondolom ezzel hivatott egy kicsit nehezíteni a kétfős változatot, hiszen 5 oszlopból mégiscsak három eltűnik, illetve lehet egy kicsit taktikázni, nem durván, de hátráltatni az ellenfelet. Valamelyest felértékelődik ezáltal a kezdőjátékos-jelző is, mert ha előtted a másik választ kártyákat, valamint még le is kukáz egy olyan oszlopot, ami neked jól jönne, azzal nehezíti a dolgodat...

    Ami tetszett:

    • Családi játék lehet, mert logikus gondolkodásra ösztönzi a gyerekeket, de nem bonyolult a szabályokat megtanulni
    • Szépek az illusztrációk, kellemes, könnyed a téma
    • Jutalmazó játék, mindenkinek meglesz a sikerélménye, nálunk a pontozás a végén szoros volt

    Olyat, ami nem tetszett nem is írnék, mert pusztán csak a helyén kell kezelni szerintem. Könnyed téma, könnyed mechanizmus, aranyos játék a pontokért, de semmi izzadtság-szagú döntés, stratégia nem szükséges. Tipikusan olyan játék nálam, amit a szülő is élvez, egyúttal már a gyerekeknek is kihívás. Mivel 4-en felnőttek nem próbáltuk, arról nem tudok nyilatkozni, de mivel inkább komolyabb stratégia játékokkal szoktunk játszani, ez vélhetően hátrébb kerül a sorban, de abszolút ajánlom, műfajában megfelelő, megtartjuk!

  • steeeven88

    2023-04-13 14:28:08

    Igen, így valóban értem, nincs korlátozást, tehát utána jövök és választok oszlopot.

    Köszönöm!

  • syndi-cate

    2023-04-13 13:13:50

    Fúrónál elvehetsz kártyákat a központi kínálatból miután használod.

    A szabály ezt írja: "FÚRÓ: A köröd elején, közvetlenül azelőtt, hogy kiválasztanád, melyik oszlop kártyáit veszed el, eldobhatod a fúrót, hogy a játéktábláról egy tetszőleges szobakártyát kicserélj a háztábládon egy szobakártyával. Az így szerzett kártyának minden kártyaletételi szabálynak meg kell felelnie. A háztáblád egy üres szobáját nem cserélheted le a játéktábla egy szobakártyájára."

    Azaz itt nincs megkötés, hogy kimaradsz ha használod, ami pl a LÉGKALAPÁCSnál megvan: Egy forduló elején, mielőtt a kezdőjátékos kiválasztaná, melyik oszlop kártyáit veszi el, eldobhatod a légkalapácsot, hogy elvegyél egy tetszés szerinti szobakártyát a játéktábláról, és azt a háztábládra tedd. Az így megszerzett szobakártya felett lévő erőforráskártyát dobd el; ha a bal szélső szobakártyát választottad, nem szerzed meg a kezdőjátékos jelzőt. Miután elvetted és a háztáblára tetted a szobakártyát, a játék a kezdőjátékos körével folytatódik, majd az óramutató járása szerint halad tovább. Ebben a fordulóban te nem kerülsz sorra."

  • steeeven88

    2023-04-12 22:57:34

    Sziasztok, a játékban a Fúró hatása nem teljesen egyértelmű számunkra. Azt írja a szabály, a köröd előtt kijátszod és kicserelhetsz egy szoba kártyát a háztábládról a közös játék tábla egyik szobájára. Ezek után még oszlopot is választhatok vagy ezzel ennyi volt a köröm?!

  • szinayotpbankar

    2023-02-17 15:09:21

    A Gazdálkodj Okosannal ellentétben itt valami tényleg lesz a végére! Iszonyatosan szép, jól megtervezett játék, ahol bizony a szerencsének, és a taktikának is szerep jut! Mondjuk nekem azért jön be, mert nincs egy fix taktika, amit ha követsz, akkor másokat biztosan lenyomsz, mert akkor unalmassá, önismétlővé vállna. Rettentően élvezek bosszakodni, hogy hiába találtam ki valamit, minden körben egyre rosszabb a helyzet, mert bár nyerni akarok, olyan, mintha magától íródna a történet. Aztán lehet azon imádkodni, hogy a többieknek se legyen jó, taktikázni, hogy megfúrjuk az épitkezésüket! Valahol zseninek kell lenni, fejben tartani, hogy mi ment ki, és mi várható még a pakliban! Ha mondjuk nyaralni megyünk, ezt biztosan elvinném, mert nem durván nagy, nincs benne annyi jelölő, amit pakolászni kell, úgyhogy utazójátéknak is alkalmas! A taktikai elemek miatt minimum 10 éves kortól ajánlom! Három játékostól ideális, de ketten is meg lehet próbálni!

  • szrigoevi

    2023-02-14 22:49:51

    A társasjáték készletünkbe elsők között került be pár éve, de azóta is nagyon szeretjük. Első ránézésre csajos játéknak tűnik, de egyáltalán nem mondanám annak, a férjem is szereti. Elég változó, hogy épp ki nyer benne. Én ezt azért értékelem mindig, mert lehet taktikázni, de van benne annyi szerencse faktor, hogy egy fix taktikával ne mindig ugyanaz nyerjen a családból és pl. A kisebbnek kevesebb esélye legyen.

    Nagyon szép a kidolgozás, kiváló gazdálkodj okosan érzés, csak sokkal jobb formában. Utóbbit el is adtuk már. 😀 A kiegészítő még nincs meg, de videók alapján tetszenek a benne rejlő lehetőségek, úgyhogy listán van. :)

  • martonlaci00

    2022-03-12 15:20:53

    Nálunk is elő szokott kerülni ez a játék.

    Talán az elsők között volt amit a feleségemnek vettem.

    Nagyon szereti rendezgetni a házban a dolgokat és teli találat ez a játék.

    Molyolós,taktikázós egy kicsit...és előtted épül meg az álomházad.

    Szuper kis játék :)

  • syndi-cate

    2022-01-18 12:24:46

    Ketten is játszható játék, bár így általában könnyű felépíteni a házat, és kimaxlni a bónuszokat, mert van esélyed kiválasztani a neked megfelelő legjobb lapokat. 3-4 játékosnál már rizikósabb a pontszerzés, mert sokszor a marqadék jut, így több játékosnál felértékelődik a kezdőjátékos szerepe.
    Szép kivitelezés, szépek a kártyarajzok, egyszerű, érthető játékmenet, jól kitalált az insert is.

  • sandor6

    2021-10-06 12:34:08

    Imádom ezt a játékot! 1-2 nagyobb játék között, után, vagy akár előtt bemelegítésként tökéletes! Nálam plusz pont minden játék, ami 2-en is működik jól, mivel legtöbbször 2-en játszunk. Ez 2-en is tökéletes!

  • maricusi

    2021-09-12 14:25:29

    December-január környékén pedig jön a kiegészítője.

  • vacogi

    2021-09-11 20:18:03

    Nagyszerű családi játék! Fiúknak és lányoknak is egyaránt kellemes játékélményt nyújt. Bár nálunk mindig apa nyer benne, ez sem veszi el a kisebbek kedvét. A kis házikóért, a kezdő játékos jelölőért mindig nagy harcok folynak, de aztán mindenki elfogadja, ha kiveszik előle az áhított kártyapárt. A 7 éves lányom kedvenc játéka lett, vagyis a második, amihez egyáltalán leül velünk játszani.

  • maricusi

    2021-08-14 12:40:01

    A férjemet csak nyaraláskor, és akkor is csak a dobj és lépj típusú játékokhoz lehet leültetni. Én már szerettem volna ennél izgalmasabb konstrukciót is kipróbálni, hosszas kutakodás után úgy döntöttem, hogy az Álomház lesz az egyik kezdő darabja a gyűjteményemnek. Sajnos a nyaralásunk során a férjem így se játszott vele, de a két felnőtt fiammal nagyon jókat szórakoztunk. A komponensek minőségiek és csodaszépek. Az inzert ház alakú és mindennek megvan a pontos helye. A szabálykönyv világos, sok képpel és példával. A segítők és a szerszámok segítségével - különösen a szállító és az ezemrmester - azért lehet kombinálni. Mivel mi kevesebben játszunk mint 4 fő, és a kezdő játékosna el kell dobnia az egyik oszlop kártyáit lehet az ellenfél(ek) orra alá borsot törni.. Gyors pörgős játék, egymás után több parti is lemegy. Mivel nagyon ritka, hogy valamelyikünk nagyon elhúzna a többiektől és 1-2 pont a különbség a játékosok között a pontozás végéig nyitott, hogy ki nyert. Aki veszített se legyen elkeseredve, mert a háza mindenkinek felépül. A promók ugyanolyan igényesek, de nem tudom hol lehet őket beszerezni őket. A kocsi és a gólya jöhet :) Az állatokat nem értem, mégha aranyhal, kutya, macska, tengerimalac lenne, és a karácsonyfa is csak ünnepekkor lenne talán hangulatos. Viszont a kiegészítő jó lenne ha magyarul is megjelenne, bár látom, hogy angolul itthon is beszerezhető. Bár az ára egy önálló társas árával vetekszik. Nem tudom, hogy ad e akkora plusz játékélményt, hogy érdemes legyen megvenni. Nagycsaládosoknak viszont biztos "kötelező", mert kibővíti a játékot 6 főre.

  • gavlak82

    2021-03-23 14:41:07

    Next-gen Gazdálkodj okosan, úgymond fő tábla nélkül és ez a kijelentés meg is állja a helyét, grafikai szempontból példátlan, gyönyörű színek. Bár nekem az Álomházról a Spektrum home Scott ikrei jutnak eszembe elsőként:) Igazán családbarát játék.

  • hierroo

    2021-03-02 15:02:01

    Én a keresztlányomnak vettem karácsonyra, és szerintem jó válsztás volt. Igaz, hogy az első partinál rosszul játszottuk a játékot, mert a kártyák fordítva voltak kirakva. De aztán javítottunk rajta. :)

  • veerzoltan80

    2021-03-01 20:07:06

    Megunhatatlan, nagy kedvenc. a kiegészítő kicsit csavart rajta. Szeretjük, mindenkit az asztal köré tud ültetni a családban. 4 éves kislányom a napokban kedvenc társasának jelölte, bár lassítja a játékot, de már ő is beszáll közénk ha előkerül. Hiába a lakás berendezést egy nőnél nem lehet elég korán kezdeni :)

    Hosszabb vélemény az Álomházról.

  • Marcike

    2020-10-16 16:09:15

    Engem is eltalált ez az aranyos játék. Valóban nagyszerű a pontozási rendszer és minősegi a grafika. Sajnos a kiegeket és a promólapokat nem ismerem.

  • k.jonathan6

    2020-06-11 15:51:13

    Nagyon jól ki van találva ez a játék és nagyon tetszik a pontozó rendszer a szobák bővítésétől kezdve a tetőépítésig. Számomra ez a perfect családi társasjáték. Nem hosszú, cuki, szép és hangulatos.

  • regcsuu

    2020-01-07 19:51:33

    Csak ajánlani tudom ezt a játékot. Kiemelném, hogy külsőre kicsit félrevezető. Igaz, hogy nincsenek óriási stratégiai lehetőseégek, de nem csak gyerekeknek való. Nálunk mindenki szereti a családban. Egyik legjobb választás azoknak akik egy egyszerűbb, de igazán szerethető és élvezhető játékra vágynak!:)

  • Vio93

    2020-01-01 21:14:45

    Ezt a játékot nagyon szeretjük családi körben játszani. Jó benne, hogy több taktika alapján is el lehet indulni és megnyerni 🙂 Amiért külön kiemelkedő a játék, a kivitelezés. Olyan aprólékos, gyönyörű kártyákat készítettek, ahol a különböző típusú szobákban élhetnek velünkkutyák, macskâk, valamit csomó helyen elrejtőző gyerekek 😊

  • szzuzmo1995

    2019-11-19 17:13:07

    Egy rendkívül egyszerű családi játék, nagyobb taktikai mélység nélkül mégis imádom. Gyönyörű grafika, a szobakártyák mindig képesek meglepetést okozni, ha jobban megfigyeljük őket. Ketten is tökéletesen jól játszjóható játék. Tökéletes egy nehéz megfáradt nap után, amikor, az ember játszani szeretne egy jót, anélkül, hogy felhasználná az összes maradék energiáját.

  • benczikakos

    2019-04-16 09:27:11

    Gyerekkorunk nagy kedvence a Gazdálkodj okosan volt, szóval mikor különböző ajánlokat olvasva/nézve azt mondták, hogy az Álomház kötelező azoknak, akik ezt a régi klasszikust szerették, már tudtam, hogy nem maradhat ki. És milyen jól döntöttem. Dobozát kezembe fogva már megfogott, és hűen tükrözi, hogy kisgyerekekkel is nyugodtan leülhetünk játszani, és nem kell visszafogni magunkat, nem kell hagyni a gyereket nyerni, hisz anélkül is ráérez a játékra és játszi könnyedséggel győz le bennünket.
    Itt nincsenek bábuk, nincs dobókocka és pénzek sincsenek, mindenki magának építgeti a házacskáját, csinosítja a kiegészítőkkel vagy éppen belsőépítész segítségével szerezz több pontot. De figyelni kell a többiekre is, hisz nem éri meg nekik bent hagyni a sok-sok pluszpontot érő szobákat.
    Hatalmas pirospont a tervezőknek, hiszen szerintem csodálatos, hogy mindegy melyik konyha elemet(szobakártyát) teszem egymás mellé, azok passzolni fognak és egyetlen egy csodálatos konyhát alakítanak ki.
    Jah és a végén a plusz csavar, ahol nálunk mindig hatalmas nevetések szoktak lenni, amikor felfedjük a tetőkártyákat. Hiszen azokat fejjel lefele gyűjtögetük és hiába gondoljuk, hogy tudjuk milyen színű cserepet tettünk le az előzö körökben,sajnos ez nincs így... Nálunk általában mindig 1 tető tér el a többitől, amivel sajnos jóval kevesebb pontot kaphatunk.
    Összeségében ez egy nagyon jól összerakott játék, amivel imádunk játszani és nagyon jó levezetése egy vasárnapi ebédnek

Az Álomház társasjáték és kiegészítői (6)

  • Domek: Promo Token – Car társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 7+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Dream Home: Promo Tokens – Christmas Tree társasjáték Kiegészítő

    The Christmas tree is a décor token. You may place it in a room consisting of two or three cards (not including the garage). You can have only one Christmas tree in your home. The standard décor rules apply otherwise. To get a Christmas tree, after you take the pair of cards from the column of your choice, discard the resource card and replace it with the...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 7+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • Álomház – Napsugár út 156. társasjáték Kiegészítő

    Az Álomház: Napsugár út 156. kiegészítő lehetővé teszi, hogy akár öt vagy hat fővel is játszhassák az Álomház társasjátékot. Az extra játékosszám mellett egyéb kiegészítőkkel is bővíti a játékot, az új szobakártyákon és erőforráskártyákon kívül, a kiegészítő két új modult is tartalmaz, a tervrajzokat és a családok és barátok modult. A kiegészítő modulokat...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 7+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    Álomház – Napsugár út 156. társasjáték Kiegészítő 6290 Ft-tól! - 29 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Dream Home: Stork társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Dream Home: Animals társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Dream Home: Promo tokens – #Shelfie társasjáték Kiegészítő

    These are 'Shelfie' promo tokens for the game Dream Home. The first player to complete a three-card Living Room receives the 'board games bookshelf' promo token, which is worth 2 points. The second player with three card Living Room receives the 'board games shelf' promo token, which is worth 1 point. The promo token is treated as every other furnishing...

    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 7+ éves

    Dream Home: Promo tokens – #Shelfie társasjáték Kiegészítő 890 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 perc
  • Játékosok:  2 - 4
  • Ajánlott életkor:  7+
  • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
  • Tervező:  Klemens Kalicki
  • Illusztrátor:  Bartłomiej Kordowski
  • Kiadók:  Pegasus Spiele, Asmodee, White Goblin Games, Kaissa Chess & Games, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., MESAboardgames, Galápagos Jogos, Asterion Press, Hobby World, ADC Blackfire Entertainment, Lex Games, GoKids 玩樂小子, Chronicle Games (Board Game), Rebel Studio, Fun Supply, MIPL, Rozum
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, francia, német, görög, magyar, olasz, Korean, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, ukrán, szerb

Alternatív nevei


Kiadások

  • Czech edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: cseh
  • Dutch edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 27.6 cm x 27.6 cm x 7 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • English edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27.5 cm x 27.4 cm x 6.4 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 7.1 cm
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 27.1 cm x 27.1 cm x 6.6 cm
  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: spanyol
  • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 6.5 cm
  • French edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • German edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: német
    • Méretek: 27.6 cm x 27.6 cm x 7 cm
  • Greek edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: görög
    • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 6.5 cm
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 27.6 cm x 27.6 cm x 7 cm
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: Korean
  • Portuguese first edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 27.3 cm x 27.3 cm x 7.1 cm
  • White Goblin Dutch edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 27.7 cm x 27.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • Portuguese second edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: portugál
  • Italian special edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: olasz
  • Fun Supply German edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: német
    • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 7 cm
    • Súly: 1.1 kg
  • Serbian edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: szerb
  • Ukrainian edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: ukrán
    • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 7 cm
  • Italian edition
    • Nyelv: olasz
  • Romanian edition
    • Nyelv: román

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Álomház társasjátékhoz