Century: A Kelet Csodái
Century: A Kelet Csodái
Century: A Kelet Csodái
Century: A Kelet Csodái
Videó beküldése

Century: A Kelet Csodái társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Century: A Kelet Csodái egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a fogd és vidd, a moduláris tábla, a pontról pontra mozgás és a rács mozgás...

A Century: A Kelet Csodái egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a fogd és vidd, a moduláris tábla, a pontról pontra mozgás és a rács mozgás mechanizmusokra.

A Játéksziget leírása:

Century - A kelet csodái társasjáték Hajózzunk távoli helyekre a Century- A kelet csodái társasjátékban! Fedezzük fel a kelet legkülönlegesebb tájait! Legyünk részesei egy izgalmas kereskedő túrának! A játék során a játékosok versenyeznek a legjobb kereskedői helyekért. Meg kell ragadniuk a kínálkozó lehetőségeket, hogy a lehető legelőnyösebben cseréljék az áruikat. Az lesz a nyertes, aki a legjobb kereskedelmi hálózatot építi fel, és a kereskedelemből meggazdagszik, ezzel pedig a legtöbb pontot szerzi. A Kelet csodái társasjáték a Century társasjáték trilógia második játéka. Az első társasjátékkal, a Fűszerúttal kombinálva is játszható, de különállóan, önmagában is egy teljes értékű játék. A társasjátéknak két játékvariánsa van: A kelet csodái, valamint a Homoktól a tengerig. Amit a Century - A kelet csodái társasjátékról még tudni érdemes: A doboz tartalma: 4 játékostábla 4 fa hajó 24 piaclapka 4 tenger lapka 4 kikötő lapka 27 GYP lapka 20 bónuszlapka 80 előőrs 4 fűszer tároló 105 fa kocka Játékosszám: 2 - 4 fő Játékidő: ~ 45 perc A Century - A kelet csodái társasjátékot 8 éves kortól ajánljuk A társasjáték nyelve magyar Kiadó: Piatnik Nézd meg a többi remek stratégiai társasjátékot is!

Forrás: Játéksziget
Egy felhasználó és 7 üzlet árulja ezt a játékot!
  • 10 500 Ft-tól
  • 8 ajánlat

Kategória: Tenger
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Fogd és vidd, Moduláris tábla, Pontról pontra mozgás, Rács mozgás, Contracts

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Century: A Kelet Csodái társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Century: A Kelet CsodáiMacso11, Székesfehérvár, alkalmanként Budapest 7-8. Kerület

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Székesfehérvár, alkalmanként Budapest 7-8. Kerület! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kisbabánk született, így jóval rövidebb játékokra sincs időnk, később pedig egyszerűbb, kisgyerekeknek való játékokat fogunk keresni. 🙂 A játékkal 3-4 alkalommal játszottunk, hiánytalan és tökéletes, újszerű állapotban van minden eleme.

46 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Century: A Kelet Csodái társasjáték videók (7)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

  • fodihun1

    2023-08-19 16:23:26

    Talán a három verzió közül ez a legkomplexebb. Semmiképpen se ezt ajánlanám kipróbálásra először és már ez is ár/érték arányban sem a legjobb.

  • Farkas

    2023-08-01 13:19:08

    Halihó,

    Hogy pont a Century-val mi a helyzet, azt nem tudom, de a Piatnik hajlamos nem folyamatos gyártásban tartani a játékait.

    Magam részéről anno a Luxorról maradtam le (szerencsére pont felkerült ide egy kvázi bontatlan, angol példány amire le tudtam csapni) és jó pár (talán 5+) évvel később, tavaly a TJÜ-n hozták ki újra, jó drágán :-S

    De az Atlantica is OOP amennyire tudom, az Istanbul szintén, de Rune Stones se sok van már ahogy látom, stb, stb

  • Amaron

    2023-08-01 09:25:47

    Sziasztok!

    Az egész Century sorozatot leállította a Piatnik és nem lesz többé kiadva vagy mi történt? A weboladalukról is eltűnt...

  • nedudki74

    2022-10-06 11:22:43

    Nagyon szeretem. A családból a többiek inkább a Fűszerúttal szeretnek játszani, de ezt én jobban szeretem. Szerintem sokkal kisebb a szerencsefaktor benne. (A fűszerútban az elején megvett 1-2 jó kártya döntő segítséget adhat a győzelemhez, itt ilyen nagy előnyt nem ad semmi.)

    A témája is valamennyire átjön a hajókkal utazgatunk a kikötők között, a szigeteken cserélgetjük az árukat.

    Folytatásnak is tökéletes. A külalakja, alkatrészei, témája, mechanizmusai szorosan kapcsolódik a Fűszerúthoz. Nem szárazföldön, hanem tengeren kereskedünk, egy kicsit későbbi korszakban. Viszont ez már táblán játszódik, ami ráadásul mindig más.

  • Macso11

    2022-04-18 11:19:06

    Sziasztok! Két hónapja van meg és kb 6-7 játékon vagyunk túl, mindig ketten a feleségemmel. Maga a játék minőségi, egész szép, a kis kockák (fűszerek, de igazából nem tudnám megmondani a nevüket, egyszerűen csak sárga, piros, stb néven nevezzük) kellemes tapintásúak és jó pakolgatni őket. A mechanizmus is jó, modern, ennek ellenére nem sikerült kedvenccé válnia. Összehasonlításképp a Kartográfusok-at egyszerre vettük ezzel és szerintem 30 játékon is túl vagyunk. Szóval lehet, hogy csak mi nem találtuk még meg benne a csít vagy esetleg két főnél nem jön ki a sava-borsa, de inkább csak számolgatósnak érzem, hogy hol tudom minél gyorsabban átváltani a sárgákat értékesebb kockákra (fűszerek) és begyűjteni a győzelmi pontokat a kikötőkben. Persze azért lehet kicsit taktikázni a bónusz lapkákkal és az őrsök lepakolásával, tehát több játékosnál azért biztos izgalmasabb.

  • ronaiheni

    2021-11-07 17:48:51

    Hát az első rész a Fűszerút nagyon hasonlít a Splendorra. Szerzel valamit amit becserélsz késöbb másra és így "építkezve "pontokat erő kártyákat teljesítesz. A harmadikban ugyan ezt teszed csak itt helyszínek adta anyagokat cserélsz be , hogy képességeket és pontokat érő kártyákat gyűjtesz. A középső adja vissza leginkább a hajózunk és àrukat csereberélünk és megrendeléseket teljesítünk .

  • hierroo

    2021-11-07 17:17:17

    A trilógiából nekem egyik sincs meg, de mindig is gondolkodtam rajta, hogy valamelyiket meg kéne venni. Mert a kereskedős játékok tetszenek. Azt szeretném megkérdezni, hogy sokban különböznek igazából? Mert mindegyik kicsit más. Azért jó volna tudni, hogy a 3 játék együtt hogy műkodik.

  • ronaiheni

    2021-11-07 16:17:33

    Szülinapi ajándék volt. Naygon kedveljük az egész sorozatot, de nekem ez a kedvencem. Kevés igazán jó hajózos társassal találkoztam. Ez nagyon tetszik. Variálható a moduláris tábla , bár kell alá egy playmat , mert könnyen elcsúszkálnak. Ketten is remek játék de 3 főnél már sokkal szűkebb és emiatt sokkal konfrontatívabb és izgalmasabb. A sorozatból ez tetszik a legjobban. Elég önálló játék nem nagyon volt ingerünk keverni a sorozat többi darabjával.

  • hierroo

    2021-07-13 13:42:19

    A Fűszerút , A Kelet Csodái és az Egy új világ, mindegyik egész jól áll a témájában. Bár kinézetre hasonlóknak tűnnek, azonban más-más a mechanika mindegyikben. Abból a szempontból jó, hogy aki a szerencsét szereti a társasjátékoknál, az is fog találni az egyikben, aki pedig a taktikázást, szereti szerencse nélkül, akkor az is megtalálhatja a hozzávalót a Centrury sorozatban. A trilógia mindegyike bent van a BGG 1000-es listáján és nem is feltétlen a vége felé! Ezek a kis kereskedős játékok egészen szimpatikusak. Talán csak a kis színás kockák lehettek volna talán kidolgozottabbak, de a mechanikának ez mondjuk nem oszt, nem szoroz.

  • marteen007

    2021-04-29 09:05:46

    Egy kellemes játék. Nem túl bonyolult és ár –érték alapján szép is. Egyetlen igazi gondom vele, hogy a játék élményhez képest hosszú az előkészület és később is könnyen szétborul az egész (ha a gyerek meglöki az asztalt). Nekem a teljes Century sor meg van, de ritkán ülünk le, mellé mert rengeteg más társas van a polcon, amit hamarabb előveszek. Szerintem a Century sorozat bármelyik vagy mindegyik darabja azoknak jó választás, akik kis költségvetésből szeretnének kis helyet elfoglaló kellemes játékot, ami nem igényel sok szabálytanulást és nem túl hosszú egy party. Hogy legyen otthon valami egy esős vasárnap délutánra. Ráadásul valóban nagy előnye a sorozatnak, hogy kombinálhatók egymással így eléggé változatos is. Esetleg még mellé teszed az AZUL sor valamelyik tagját és már várni fogod a rosszidőt 😃

  • lejura.98

    2021-04-28 12:21:55

    A Fűszerút volt meg nekünk először és annyira megtetszett nekem is és (meglepetésemre) páromnak is, hogy elhatároztuk, meg lesz a teljes trilógia. Nem bántuk meg a döntést. Nagyon szeretjük mind a három játékot és attól függően, hogy éppen mennyit szeretnénk gondolkodni kerül elő egyik-másik.
    Külön tetszik a trilógiában, hogy összekombinálhatóak a játékok.
    A Kelet csodái könnyen tanulható és gyorsan lemegy a játék is. Szeretjük nagyon!

  • gevanda

    2020-10-13 18:29:35

    Kölcsönkaptuk egy hétre ezt a játékot, és kellemes játékélményt nyújtott, tetszett, élveztünk játszani vele, de azért nem varázsolt el minket, és nem került fel a kívánságlistánkra. A múltheti nagy leárazáskor elgondolkoztunk rajta, hogy megvegyük, használtan is ritkán jutni 7ezer forintért hozzá, tudtuk, hogy ennél olcsóbban sose kerülhet be a gyűjteményünkbe, de úgy döntöttünk, hogy nem kell még így se.

    A nagy doboz, a 8 éves korhatár és az "előző résznél komplexebb" mondás miatt komplexebb játékra számítottam. Szerintem kisebbeknek se okozna problémát ez a játék. Nem konfrontatív, és valahogy olyan Azulosan behesszelős fílingje van számomra. Nem izgulok, nem pörgök, nem élem bele magam, hanem elfog egy nyugodt fló játék közben. Én nem ezt keresem a játékokban, nekem bőven elég a polcomra egy, ami ezt az élményt nyújtja. Családi játék kategóriába sorolnám emiatt.
    A modern játékokkal ismerkedőknek is ajánlanám, rövid, érthető játékszabálya van.

    A kikötőlapkákra kerülő küldetéslapkákból elég sok van, és kevés kerül egy-egy party alatt játékba, így biztosítva van az újrajátszhatóság.

    A dobozmérethez és a teljes árhoz képest szerintem nagyon kevés az alkasztrésze a játéknak.
    A fakockák minőségiek, nagyobbak a megszokott kockáknál - amik pl. a Pandemicben vagy a Korokon átban vannak - , jó érzés fogdosni és pakolgatni őket.
    A fahajók nagyon édesek, a kereskedőállomások is aranyosak. :)
    Megszokatlan, hogy kapunk négy kis tálkát a négy színű kocka játék közbeni tárolására. Gyönyörű világoskék a színük, mutatós tálkák. Viszont úgy érzem, ez nyomja meg a játék árát, és feleslegesen, mivel nem nélkülözhetetlen alkatrészek. Akik gyakran társasoznak, úgyis bevezetnek különböző tárolókat, mivel sok játéknál jól jön, és nem szoktak adni hozzájuk (pl Agricolában az állatok, nyersanyagok, vetemények tárolására) .
    A grafika szép, főleg a kikőtőlapkák tetszenek. :)

    A többi darab kipróbálása is tervben van, főleg a teljes sorozat együtt játszására vagyok kíváncsi a nagyobb komplexitás miatt.

  • barath.boglar

    2020-06-27 13:00:09

    Tartozom egy vallomással ezzel a játékkal kapcsolatban. Víz- és ázsia-bolond vagyok, így sokkal elfogultabb vagyok ezzel a játékkal mint bármelyik másikkal a gyüjteményemben, vagy azokkal amikkel ideáig játszottam.
    A kelet trópusibb hangulatát mutatja be a játék, a kristálytiszta víz, a bungalók, a fel-fel bukkanó hajók -imádom.
    A kinézetét, a hangulatát semmi sem tudja utánozni, és ha játszom vele, érzem a fokhagymás -gyömbéres-csilis ételek illatát, a frissen forrázott zöldteát, ahogy a szegfűszeges fűszerkeverékkel pácolt húst épp most sütik, fáradt kereskedők fogyasztják egzotikus vacsorájukat és minden szegletben élettelien nyüzsyögnek a helyiek a friss árút köszöntve.
    Ez számomra egy nagy becsben tartott "állapot".
    Emelett szeretem a stratégiai és taktikai oldalát is a játéknak, három fővel imádom játszani, és örülök, hogy ez minden egyes alkalommal egy varázslatos meglepetés, hogy épp melyik 4 kikötőt látogathatom meg. Végtelen számú variáció van a különböző modulokból felépülő pályával (Építettem egyszer belőle egy koponyát. Senki sem volt elragadtatva tőle, de aztán rájköttek, hogy minél komplexebb egy pálya annál érdekesebb :D azóta felértékelődött a koponya-térségem), azzal, hogy sosem tudjuk, hogy melyik váltóhelyet vettük ki éppen az adott "fűszercsoportból", a választható kezdőpontok... annyi kedvenc részletem van ebben a játékban, hogy napestig sorolhatnám. De imádom, és ajánlom másnak is, nem csak azokkal az elmebajokkal kűzdőknek, amikben én is szenvedek.
    Oh, és még valami. Érdemes megvennim az elődjét is, DE ha nem, szerintem akkor is csodásan játszható az előző rész ismerete nélkül.

  • zogmund

    2020-06-23 08:47:56

    Szerintem a legjobb a sorozatban! Bár mindegyik nagyon jó, nekem ez a komplexitása miatt tetszik picit jobban mint a másik kettő.

    A szabály magyarázás és a játékmenet is hosszabb kicsit, és egy kicsit több idő is belejönni.

    http://tarsas.zogmund.hu/blog/122/century-eastern-wonders-uj-vizeken

  • szocskok

    2020-05-16 18:34:23

    A Catan-t nagyon szerettük és valami összetettebbet kerestünk a helyére, ezért Győri Zoltán videó ajánlása alapján választottuk. Igazából szerintem nem hasonló, de nagyon szeretem a pálya kialakitását, valóban nagyon szép. Az egész játék anyagfelépítése minőségi. Valóban egyszerű a játékszabályzat, azonban nagyon elgondolkodtató és számolós. Nem tartom családi - beszélgetős - játéknak, mivel nagyon el lehet merülni egy-egy taktikai döntés folyamán a játékban, ahol a kommunikáció inkább kizökkenti a játékost. Mindemellett nagyon jól átjön a hangulata, kellemesen telik a játékidő. Eddig csak ketten játszottuk, így kíváncsian várjuk milyen lesz 4 fővel a játék.

  • jenei.balazs87

    2019-09-13 09:58:28

    Az egyik leggyönyörűbb grafikájú társasjáték, amit valaha láttam. :) Már pár játék után is láthatóak a taktikai mélységei. Mivel még nem játszottam hasonlóval korábban, nehéz volt átállítani az agyam a fűszerek leggyorsabb átváltási kombinációira a legtöbb pontot hozó lapkák megszerzéséhez.

    U.i.: Pierrot nemrég írt egy remek posztot a sorozat 3 részének (nemrég jelent meg a legújabb "Egy Új Világ" címmel) kombinálhatóságáról és az azok nyújtotta játékélményről: https://www.facebook.com/groups/406018716210716/permalink/1828761193936454/

  • Hyuse

    2019-05-10 18:56:09

    Az eddigi kiadott Century: Fűszerutat, és a Century: Kelet Csodáit is volt szerencsém kipróbálni. Ha valaki gyors játékra vágyik ami kicsit több szerencsére alapoz, akkor a Fűszerutat tudom ajánlani. Azonban ha valaki úgy dönt, hogy kevesebb szerencse faktorral szeretne játszani, és jobban az irányítása alá akarja venni a dolgokat, akkor a Kelet csodáit ajánlom.

    Személy szerint a Kelet csodáit én jobban megkedveltem pont emiatt a szerencsefaktor kiiktatás miatt.

  • keplegeny

    2019-04-12 10:44:01

    A Century sorozat szépen építi fel a társasjátékokat. Az első részben pakliépítéshez szoktatja az embereket, a másodikban a munkáslehelyezést mutatja be. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a harmadik rész.

    Amúgy mind a két Century a család kedvence lett.

  • benczikakos

    2019-04-11 10:40:01

    Zseniális játék, szerintem még jobb mint a fűszerút, pedig ezt nehezen tudtam volna elképzelni, mielőtt kipróbáltam volna. Külön öröm hogy kombinálható a kettő

  • sz-tomy

    2019-04-11 08:53:03

    A játék kombinálható a Century Fűszerúttal is. Nagyon szeretem ezt a játékot.

  • ARduel

    2019-04-11 06:50:09

    A játék remek! Sok alkatrész van benne, amik szép minőségűek. NEkem a Fűszerút jobban tetszik, de ez izlés kérdése! Kiváló játék!

  • vbence343

    2019-03-01 10:31:45

    A Century - A fűszerút után nagyon akartam játszani a második résszel is.

    A játék az elsőhöz hasonlóan gyönyörű. A játékteret nagyon egyszerű felállítani.

    A játék kb 5 perc alatt elmagyarázható, viszont ráérezni legalább 3-4 meccs ha még nem játszottál az előddel.

    Az elsőnél komplexebb egy kicsit, egy kicsit hosszabb is, és szerintem egy kicsit jobb is.

    Családi játéknak egy hétköznap esti programra tv helyett t,ökéletes.

A Century: A Kelet Csodái társasjáték és kiegészítői (4)

  • Century: Golem Edition – Eastern Mountains társasjáték

    Figyelem! A dobozban lévő műanyag insert rendkívül sérülékeny, szállítás során gyakran összetörik, amelyet cserélni nem tudunk. Ez a sérülés a bontatlan dobozon kívülről sajnos nem látszik. Kérünk, hogy a vásárlás során erre legyél tekintettel! Térj vissza Carvaniába a Century: Golem Edition legújabb részében! A Century: Golem Edition – Eastern...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Century: Golem Edition – Eastern Mountains társasjáték 9500 Ft-tól! - 1 felhasználó és 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Century: Big Box társasjáték

    Grow and trade spices and use them to gain estate. Century Big Box contains the three titles in the Century game series — Spice Road, Eastern Wonders, and A New World — along with all promo items released for these games and a new mini-expansion, Golden Deals. Each game can be played independently, but they can also be combined with one another or played...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    Century: Big Box társasjáték 30022 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Century: Fűszerút társasjáték

    Figyelem! A dobozban lévő műanyag insert rendkívül sérülékeny, szállítás során gyakran összetörik, amelyet cserélni nem tudunk. Ez a sérülés a bontatlan dobozon kívülről sajnos nem látszik. Kérünk, hogy a vásárlás során erre legyél tekintettel! Egy olyan széria első játéka ez, mely minden új változatával más és más szemszögből vizsgálja majd az évszázadok...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 5
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott játékosszám: 3
    • Max. ajánlott játékosszám: 5
    • Min. ajánlott játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Century: Fűszerút társasjáték 11000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 15 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Century - Egy új világ társasjáték

    Century: Egy új világ (A New World) a harmadik és utolsó része a Century játékcsaládnak. Century: Egy új világ a 16. századi Egyesült Államokba kalauzol. A vadonban játékosokként rá vagytok utalva, hogy felfedezzétek az új területeket, kereskedelmet folytassatok a helyi lakosokkal, vadásszatok és gyüjtögessetek és emellett feljegyzés kell készítenetek. A...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Century - Egy új világ társasjáték 9000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 3 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 - 45 perc
  • Játékosok:  2 - 4
  • Ajánlott életkor:  8+
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Emerson Matsuuchi
  • Illusztrátor:  Chris Quilliams, Atha Kanaani
  • Kiadók:  Piatnik, Pegasus Spiele, Asmodee, Esdevium, Gamemasters Inc., Devir, Arclight, Broadway Toys LTD, Cube Factory of Ideas, LudoSentinel, Mandoo Games, Bright World Games, Plan B Studio
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, spanyol, szlovák

Alternatív nevei


Kiadások

  • Dutch first edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: holland
  • Bright World Chinese edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: kínai
  • Broadway Chinese edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: kínai
  • Century: Eastern Wonders
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 27 cm x 19 cm x 6.7 cm
    • Súly: 1 kg
  • Century: Eastern Wonders
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
  • Century: Eastern Wonders
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
  • Czech/Slovak edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: cseh
  • Dutch/French edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 19 cm x 27.4 cm x 6.5 cm
  • Dutch second edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: holland
  • French edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: francia
  • German edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: német
    • Méretek: 18.8 cm x 27.2 cm x 6.7 cm
    • Súly: 1 kg
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: magyar
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: olasz
  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: japán
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: Korean
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: lengyel
  • Spanish-only edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: spanyol
  • Spanish/Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: spanyol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Century: A Kelet Csodái társasjátékhoz