Köszöntünk… álmaid városában!
Köszöntünk… álmaid városában!
Köszöntünk… álmaid városában!
Köszöntünk… álmaid városában!
Videó beküldése

Köszöntünk… álmaid városában! társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Köszöntünk… álmaid városában! egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 100 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 25 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2018-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen...

A Köszöntünk… álmaid városában! egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 100 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 25 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2018-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a minták, a ceruza-papír, a solitaire és a contracts mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Légy Te a legjobb építész, és építsd meg álmaid városát!
Vegyél a kezedbe ceruzát vagy tollat, és a papírra már fel is vázolhatod a győzelemhez vezető utat… de vajon sikerül ezt elérni is?

Az 1950-es években járunk… Amerikai kertvároskát kiépíteni nem kis kunszt, főleg, ha a játékosok minden körben a három fejlesztés egyikével élhetnek csak! Kertek, kerítések és medencék várnak a mindenkiben rejtőző lelkes telekfejlesztőre. A tervezési bizottság megadta a rajtjelet, és az utcák kivitelezése csak a játékosok ravaszságán múlik! A gurítsd-és-írd (roll & write) játékokhoz hasonlóan minden kör új lehetőségekkel szolgál, aminek az egyikét kell kiválasztani, majd máris jöhet a következő kör!

Mindenki egyszerre játszik ugyanazokkal a kártyákkal. De ügyesnek kell lenni! Kombináld össze a házszámokat a kártyák hatásával és nyerd meg te a versenyt!

Na, ki ragadja meg legjobban az amerikai álmot?

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 16% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
  • 5 000 Ft-tól
  • 35 ajánlat

Kategória: Városépítő
Mechanizmus: Egyidejű akciók, Minták, Ceruza-Papír, Solitaire, Contracts, Bingo

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Köszöntünk… álmaid városában! társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Köszöntünk… álmaid városában!kosinaz, Balmazújváros, Hajdúszoboszló, Debrecen

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Balmazújváros, Hajdúszoboszló, Debrecen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

További eladó bontatlan játékaim: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xyS5mjw0_4VZ04g7UcTEQ5eOmMfJmk3BFtRtbL77fyI/edit?usp=sharing

0 érdeklődő


Köszöntünk… álmaid városában! + 5 kiegészítő csomagokpeter7012, Dunaharaszti, Bp, VII (Astoria) esetleg Foxpost

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Dunaharaszti, Bp, VII (Astoria) esetleg Foxpost! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

A csomag a következőket tartalmazza (mindegyik angol): - Alapjáték (bontott) - New Vegas (bontatlan) - Scoring pad & Goodies (bontatlan) - Halloween (bontatlan) - Doomsday (bontatlan) - Outbreak (bontatlan)

1 érdeklődő


Köszöntünk… álmaid városában!Atiz91, Szeged

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szeged! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontatlan Köszöntünk.... Álmaid városában! társasjáték szegedi átvétellel eladó. Postázás esetén a postaköltség a vevőt terheli.

1 érdeklődő


Köszöntünk… álmaid városában!TSZE, Budapest, 4. kerület

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, 4. kerület! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó, 7 lap hiányzik belőle. Egyik sarkán a doboznak kis kopás van.

0 érdeklődő


Köszöntünk… álmaid városában! + 3D nyomtatott INSERTMynsFall, Budapest IX.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest IX.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

3D nyomtatott INSERT-tel! Ajándékba kaptuk, de nem szeretjük annyira a Roll&Write/Flip&Write játékokat, ezért megválnánk tőle. Csomagküldés is megoldható a vásárló terhére.

0 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Köszöntünk… álmaid városában! társasjáték videók (10)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2018

Leginnovatívabb játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2018

Legjobb egyszemélyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2018

Kommentek

Kommentek

  • Faresz

    2024-03-17 15:29:17

    Alapvetően olyan játékokat (is) keresek amiknek a története kapcsolódik a huszadik századhoz, mivel nagyon szeretem a történelem ennek a korszakát, azon belül is az 50-60-70-es évek Amerikáját. Ebben a társasban ez az időszak az alapmotívum, plusz jókat írtak róla, nyilván ki kellett próbálnom:) Nem kapcsolódik szorosan a játékhoz, de zseniálisak a reklámok, az Észak-Északnyugat film átdolgozása kifejezetten vicces. Az első néhány menet döcögősen indult, nem voltak egyértelműek a szabályok, de aztán hozta azt amit igért. Ideális 25-30 perces menetek, pontzuhatag stb. Nem lehet kijelenteni melyik a nyerő stratégia, de a minél több beírt házszám majdnem biztos meghozza a sikert. A kommunikáció tényleg nem sok, mi azért szoktunk egy keveset beszélgetni, hogy kinek milyen lehetőségei vannak még.

  • peti1212

    2023-07-18 11:52:45

    Azon kevés játék között van, amelyet nem olyan régen adtam el, valahogy nem jött át ez az írogatós game. Lehet nem adtam neki elég időt, de ha választani kell az esti gyors játékhoz akkor inkább ikszelgetek. Ganz Schön Clever forever!

  • laptopzsol

    2023-07-17 20:59:50

    Már meg volt egy ideje, de csak most sikerült előszedni. Pont olyan alkalmakra mint a mai este. Kevés az időnk, fáradtak vagyunk, meleg van nyaf-nyaf. Na jó, akkor írogassunk. Kicsit kell csak agyalni, variálni a számokat, kerítést, medencét. Jó, most már nem tudok új számot be írni, akkor mínusz pont. Időben majdnem annyi, amit ír, 25-30 perc. Gyorsan lement, és biztos fogunk még sokat játszani vele. Ajánlom azoknak akik, így este már nem kezdenek bele egy Nemesis-nek.

  • kvarclovag

    2022-06-13 17:22:13

    BGA-n kipróbáltam, egy szóló próbajátékkal. Ismét bebizonyosodott, hogy ez nem az én stílusom. Alig vártam, hogy vége legyen, már a felétől untam erősen. Amúgy a BGA-n sokan játszák, népszerű, ahogy sok más papírra irogatos, rajzolgatós játék is.

  • ronaiheni

    2021-10-20 18:31:27

    Nálunk ritkán kerül elő , mert inkább a hoszabb és gondolkodós játékokat preferáljuk, de egyedül is játszható így ha este kis agylevezetőnek játszanánk valamit akkor ez erre tökéletes. A kártyák elég jó minőségüek , sokszori kevergetésre sem gyűrődnek. A játékos tömb logikus jól érthető nem gyakorlott roll & write játékosoknak is . A szabály jól áttekinthető. Laminálni érdemes ott ahol sokat játszanak vele . Szerencsére kapható több féle ebből a sorozatból , így mire megunnánk jöhet egy másik tematikájú.

  • vacogi

    2021-10-18 17:14:30

    Egyszerűsége ellenére nagyon jó játék. Azt is szeretem, hogy van hozzá applikáció és nem kell papír. Abszolút családi játék, sokszor előkerül nyaraláskor, viszonylag rövid, mégis kicsit agyalós.

  • mvik19

    2021-04-26 20:07:08

    Nagyon kellemes meglepetés volt ez a játék. A hangulata egyből behúzott. Kellően agyalós, kellően tervezgetős. Egyszerű mechanikák hajtják, mégsem egyszerű darab. Tetszik, hogy komolyan veszi magát. Beszállt a versenybe a Kartográfusokkal és a Kingdomino Duel-lel... még egyenlőre nem aranyérmes nálam, de van rá esélye. Majd az idő eldönti :)

  • kormosp

    2021-01-28 19:40:28

    Valahol egy társasjáték egyfajta önismereti utazás is, érzések jönnek fel, másokon keresztül meg tudok magamról új dolgokat, illetve a játékostársak és maga a játék visszajelzésein keresztül egy újfajta önmagam ismerem meg.
    Ha semmi interkació nincs egy játékban, akkor ez az élmény elveszik.
    Körülbelül ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor vki saját magával beszélget vagy másokkal. Melyik az élvezetesebb?
    Van akinek tetszet, nekem unalmas játék. Minimális érzelmi kilengés, kevés izgalom.

  • Merse

    2021-01-05 13:16:13

    Imádom ezt a játékot. Elég más, mint sok más irogatós játék. Annyi szépséghibája van, hogy a játék elején sokszor egyértelmű és mindenki ugyanazt írja be, aztán később is előfordulhat ilyen, főleg a medencékkel, másrészt néha úgy jön ki, hogy a három lehetőségből például kettő, vagy akár mind a három ugyanaz. Ennek ellenére a játék legvégéig már jelentős különbségek lesznek a játékosok között.

    Annyi még, hogy én tollal nem szeretem összefirkálni, amikor ki is radírozható, viszont a ceruza sajnos nem látszik nagyon jól ezen a grafikán, és a papírok sem kétoldalasak. Szóval nem túl környezetkímélő. Talán érdemes lelaminálni pár táblát és törölhető filccel játszani.

  • Alleira

    2020-10-23 18:29:13

    Nekem egy kellemesen tematikus játékélményt adott, amelyben építgethetem a kis kertvárosomat, minél kedvezőbb és több pontot gyűjtő elrendezésben.

    Nagyon solitaire típusú játék, így semmiképp sem ajánlom azoknak, akik az interakciót keresik egy játékban, hisz itt szinte semmi interakció nincs azon túl, hogy néha konstatáljuk, hogy "jé te is azt választottad". Szerintem ezt a sajátosságát/hiányosságát a játéknak orvosolhatták volna egy olyan alternatívával, ahol van egy valamilyen módon váltakozó körsorrend és nem válaszhatjuk ugyanazokat a házszám+akció kombinációkat. Szóval ha nagy társaságnak keresel ismerkedős, hangulatot feldobó, partyjátékot ne erre essen a választásod. Azonban ha kicsit kikapcsolnál, hasonlóképp, mint egy kereszrejtvénnyel, akkor tégy egy próbát.

    Egyszer a tesómmal játszottam, aki "az valami borzalmas volt"-ként emlékszik vissza rá, másik alkalommal pedig a párommal, akinek pedig tetszett a játék.

    Én imádok kézzel írni, karikázni, satírozni, így a paper&pen (talán ez a szakszó) és roll&write típusú játékok alapvetően tetszenek, bár még sokat nem próbáltam belőlük.

  • Floranna

    2020-09-04 10:36:01

    A Monopoly-t nagyszerűen kiváltotta ez a gyönyörű játék. :)

    A nagy játékosszámot elbírja, viszont mi ketten szoktuk játszani, egy jó vasárnap reggeli kávé mellett szoktuk felcsapni a lapokat. :)

    Szépen lehet taktikázni, mire mész rá. Mindent nem tudsz gyűjteni, de szép lassan kialakul, az adott partiban mi éri meg a legjobban.

    Szeretem benne, hogy nem kompetitív, egymás mellett szépen eljátszogatunk a párommal, miközben néha-néha átlesünk, a másik épp melyik parkot vagy medencét húzta be.

    Én nagyon szeretem ezt a korszakot, a grafika és a színek nagyszerűen hozzák Amerika ezen korszakát.

    Nagyon ajánlom mindenkinek!

  • renii96renii96

    2020-04-05 14:31:51

    Nagyszerű játék, érdekes hogy mindenkinek ugyanazok a lehetőségei vannak, mégis mennyire más taktikával állnak hozzá a játékosok. Nagyon jó benne, hogy ugyanaz a taktika nem biztos, hogy minden körben nyerő, így folyamatosan gondolkozni kell, hogy a pakliból kijövő kombinációk alapján merre indulunk el. Végtelen újrajátszhatóság. Sose állunk meg egy körnél, nagyon izgalmas játék, nem lehet megjósolni a pontszámolásig hogy ki fog nyerni.

  • gellerdavid91

    2020-04-04 08:07:06

    Nagyon jó családi társasjáték. Taktikai, de mégis szerencse faktor is van benne A 100 db-os tervező tömb hamar elfogyhat, érdemes lamináltatni belőle pár darabot, vagy átlátszó fóliát illeszteni rá és arra írni

  • mvotir

    2020-02-02 16:30:56

    Kedvenc játékom a roll&write műfajban, meg amúgy is, szívem csücske ez a játék. Egyik este beültem egyedül a társasozóba, hogy kipróbáljam, mert már régóta szemeztem vele, és azt olvastam, egyedül is működik. Észre se vettem mióta vagyok ott, elrepült vele az idő. Azóta megvettem itthonra, ha valami jó kis stresszmentes játékra vágyom, akkor előveszem munka után is, nagyon szeretem.

    Az '50-es évek Amerikájának, a baby boom idejének építészei vagyunk, ahol a célunk a legszebb lakóparkot kialakítani különböző szabályok alapján.

    A játék maga nagyon egyszerű, könnyen tanítható. A kártyák (építkezéskártyák) egyik oldala 1-től 15-ig számozott (az előfordulásuk a számoknak változó, a játékszabályban van lista róla, melyik szám hányszor szerepel), a másik oldalukon pedig különböző hatások szerepelnek. A játék előkészítésénél mindenki kap egy lapot a pontozótömbből, amin a saját városát fogja építeni a szabályok szerint, 3 utcába. Egy utcába értelemszerűen növekvő sorrendben kell majd a házszámokat beírni (kihagyni viszont lehet számokat), egy házszám pedig csak egyszer szerepelhet egy utcán belül. Az építkezéskártyákból három egyenlő méretű paklit alakítunk ki, minden kör elején húzunk mindhárom pakliból. Ezzel három házszám-hatás párost kapunk, amikből választanunk kell majd egyet, amit beírunk a pontozólapunkra.

    Kiválasztani, hogy melyik párt írjuk a lapunkra, ez viszont nehéz lesz. Van, aminél sokkal előre érdemes gondolkodni, mindig fel kell mérni a lehetőségeket, hosszú és rövidtávú célokat kitűzni. Ennél kicsit bejön a szerencsefaktor, ugyanis van, hogy hiába tervezel, nem jön fel olyan házszám-hatás kombináció, amivel meg tudnád valósítani. Ezért is szerencsés nem egy dologra fókuszálni, hanem mindegyik hatást folyamatosan "szinten tartani".

    A hatások a következők: a Földmérő segítségével kerítést építhetünk két ház közé, az Ingatlanügynök segítségével felértékelhetők a lakóparkok, a Tájrendező segítségével parkot alakíthatunk ki, a Medencekészítő segítségével a medencével kialakított házakért kaphatunk többletpontot, a Gyakornok segítségével módosíthatunk a házszámon, a BIS segítségével pedig beilleszthetjük azt a számot is, ami már szerepel az utcában. Tehát sokfelé kell figyelni, mert mindenre pontot kapunk, viszont egyáltalán nem mindegy, milyen kombinációkban és mikor.

    Van ugyanis 3 várostervkártya is, aminél versenyt futsz az idővel (ha egyedül játszod) vagy az ellenfeleiddel, ugyanis ha valaki előtted valósítja meg a tervkártyát (milyen méretű lakóparkokat alakítson ki a városában), akkor sokkal kevesebb ponttal kell beérned, hiába csináltad meg ugyanazt. Például az első játékos, aki megvalósítja, 13 pontot kap érte, a többiek viszont csak 7-et.

    A játék véget ér, ha valaki mindhárom várostervkártyát meg tudta valósítani, vagy ha betelt mindhárom utcája házszámokkal. Ekkor összesítjük a pontokat, amiben nagy segítségünkre lesz a pontozólap, logikusan, átláthatóan van felépítve, kizárt, hogy eltévesszük, miért mennyi pont jár.

    A grafikája a játéknak eszméletlenül szép és nagyon hangulatos, jó kézbevenni, ráadásul a pontozólapokkal sem spóroltak. Érdemes viszont felkészülni az "ínséges időkre", és előre laminálni pár lapot, amivel aztán filccel lehet írni és később letörölni. Ha ez a megoldás nem tetszik, akkor pedig van egy ingyenes applikáció, ami a pontozólapot helyettesíti.

    Egyáltalán nem nyelvfüggő a játék ha ismered a szabályokat, se az építkezéskártyákon, se a várostervkártyákon, se a pontozólapon nem szerepel kifejezés, amit érteni kéne. Ezért ha más nyelven jön szembe veled, esetleg olcsóbban, érdemes lehet lecsapni rá (vagy a kiegészítőjére), mert egy pazar játékról van szó, amit akárhányan lehet játszani.

    Ami még érdekes, hogy hiába van benne szerencsefaktor, lehet jobbnak lenni a játékban, van benne fejlődési lehetőség. Eddig mindig több ponttal végeztem, mint a megelőző játékban, ha csak 2-3 ponttal, de többet kaptam érte folyamatosan. Az elején például nagyon a medencékre fókuszáltam, sosem hagytam elveszni a medencéért járó pontokat, mostanra viszont már tudom, hogy érdemes engedni belőle, mert sokkal jobban is ki lehet jönni egy-egy helyzetből úgy, ha a medencés házhoz írod a házszámot, mikor másik hatás van mellette és a medencéd "elveszik".

    Én személy szerint egyedül élvezem a legjobban, mert úgy "csak" annyi a cél, hogy minél több pontot érjek el, nem kell mellette versenyezni a többi játékossal a várostervkártyák elkészítése miatt (az egyszemélyes játéknál ha a pakli közepére érsz, akkor onnantól csak a kevesebb pontot kaphatod a várostervért, szóval időnyomás azért marad minimális). Így pedig sokkal többször előkerül, mintha arra várnék, mikor van kedve valakinek ezzel játszani. Egyedül is játszható társasok közül nekem ez a kedvencem. A Mars terraformálását is próbáltam például egyedül, de az ilyen nagy és hosszú játékokat azért nem szívesen pakolom elő csak egy főre. A Köszöntünk...álmaid városában viszont kicsi, kompakt, gyorsan megvagyok az előkészülettel és a játékmenet sem hosszú, fél óra alatt le lehet játszani egyet.

    A legnehezebb része a játéknak, eldönteni, hogy mi legyen a város neve. :D

    Vannak még nehezítések és speciális lapok a játékban, amik még felfedezésre várnak, de nagyon tetszik, hogy tetszés szerint nehezíthető, vagy feldobható, ha már unjuk az alapjátékot (szerencsére még ez a pillanat nem érkezett el). Láttam, hogy több kiegészítője is van már, ezekre nagyon kíváncsi vagyok (főleg a Halloweenesre), hamarosan ezeket is felfedezem magamnak, de még nem érzem szükségét a játékhoz. Mindenkinek ajánlom, aki egy nyugisabb, nagyon jó hangulatú társasra vágyik, akkor is, ha eddig a roll&write műfaj nem nyerte el a tetszését, ez a darab megér egy próbát.

  • pepe792

    2019-09-14 12:15:56

    Úgy ahogy 2 vagy akár 1000 fővel. Egy korlát van, hogy mennyien látják egyszerre a lapokat.

  • pepe792

    2019-05-05 13:44:56

    Kis dobozban egy nagyszerű játék rejtőzik. Van egy pakli kártya házszámokkal a hátoldalán különféle akció lehetőségek. A paklit három egyenlő részre osztjuk házszámokkal felfelé. A felső lapokat a pakli mellé rakjuk hátoldalával felfelé. Így kapunk 3 pár választási lehetőséget. Ebből mindenki választ egyet, akár ugyanazt is lehet. Felírjuk a házszámot az egyik házra, ezzel egy házat meg is építettünk. A házszámhoz tartozó akciót nem kötelező használni. Lehet parkot, medencét építeni. Kerítéssel a házakat lehet elválasztani, így egy lakóparkot alakítunk ki. Ezek a lakóparkok fontosak lesznek, mert egyrészt a játék végén pontokat érnek, illetve a játék elején véletlenszerűen felfordított tervkártyák megadják, hány házból álló lakóparkot kell kialakítani. A játék végén összeadjuk a pontokat, akinek a legtöbb van, az nyert. A játékban 100 város lap van, akár egyszerre 100-an is lehet játszani. Aki kevesli a 100 lapot használjon átlátszó fóliát és rajzoljon arra. ;) A játék egyszerű szabályrendszerrel rendelkezik, ám néha nagy dilemma, hogy melyik házszám-akciópárost válassza az ember, és éppen ettől izgalmas és nagyszerű a játék.

    ui: akár 1milliárdan is lehetne játszani, nincs felső határ :)

  • kchpank1.kv

    2019-04-09 11:58:58

    Ha valakinek sikerül majd belecsöppeni egy nagy partiba, kérnék szépen egy élménybeszámolót. Nem muszáj 100 fős parti én max egy 20-25 fős játékot tartok életszerűnek, de ki tudja, lehet pont 80 fő az ideális :D :D :D

  • sz-tomy

    2019-04-09 11:51:48

    Meg ki kell vetíteni a kártyákat.

  • kchpank1.kv

    2019-04-09 11:41:17

    Elég hosszú asztalt kell teríteni hozzá :D

  • ARduel

    2019-04-09 11:39:15

    társasjáték 100 főre... :D hát ezt látni kell!

  • kchpank1.kv

    2019-04-09 06:14:53

    😁 Na az tényleg érdekes lehet 😕

  • sz-tomy

    2019-04-07 21:59:27

    Engem az érdekel leginkább, hogy hogy működik 100 fővel.

  • kchpank1.kv

    2019-04-07 20:32:53

    Ez egy igazán érdekes játéknak tűnik. Felkeltette az érdeklődésem. Valaki próbálta már?

A Köszöntünk… álmaid városában! társasjáték és kiegészítői (16)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  25 perc
  • Játékosok:  1 - 100
  • Ajánlott életkor:  10+
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Benoit Turpin
  • Illusztrátor:  Anne Heidsieck
  • Kiadók:  Pegasus Spiele, Lautapelit.fi, Kaissa Chess & Games, REBEL.pl, Gém Klub Kft., Broadway Toys LTD, Lifestyle Boardgames Ltd, REXhry, Jumping Turtle Games, Blue Cocker Games, Fever Games, Ludofy Creative, GateOnGames, SD Games, Dude Games, Deep Water Games, sternenschimmermeer, Engames, Lord of Boards
  • Elérhető nyelvek:  katalán, cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

  • Dutch edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • English/French first edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4 cm
    • Súly: 0.7 kg
  • English-only edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 20.3 cm x 20.3 cm x 5.1 cm
  • German edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: német
    • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4 cm
    • Súly: 0.7 kg
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4 cm
  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4 cm
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: Korean
    • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4 cm
    • Súly: 0.7 kg
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: orosz
  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: katalán
    • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • Chinese/English edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: kínai
  • Czech edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: cseh
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: magyar
  • Nordic edition 2019
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: dán
    • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4 cm
    • Súly: 0.7 kg
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4 cm
    • Súly: 0.6 kg
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 3.2 cm
  • English/French second edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4 cm
    • Súly: 0.9 kg
  • English-only second edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4 cm
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4 cm
  • Greek edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: görög
  • Pegasus German edition
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: német
  • Ukrainian edition
    • Nyelv: ukrán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Köszöntünk… álmaid városában! társasjátékhoz