Bang! - Magyar kiadás
Bang! - Magyar kiadás
Bang! - Magyar kiadás
Bang! - Magyar kiadás
Videó beküldése

Bang! - Magyar kiadás társasjáték

társasjáték, 2008
Értékelem!

A Bang! - Magyar kiadás egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 4 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A játékot 2007-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb partijáték kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb...

A Bang! - Magyar kiadás egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 4 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A játékot 2007-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb partijáték kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szövetségek, a pakli tervezés, a játékos kiiktatás és a vedd el mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Ki volt a kedvenc vadnyugati hősöd?
A seriff, a törvény embere, a mindenkitől független magányos farkas, esetleg a mindenre elszánt rosszfiúk? A Bang! című kártyajátékban az ő bőrükbe bújva szállhatsz versenybe barátaiddal a győzelemért.

A jó, a rossz és a csúf
A játék központi eleme a különböző betölthető, rejtett szerepekben rejlik, mely a játékosok számától függően a következőképpen alakul:

4 játékos: 1 seriff, 1 renegát, 2 törvényen kívüli (bandita)
5 játékos: 1 seriff, 1 renegát, 2 törvényen kívüli, 1 seriff-helyettes
6 játékos: 1 seriff, 1 renegát, 3 törvényen kívüli, 1 seriff-helyettes
7 játékos: 1 seriff, 1 renegát, 3 törvényen kívüli, 2 seriff-helyettes

A szerepeket a játék elején kártyaosztással kapjuk meg és mindvégig rejtve maradnak, a seriff kivételével, az ő kiléte mindvégig ismert. Attól függően, hogy kit testesítünk meg, céljaink a következők lehetnek:

  • Seriff: a törvény védelme érdekében likvidálnia kell a törvényen kívülieket, illetve a renegátot
  • Helyettes: céljuk, hogy megvédjék a seriffet és őt győzelemre segítsék
  • Renegát: akkor győz, ha ő az utolsó életben maradt játékos, ehhez a serifftől kell utolsóként megszabadulnia
  • Törvényen kívüli: egyedüli céljuk, hogy a seriffet likvidálják

A játékot körökre osztva játsszuk, ahol lehetőségeink a következők:

  • 2 lapot húzunk a pakliból (ezek közül kerülnek ki fegyvereink, használható tárgyaink, illetve egyéb akciókártyáink, melyekkel különböző cselekvéseket hajthatunk végre)
  • kijátszunk a kezünkből bármennyi lapot, három megkötéssel:
  • „BANG!” feliratú lapból körönként egyet lehet (elsősorban így tudunk támadni)
  • egy kártyatípusból csakis egy lap lehet játékban
  • egyszerre csak egy fegyverünk lehet játékban
  • eldobjuk a többlet lapokat a kezünkből (annyi lapunk lehet, amennyi az aktuális életerő-pontunk)

Ily módon egészen addig játszunk, míg vagy a seriff, vagy az összes törvényen kívüli és a renegát is meg nem hal. Előbbi esetben a törvényen kívüliek győznek, illetve a renegát, ha ő az utolsó, aki életben maradt. Utóbbi esetben pedig természetesen a seriff és helyettesei kerülnek ki győztesként.

Párbaj vagy börtön?

A rendelkezésünkre álló tárgyak, illetve akciókártyák változatosak, nem kevés borsot törhetünk vele vélt ellenfeleink orra alá. Használhatunk távcsövet, hogy könnyebben eltaláljuk célpontunkat, (a távolság attól függ, ténylegesen milyen messze ül tőlünk a célpont) musztángot, hogy magunk kerüljünk távolabb, börtönbe zárhatunk valakit, vagy bebújhatunk hordó mögé a golyózápor elől és még sok-sok egyéb ravasz trükköt vethetünk be célunk érdekében. Tovább fokozza az élményt, hogy mindegyik szerep más-más stratégiát követel meg. Seriffként, mivel mindenki ismeri kilétünket, ki vagyunk szolgáltatva ellenfeleinknek, helyettesként pedig minél jobban ügyelnünk kell kilétünkre, hiszen nélkülünk a törvény őre biztosan nem húzza sokáig. Ám ha két helyettes játszik, vajon ki lehet a másik? Nem feltétlenül az, aki a seriff védelmére kel, hiszen a renegátnak is elsődleges célja, hogy minél tovább életben maradjon, és utolsóként tudjon végezni vele. Ha pedig a törvényen kívüliek közé kerülünk, senki sem szent: bár a seriffre vadászunk, ha egy törvényen-kívüli társunkat intézzük el, három extra lap üti markunkat (ez bármely törvényen kívülit likvidáló játékosra igaz).

Vélemény
A Bang! egy egyszerű kártyajáték, ráadásul nagy előnye, hogy kis helyen, akár a zsebünkben is elfér, így könnyed fel-, illetve levezetésnek, utazójátéknak tökéletes. A rejtett szerepek, pörgős játékmenet, valamint a tizenhat választható karakter, melyek mindegyike egy-egy rá jellemző különleges képességgel bír, biztosítják, hogy egyhamar nem fogunk unatkozni a spagetti western és a vad tűzpárbajok világában.

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 10% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
  • 3 000 Ft-tól
  • 53 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Blöff, Következtető, Harc, Vadnyugat
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Szövetségek, Pakli tervezés, Játékos kiiktatás, Vedd el, RES-22 Kill Steal, Rejtett szerepek, Hot Potato

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Bang! - Magyar kiadás társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Bang! - Magyar kiadásjlehocz, Budapest, Zugló

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, Zugló! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Csere lehetséges: Tiny Epic Kingdoms 2d Edition, Tiny Epic Pirates.

1 érdeklődő


Bang! - Magyar kiadásdazollfly, Dunaújváros

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Dunaújváros! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Ajándékba kapott, de nem a mi világunk.

0 érdeklődő


Bang! - Magyar kiadásmersitsi, Budapest metró vonalán, Budakeszin

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest metró vonalán, Budakeszin! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Védőzött , egyszer játszott. A nyelv nem elírás.

0 érdeklődő


Bang! - Magyar kiadástibor83peto

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Párszor játszott Bang, kihasználatlanság miatt eladó. Székesfehérvár, Várpalota

1 érdeklődő


Bang! - Magyar kiadásSBoti15, Várpalota vagy Veszprém vagy Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Várpalota vagy Veszprém vagy Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyetlen egyszer kipróbált társasjáték keresi új gazdáját. Sajnos kétszer van meg a játék, így szívesen megválnék ettől a példányomtól.

1 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (4)

Bang! - Magyar kiadás társasjáték videók (10)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

  • anonika987

    2022-11-30 14:13:51

    Nagyobb társasággal az egyik legkiválóbb játék véleményem szerint, nálunk mindig előkerül baráti összejöveteleken rendesen eltudjuk húzni. A hosszabb játék menet ellenére pörgős, tartalmas játék, bátran ajánlom mindenkinek, aki még nem próbálta vagy hezitál, hogy kipróbálja. :)

  • maszlagadam27

    2022-08-09 06:45:10

    Igen, nagyon jól mondod, abszolút klasszikus. Jobb darab számomra ebben a kategóriában az Avalon, vagy a szerelmes levél mondjuk. De talán az álarcosbál is, de tény, hogy mi is visszatérünk azért időről időre a Banghez.

  • MaRo

    2022-08-08 23:35:57

    Az biztos, hogy az első 2 körben elvérezni elég zavaró tud lenni, főleg ha ez a pech sorozat kitart több körön át akkor a hangulatot eléggé megtudja ölni az adott játékosnak.

    A holtidő kellemetlen de az esetek többségében viszonylag hamar lemegy 1-1 party.

    Nem tudom milyen jó pár jobb darabra gondolsz de teljesen egyetértek veled a bang abszolút klasszikus. Akikkel eddig játszottam mindenkinek bejött és megnyerte a játék. Ha a társaságban úgy jön ki a lépés gyakran előjön a sóvárgás a játék után kiváltképp ha a létszám nem teszi lehetővé, hogy elővegyük.

  • maszlagadam27

    2022-08-08 17:02:46

    Az egyetem alatt ismerkedtem meg a játékkal, számos esténket aranyozta be a szorgalmi időszakban. Így mikor gyűjtésbe kezdtem nem volt kérdés, hogy bérelt a helye a polcon. Témája ismerős, de mégis a játék minden elemében maximálisan megjelenik, így nem kelti lerágott csont érzetét az emberben. A szerepek győzelmi feltételei teljesíthetők, a renegátnak mondjuk tény, hogy nincs könnyű dolga. A karakter kártyák már más kalapban vannak szerintem, ott lényegesen kibukik a balansz hiánya (3 életponttal rendelkező karakter marginális képességgel, 4 életponttal rendelkező extra erős képességgel). A kártyák ikonográfiája nagyon egyértelmű, megkönnyítve ezzel a játék tanulását és menetét egyaránt. A grafika nincs eltúlozva, de kimunkálatlannak sem mondanám, pont megfelelő. A kék szegélyű lapok jól fűszerezik a játékot, extra védelmet, vagy támadási lehetőséget adva a játékosoknak. A dinamit különlegesen izgalmassá teszi a köröket, mindenki fohászkodik, hogy ne nála sikerüljön berobbannia, mert ez sokszor egyenlő a játékos kiesésével. Érdemes a szerepünket amíg csak tudjuk leplezni, ha hamar eláruljuk magunkat elég nagy céltábla kerül a hátunkra. A játékidő teljesen változó, van amikor gördülékeny, van amikor nagyon el tud húzódni. Na ez akkor lesz nagyon frusztráló, amikor valaki elég hamar kiesik, mert simán benne van, hogy a játék 80%-át nélküle játszuk le, így számára nem lesz valami élvezetes a lövöldözés. A kiesés örök problémáját nem fogjuk tudni megoldani, de itt valóban hálátlan lehet, és rengeteg holt idővel jár (ami idegesítő lehet hiszen 5-6-7 fővel ültünk le játszani, mégis a játék nagyobb részét 3-4 emberrel toltuk le). Vannak gyenge pontjai a Bangnek, mint minden játéknak, hosszabb távon ezek egyre többször jöhetnek elő, de szerintem jól öregszik, a Dodge city kiegészítő nagyon jót tesz neki, igényli egy idő után. Abszolút megértem ha valaki nem kedveli ezt a játékot, én még mindig tudom szeretni, azután is, hogy már jó pár sokkal jobb darabbal is próbálkoztam.

  • armin.d.ivan

    2021-10-07 09:42:43

    14 évesen találkoztam először a játékkal egy nyári táborban. Azóta eltelt több, mint 10 év, és továbbra is a legeslegnagyobb kedvenc. Mára már szinte mindenki ismeri, nem lesz olyan, hogy teljesen újként mutatjuk meg egy társaságnak. Az évek alatt kijött kiegészítők sok újat nem hoztak, igazából a Dodge City az, ami teljesen eggyé vált az alapjátékkal. Ettől függetlenül az Aranyláz és a Gyilkos kaliber is sokszor bekerül, a legújabb, Kiegészítő paklik már beszerezve, viszont nem teszteltük egyelőre. Ennek a játéknak a kulcsa az egyszerűségében rejlik. Bármikor előkerülhet, sokszor órákon át tartó veszekedéseket okozva :D Egyetlen hátránya, hogy könnyű kiesni az elején, és így a hosszabb menetek miatt a vesztesek sokszor unatkozhatnak (mi ilyenkor párhuzamosan elindítunk egy másik játékot, ami gyors és akár 2-en is lehet játszani).

  • nemi92

    2021-03-27 10:59:35

    Volt szerencsénk több alkalommal is kipróbálni ezt a játékot a barátainkkal, és mondhatom, hogy nagyon jó kis társast sikerült összerakni a készítőknek. Végig fenn tartotta az érdeklődésemet a játék, egy percig sem untam. Szórakoztató, vicces és nem utolsó sorban konfrontatív. De ez adja a játék sava, borsát.

    Aki szereti a western hangulatú játékokat, illetve a party játékokat azoknak mindenképpen ajánlott! Ja és még valami! Ne bízz senkiben! :D

  • Csiracsirke

    2021-03-10 14:53:01

    Nem értek egyet amikor először játszottam vele elég hamar meg lehetett érteni a szabályokat és azért 1-2 party után simán gördülékenyen ment minden pedig nem mondanám magam a témában jártasnak mi ugy emlékszem 4-5-en játszottuk és egy élmény volt vele játszani főlleg úgy hogy én szövegeltem is mellé hogy befolyásoljam a társaimat :D

  • aiplisanyi

    2021-03-10 05:54:40

    Remekül összetett, élvezhető játék, amit a kiegészítők még jobban feldobnak, de vannak gyengeségei, amikre érdemes felkészülni egy-egy party előtt:

    - A szabályok nem nehezek, de sok karakter, akció, szituáció van, ami miatt legtöbbször csak tapasztalt játékosokkal élvezhető a játék.

    - Nagyon sok tud lenni a holtidő, ami egy partyjáték esetében szerintem nem szerencsés.

    - Könnyen, szinte játék nélkül is ki tud esni az ember, ami egy kvázi hosszú, 40-60 perces játéknál kényelmetlen tud lenni.

  • levaibalazs704

    2021-01-12 21:42:15

    Hát ezt nevezem játéknak. Kiváló party játék családi és baráti körben is. Aki szereti a western témájú játékokat azoknak csak ajánlani tudom. Utazásokra kiváló mivel kevés helyet foglal és mivel ez egy kártyajáték így a kipakolással sincs sok probléma. Nagyon könnyen tanulható így egy tíz perces játékszabály ismertetővel bárkinek megtanítható. Azt pedig, hogy egy kis blöffölés is található a játékban (ami a titkos szerepek miatt van) az nekem külön tetszik. Mivel heten is lehet játszani így mindig ott van a nagy baráti játékparty-kon. Egyedüli negativitása a játéknak, hogy ha valaki hamar kiesik akkor neki nagyon unalmas tud lenni a játék. Úgy tartom, hogy ez egy alapjáték és mindenkinél ott kéne, hogy legyen a polcon.

  • turucarpad

    2020-11-02 17:57:19

    Nagyon jó kis szórakozás, az tetszik benne, hogy van egy rakás kiegészítő hozzá és sokan is lehet játszani. Remek party játék , nekem is megvan. Csak az aggaszt, hogy aki kiesett az nem sok mindent tud kezdeni magával(kivéve ha olyan kiegészítőt használsz ami vissza tud hozi a halálból)

    Néha okoz meglepetéseket amikor kiderül hogy valaki nem az, mint amit te gondoltál róla.

  • reni.sule

    2020-10-27 02:27:24

    Egy igazán jó, pörgős vadnyugati játék egy kis dobozba zárva. Akinek tetszik a western stílus, szereti az oda- vissza szivatni egymást játékokat, ez esetben szitává lőni. Azoknak meleg szívvel ajánlom. Persze itt is több van a háttérben, mint elsőre látszik. A seriff és a két helyetesse minden eszközt bevetve, legyen az akkár egy jó öreg colt, próbálják megakadályozni a banditákat a kis város fölötti hattalom átvéttelben. Igen ám de még mindig ott a keleményes renegát, aki magát és főleg céljait fel nem fedve keveri a szálakat, hogy végül mindenkivel végezve, eltüntesse elenfeleit a színről. Eddig persze minden szép és tiszta kinem mi a célja, és itt jön a csavar, senki nem tudja mi a másik.Csak szegény seriffünk áll ott élő céltáblaként nyílt lapokkal.

    A jéték igen pörgős csak úgy repűlnek a golyók, hullanak az élettek. Még szerencse, hogy egy jó pofa sörrel ez vissza nyerhető. A játékossoknak is jól esik egy-két korty egy neccesebb párbaj között, mikor egyetlen lapon múlik a kiessés. Igen ám, de aztán még ott vannak a karakterrek spéci képességei, amivel számolni kell és a jobbnál jobb fegyverek. A kiegészítők is igencsak sok pluszt hozznak a játékba.

    Hátránya a játéknak, hogy akkár az első tíz percben is ki lehet esni és nincs mód újra vissza kerülni a játákba. Ez egy olyan játéknál ami akár egy órásra is elnyúlhat igen nagy baj. Főleg mivel ez egy party játék, szerintem eléggé hangulat romboló kiesni már az elején és várni, mikor lesz vége.

    Ha viszont játékba marad az ember izgalmakban nem lesz hiánya, épp úgy nevetésben. Viszont a benmaradástól függetlenül sértődős embereknek nem ajánlom, mivel a játék másról sem szól, mint egymás szivatássáról. Legyen szó akár a fegyverre ellopássáról, párbajról vagy csak épp a gyors és szakszerű merényletről. Iszogattás mellett tökéletes játék, de inkább összeszokott társaságnak ajánlanám. Gyerekek kezébe semmiképp nem adnám, ahhoz ez a játék túl agresszív és sértődéssek forrása.

  • harnos.szilvi

    2020-05-02 19:06:38

    Ez egy nagyon jó, egymást szívatós, lövöldözös vadnyugati hangulatú kártyajáték. Sértődősök bele se fogjanak! Itt minden arról szól, hogy egymás arcába lövöldözünk. Pörgős, és ötletes, a kiegészítőkkel pedig jól lehet variálni.

    A karakterek képességei jól kiaknázhatók, és a fegyverek is vagányak.

    Az annyira nem tetszik az alapjátékban, hogy ki lehet esni. A párbaj verziója szerintem szebb és valahogy a játék is jobb,az az igazi vadnyugati pisztolypárbaj!

  • gyd

    2020-03-21 17:55:35

    Szerintem alapvetően nagyon érdekes játék. Valószínűleg sok a hype is mögötte, hiszen ebben a kategóriában esélyes, hogy a legismertebbek közül való. És valóban vannak hátrányai is, de elég élvezhető. Főleg ha benne vagy a vadnyugatos, lövöldözős tematikában. Na meg a rejtett szerepes játékokban, amik nekem személyes kedvenceim jelenleg.

    Alapjaiban ugyanaz, mint a kockás verzió, bár talán ezt inkább ott lehetne elmondani, hiszen ez a korábbi kiadású. Viszont játékmenetükben nagyon sok különbség van. Az egy sokkal pörgősebb, ez inkább egy gondolkodós darab. Itt több lehetőségünk van taktikázni, hiszen nem az aktuális kockadobásoktól függ az, hogy mit tehetünk. Igen, itt is van kártyahúzás, de eddig úgy vettem észre, hogy az picivel kisebb szerencsefaktort hordoz, mint a kocka. Máshogy kell taktikázni is a kettőben, hiszen egészen más lehetőségeink vannak. Ott sokkal közvetlenebbül lehet egymást segíteni például, itt okosabban kell megtalálni ennek a módjait. A renegát szerepe szerintem a legnehezebb, hiszen nagyon tudni kell egyensúlyozni a két oldal támogatása között. Az már inkább tapasztaltabb játékosok számára van szerintem, de emellett abban is ott van egy jó adag szerencsefaktor is.
    A seriffhelyettes itt sokkal kevésbé tudja támogatni a seriffet, hiszen nem adhat neki sört, meg igazából semmi mást sem. Szóval annyit tehet, hogy mondja a seriffnek, hogy nyugodtan vigye el tőle a hordóját, a musztángját stb.

    Jól balanszolt egyébként szerintem a maximális életek száma és a kijátszható Bang kártyák számára vonatkozó korlátozás. Na meg nagy boostot tud adni egy-egy tárgy vagy egy-egy karakter is. Itt azért kevésbé van kompenzálva szerintem az életek számával a karakterbónusz, mint a kártyásban.

    Valóban megtörténhet sajnos, hogy valaki még sorra sem jutott, de már halott, vagy majdnem halott. Ez sajnos benne van a pakliban, és emellett egy korai kiesés sajnos sok várakozással kecsegtethet, ezek talán a legnagyobb negatívumai a játéknak.

    Egyébként eléggé nyelvfüggetlen játék, hiszen néhány szót kell megtanulni, és már mehet is a menet. A kockás egyébként ilyen szempontból jobb az egyszerűsége miatt, hiszen ott még kevesebb dolgot kell tudni nyelvi különbségek esetén. Itt azért van többféle kártya, na meg a karaktereink stb. De ha valaki jól el tudja magyarázni az adott nyelven (lehetőleg egy tapasztaltabb játékos), akkor viszonylag gyorsan bele lehet rázódni. Elsőre tűnhet soknak főleg ez a mennyiségű információ.

    Én nagyon élveztem, mert szeretem a gondolkodós és a rejtett szerepes játékokat is. Ha valaki esetleg egy hasonló játékot szeretne, amiben sok dolog jobban van balanszolva, akkor állítólag a Secrets egy jó választás lehet. Annak még én is utána kell nézzek, de én így hallottam.

  • asztalbetyár

    2020-02-04 15:19:52

    Sokan meglepődnek, de ez a játék tényleg az ami, azaz a tematika a játékmenetet is meghatározza, és az bizony nem kiscica simogatás, hanem kőkemény vadnyugati mészárlás. Ha elfogadjuk, hogy akár végzetes sebet is kaphatunk, azaz nem csodálkozunk, hogy kieshetünk, akkor remek szórakozást nyújt, máskülönben értetlenkedő sértődés lehet a vége. Mint mikor a Rizikóban valaki kiírt minket. Ezt dobta a pakli...🤠

    Zseniális,hogy minimális elemszámmal és néhány kártyával elénk varázsolja a játék a vadnyugatot.

    A karakterek is meggyőzőek, bár annyit nem játszottam vele, hogy teljes bizonyossággal állíthassam, de nem tűnt úgy, hogy nem volna kiegyensúlyozva a képesség-arzenál.

    Maga a fegyverkezés, elemek kicsit ezt hozta az élet stílusban, olyan szerencse vagy épp balszerencse kártyaként jönnek, de abszolút nem zökkent ki.

    A titkos szerepek, amik igazán egyedivé teszik a játékot, így kategóriájában korszakalkotó.

    Amint négy fős társaságba verődünk, hamar előkerül a társas, akár idősebbekkel is könnyen megszerettethető. A végén persze nem nyerhet mindenki.😉

  • jenei.balazs87

    2019-09-03 22:24:56

    Na ez az a játék a Munchkin mellett, amit soha. :) Sértődékeny is vagyok, ez igaz, de nekem valahogy semmi nem jött át ebből a játékból sajnos...

  • lakner.balazs92

    2019-08-05 19:53:37

    Nagyon hozza a játék a vadnyugati hangulatot, amiben mindenki egy titkos szereppel bíró karakter bőrébe bújva próbálja eltenni láb alól a játékostársait. Egy könnyed hangulatú kártya alapú játék. Akinek nincs társasos tapasztalata elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet, de egyáltalán nem az.

    Pozitívumok:

    - átadja a western hangulatot

    - gyors előkészületek

    - nagy egymást közti interakció

    - könnyed játékmenet

    Negatívumok:

    - játékos kiesés

    - rendkívül hosszúra is tud nyúlni

    Kicsit társaság függő a játék, sértődékenyeknek nem lesz a kedvence. Már több kiegészítő is megjelent hozzá magyarul, így akinek tetszik az alapjáték, bátran portálja ki a kiegészítőket is.

  • kitka6

    2019-05-03 21:30:52

    Vegyes erzeseket keltett bennem a jatek. Sertodoseknek tenyleg nem ajanlott :D nem szeretem az olyan jatekokat, amik kvazi a szerencsere epulnek es nem arra, mennyire ugyesen jatszol

  • boky1989

    2019-04-08 15:19:03

    Eszméletlenül jó játék. Kicsit függőséget okoz. Jó mechanika, kicsi, kompakt, könnyen cipelhető. Rádöbbensz, hogy igazából nincsenenk barátaid :D Mindenkinek csak ajánlani tudom.

  • Noémi

    2019-04-06 10:50:58

    Ebben a játékban valahogy mindenki a sheriff helyettese, az már más kérdés, hogy pontosan meddig is. A karaktereknek nagyon változatos képességeik vannak, a különböző fegyverek nagyon is tudják befolyásolni a játék menetelét. Az indiánok szerencsére itt kivédhetők, nem úgy, mint a Kockajáték változatában. Az kifejezetten tetszik benne, hogy van egy kártya, amivel minden játékos kaphat valamit a pakliból, valaki jobbat, valaki rosszabbat. A dinamit kifejezetten izgalmassá tudja tenni a játékot, egy kis adrenalinlöket. Kisebb baráti összejövetelek alkalmával jó szórakozást nyújthat.

  • kisszofi

    2019-04-03 16:01:53

    Ezt a játékot mindenkinek ki kell próbálnia. A szabályok nem bonyolultak de sértődőseknek nem ajánlott. Hátránya, hogy ha az elején kiesel sokat kell várni a következő játékra ..

  • intrisz

    2019-04-03 11:57:19

    A hétvégén játszottunk vele. Nagyon jó kis parti volt! Izgalmas, pörgős. Lehet szivatni a másikat. Ajánlom!

  • ARduel

    2019-04-03 08:11:32

    A játék alapvetően jó, érdekes, izgalmas kártyajáték. Azonban aki nem szereti ha szivatják (mert ebben fogják bőven) annak nem ajánlom. Sokszor volt olyan, hogy még rám sem került a sor, már kiejtettek.

  • daniel.kovacs.19

    2019-03-11 10:47:57

    Nem is tudom, mit lehetne írni, számunkra ez egy alapjáték, akárhányszor és akárkivel ülünk össze társasjátékozni, mindig ezzel "alapozunk". Nagyon könnyen tanulható és egyszerű játék, hamar belerázódik az ember és átlátja a szabályokat. Nem igényel olyan nagy gondolkodást és stratégiát, de a rejtett szerepek megadják a játék fűszerét, aki egyébként is szereti az olyan játékokat, ahol meg lehet zavarni a játékosokat "blöfföléssel", annak főleg ajánlom. Talán az egyetlen hibája az, hogy a játék folyamán akár elég hamar ki lehet esni és ebben az esetben a játékos teljesen kimarad, de egy játék viszonylag hamar le is tud menni, így nincs órákon keresztüli várakozás. Igazából ez az a játék, amit bárkinek ajánlok, aki szeret társasozni!

A Bang! - Magyar kiadás társasjáték és kiegészítői (30)

  • BANG! High Noon társasjáték Kiegészítő

    In this expansion to BANG!, there are 15 new High Noon cards: shuffle them and put the one called "High Noon" at the bottom. Each turn the Sheriff reveals a new High Noon card which every player must obey for the entire turn. For example, during Hangover all characters lose their special abilities. With Blessing the suit of every card becomes Hearts (so...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • BANG! Dodge City társasjáték Kiegészítő

    Hehe, nem talált! Ezzel a kiegészítővel már akár hárman vagy nyolcan is játszhattok (plusz 1 Renegát érkezik a városba, de nem szövetkezik a másik Renegáttal!) és új karakterlapokat is kaptok. A kiegészítőben rengeteg lövés-elkerülést segítő lap is található, mint például Biblia, Tequila, Páncél és Sombrero. Az angol verziótól eltérően, ebben nincs benne...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott játékosszám: 6
    • Max. ajánlott játékosszám: 8
    • Min. ajánlott játékosszám: 5
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    BANG! Dodge City társasjáték Kiegészítő 4000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 38 üzlet árulja ezt a játékot!

  • BANG! Face Off társasjáték Kiegészítő

    From the publisher (edited): BANG! Face Off features three characters: a Sheriff, an Outlaw and a Renegade; the latter will be moved by both the players and, as in the original game, will be an ambiguous character that will not openly take a side. The two players take the outlaw and sheriff sides and face off on a board representing either a canyon of...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • BANG! A Fistful of Cards társasjáték Kiegészítő

    From gamewire: The new expansion has been co-designed by the sheriff himself, Emiliano Sciarra, designer of BANG!, and by some of the people who entered the contest held by daVinci and its partners, submitting new ideas for a card. With more than 500 entries, the jury had his tough time to select a fistful of them that will mark the history of gaming. The...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    BANG! A Fistful of Cards társasjáték Kiegészítő 2590 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • BANG! The Bullet! társasjáték

    A Bang! The Bullet a deluxe kiadása a Bang! kártyajátéknak és a kiegészítőinek! A különleges töltény formájú tartóban benne van a harmadik kiadású alapjáték átdolgozott kártyákkal és szabályokkal, a második kiadású kiegészítő a Bang! High Noon második kiadású kiegészítő a Bang! A Fistful of Cards második kiadású kiegészítő Illetve van még két új High Noon...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott játékosszám: 6
    • Max. ajánlott játékosszám: 8
    • Min. ajánlott játékosszám: 5
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    BANG! The Bullet! társasjáték 12000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 15 üzlet árulja ezt a játékot!

  • BANG! Johnny Kisch társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • BANG! Uncle Will társasjáték Kiegészítő

    Uncle Will is a expansion card for BANG!. Once during his turn, he may play any card from hand as a General Store. The name and artwork is based on Will Niebling, former CEO of Mayfair. It was given away for free at major European conventions and Fairs (eg Essen, Lucca, Nuremberg). In addition, daVinci Games sent this card if players sent a self-addressed...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • BANG! Claus "The Saint" társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • BANG! Wild West Show társasjáték Kiegészítő

    Kezdődjék a Vadnyugati Showműsor! Hasonlóan a Fistful of Cards kiegészítőhöz, ezzel a kiegészítővel is módosítólapokat (Szájpecek, Végső leszámolás, Temetőkert) kapunk, melyeket a kör elején csapunk fel és mindenkire hatással lesz. Néhány új karakter: Bud Spencer, Clint Eastwood, Gregory Peck, Terence Hill, John Wayne. A magyar szabályt megtalálod a...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    BANG! Wild West Show társasjáték Kiegészítő 2590 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Death Mesa (fan expansion for BANG!) társasjáték Kiegészítő

    Death Mesa is an unofficial expansion to BANG! the card game designed to improve the element of player elimination by having eliminated players remain in and influence the game as ghosts. Ghosts have no life points, no distance constraints, cannot die, and also draw from a specialized deck of cards called the Dead Men's Deck. Cards from this deck allow the...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • BANG! Aranyláz társasjáték Kiegészítő

    Eljött az aranyláz ideje! A leggyorsabb pisztolyhős jutalma egy zsák aranyrög lesz. Most új, különleges tárgyakat szerezhetsz, amelyek jól jöhetnek pisztolypárbajok során. De vigyázz a vadnyugati kalandorok szellemével, akiket csak egy cél vezérel... Az, hogy végezzenek veled! Induljon a hajsza az aranyért! Kiegészítő a világ legnépszerűbb vadnyugati...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    BANG! Aranyláz társasjáték Kiegészítő 3800 Ft-tól! - 2 felhasználó és 37 üzlet árulja ezt a játékot!

  • BANG! 10th Anniversary társasjáték

    daVinci games 10th Anniversary. A népszerű Bang kártyajáték kiegészítőkkel, gyönyörű kivitelben. Banditák vadásznak a seriffre, a seriff a banditákra, közben a háttérben egy szerencsevadász a saját tervét szövögetve fogja az egyik vagy másik oldal pártját. Röpködnek a golyók, de vajon a vadnyugati pisztolyforgatók közül kik a seriffhelyettesek és kik a...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Samurai Sword társasjáték

    "A szamuráj árnyékában ott a nindzsa szelleme - a szamuráj szellemében ott a nindzsa árnyéka." A feudális Japánban találhatod magad, amikor még a tisztesség és a becsület a szamurájok erkölcsi kódexének alapjait képezte. A Sógunt életük árán is megvédték, s hősként haltak a nindzsák elleni harcokban. A kitaszított szamurájok, a róninok is veszélyt...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott játékosszám: 7
    • Max. ajánlott játékosszám: 7
    • Min. ajánlott játékosszám: 5
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Samurai Sword társasjáték 7990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • BANG! The Valley of Shadows társasjáték Kiegészítő

    A BANG! játék kiegészítője, mely 8 új karaktert hoz a játékba.Angol:BANG! The Valley of Shadows — first available only as BANG! Udoli Stinu in the Czech and Slovak Republic — is an expansion for the BANG! card game that includes eight new...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    BANG! The Valley of Shadows társasjáték Kiegészítő 2000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • O.K. Corral (fan expansion for BANG!) társasjáték Kiegészítő

    The O. K. Corral is another unofficial expansion to BANG!, available in English and Italian. It was designed by Steve Elmore in 2008, and the expansion functions just like A Fistful of Cards or High Noon expansions. Thus, after the first round, the Sheriff flips over an O. K. Corral event card that stipulates a gameplay change for the round. At the...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 40 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • BANG! A kockajáték Társasjáték

    És téged mikor dobnak ki? Valószínűleg sokunknak volt a Bang! című játék az első olyan társasok között, amelyek szakítottak az akkoriban hagyományosnak mondható monopoly szerű játékmenettel. Azok is bizonyára játszottak már vele, vagy legalább hallottak róla, akiknek nem az elsők között szerepelt, mivel megjelenése után hamar divatossá vált a gyors...

    • Játékidő: 15 perc
    • Min. játékidő: 15 perc
    • Max. játékidő: 15 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott játékosszám: 6
    • Max. ajánlott játékosszám: 8
    • Min. ajánlott játékosszám: 5
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    BANG! A kockajáték Társasjáték 4000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 42 üzlet árulja ezt a játékot!

  • BANG! Dodge City with High Noon expansion társasjáték Kiegészítő

    BANG! Dodge City contains two decks of new BANG! cards, introducing new characters and new cards to shuffle together with the original deck. Moreover, it is possible to accommodate eight players: there are two Renegades in town! The High Noon expansion is 13 cards: shuffle them and put the one called "High Noon" at the bottom. Each turn the Sheriff reveals...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 45 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Wanted! Dead or Alive társasjáték

    This is a compilation of BANG! and the expansions BANG! Dodge City, BANG! High Noon, and BANG! A Fistful of Cards. This card game recreates an old-fashioned spaghetti western shoot-out, with each player randomly receiving a Character card to determine special abilities, and a secret Role card to determine their goal. A player's Role is kept secret, except...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Samurai Sword: Rising Sun társasjáték Kiegészítő

    Immár nyolcan is játszhatjátok a japán, szamurájos Bang!-et. A kiegészítőben helyet kapott 12 új karakter és 40 új kártya, amit a pakliba kell keverni.Angol:Game description from the publisher: This expansion will lead players back into the Japanese world of Samurai and Ninjas. It will feature 12 new characters and 40 new cards and...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Samurai Sword: Rising Sun társasjáték Kiegészítő 6290 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • BANG! High Noon/A Fistful of Cards társasjáték Kiegészítő

    A Bang! kártyajáték évek óta hiánycikknek számító kiegészítője már kapható. Ez a kiegészítő valójában kettő egyben; a 28 kártya 13 High Noon és 15 Fistful of Cards kártyából áll. Próbáld ki Te is és dobd fel az alapjátékot ezzel az izgalmas vadnyugati kiegészítővel!Angol:BANG! High Noon/A Fistful of Cards combines two small expansions in one box. BANG! High Noon consists of thirteen cards, with twelve being shuffled and the "High Noon" card...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    BANG! High Noon/A Fistful of Cards társasjáték Kiegészítő 2300 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

  • Bang!: Walking Dead – We are the Walking Dead Expansion társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 1/5
  • BANG! A párbaj társasjáték

    Vadnyugati párharc a törvény őrei és a banditák között – akik egymás piszkos trükkjeit is használhatják... A Bang! A párbaj kétfős vadnyugati összecsapás. Az egyik játékos a seriffet és csapatát irányítja, a másik pedig a banditákat. Mindketten saját kártyapaklit használhatnak, egyedi trükkökkel, de egy idő után felhasználhatják az ellenfelük kártyáit...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    BANG! A párbaj társasjáték 4000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 40 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Bang! Kiegészítő Paklik társasjáték Kiegészítő

    Négy kiegészítő egy dobozban! Az árnyak völgye: csak a legbátrabb revolverhősök merészkednek be az árnyak völgyébe! Nem csak a fejvadászok, a csörgőkígyók és a tornádók veszélyesek arrafelé, hanem még az ellenségeitek szellemei is ott kísértenek! Vadnyugati show: felemelkedik a függöny, hogy megnézzétek a legújabb őrült vadnyugati előadást! Új, erős...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 1/5

    Bang! Kiegészítő Paklik társasjáték Kiegészítő 5030 Ft-tól! - 32 üzlet árulja ezt a játékot!

  • BANG! Bloody Mary társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Bang! Gyilkos kaliber társasjáték Kiegészítő

    Mindenki fedezékbe! A 8 halálos új karakter mellett érkeznek Veszélyes kártyák ebben a legújabb kiegészítőjében a Bang! sorozatnak. Töltés tokeneket lehet hozzáadni a felszereléseinkhez és karaktereinkhez, melyek megnövelik azok hatékonyságát és pusztító erejüket. Továbbá érkeznek új halálos fegyverek, felszerelések és töltények.

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Bang! Gyilkos kaliber társasjáték Kiegészítő 4000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 39 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Captain Marvel: Secret Skrulls társasjáték

    Captain Marvel: Secret Skrulls is a hidden identity game in which players take on the roles of their favorite characters, including Captain Marvel herself, to defend Earth in an intergalactic war against shape-shifting Skrulls in disguise. Players must decide whom to trust, defend their alliance, and restore the planet's virtue. The gameplay in Captain...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Captain Marvel: Secret Skrulls társasjáték 12000 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Bang! Dymamite Box társasjáték

    The Dynamite Box is a special edition of the western game Bang! that contains everything that has been released so far for the card series. Bang! Dynamite box contains base game Bang! with Dodge City, High Noon, The Valley of Shadows, Wild West Show, A Fistful of Cards, Gold Rush, Armed & Dangerous and The Great Train Robbery expansions Dynamite box also...

    • Játékidő: 40 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 40 perc
    • Max. játékosszám: 8
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Bang! A nagy vonatrablás társasjáték Kiegészítő

    Új mechanikák, az alappakliba keverhető új kártyák és 8 vadonatúj karakter! A kiegészítő középpontjában két kártyatípus áll: a vasúti pálya és a mozdony. Minden vasúti kártya egy állomáslapkával van összekapcsolva; így minden alkalommal, amikor a seriff sorra kerül, a vonat mozog, és a vasúti kártyák értéke az állomáslapkák függvényében változik. A...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 7
    • Min. játékosszám: 4
    • Ajánlott életkor: 8+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Bang! A nagy vonatrablás társasjáték Kiegészítő 5030 Ft-tól! - 34 üzlet árulja ezt a játékot!

  • BANG!: Emiliano társasjáték Kiegészítő

    • Bang! Legendák társasjáték Kiegészítő

      Take on legendary versions of the classic characters from BANG!. In the old West, a lot of rumors travel far; voices of epic adventures and stories that are recounted at sunset. They tell of heroes, crooks, and lost places in the desert. BANG! Legends is an expansion that lets you play as a “Legendary” version of the classic BANG! characters and discover...

      • Játékidő: 40 perc
      • Min. játékidő: 30 perc
      • Max. játékidő: 40 perc
      • Max. játékosszám: 7
      • Min. játékosszám: 4
      • Ajánlott életkor: 8+ éves
      • Komplexitás: 2/5

      Bang! Legendák társasjáték Kiegészítő 5981 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

    Részletes adatok

    Részletek

    • Játékidő:  20 - 40 perc
    • Játékosok:  4 - 7
    • Ajánlott életkor:  8+
    • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
    • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
    • Tervező:  Emiliano Sciarra
    • Illusztrátor:  Alessandro Pierangelini, Stefano de Fazi
    • Kiadók:  Mayfair Games, ABACUSSPIELE, Tilsit, Asmodee, Grow Jogos e Brinquedos, dV Giochi, PS-Games, Edge Entertainment, Lautapelit.fi, Albi, Crómola, White Goblin Games, Kaissa Chess & Games, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Bard Centrum Gier, Swan Panasia Co., Ltd., Top Toys, Hobby World, Ludicus, NeoTroy Games, Inter Hobby Co., Ltd., Land of Beautiful Mind (سرزمین ذهن زیبا), Boardgame Viet Nam, MEEPLE, BGA Plus, Games4you
    • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, Korean, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szlovák, török, ukrán, szerb, thai, vietnámi, Persian

    Alternatív nevei


    Kiadások

    • dV Giochi English/Italian two-deck box edition 2002
      • Kiadás éve: 2002
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • dV Giochi Italian/English tuck box edition 2002
      • Kiadás éve: 2002
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 9.5 cm x 12 cm x 2 cm
    • BANG!
      • Kiadás éve: 2003
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 15.2 cm x 10 cm x 3 cm
    • Danish/Norwegian edition
      • Kiadás éve: 2003
      • Nyelv: dán
    • daVinci Dutch/German edition 2003
      • Kiadás éve: 2003
      • Nyelv: holland
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • daVinci English edition 2003
      • Kiadás éve: 2003
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 7.6 cm x 12.7 cm x 2.5 cm
    • Mayfair English/Italian edition 2003
      • Kiadás éve: 2003
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
      • Súly: 0.1 kg
    • PS-Games Dutch edition 2003
      • Kiadás éve: 2003
      • Nyelv: holland
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • Tilsit French edition 2003
      • Kiadás éve: 2003
      • Nyelv: francia
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • ABACUSSPIELE German edition 2005
      • Kiadás éve: 2005
      • Nyelv: német
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
      • Súly: 0.4 kg
    • Mayfair English/Italian edition 2006
      • Kiadás éve: 2006
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
      • Súly: 0.1 kg
    • daVinci English/Italian edition 2007
      • Kiadás éve: 2007
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 9.8 cm x 15 cm x 3 cm
    • Mayfair English/Italian edition 2007
      • Kiadás éve: 2007
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 10 cm x 13 cm x 2 cm
    • daVinci English/Italian edition 2008
      • Kiadás éve: 2008
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 13.6 cm x 18.9 cm x 4.5 cm
    • dV Giochi English/Italian edition 2008
      • Kiadás éve: 2008
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 13 cm x 18 cm x 4 cm
    • Gém Klub Hungarian edition 2008
      • Kiadás éve: 2008
      • Nyelv: magyar
      • Méretek: 13.7 cm x 19.1 cm x 4.6 cm
    • Lautapelit.fi Finnish/Swedish edition 2008
      • Kiadás éve: 2008
      • Nyelv: finn
      • Méretek: 9.3 cm x 11.9 cm x 2 cm
      • Súly: 0.2 kg
    • Edge/dv Giochi Spanish edition 2009
      • Kiadás éve: 2009
      • Nyelv: spanyol
      • Méretek: 13.8 cm x 19 cm x 4.5 cm
    • Edge Spanish edition 2009
      • Kiadás éve: 2009
      • Nyelv: spanyol
    • Kaissa Greek edition
      • Kiadás éve: 2009
      • Nyelv: görög
      • Méretek: 13.5 cm x 19 cm x 4 cm
    • Swan Chinese edition 2010
      • Kiadás éve: 2010
      • Nyelv: kínai
    • daVinci/Asmodee French edition 2011
      • Kiadás éve: 2011
      • Nyelv: francia
      • Méretek: 33 cm x 10.2 cm x 10.2 cm
    • dV Giochi German edition 2011
      • Kiadás éve: 2011
      • Nyelv: német
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • Korean edition 2011
      • Kiadás éve: 2011
      • Nyelv: Korean
      • Méretek: 18.8 cm x 13.7 cm x 4.6 cm
    • BANG!
      • Kiadás éve: 2012
      • Nyelv: angol
      • Méretek: 14 cm x 19 cm x 5.1 cm
      • Súly: 0.4 kg
    • Bard Polish IV edition 2012
      • Kiadás éve: 2012
      • Nyelv: lengyel
      • Méretek: 14 cm x 19 cm x 4.5 cm
      • Súly: 0.4 kg
    • Hobby World Russian edition 2012
      • Kiadás éve: 2012
      • Nyelv: orosz
      • Méretek: 13.6 cm x 18.9 cm x 4.5 cm
    • Grow Portuguese edition 2014
      • Kiadás éve: 2014
      • Nyelv: portugál
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • ABACUSSPIELE German edition 2015
      • Kiadás éve: 2015
      • Nyelv: német
      • Méretek: 13.8 cm x 19.1 cm x 4.5 cm
      • Súly: 0.4 kg
    • Ludicus Romanian edition 2015
      • Kiadás éve: 2015
      • Nyelv: román
      • Méretek: 18.8 cm x 13.7 cm x 4.6 cm
    • NeoTroy Turkish edition
      • Kiadás éve: 2016
      • Nyelv: török
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • White Goblin Dutch edition
      • Kiadás éve: 2018
      • Nyelv: holland
      • Méretek: 13.8 cm x 19.2 cm x 4.5 cm
    • Persian/Iranian edition
      • Kiadás éve: 2019
      • Nyelv: Persian
    • Albi Czech/Slovak edition 2021
      • Kiadás éve: 2021
      • Nyelv: cseh
      • Méretek: 9.6 cm x 13.4 cm x 3 cm
    • Ukrainian edition
      • Kiadás éve: 2021
      • Nyelv: ukrán
      • Méretek: 15.7 cm x 23.5 cm x 4.7 cm
    • Vietnamese edition
      • Kiadás éve: 2021
      • Nyelv: vietnámi
      • Méretek: 15 cm x 20 cm x 5 cm
    • MEEPLE English edition
      • Kiadás éve: 2022
      • Nyelv: angol
    • Thai edition
      • Kiadás éve: 2023
      • Nyelv: thai
    • Top Toys Spanish edition
      • Kiadás éve: 2023
      • Nyelv: spanyol
    • Albi Czech edition
      • Nyelv: cseh
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • Albi Polish edition
      • Nyelv: lengyel
      • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
    • daVinci Korean/English edition
      • Nyelv: angol
    • Serbian edition
      • Nyelv: szerb
      • Méretek: 14 cm x 19 cm x 5 cm

    Hasonló játékok

    Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Bang! - Magyar kiadás társasjátékhoz