Naruto: Ninja Arena
Videó beküldése

Naruto: Ninja Arena

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A Naruto: Ninja Arena egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a kockadobás, a játékos kiiktatás és a vedd el mechanizmusokra....

A Naruto: Ninja Arena egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a kockadobás, a játékos kiiktatás és a vedd el mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Naruto Ninja Arena - EN/FR társasjáték ár: 11 690Ft. Dobj a kockákkal amilyen gyorsan csak tudsz, és aktiváld velük a technikáidat anélkül, hogy a játék egy pillanatra is megállna! Mindenki egyszerre játszik ebben a frenetikus ütközetben, a játéknak pedig csak akkor van vége, ha már minden játékos kiesett - kivéve az utolsó, aki talpon maradt!

játékosszám: 2-4 fő | játékidő: 15-30 perc | korosztály: 10+ (de szabályrendszerét tekintve akár már 8 éves kortól is játszható)

Forrás: Kockamanó
2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 13 990 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Kockajáték, Idő alapú, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Egyidejű akciók, Kockadobás, Játékos kiiktatás, Vedd el, Valósidejű, Chaining

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Naruto: Ninja Arena társasjáték videók (1)

Kommentek

Kommentek

 • veerzoltan80

  2021-04-04 19:27:16

  A játék elsőre elég furcsa volt, elsősorban egyfajta partijáték jelleget ölt, minimális komolysággal.
  Választunk egyet a lehetséges 10 szereplőből. Magunkhoz veszünk 5 kockát - mondom hogy inkább partijáték - az Uzumaki jelvényt berakjuk középre hogy mindenki elérje, illetve a sebzés jelölőket is.
  A játékban mindenki mindenki ellen van, egy győztese lehet az NNA-nak.
  Minden karakter két alap képességgel rendelkezik, az egyiket 2 kockával a másikat hárommal lehet előhívni. Ezek többnyire sebzik valamelyik ellenfelet, az esetek többségében mi választhatjuk ki hogy kit.
  A sebzések nem azonnal érvényesülnek, pakoljuk a sebjelzőket az ellenfeleink elé. Van egy harmadik dzsucuja is a karaktereknek, ezt egy 5 kockás kombó aktiválja. Ha kidobjuk az 5 kockás kombinációt, akkor rácsapunk a középső uzumaki jelre. Minden játékostársunk ugyanezt teszi, aki az utolsó egyből még két sebzést kap. Majd bekapcsoljuk - megfordítjuk a lapkát - a szuper technikánkat, ez tovább erősíti karakterünket különböző módon. Ilyenkor áll meg egyedül a játék, eddig a pillanatig mindenki folyamatosan dobálja a kockákat és rakosgatja a sebzéseket a másikra, nincsenek körök, dobsz, megnézed a kocijaidat, félreteszed ami jó, a többivel újra dobsz, ha kijön a kombó a dzsucuhoz ráteszed a karakterlapodra, kiosztos a sebzéseket és dobsz tovább újra az összes kockával. Roll & clash a a játékstílus elnevezése, eléggé találó.
  Szóval mikor a harmadik dzsucut aktiválja valaki akkor stop van, ilyenkor mindenki megszámolja mennyi sebzést kapott, és az életerő kockáját annyival mozgatja a sávján amennyi szükséges. Ha pedig lefut a sávról akkor KO, jócakát van. Egyszer még vissza lehet jönni a KO-ból. A játék akkor ér véget ha csak egy játékos marad.
  Jó szórakozás volt a játék az egész családnak, mivel nagy Naruto fanok vagyunk, de azt gondolom, hogy aki nem ismeri a játék hátteréül szolgáló sztorit, az biztos totál hülyének nézett volna minket hogy mit szórjuk a kockát és csapkodunk egy piros jelet az asztalon.

A Naruto: Ninja Arena társasjáték és kiegészítői (3)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 30 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Ludovic Maublanc, Antoine Bauza, Corentin Lebrat, Théo Rivière
 • Kiadók:  Don't Panic Games
 • Elérhető nyelvek:  angol, francia

Kiadások

 • English/French edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20 cm x 20 cm x 5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Naruto: Ninja Arena társasjátékhoz