• Üzletek és kiadók

Transformers TCG Booster Draft

 2019.11.23 14:00 - 18:00

 Metagame Kártya-, és Társasjáték Bolt
Budapest, Kádár u 10, 1132

Szervező: Metagame Kártya-, és Társasjáték Bolt

Megérkezett a legújabb Transformers TCG kiegészítő, a War for Cybertron Siege II, ennek örömére pedig mi is rendezünk egy draftolós versenyt!

A verseny elején minden játékos kapni fog 6 kártyacsomagot, amelyekből kiveszi a karakterkártyákat. Ezek közül akármennyit megtarthat, a többit az asztalra kell helyeznie. Ezután minden egyes játékos választhat a lehelyezett karaktereivel egyenértékű számú karaktert a többi játékos által eldobottak közül. A legkevesebb csillagértéket a kezében tartó játékos kezd.

A battle kártyákat egyesével draftolják a játékosok, minden játékos választ egy kártyát a csomagjából, majd a maradékot továbbadja a tőle jobbra ülőnek, aki szintén választ egyet belőle. Ez addig folytatódik, amíg mindenkinek 6 draftolt lapja nem lesz.

A draftolt kártyákból ezután egy minimum 25 lapos paklit kell építeni, ahol a karakterek összesített csillagértéke 25 lehet. Ezután a játékosok játszanak egymással.

További információk az alábbi dokumentum 21. oldalán: https://media.wpn.wizards.com/attachements/transformers_tcg_tournament_rules_07_26_19.pdf

A nevezési díj a versenyre 6000 Ft.

Szívesen várjuk a kezdő, a játékot még nem annyira ismerő játékosokat is!