• Klubnapok és események

Játszóház a Roncsban s04e09

 2019.02.14 18:00 - 23:55

 Roncsbár
Debrecen, Csapó utca 27., 4024

Szervező: Játszóház Projekt - Debrecen

Már előre sejted, hogy a nap során meg fogod unni a szívecskés lufik látványát? Esetleg szeretnél valami egyedibb programot kitalálni az első randira?
Vagy a dátumtól függetlenül csak játszani szeretnél, mert játszani jó? Egyetértünk! :) Töltsd velünk az estét, több száz játék társaságában! Bonbon és virág nem lesz, kedves játékmesterek és több órányi szórakozás viszont igen :)

Belépő: 300 Ft

Scroll down for English!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

És hogy mi is ez az egész?
Több mint 5 évvel ezelőtt, egy csapat fiatal úgy döntött, társasjátékokkal fogja meghódítani az éjszakát. Egy nappaliból indult kezdeményezés, ami Budapesten gyorsan rendszeres programsorozattá nőtte ki magát, ahol esténként több száz aranyásó, bandita, karanténspecialista, tehénkereskedő és tünde ül egy asztalhoz. Így lett a Játszóház Projekt, ami már negyedik éve rendszeresen ellátogat Debrecenbe is!

A Játszóházban összegyűlünk egy-egy hétköznap este, és társasjátékozunk. Sok jófej ember, sok jó játék, jó hangulat, világbéke, miegymás.

Itt hiába keresed a Ki nevet a végén?-t vagy a Monopolyt. Mi jobban preferáljuk az újhullámos, kreatív, izgalmas játékokat, amiket egyelőre még kevesen ismernek, bár úgy tűnik, ez nem sokáig marad így: a Játszóház egészen biztos, hogy megszámlálhatatlan Dixit-, Kis Herceg-, Ticket to Ride-, Patchwork-, és Dobble-függőt termelt ki az utóbbi időkben.
Nem hallottál még egyikről sem? Semmi pánik, először mind így voltunk ezzel, játékmestereink örömmel segítenek majd.
És hogy miért jó a társasozás, és miért nem iszunk inkább? Mert tuti, hogy azt már te is unod. A társas alternatív szórakozási lehetőség, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, nagyokat kacarászva világuralmat megkaparintani. Sör persze azért lesz.

Ha szeretnél értesülni a későbbi alkalmakról is, iratkozz fel a Facebook oldalunk eseményeire: https://www.facebook.com/jatszohazdebrecen/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ENGLISH:

A group of students decided to conquer the night with board games. A new initiative in Budapest, and now Debrecen, that quickly outgrew the living room, and has become a popular event series, with hundreds of participants: this is the Játszóház Projekt. Our events are great opportunities to get to know new people, have fun and gain world domination. We have more than two hundred games, however you won t find Monopoly or Hotel amongst them. We prefer the newer generation of games that are much more fun: Dixit, Bang, Ticket to Ride, Pandemic, etc.. If you don't know any of them that's okay, there will be a few organizers to help and get you started. Let s get high on board games together!

ENTRY FEE: 300 HUF

Does it sound too good to be true? See for yourself: https://www.facebook.com/jatszohazdebrecen/photos