• Klubnapok és események

Haláli játék

 2019.01.19 18:00 - 22:00

 Játszó-tér
Pécs, Király utca 15. Hattyú udvar, 7621

Szervező: Játszó-tér

Ha kipróbálnád a maffia szerepét, vagy épp nyomoznál utánuk, akkor neked találták ki a Haláli játékot!

"A hirtelen jött szélvihar, még hidegebbé tette a márciusi estét a dél olaszországi kisvárosban. Laviano fura lakói sietve zárták be a spalettáikat, hogy kizárják a dermesztő szelet a házaikból.
A szinte üres városban csak egy autó suhant végig. Giuseppe Frazione unottan nézett ki az ablakon miközben nagyot szívott a szivarjából a városban csend volt és nyugalom. Nina, aki hazafelé tartott a helyi bárból, fázósan húzta össze magán a kabátját és csak egy pillantást vetett a helyi maffia főnök autójára, amely pár száz méterre a belvárostól leparkolt és láthatólag várt valakire. A vihar még erősebb lett és szinte sikoltva futott végig Laviano szűk utcáin. Nina összerezzent a szél volt, vagy valami mást hallott a távolból? "

Ha szereted a rejtélyes dolgokat, imádod a krimit, a véres gyilkosságokat a megoldatlan bűnügyeket, akkor a Haláli játék - a te programod.
Hogy a helyi maffia főnök, polgármester, médium vagy bérgyikos leszel, azt a szerencse fogja eldönteni. Hogy meghalsz-e az este folyamán vagy élve távozol, az rajtad is fog múlni.
Izgalmas parti játék két órában ... ha még egy kört játszanátok, mert más szereplő bőrét is szeretnétek kipróbálni, akkor négy órában ... rágcsálnivaló kíséretében, hogy ne a körmödet rágd le.

Játékvezető: Paller G. Péter és Lajtai-Szabó Gergely
Belépő: 2000 Ft
A játékot minimum 15 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Maximum létszám 20 fő.

A résztvevők listájára akkor kerülsz fel, ha megnyomod az "Ott leszek gombot", amit természetesen csak akkor nyomj meg, ha tényleg ott leszel. De ezzel még nem vagy készen, a részvétel regisztrációhoz kötött, küldj egy e-mailt erre a címre és várd a visszajelzést : halalijatekpecs@gmail.com
Amíg várod a levelet, körülnézhetsz itt:

www.facebook.com/halalijatek
Illetve böngészhetsz az ismerőseid, barátaid között és meghívhatod őket is egy jó kis gyilkolászásra.