• Klubnapok és események

Haláli játék

 2019.02.16 18:00 - 22:00

 Játszó-tér
Pécs, Király utca 15. Hattyú udvar, 7621

Szervező: Játszó-tér

Figyelem, február 16-án kosztümös játékot tartunk! Kérjük a játékosokat, hogy repüljenek vissza 1920-as évekbe Amerikájába, és játékhoz méltó viseletben érkezzenek. Köszönjük!
Békés környék volt, amíg a maffia meg nem vetette a lábát és nem kezdte el tizedelni a gyanútlan polgárokat. A város 15-20 legmeghatározóbb személye összeült, hogy a végére járjon az ügynek. Mind tisztességesnek látszanak, de páran közülük beépített bűnözők. Bérgyilkosok, detektívek, örömlányok, médiumok és sok egyéb bizarr alak fordul meg köztük. Vajon a tanács időben megtalálja és a törvény kezére juttatja a gyilkosokat, vagy a maffiának sikerül elég embert eltenni láb alól, hogy végleg egy bűnbarlanggá változtassa a vidéket?

A szerencse fogja eldönteni, te melyik szerepbe bújhatsz. De hogy meghalsz az este folyamán, vagy élve távozol, az rajtad is fog múlni.

Ha szeretnél pár órára egy izgalmas, beszélgetős, nyomozós, egymást átverős játék résztvevője lenni, kattints az ott leszek gombra, és küldj egy + jelet a hozzászólásként, ugyanis figyelembe vesszük a jelentkezés sorrendjét.

Játékvezetők: Paller G. Péter és Lajtai-Szabó Gergely
Belépő: 2000 Ft

A játékot minimum 15 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Maximum létszám 20 fő.

Lájkold a haláli játék oldalát: www.facebookcom/halalijatek